Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کیش : «حمیدرضا مومنی»در مراسم امضاء تفاهم نامه میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد با سازمان غذا و دارو با اشاره به ماموریت‌ها و حساسیت های وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو در ارتباط با سلامت مردم گفت: در حوزه غذا و دارو و سایر بخش های حوزه سلامت، به ویژه در بخش بیماری کرونا تمامی سازمان های مناطق آزاد پای کار آمدند و تا جایی که در توان داشتند در حوزه پشتیبانی به کمک وزارت بهداشت آمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان نمونه در منطقه آزاد قشم بیش از ۱۵ میلیارد تومان در حوزه کرونا هزینه شده است و اگر خریداری دستگاه اکسیژن ساز در این منطقه انجام نمی شد تلفات و مرگ و میر بسیار بیشتر از آمار فعلی بود. 

او با تاکید بر اینکه تفویض اختیار سازمان غذا و دارو به مناطق آزاد یکی از ضرورت ها و نقاط مشترک همکاری میان این دو نهاد است گفت: مناطق آزاد داری منابع خوبی هستند و می‌توانند کمک کننده سازمان غذا و دارو و دستگاه های اجرایی باشند. مناطق آزاد در حوزه واردات انواع محصولات می توانند کمک کنند و حفظ استانداردها برای ورود به کشور اهمیت بالایی دارد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار کرد: باید ظرفیت های مناطق آزاد در چارچوب ماموریت‌های غذا و دارو قرار گیرد و آزمایشگاه‌هایی با استاندارد بالا ایجاد شود و خلأها در حوزه آموزش برطرف و سمینارها و نشست‌ها برای ارتقاء سطح آموزش نیروهای متخصص برگزار شود.

مومنی افزود: مناطق آزاد آمادگی ورود به حوزه محصولات حلال را دارند. معاونت علمی ریاست جمهوری هم آماده است تا سقف ۸۰ میلیارد تومان در این زمینه هزینه کنند و ما با تمام توان و تجهیزات آماده هستیم تا این کار به سرانجام برسد. اقدامات در حوزه دارو و غذا می تواند الگویی برای مناطقی باشد که تبدیل به مناطق آزاد می‌شوند و در قالب این تفاهم نامه،  ساز و کارهای مناطق آزاد جدید هم می توانند از این ظرفیت استفاده کنند. 

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی با اعلام اینکه مناطق آزاد آمادگی دارند با همکاری وزارت بهداشت و دستگاه های ذیربط تا سقف سه میلیون دُز واکسن کرونا وارد کشور کنند گفت: از این واکسن‌ها برای شهروندان ساکن در مناطق آزاد و حتی گردشگران استفاده خواهیم کرد. به عنوان نمونه در حال حاضر در امارات برای تزریق واکسن به مسافران ویزا می دهد و شرط تزریق واکسن هم اقامت ۱۵ روزه در هتل‌های آنجاست. 

وی افزود: لازم است این اقدام به صورت پایلوت در یکی از مناطق آزاد کلید بخورد و ما خود را مکلف می‌دانیم که هم افزایی ها را افزایش دهیم تا در این زمینه موفق عمل کنیم.

در ادامه این مراسم «محمدرضا شانه ساز» معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به امضای تفاهم نامه همکاری بین سازمان غذا و دارو و دبیرخانه شورایعای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، گفت: امضای این تفاهم نامه در راهگشایی و تحقق شعار سال که مقام معظم رهبری (مدظله) فرمودند و دستورات رییس جمهور در برداشتن موانع و عملی شدن پشتیبانی ها بسیار موثر خواهد بود. با امضای این تفاهم نامه شاهد فعالیت بیشتر فعالان اقتصادی در مناطق آزاد هستیم و امیدواریم سایر بخش ها هم از این گونه اقدامات الگوبرداری کنند و با سهولت و سرعت بیشتری بتوانیم از این پس عمل کنیم.

شانه ساز ادامه داد: مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ظرفیت های بسیار خوبی دارند و بسیاری از محدودیت هایی که در سرزمین اصلی وجود دارد، در مناطق آزاد دیده نمی شود و به همین دلیل سرعت رشد هم از بعد اقتصادی و هم سرمایه گذاری در این مناطق بسیار بالاتر از سایر بخش ها است. خصوصا با سازوکار مدیریتی که در آن مناطق طبق قانون پیش بینی شده است، می تواند زمینه رشد و توسعه و سرمایه گذاری را هم در زمینه تامین اقلام سلامت محور و هم خصوصا در بحث تولید ایجاد کند.

وی افزود: امیدواریم در قالب تفاهم نامه ای که امضا شد، شاهد رشد سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشور باشیم و این رشد به یک الگو در کشور تبدیل شود. 

رئیس سازمان غذا و دارو درباره واردات واکسن کرونا از مناطق آزاد هم گفت: ستاد ملی کرونا در این خصوص مصوبه ای دارد. باتوجه به محدودیت هایی که در سایر بخش ها وجود دارد و در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی نیست، این مناطق می توانند در زمینه واردات واکسن به صورت ویژه برنامه ریزی کنند. البته منبع یابی خارج از کشور را خود مناطق آزاد انجام داده اند و ما به عنوان سازمان غذا و دارو در تایید آن منابع حداکثر سرعت را به کار خواهیم برد. 

گفتنی است؛ در زمینه اجرای بهینه تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها و رفع هزینه‌های غیرضروری دستگاه‌های اجرایی و در راستای وحدت رویه و همکاری بیشتر و ارتقاء نظارت بر کالاهای سلامت محور و استفاده حداکثری از توان و امکانات کشور برای ایجاد تسهیلات، در جهت افزایش سرمایه‌گذاری و گردش سرمایه در مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی تفاهم‌نامه ای میان دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی و سازمان غذا و دارو منعقد ‌شد.

46

کد خبر 1524956

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مناطق آزاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی شورایعالی مناطق آزاد سازمان غذا و دارو مناطق آزاد سرمایه گذاری سایر بخش ها تفاهم نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۷۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود

رئیس اتاق مشترک ایران و عراق با تاکید بر این که نوسانات بازار غیررسمی ارز متاثر از تنش‌های سیاسی منطقه است. گفت:در این بازار فقط نیاز ارزی کالای قاچاق و یا فرار سرمایه تامین می‌شود. با کاهش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی جو سازی در آن متوقف شده و به زودی آرام خواهد شد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «یحیی آل اسحاق» رئیس اتاق مشترک ایران و عراق در گفتگو با بازارنیوز پیرامون تلاطمات به وجود آمده در بازار ارز اظهار کرد: نوسانات این بازار تابع عوامل متعددی است. وضعیت عرضه و تقاضای ارز و همینطور نحوه تامین و تخصیص آن، سیاست‌های بانک مرکزی برای حفظ ارزش پول ملی و کنترل نرخ ارز از یک سو و در کنار آن عوامل جانبی مانند انتظارات تورمی، حوادث غیر مترقبه ناشی از تنش‌های منطقه‌ای، جو روانی حاکم بر اقتصاد کشور هم از جمله مواردی هستند که هرگونه تغییر در آن بازار را با نوسان همراه می‌کند.


رئیس اتاق ایران و عراق افزود: در حال حاضر تمام نیاز ارزی فعالان اقتصادی کشور از محل مرکز مبادله ارز و طلای بانک مرکزی پاسخ داده می‌شود. ارز مورد نیاز برای پاسخ‌گویی به این موارد عمدتاً با صادرات نفت، پتروشیمی و یا سایر کالا‌های غیرنفتی تامین می‌شود.


وی با اشاره به مثبت شدن تراز ارزی کشور در پایان سال ۱۴۰۲ گفت: خوشبختانه مجموع درآمد‌ها و یا منابع ارز موجود به مراتب بیشتر از مصارف ارزی کشور است. در حال حاضر نرخ ارز نیمایی در شرایط با ثباتی قرار دارد و حتی عرضه آن بیشتر از تقاضای فعالان اقتصادی است؛ لذا، در این زمینه هیچ مشکلی وجود ندارد.


آل اسحاق درباره بازار غیررسمی ارز هم خاطرنشان کرد: تقاضا‌های موجود در این بازار عمدتاً برای امور غیر اقتصادی مانند تامین ارز کالای قاچاق، خروج سرمایه و سوداگری است. بر خلاف مرکز مبادله ارز و طلا، بازار غیررسمی تابع تنش‌های سیاسی منطقه و یا سایر امور تشدید کننده انتظارات تورمی است. با کاهش تنش‌ها میان ایران و رژیم صهیونیستی جوسازی در بازار غیررسمی متوقف شده و به تناسب آن قیمت دلار هم روند کاهشی به خود خواهد گرفت.


این فعال اقتصادی در پایان تاکید کرد: نوسانات به وجود آمده در طول هفته‌های اخیرا صرفاً روانی بوده است. البته باید این نکته را هم یادآور شد که بازار غیررسمی، حجم چندانی نداشته و شاید میزان ارزش آن نهایتا ۴ تا ۵ میلیون دلار باشد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ارز ، بازار ارز ، نرخ ارز ، مرکز مبادله ، بانک مرکزی ، بازار غیررسمی ارز ، کالای قاچاق ، خروج سرمایه لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9I

دیگر خبرها

  • هشدارِ امپراطوری ناصرخسرو مجازی در حوزه دارو
  • ارز کالای سلامت محور با کمترین نرخ تامین شود
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • تسهیل صادرات فرآورده های سلامت محور در سال گذشته
  • تامین ارز کالای قاچاق در چهارراه استانبول/ بازار غیررسمی آرام می‌شود
  • رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور
  • تسهیل صادرات فرآورده‌های سلامت محور در سال ۱۴۰۲ با سیستمی شدن تاییدیه‌های سازمان غذا و دارو
  • رشد صادرات فرآورده‌های سلامت محور/ چابک سازی سازمان غذا و دارو