Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_امام جمعه اهواز گفت: دشمن برای کم رونق کردن انتخابات توطئه‌های زیادی طراحی کرده که راه بطلان این نقشه‌های شوم، حضور حداکثری در پای صندوق رای است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد نبی موسوی فرد در مراسم بزرگداشت شهید حسن عبداله زاده از شهدای مدافع حرم در سرسرای امام خامنه ای مجتمع فجر سپاه در اهواز اظهار داشت: شهدا برای همه ما الگو و چراغ راه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همه باید در مسیری که شهدا در آن جان خود را تقدیم کردند، حرکت کنیم و برای همین نیاز به توجه به شهدا داریم.

توضیح امام جمعه‌ی آق‌قلا درباره شیطنت برخی رسانه‌ها از دیدار با رئیسیرئیس ستاد مرکزی ‌جلیلی در استان فارس: جلیلی با تیم کارشناسی دولت جوان و حزب‌اللهی را به منصه ظهور می‌رساندانتظارات صاحبان مشاغل از رئیس‌ جمهور آینده چیست؟/ دغدغه‌های معلمان، امشب در شبکه مستند

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: امروز یکی از مهمترین وظایف همه مشارکت حداکثری در انتخابات است و این حضور باعث تقویت نظام و خشنودی روح شهدا می‌شود.

وی بیان داشت: دشمن با تمام توان در تلاش است که مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کند ولی مردم همیشه دشمن را ناامید کردند.

موسوی فرد تاکید کرد: انتخابات 28خردادماه صحنه حضور مردم و ناامیدی دشمنان است. در این عرصه باید با حضور حداکثری مشت محکمی بر دهان مستکبران زد.

انتهای پیام/341/ ع

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۱۷۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین سنتی « گرگیعان » در خوزستان برگزار شد 

جشن گرگیعان به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی (ع) سه‌شنبه شب با حضور پر رنگ کودکان و جمعی از مردم شریف عرب خوزستان با اجرای برنامه های شاد و متنوع در اهواز و برخی شهرستان‌های استان برگزار شد.

به گزارش ایرنا؛ " گرگیعان " در اهواز و بسیاری از روستاها و شهرهای خوزستان همزمان با نیمه ماه مبارک رمضان و مصادف با شب میلاد امام حسن (ع) به عنوان یک آیین سنتی و مذهبی برگزار شد.

واژه "گرگیعان" گویش بومی و محلی واژه قرقیعان در خوزستان است که بعضی از زبان‌شناسان اعتقاد دارند که این واژه از" قرع الباب" که به معنی کوبیدن درها hsj و عده دیگری هم ریشه قرقیعان را از واژه "قرع العین " که به معنی نور چشم است نسبت می دهند.

در این آیین بعد از افطار کودکان دسته جمعی با پوشیدن لباس نو و با در دست داشتن کیسه ای راهی کوچه و پس کوچه ها می شوند و با خواندن اشعاری مانند"گرگیعان و گرگیعان، الله ایخلی اولیدکم " و خواندن شعرهای مخصوص این جشن در خانه ها را برای گرفتن عیدی می کوبند و اهالی محل و بزرگترها نیز با روی باز از کودکان استقبال و شیرینی و آجیل و خوراکی‌ها را میان آنها تقسیم می‌کنند.

رسم گرگیعان به زمان پیامبر(ص) برمی گردد و در روایات نقل شده به دلیل شادی و خوشحالی پیامبر اکرم (ص) از تولد اولین نوه اش، کودکان و نوجوانان به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی (ع) درب خانه پیامبر را برای دریافت خرما و شیرینی می‌زدند و این آیین کم کم بین مسلمانان رواج پیدا کرد.

" گرگیعان" علاوه بر خوزستان در بسیاری از نقاط کشور از جمله در هرمزگان با نام" آرگیز گردانی"، در بندر دیلم و بوشهر با نام " گره‌گشو" یا " گلی گشو" و در کیش و قشم نیز برگزار می‌شود.

این رسم فقط محدود به ایران نمی شود و در بعضی قسمت‌های عراق یا در مناطقی از حوزه خلیج فارس هم آن را با نام ها و اجراهای مختلف جشن می‌گیرند.

این آیین همه ساله در محلات به صورت خود جوش توسط کودکان تا آخر شب و حتی سحر ادامه پیدا می کند که در برخی مکان ها با همراهی فعالان فرهنگی جشن با اجرای موسیقی و مداحی اهل بیت و شعر خوانی نیزهمراه است .

این رسم قدیمی که یکی از محبوب ترین آیین های سنتی مردم عرب خوزستان در جنوب کشور است در ۱۴ رمضان سال ۱۳۹۲ برای نخستین بار در موزه هنرهای معاصر اهواز و تحت نظر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان برگزار و اهمیت آن تا آن جا است که در سال ۱۳۹۵ در فهرست آثار ملی به عنوان میراث معنوی ناملموس ثبت شده است.

این آیین در برخی شهرهای خوزستان از جمله شوش، هندیجان، ماهشهر، امیدیه، خرمشهر، سربندر، رامهرمز، هویزه، کوت عبدالله، شادگان و حمیدیه نیز برگزار می شود.

به گزارش ایرنا ، گرگیعان سه شنبه شب با حضور جمعی از مردم برای احیای آیین گرگیعان و گرامیداشت میلاد امام حسن مجتبی (ع) در نمایشگاه بین المللی اهواز و با حضور پر شور کودکان و اجرای برنامه های متنوع و با هدف حفظ این میراث و پاسداشت این سنت کهن برگزار شد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تاکید امام جمعه کیش بر اهمیت روز جهانی قدس امسال
  • استان قم از لحاظ نرخ رشد مشارکت در انتخابات، در جایگاه اول کشور ایستاد
  • محفل امام حسنی ها اجتماع قلوب بوده است
  • پیام تسلیت امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی
  • ایران اسلامی مرکزیت جبهه مقاومت است
  • یاد شهدا همواره موجب خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان شده است
  • آیین سنتی « گرگیعان » در خوزستان برگزار شد 
  • گسترده شدن سفره افطاری ۲۰۰ متری در اهواز
  • رزمندگان زنجانی با غیرت و سخت‌کوش بودند
  • حضور پرچم غزه در مراسم محفل قرآنی مشت محکمی بر دهان اسراییل است