Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار نفر از نیروهای حق‌التدریس استان خبر داد.

علیرضا سعدی پور ، در دوره آموزشی مدیریت منابع انسانی و امور اداری قطب یک کشوری که با حضور سلیمان‌زاده، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در آمل برگزار شد، از تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار نفر از نیروهای حق‌التدریس استان خبر داده و گفت: امسال از طریق ماده ۲۸ (آزمون استخدامی) ۷۹۵ نفر جذب نیرو در استان داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعیین تکلیف نیروهای حق‌التدریس و نیروهای نهضتی، مربیان پیش دبستانی، خرید خدمات، مربیان قرآنی و طرح امین تا پایان بهمن ماه امسال در آموزش و پرورش کشور، از افتخارات ماندگار و بزرگی خواهد بود که بسیاری از چالش‌های موجود در آموزش و پرورش را مرتفع خواهد کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به کسب رتبه اول سازماندهی نیروهای انسانی کشور در سال گذشته توسط استان مازندران تصریح کرد: برای تحقق اهدافی از جمله چابک‌سازی نظام اداری و رعایت حقوق شهروندی جلسات متعددی در قالب کمیته‌های توسعه مدیریت در ۳۳ شهرستان و منطقه آموزش و پرورش استان برگزار کردیم.در همین راستا آموزش نیروی انسانی را در دستور کار داشتیم چراکه اعتقاد داریم بدون آموزش نمی‌توانیم شاهد تحول و تغییر در کیفیت آموزشی باشیم.

سعدی پور ادامه داد: امسال ۳ میلیون و ۷۳۴ هزار نفرساعت دوره های آموزشی برای فرهنگیان استان برگزار کردیم که یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر ساعت آن به آموزش تولید محتوای الکترونیک در زیست بوم جدید اختصاص داشت.

وی با اشاره به اینکه امور اداری قلب تپنده آموزش و پرورش بوده و تاثیرگذاری آن بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: همکاران ما در مدیریت منابع انسانی استان، در سال ۹۹ برای برقراری حقوق و مزایای بیش از ۲۰۰۰ بازنشسته تلاش‌های شایسته‌ای انجام دادند.

شایان ذکر است ۳۸ هزار و ۸۸۱ فرهنگی در ۴هزارو ۸۶۵ مدرسه و ۲۵ هزار و ۹۵۲ کلاس درس مشغول تعلیم وتربیت ۵۵۳ هزار و ۲۵۰ دانش‌آموز مازندرانی هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی معلمان حق التدریس آموزش و پرورش تعیین تکلیف هزار نفر ۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان از ضرورت مدرسه‌محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هاشم ناظمی‌جلال  در جریان سفر خود به منطقه موچش با حضور در نشست شورای اداری آموزش و پرورش این منطقه در سخنانی ضمن قدردانی از زحمات رئیس و مجموعه همکاران این منطقه به بیان وضعیت آموزش و پرورش و ویژگی‌های این منطقه پرداخت.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های بسیار مهم در راستای اعتلای آموزش و پرورش، مردمی‌سازی و جلب مشارکت عمومی در برنامه‌های آموزش و پرورش است، اظهار داشت: تعلیم و‌ تربیت باید پویا باشد و از تمام ظرفیت‌های خارج از دستگاه برای تحقق پویایی آن استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان این ظرفیت‌ها را مایه پیشرفت و تعالی همه‌جانبه این دستگاه عنوان و بر ایفای نقش مثبت همکاران اداری آموزش و پرورش در این راستا تأکید کرد.

وی یکی از ظرفیت‌ها و مناسبت‌های مهم در جریان مردمی‌سازی را توجه ویژه به هفته گرامیداشت مقام معلم دانست و با اشاره به بیانات رهبر انقلاب در دیدار سال 96 با فرهنگیان، تصریح کرد: برنامه‌های گرامیداشت هفته معلم باید با همراهی سایر دستگاه‌ها و با برنامه‌ریزی مطلوب در این زمینه انجام شود.

ناظمی‌جلال از ضرورت مدرسه محور کردن برنامه‌های هفته معلم خبر داد و با بیان اینکه باید در تمامی مدارس استان به نحو احسن به جایگاه معلم توجه شود، افزود: اولویت آموزش و پرورش در اردیبهشت‌ماه، باشکوه برگزار کردن برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم است.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به وضعیت موچش، یک‌دست بودن مدارس این منطقه از باب نوع مدارس را فرصت ارزشمندی برای تحقق عدالت آموزشی و توجه ویژه به مدارس عادی دولتی دانست و بر ضرورت برنامه‌ریزی در این حوزه تاکید کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش اشتان کردستان وضعیت نیروی انسانی در این منطقه را نسبت به شهرستان‌ها و مناطق دیگر استان مطلوب توصیف و نسبت دانش‌آموز به معلم را 14 عنوان کرد.

وی این نسبت را در مقایسه با دیگر شهرستان‌ها، عدد قابل ملاحظه و قابل اتکایی ذکر کرد و اذعان داشت: عدم کمبود حاد نیروی انسانی در منطقه موچش، دست مدیران این منطقه را برای برنامه‌ریزی بهتر باز گذاشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود داشتن اولویت در کارها را یکی از ضروریات کار مدیریتی در آموزش و پرورش خواند و با اشاره به تجربه‌های موفق گذشته در این زمینه، بر تعریف برنامه کاری در تمامی حوزه‌ها تأکید کرد.

ناظمی‌جلال ابراز داشت: امیدواریم این سفر سبب پیگیری بیشتر برای حل مشکلات مختلف در حوزه‌های آموزشی و پرورشی شود.

در ادامه این نشست مراد خیرآبادی رئیس آموزش و پرورش منطقه موچش و معاونین و کارشناسان اداری به بیان اقدامات و مشکلات آموزش و پرورش در منطقه پرداختند.

انتهای پیام/486/

دیگر خبرها

  • نرخ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: مبلغ حق‌التدریس معلمان ۲برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲ برابر می‌شود
  • معلمان اضافه کار را نمی‌پذیرند/ نرخ حق‌التدریس ۲برابر می‌شود
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • برگزاری نخستین تشکل معلم محور در فارس
  • برنامه‌های هفته معلم در کردستان مدرسه‌محور می‌شود
  • حقوق حق التدریسی‌ها ۲ برابر می‌شود
  • تکلیف معلم بلاگرها روشن شد!