Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-16@17:23:40 GMT

«افزایش ۵ برابری مدیران زن»، در دولت تدبیر و امید

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۰۷۳۱

«افزایش ۵ برابری مدیران زن»، در دولت تدبیر و امید

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در نشست با جمعی دانش‌آموزان دختر اظهار کرد تعداد مدیران زن بدون احتساب آمار مدیران مدارس از ۵ درصد ابتدای دولت هم‌اکنون به ۲۶ درصد رسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، معصومه ابتکار، صبح امروز در نشست با جمعی از دانش آموزان دختر که به مناسبت گرامیداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله علیها و روز دختر در سالن جلسات شهیدرجایی و با حضور وزیر آموزش‌وپرورش برگزار شد، با تبریک این روز، اظهار کرد: «عدالت جنسیتی» یکی از اولویت‌های اصلی دولت تدبیر و امید و از آموزه‌های قرآنی ماست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برخی از آیات قرآنی، تصریح کرد: در پیشگاه خداوند برتری تنها در تقوای الهی است و هیچ تفاوتی بین جنسیت‌ها نیست.

وی ادامه داد: عدالت آموزشی موضوعی است که در اجرای آن تلاش کرده‌ایم و در حال حاضر ۳۳و نیم درصد از رتبه‌های علمی مربوط به خانم‌ها است، تعداد مدیران زن از ۵درصد ابتدای دولت هم‌اکنون به ۲۶درصد رسیده است و این آمار بدون احتساب آمار مدیران مدارس و تنها بر اساس شایستگی‌ها زنان اتفاق افتاده است.

ابتکار خاطرنشان کرد: مهارت‌های زندگی و مهارت خوب زیستن، از محورهای مشترک معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و آموزش‌وپرورش است؛ انسانیت ماست که ارزشمند است و برای خود، دنیا و آخرت اهمیت دارد لذا اهمیت «انسانیت» بسیار بالا است این مهارت را در دوازده محور انجام شد و در دانشگاه فرهنگیان برای دانشجویان ارائه شد.

وی افزود: ارتباط مؤثر و گفت گوی مؤثر در خانواده و به‌طورکلی نشان‌دهنده انجام گفت‌وگوی بین نسلی است و جلسه امروز نیز یک جلسه بین نسلی است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از انجام گفت‌وگوی بین نسلی خبر داد و اضافه کرد: «شبکه شاد» یکی از بزرگ‌ترین دستاوردهای دولت تدبیر و امید است.

ابتکار بر تقویت «مهارت‌های اجتماعی» تأکید و عنوان کرد: یکی از مهارت‌های روز دنیا، اجماع سازی است. فرهنگ‌های مختلف دنیا باید با یکدیگر کنار بیایند و در خانواده نیز باید تعامل برقرار باشد و برای همین منظور باید یک تلاش ملی انجام گیرد.

وی گفت: کرونا دسترسی به آموزش‌ها را مختل کرده است اما کشور ما در این موضوع و در دسترسی دختران به آموزش‌ها و برقراری عدالت جنسیتی، رتبه خوبی را در دنیا به دست آورده است.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تشریح شخصیت حضرت خدیجه (ص) اظهار کرد: دانایی را ایشان پیش بردند، تجارت حلال را ایشان پایه‌گذاری کردند و در همه عرصه‌های اجتماعی به‌خوبی درخشیدند و علی‌رغم سختی‌های فراوان در مسیر توسعه اسلام تلاش کردند.

وی با اشاره به انتخابات پیش رو تصریح کرد: فرصت رأی دادن فرصت ارزشمندی است که در اختیار ما قرارگرفته است شهدای بسیاری را نثار انقلاب کردیم تا امنیت ما تأمین شود. این حق رأی به سهولت حاصل نشده پس باید قدردان آن باشیم، زیرا در بسیاری از کشورها چنین ظرفیتی وجود ندارد.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: معصومه ابتکار زنان دهه کرامت معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۰۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه بیش از ۹۸ هزار ساعت آموزش به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ انصاری بااشاره به اینکه طبق برنامه ریزی های انجام گرفته تعهدات آموزش مهارت‌های فنی و حرفه‌ای به سکونتگاه‌های غیر رسمی استان ۸۹ هزارو ۵۸ نفر ساعت بود، گفت: با اقدامات انجام شده این میزان در سال گذشته به ۹۸ هزار و ۶۳۸ نفر ساعت رسید که رشد ۱۱۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را افزایش مهارت نیروی انسانی ساکن در بافت‌های فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیر رسمی عنوان کرد و افزود: تحقق سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی نیز از دیگر اهداف برگزاری این دوره‌هاست.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان ادامه داد: از جمله برنامه‌های ستاد بازآفرینی شهری ارتقاء توانمندی و مهارت افراد برای فراهم کردن زمینه‌های اشتغال است.

به گفته انصاری اداره کل فنی و حرفه‌ای موظف است بر اساس نیازسنجی‌های مورد قبول جامعه، آموزش‌های مهارتی را به منظور توانمندسازی افراد جامعه برای ورود به بازار کار ارائه و شاغلان فعال در محیط کار را نیز برای پایداری در این محیط توانمند کند.

وی افزود: دولت سیزدهم به افزایش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به ویژه در سکونت‌گاه‌های غیررسمی توجه جدی دارد و این موضوع موجب شده که سهم اقشار کم درآمد جامعه در اشتغال کشور افزایش پیدا کند.

دیگر خبرها

  • رشد ۱۲ برابری صدور مجوز تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد
  • احتمال افزایش ۷ تا ۸ برابری تعرفه های آزمایشگاهی/ بیمه ها به تعهدات شان عمل نمی کنند
  • تشدید رفتارهای اسلام‌هراسی در آلمان/ افزایش ۲ برابری آمارها در پی جنگ غزه
  • ارائه بیش از ۹۸ هزار ساعت آموزش به ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی زنجان
  • افزایش آموزشهای فنی و حرفه ای دانش آموزان در گناباد
  • بیش از 2 میلیون نفر ساعت مهارت آموزی در بخش دولتی آموزش فنی و حرفه ای خراسان شمالی
  • دستگاه‌های اجرایی سمنان در اعلام دغدغه‌های حوزه بانوان تسریع کنند
  • اقتصاد در انتظار تدبیر!