Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@06:08:25 GMT

اولویت من؛ اگر نامزد رییس جمهوری بودم

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۲۷۷۰

اولویت من؛ اگر نامزد رییس جمهوری بودم

شهروندان بجنوردی که بیشترشان را جوانان تشکیل می دادند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا می گویند: در شرایط فعلی مردم به دلیل تحریم ظالمانه و همه گیری ویروس کرونا در وضعیت سخت اقتصادی و معیشتی قرار دارند و اگر ما نامزد انتخابات رییس جمهوری بودیم، گره گشایی از مشکلات اقتصادی و معیشتی را با بهره گیری از نیروهای جوان در اولویت برنامه های خود قرار می دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مصاحبه شوندگان اظهارداشتند: رفع گره اقتصادی و معیشتی باید همزمان با نگاه به تولید داخل و رفع تحریم و برقراری مناسبات بین المللی انجام شود و تجربه نشان داد که یکجانبه گرایی مشکل اقتصادی و معیشتی کشور را حل نمی کند.
این افراد برنامه محوری، ایجاد فضای ثبات و آرامش سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، بهره گیری از توان نخبگان، شفاف سازی عملکردهای مدیریتی و اداری به خصوص در حوزه اقتصادی و بانکداری، اشتغالزایی و رفع مشکل مسکن را دیگر برنامه های خود اعلام کردند.

یکی از شهروندان بجنوردی می گوید: در شرایط فعلی انتظار مردم جامعه از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری ارایه برنامه برای رفع مشکل اقتصادی و معیشتی است و اگر من به عنوان یکی از هفت نامزد رییس جمهوری بودم نیز مطابق با خواست مردم اولویت اول خود را با ارایه برنامه عملیاتی حول این محورها قرار می دادم.
مریم ایزانلو افزود: از نظر من، تاکنون نامزدهای انتخابات رییس جمهوری گرچه در تمام سخنان و سه مناظره تلویزیونی خود بر رفع مشکل اقتصادی و معیشتی مردم تاکید کردند، ولی هیچ کدام از این افراد برنامه محوری و اجرایی که نشان دهد چه راهکاری برای برون رفت از این مشکل دارند، ارایه ندادند.
وی خاطرنشان کرد: اگر نامزد رییس جمهوری بودم به جای طرح برنامه شعاری، راهکار اجرایی و عملیاتی برای برون رفت از مشکلات اقتصادی ارایه می کردم و چنانچه رای اکثریت را به دست نیاوردم، اگر برنامه ام قابلیت اجرایی بودن داشت، قطعا از سوی سایر نامزدها اجرا می شد.

وی  بهره گیری از توانمندی و تخصص افراد کارآمد دارای تخصص را از دیگر برنامه های خود اعلام کرد و اظهار داشت:  هم اکنون جوانان حتی با تحصیلات عالی بیکار هستند که رو به شغل های کاذب آورده اند، این در حالی است که باید از تخصص ها و نیروی جوانی آنان باید در رفع گره های کشور، افزایش تولید و ثروت استفاده کرد.
یکی دیگر از شهروندان بجنوردی  که خود را مهریار معرفی کرد، برنامه اولویت دار خود را در صورتی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود، مبارزه با فساد اداری، سامان دهی به کارکرد بانکها، ایجاد اشتغال جوانان و توجه به تولید صادرات محور داخلی اعلام کرد.

وی اضافه کرد : ما باید در عرصه مدیریتی از تخصص نیروهای جوان بیشتر استفاده کنیم و تجربه نشان داد که بهره گیری از نیروی جوانی و فکر آنها می تواند باعث پیشبرد برنامه ها شود و نمونه آن نیز در کابینه دولت دوازدهم (وزیر ارتباطات و فناوری) است که توانست با نیروی جوانی تحول خوبی در این وزارتخانه ایجاد کند.
مهریار اشتغالزایی را مهمترین دغدغه جوانان و خانواده ها دانست و اظهارداشت : ایجاد اشتغال بدون توجه به تولید داخلی امکانپذیر نیست و باید از تولید صادرات محور در داخل کشور حمایت شود تا ضمن فروش محصولات به خارج از کشور، چرخ واحدهای تولیدی را به حرکت در آوریم.
رضا رحمانی دیگر شهروند بجنوردی در خراسان شمالی برقراری عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی را مهمترین نیاز فعلی جامعه دانست و اظهارداشت : اگر نامزد ریاست جمهوری بودم، برنامه اولویت دار خود را بر این محور قرار می دادم و اجرای عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی نیز صرفا با رونق اقتصاد و تولید امکانپذیر است.
وی از برنامه های پول پاشی در راستای برقراری عدالت اجتماعی و کاهش فاصله طبقاتی انتقاد کرد و گفت : تجربه نشان داد که طرح های پول پاشی( یارانه نقدی )  نه تنها کمک به این کار نمی کند که به دلیل بی توجهی به اقتصاد و معیشت پس از مدتی خود باعث نابرابری اجتماعی خواهد شد.
رضا به کار گیری بانوان را از دیگر برنامه های خود در صورت نامزد شدن در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد و اظهارداشت : بانوان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می دهند، ولی در عرصه های مدیریتی کمتر از ۲۰ درصد نقش دارند و با وجود توجه چند سال اخیر به بانوان، همچنان از تخصص و توانمندی این افراد استفاده نمی شود و اگر نامزد رییس جمهوری و یا حتی رییس جمهور بودم، از توانمندی و پتانسیل بانوان بیشتر استفاده می کردم.
این جوان بجنوردی توجه به سیاست خارجی به خصوص در حوزه منطقه ای را دیگر برنامه های خود اعلام کرد و افزود : نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری به حوزه سیاست خارجی توجه چندانی نداشتند و این در حالیست که بدون توجه به سیاست خارجی نمی توان به توسعه اقتصادی نیز دست یافت.          


 رحمانی گفت : برنامه ها در سیاست خارجی باید تنش زدایی و ارتباط با کشورهای همسایه باشد و اگر ما به دنبال توسعه اقتصادی و پیشرفت همه جانبه در کشور هستیم، باید اولویت اول خود را تنش زدایی در سیاست خارجی قرار دهیم و باید سیاست خارجی ما در خدمت اقتصاد باشد.
این جوان بجنوردی معتقد است که سیاست خارجی برای موفقیت نیاز به هماهنگی داخلی دارد و باید در یک جایی برای این حوزه به یک نقطه تفاهم برسیم که تک صدایی در کشور حاکم شود و این در حالیست که در تمام دولت های گذشته ما در حوزه سیاست خارجی با چند صدایی مواجه بودیم.
وی افزود : اگر نامزد ریاست جمهوری بودم؛ شعار اول خود را تنش زدایی در حوزه سیاست خارجی و ارتباط با کشورهای منطقه و در داخل نیز تک صدایی در این حوزه را قرار می دادم و به نوعی منافع ملی ما ایجاد می کند که ما در سیاست خارجی به یک تفاهم و تک صدایی برسیم.
رحمانی خاطرنشان کرد : پس از فرمایش اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر این که وزارت خارجه مجری تصمیم نظام در حوزه سیاست خارجی است، همه باید با تبعیت از رهبر معظم انقلاب اسلامی این حوزه را به نظام واگذار کنند و با تعامل و تفاهم بر روی منافع ملی به توسعه سیاست خارجی برای رونق اقتصادی کمک کنند.  
وی توجه به مناطق محروم و روستایی را از دیگر محور های اولویت کاری خود دانست و افزود: هم اکنون روستاییان زیادی به دلیل مشکلات اقتصادی و بیکاری به شهرها مهاجرت می کنند اگر من نامزد ریاست جمهوری و حتی رییس جمهوری بودم، بخشی از کارها را از جمله صنایع کوچک را به روستاها می برم تا جلوی مهاجرت گرفته شود.
این شهروند بجنوردی توجه به واحدهای صنعتی، خصوصی سازی، ارتقای جایگاه نظارت و شفاف سازی، تغییر ساختار اداری و توجه به نیروی انسانی را از دیگر برنامه های خود در کسوت نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر، روستا و عشایری به همراه میاندوره ای پنجمین دوره خبرگان رهبری و یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی به طور همزمان ۲۸ خردادماه جاری در استان خراسان شمالی برگزار می شود و در این استان ۶۷۲ هزار نفر واجد شرایط اخذ رای هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری پروندهٔ خبری تبلیغات نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی انتخابات ۱۴۰۰ بجنورد مشارکت انتخاباتی خراسان شمالی انتخابات ریاست جمهوری مشارکت سیاسی سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری دیگر برنامه های خود نامزد رییس جمهوری حوزه سیاست خارجی اقتصادی و معیشتی رییس جمهوری بودم بهره گیری اگر نامزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۲۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تماشای مناظره از شبکه تهران

در این جلسه دکتر اعلمی، مدیر شبکه تهران سیما ضمن خداقوت و خسته نباشید به عوامل و دست‌اندرکاران امر انتخابات در رسانه‌ملی، مروری بر اقدامات رسانه‌ملی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری داشت و تاکید کرد: پس از شمارش آرا در دور اول، تهران ۱۴ نماینده جدید خود را شناخت و ۱۶ صندلی برای رقابت بین نامزد‌های حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس باقی ماند و همچنین انتخابات درحوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا برای معرفی نماینده مردم شریف این حوزه به دور دوم کشیده شد؛ از این‌رو و مطابق قانون برای تعیین تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ۳۲ نامزد و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا دو نامزد به رقابت خواهند پرداخت. وی افزود: بنابراین در راستای عدالت رسانه‌ای در امر تبلیغات تلویزیونی، ۳۴ برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای با عنوان نماینده مردم برای نامزد‌های دور دوم مجلس شورای اسلامی تعریف شده است. این برنامه‌ها کاملا به‌صورت رایگان ضبط و تولید شده است و از شبکه تهران سیما روی آنتن می‌رود و نسخه رادیویی آن نیز از رادیو تهران پخش خواهد شد. اعلمی افزود: جزئیات پخش هر برنامه در قرعه‌کشی امشب مشخص شد و نامزد‌های انتخابات پیش‌رو از نوبت، روز و ساعت پخش برنامه‌های خود مطلع هستند. مدیر شبکه تهران سیما از ضبط مناظره‌های تلویزیونی خبر داد و افزود: هشت مناظره برای نامزد‌های تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) و سه مناظره برای نامزد‌های ورامین، قرچک و پیشوا پیش‌بینی شده است. برای ضبط برنامه مناظره نامزد‌های استان تهران، چهار گروه هشت نفره ایجاد شده است. مناظره‌ها هم مانند برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیون، نماینده مردم به‌صورت رایگان تولید و پخش می‌شود. 

برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران

 در ادامه عباس جوهری، رئیس ستاد انتخابات استان تهران به تفاوت مشهود این دوره از انتخابات اشاره کرد و افزود: به‌دلیل تعدد نامزدها، برگزاری انتخابات در استان تهران با سایر استان‌های بسیار متفاوت است. رئیس ستاد انتخابات افزود: از ۱۰ حوزه انتخاباتی، هشت حوزه به مجلس راه پیدا کردند و تکلیف نمایندگان دو حوزه تهران (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس) و ورامین، قرچک و پیشوا در دور دوم مشخص خواهد شد. وی از برگزاری انتخابات تمام الکترونیک خبر داد و افزود: در تهران، انتخابات کاملا به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و فیلم‌های آموزشی آن نیز از رسانه‌ملی پخش خواهد شد. وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات کسانی می‌توانند رای بدهند که در دور اول یا رای نداده باشند یا در استان تهران رای خود را به صندوق انداخته باشند. وی تبلیغات پیش از انتخابات را فرصت مغتنمی برای شناسایی هر چه بهتر نامزد‌های انتخابات برشمرد و تاکید کرد: از ۱۳ اردیبهشت تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات پیش‌رو است، از این‌رو انتظار می‌رود خارج از این فاصله زمانی تبلیغات انجام نشود تا شاهد انتخابات سالم، پرشور‌و‌خروش باشیم. 

عرصه تبلیغات باید در سلامت کامل و مطابق قانون باشد

حجت الاسلام میراشرفی، رئیس هیأت نظارت بر انتخابات استان تهران به مراقبت از آرای مردم تاکید کرد و افزود: در پشت‌صحنه انتخابات گروه‌های مختلفی در کنار هم در حال فعالیت هستند تا تشویق و ترغیب برای حضور حداکثری و برگزاری انتخابات پر‌شور صورت گیرد. میراشرفی از تأثیر حضور نامزد‌ها در مناظره‌ها گفت و افزود: نسبت به رعایت قوانین تبلیغات انتخابات ساعی باشید. رقابت تنگاتنگ است و عرصه تبلیغات باید سلامت و مطابق با مُر قانون باشد. رئیس هیأت نظارت بر انتخابات استان تهران به اجرای صحیح قانون انتخابات اشاره کرد و افزود: از بد‌اخلاقی‌های تبلیغاتی پرهیز شود و طرفداران نامزد‌های انتخابات به معرفی فضائل و ویژگی‌های شخصی نامزد‌ها بپردازند.

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • رییس‌جمهور در کاخ ریاست‌جمهوری سریلانکا مورد استقبال قرار گرفت
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشور‌های همسایه از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • توسعه همکاری با همسایگان جزو اولویت‌های سیاست خارجی ایران است
  • رئیسی: توسعه همکاری با کشورهای همسایه و مسلمان بویژه پاکستان از اولویت‌های سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران است
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • تماشای مناظره از شبکه تهران
  • پیشتازی اندک ترامپ نسبت به بایدن در جدیدترین نظرسنجی