Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-18@20:54:34 GMT

مقابله کشورهای گروه ۷ با پروژه‌ جاده ابریشم چین

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۳۳۸۳

مقابله کشورهای گروه ۷ با پروژه‌ جاده ابریشم چین

تین نیوز

گروه هفت کشور صنعتی جهان طرح جدیدی را در رقابت با طرح کمربند و جاده چین اعلام کرده‌اند که هدف آن فراهم کردن یک همکاری زیرساختی شفاف برای کمک به نیاز بیش از ۴۰ تریلیون دلاری دنیای آسیب‌دیده از بحران کرونا برای توسعه است.

 به گزارش تین نیوز به نقل از راشا تودی، گروه هفت کشور صنعتی جهان (G7) طرح‌های خود را برای یک پروژه زیرساختی بزرگ در تلاش برای رقابت با طرح تریلیون دلاری کمربند و جاده چین اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.

 این طرح با عنوان «ساخت دوباره یک دنیای بهتر» در دومین روز اجلاس این گروه در کورنوال در جنوب غربی انگلیس عنوان شد.

 طبق گفته یکی از مقامات ارشد آمریکا، هدف از این پروژه بزرگ فراهم کردن یک همکاری زیرساختی شفاف برای کمک به نیاز بیش از 40 تریلیون دلاری دنیای آسیب‌دیده از بحران کرونا برای توسعه است.

 طبق گفته آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، این طرح بیش از همه در آفریقا مورد نیاز است.

 مرکل گفت:«ما نمی‌توانیم بنشینیم و بگوییم چین این کار را انجام می‌دهد. گروه هفت  باید یک دستورالعمل مثبت برای برخی کشورهای نیازمند جهان داشته باشد».

 نحوه اجرا و میزان سرمایه‌گذاری این پروژه هنوز مشخص نیست. اعضای گروه 7 هنوز زمان اجرای آن را هم مشخص نکرده‌اند.

 طرح کمربند و جاده چین موسوم به پروژه جاده ابریشم قرن بیست و یکم، 8 سال پیش توسط رئیس جمهور این کشور اعلام شد. این پروژه بزرگ شامل توسعه و سرمایه‌گذاری از آسیا تا اروپا و فراتر از آن می‌شود. پکن از آن زمان حدود 200 سند همکاری با 167 کشور و سازمان بین‌المللی امضا کرده است.

 هدف از این طرح چند تریلیون دلاری تقویت ارتباط بین آسیا، اروپا، آفریقا و آمریکای لاتین است. متخصصان می‌گویند این طرح تجارت بین‌الملل را تقویت کرده و هزینه‌های آن را برای کشورهای مشمول نصف می‌کند.

 طرح کمربند و جاده چین به شدت مورد انتقاد مقامات آمریکا و اتحادیه اروپاست چون حاکمیت آنها را در جهان به خطر می‌اندازد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: جاده ابریشم کشور صنعتی جهان جاده چین کمربند و جاده چین تریلیون دلاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب

به گزارش خبرنگار مهر مجتبی اکبری‌مدیر امور بین الملل وزارت نیرو، در نشست خبری افتتاح پروژه سد و نیروگاه اومااویا در سریلانکا اظهار داشت: حوزه دیپلماسی وزارت نیرو ۵ کمیسیون مشترک با کشورهای قطر، اسلوونی، سریلانکا، قطر، تاجیکستان و الجزایر در دستور کار دارد و هدف این کمیسیون‌ها این است که برای حوزه اقتصاد و خدمات فنی و مهندسی کشورهای هدف برنامه‌ریزی کند.

وی افزود: دوماه پیش در سفر به سریلانکا مسئولان این کشور اذعان داشتند یک پروژه بسیار مهم در کشور سریلانکا به موقع و با هزینه برآورد شده توسط این کشور به دست متخصصان ایرانی اجرا شده است و بسیار اعلام رضایت داشتند.

مدیر امور بین الملل وزارت نیرو اضافه کرد: رقم تأمین مالی این پروژه توسط سریلانکا را ۵۰۰ میلیون دلار است و متخصصان ایرانی با صدور و انتقال دانش و خدمات فنی و مهندسی به کشور سریلانکا، امکان آغاز فعالیت شرکت‌های سریلانکایی در امور مهندسی صنعت آب و برق را فراهم کردند که این مسئله مورد تقدیر رئیس جمهوری سریلانکا قرار گرفت.

وی افزود: این پروژه بزرگ مهندسی ظرف روزهای آینده توسط مسئولان ایرانی و سریلانکایی به بهره برداری خواهد رسید.

اکبری اضافه کرد: بازارسازی برای شرکت‌های ایرانی در دولت یک رویکرد جدی است که بحث توسعه دیپلماسی به‌خصوص با کشورهای همسایه در صدور خدمات فنی و مهندسی آب با جدیت در حال پیگیری است و به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا ۴ تا ۵ سال آینده بتوانیم سالانه بیش از ۵ میلیارد دلار ارزآوری برای کشور داشته باشیم.

وی ادامه داد: در کشورهای عراق، الجزایر، قطر، تاجیکستان، اسلوونی و حوزه آفریقا در حال بررسی و مذاکره اجرای پروژه‌های جدید آب و برق توسط متخصصان ایرانی هستیم.

خبر در حال تکمیل است....

کد خبر 6079812 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • کنعانی: اگر اعضای گروه هفت دنبال ثبات هستند، با تجاوز‌ها مقابله کنند
  • اگر اعضای گروه هفت دنبال ثبات هستند، با تجاوزها مقابله کنند
  • گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند
  • عجیب‌ترین اسکناس‌های دنیا را بشناسید
  • هشدار ایران به گروه ۷؛ مراقب تصمیمات غیرسازنده باشید
  • تعیین سرنوشت دارایی های مسدود شده روسیه در نشست گروه ۷
  • آلوده‌ترین کشورهای جهان در سال ۲۰۲۳
  • حسین علایی: ۱۲۰ جنگنده پیشرفته برای مقابله با ایران به پرواز درآمدند اما .../در زمان حمله سپاه، فرمانده سنتکام در اتاق عملیات اسرائیل حضور داشت
  • جزییات اجرای پروژه های برون مرزی در حوزه برق و آب
  • رشد 111 درصدی درآمد دولت از محل جرائم و خسارات در بودجه / درآمد ناشی از جرایم رانندگی در صدر/ 1403 برای چه مواردی باید جریمه بپردازید؟