Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت اس‌کی بیوسایسن (SK Bioscience) که واکسن نانوذره‌ای ضدکرونا را توسعه داده است موفق به جذب بودجه‌ای برای انجام فاز سوم کارآزمایی بالینی این واکسن شد، واکسنی که از آن به‌عنوان نسل دوم واکسن‌های ضدکرونا نام برده می‌شود.

این شرکت قرار است با استفاده از این بودجه آزمایش‌های بالینی فاز سه را انجام دهد و همچنین اقدام به تحقیق و توسعه بیشتر در مورد انواع ویروس کرونا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اختصاص بودجه، این شرکت می‌تواند فناوری تولید واکسن ضد کرونای نانوذره‌ای را تجاری‌سازی کرده و به مقیاس تولید انبوه برساند و در نهایت، امکان تولید سالانه صدها میلیون دوز را امکان‌پذیر کند.

به گزارش روز دوشنبه ستاد توسعه فناوری نانو، درصورت اثبات ایمنی و موثر بودن این واکسن، دوزهای زیادی از این محصول برای کمک به نجات انسان‌ها در سراسر جهان در اختیار مرکز کواکس قرار می‌گیرد.

بنیاد نوآوری‌های آمادگی برای بیماری‌های همه‌گیر برای این فعالیت‌ها تا ۱۷۳.۴ میلیون دلار به شرکت اس‌کی بیوسایسن کمک می‌کند،  این شرکت که در کره‌جنوبی مستقر است با همکاری بخش طراحی پروتئین موسسه پزشکی UW در سیاتل به‌صورت مشترک این واکسن نانوذره‌ای را تولید کردند.

دانشمندانی که روی این واکسن کار می‌کنند به دنبال ایجاد یک واکسن قدرتمند نسل دوم کووید۱۹ هستند که ایمن‌تر از واکسن‌های فعلی بوده، در دوزهای پایین موثر باشد، ساخت آن ساده بوده و بدون انجماد عمیق پایدار باشد،  این ویژگی‌ها واکسیناسیون علیه ویروس کرونا را در مقیاس جهانی امکان‌پذیر کرده و دسترسی به این واکسن را برای مردم در مناطقی که منابع پزشکی، حمل و نقل و ذخیره‌سازی محدودی دارند، آسان می‌کند، همین ویژگی‌ها باعث می‌شود که چنین واکسنی در سایر مناطق جهان بسیار مورد تقاضا باشد.

شرکت اس‌کی بیوسایسن در یک ماه آینده، قصد دارد برنامه خود را برای یک آزمایش بالینی فاز سه ملی به وزارت بهداشت، غذا و دارو و سایر مراجع نظارتی ارایه دهد.

واکسن GBP۵۱۰ در اواخر سال ۲۰۲۰ وارد یک مطالعه بالینی ۱/۲ شد و در حال حاضر در مرحله دوم کارآزمایی بالینی است.

این واکسن ضدکرونا با استفاده از فناوری ساخته شده که در آن  UW Medicine توسعه یافته است،  در این واکسن از یک نانوذره پروتئینی خودآرا استفاده شده که بخش‌های مختلف پروتئین اسپایک ویروسی را در خود دارد،  ساختار مولکولی این واکسن تقریباً شبیه ویروس است که ممکن است در شناسایی بیشتر آن توسط سیستم ایمنی نقش مهمی ایفا کند.

در مطالعات بالینی که سال گذشته انجام شد، GBP۵۱۰ در دوزهای پایین مقادیر زیادی آنتی‌بادی خنثی کننده ویروس تولید کرد،  این آنتی‌بادی‌ها چندین سایت مختلف را در پروتئین اسپایک ویروس کرونا مورد هدف قرار می‌دهند، کیفیتی که ممکن است باعث محافظت در برابر انواع ویروس کرونا شود.

برچسب‌ها ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا ویروس کرونا فناوری نانو واکسن کرونا ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی لایحه بودجه حمایتی از اسرائیل در کنگره آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا لایحه اختصاص بودجه حمایتی برای رژیم صهیونیستی را هفته آینده بررسی می‌کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، استیو اسکالیس رهبر اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد (پس از حمله تلافی جویانه موشکی و پهپادی جمهوری اسلامی به اسرائیل) قانون گذاران کنگره با تغییر در برنامه جلسات خود، لایحه اختصاص بودجه حمایتی برای رژیم اسرائیل (و پاسخگو کردن ایران بعد از حمله شب گذشته) را هفته آینده بررسی می کنند.

در این بیانیه آمده است قانون گذاران کنگره با قدرت در کنار اسرائیل ایستاده و باید عواقب و پیامدهایی برای این حمله (بی دلیل و نابرابر) وجود داشته باشد.

در همین حال دفتر اسکالیس به درخواستی برای شفاف سازی و ارائه اطلاعات بیشتر درباره این لایحه پاسخی نداد.

براساس این گزارش، هنوز مشخص نیست که اسکالیس به یک لایحه جداگانه کمک ها برای رژیم صهیونیستی اشاره می کند و یا منظور او همان لایحه مکمل 95 میلیارد دلاری در بودجه آمریکاست که شامل 14 میلیارد دلار کمک برای این رژیم، به علاوه 60 میلیارد دلار کمک برای اوکراین، و اختصاص بودجه کمکی برای تایوان در مقابله با نفوذ چین و اختصاص میلیاردها دلار کمک های بشردوستانه است.

این لایحه مکمل در فوریه سال جاری با حمایت 70 درصد اعضای سنا به تصویب رسید اما در کنگره مسدود باقی مانده و به رای گیری گذاشته نشده است زیرا قانون گذاران کنگره با اختصاص بودجه کمکی بیشتر برای اوکراین مخالف هستند. این لایحه همچنین با مخالفت گروهی از دموکرات های چپ گرا که به اختصاص کمک های بیشتر برای اسرائیل در حالی که مردم بی گناه غزه را قتل عام می کند، روبرو شده است.

در همین حال، سناتور میچ مک کانل در بیانیه‌ای از قانون گذاران کنگره خواست تا با لایحه اختصاص بودجه کمکی بیشتر از جمله کمک ها برای اوکراین و تایوان، موافقت کنند. براساس این بیانیه، این لایحه مکمل برای امنیت ملی، که ماه هاست در انتظار اقدامی جدی از سوی قانون گذاران کنگره است، منابع مهمی را برای اسرائیل و نیروهای نظامی ما در منطقه فراهم می کند.

بامداد امروز روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به جنایت‌های متعدد رژیم صهیونیستی از جمله حمله به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق و به شهادت رساندن جمعی از فرماندهان و مستشاران نظامی کشورمان در سوریه، نیروی هوافضای سپاه ده‌ها فروند موشک و پهپاد را به‌سمت اهداف معینی در داخل سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد.

به گزارش تسنیم، این عملیات در پاسخ به حمله روز 13 فروردین رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت مستشاران ارشد ایرانی در این کشور است.

همچنین پاسخ گسترده موشکی و پهپادی ایران به حمله رژیم اسرائیل به ساختمان کنسولی ایران در دمشق بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان داشت و به تیتر یک اکثر رسانه‌ها تبدیل شد.

 

در همین حال جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با بی‌سابقه خواندن پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که این حملات تأسیسات نظامی اسرائیل را هدف قرار داده است.

وی با محکوم کردن این پاسخ موشکی و پهپادی قاطع ایران گفت: با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تلفنی صحبت کردم تا بر پایبندی شدید ایالات متحده به امنیت اسرائیل تأکید کنم.

وی مدعی شد: به اسرائیل برای سرنگونی تمام پهپادها و موشک‌های شلیک‌شده به‌لطف سامانه‌هایمان که برای انهدام موشکهای بالستیک در منطقه مستقر کرده‌ایم، کمک کردیم.

بایدن: حملات ایران به تأسیسات نظامی اسرائیل بی‌سابقه بود!

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش نرخ مالیات بر واحدهای تولید برای سومین سال پیاپی
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • تقدیم احکام سرپرست جدید اداره کل تدارکات و خدمات و عضو جدید هیات مدیره شرکت کارگزاری بیمه توسعه تعاون
  • تاریخچه شرکت موتورسیکلت سازی یاماها؛ از تولید آلات موسیقی تا ویلچر و اسکوتر (+عکس)
  • اهتمام جدی توانیر در استفاده از ظرفیت‌های قانونی جهت توسعه تولید پراکنده و انرژی‌های نو
  • بررسی لایحه بودجه حمایتی از اسرائیل در کنگره آمریکا
  • هدفگذاری خوزستان برای افزایش سه درصدی سهم نیشکر از بازار کشور
  • تولید بهره‌ور و متنوع کردن بازارهای صادراتی نفت و گاز با شکستن انحصار توسعه میادین کشور
  • شرکت سهام عام پروژه بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی در توسعه اقتصادی کشور