Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران (پات)، «امیررضا انصاری منش» افزود: در هشت سال اخیر، با اجرای بیش از یک هزار و ۴۰۰ پروژه، ۲۹۷ دستگاه انواع تاسیسات ذخیره سازی (اعم از انبارهای ساده، هانگار، سیلو، سردخانه و انبار فنی) به ظرفیت ۳۴۳ هزار تن ایجاد،  ۱۷۸ واحد صنایع تبدیلی، بسته بندی و فرآوری راه‌اندازی شده و ۲۹۳ باب فروشگاه و مرکز عرضه محصولات کشاورزی احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افتتاح سه پروژه روستا بازار و سردخانه در هفته جهاد کشاورزی

مدیر کل دفتر تجهیز و توسعه زیرساخت ها و سرمایه‌گذاری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از افتتاح و بهره برداری سه پروژه «روستا بازار» و سردخانه در هفته جهاد کشاورزی خبرداد و اظهارداشت: تقویت و توسعه زیر ساخت ها موتور محرک تعاونی های بخش کشاورزی محسوب می شوند.

وی ضمن اشاره به برنامه های عملیاتی مدیریت تعاون روستایی استان ها در حیطه وظایف این دفتر در دولت های یازدهم و دوازدهم گفت: با توجه به میزان تولید محصولات کشاورزی و نگاه مسئولین ارشد سازمان به ایجاد زنجیره تامین امنیت غذایی و نیل به اقتصاد بدون نفت، شایسته است تقویت و توسعه زیرساخت ها در اولویت سیاست های اجرایی سازمان مرکزی تعاون روستایی قرار گیرد.

مدیر کل دفتر تجهیز و توسعه زیرساخت ها و سرمایه گذاری سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران درباره بهره مندی شبکه تحت پوشش از تسهیلات کمک های فنی و اعتباری گفت: در حال حاضر نیز ۱۹ پروژه از جمله احداث انبار ساده، انبار مکانیزه، سیلو، سردخانه، جایگاه عرضه مواد سوختی و صنایع تبدیلی و فرآوری و بسته بندی، در ۱۱ استان کشور در حال تشکیل پرونده و انعقاد قرارداد با بانک عامل هستند که عملیات اجرایی آنها نیز در سال جاری آغاز خواهد شد.

به گزارش ایرنا، طبق آمارهای سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در دولت تدبیر و  امید ۱۴۵ روستا بازار در کشور ایجاد شد که قرار است تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد این مراکز به ۲۵۰ مورد برسد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی وزارت جهاد کشاورزی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران کاظم خاوازی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم گفت: طرح پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از میان ۲۰ طرح که در بخش دانشگاهی (E-Science) شرکت کردند در میان پنج طرح منتخب جوایز اجلاس جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ قرار گرفت.

مدیرکل فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی گفت: رقبای ایران در این رویداد، کشور‌های ایالات متحده آمریکا، چین، فرانسه، اسپانیا، روسیه، لهستان، لوکزامبورگ، مالزی، پاکستان، هندوستان، بحرین، امارات عربی متحده، عربستان سعودی و الجزایر بوده‌اند که از این میان رقبای اصلی جمهوری اسلامی ایالات متحده آمریکا، اسپانیا، چین و هندوستان بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

محمد هادی زاهدی گفت: اجلاس جهانی انجمن جامعه اطلاعاتی WSIS ۲۰۲۴ با شعار «جوامع اطلاعاتی و دانش‌بنیان در جهت اهداف توسعه پایدار» بزرگترین گردهمایی جهانی سالانه در خصوص فناوری اطلاعات و ارتباطات در جهت توسعه جوامع محسوب می‌شود. در این اجلاس فرصتی برای تبادل اطلاعات، خلق دانش و به اشتراک‌گذاری روش‌ها و همچنین شناسایی روند‌های در حال ظهور و بهبود مشارکت، با توجه به تکامل جوامع اطلاعاتی و دانش بنیان فراهم می‌شود.

محمد هادی زاهدی گفت: بیش از ۷۰ کشور‌در جهان برنامه‌ها و پروژه‌هایی را که برای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در سطح بین‌الملل مطابق با اهداف ۱۷ گانه توسعه پایدار تعریف و به اجرا گذاشته‌اند. او افزود: این برنامه‌ها در ۱۱ محور و خط مشی (Actin –Line) مشتمل بر ۱۸ طبه و دسته (Category) معرفی و ارائه شدند.

عضو هیئت علمی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در تشریح این جایزه گفت: برای هر ساله مسابقات جهانی WSIS با هدف ارزیابی پروژه‌ها و فعالیت‌هایی که از فناوری اطلاعات و ارتباطات جهت توسعه پایدار استفاده شده است، برگزار می‌شود. در حال حاضر کشور‌های پیشرو در حوزه فناوری اطلاعات که همواره در این نظرسنجی و رقابت حضور دارند.

وی ادامه داد: ایران همواره سعی کرده است، در این مسابقات مشارکت داشته باشد و از سال‌ها قبل حضور پررنگی داشته است و در مواردی نیز موفق به کسب جایزه نهایی جامعه اطلاعاتی WSIS شده است. در سال ۲۰۲۴، ایران با سه پروژه در حوزه‌های دولت الکترونیک، محیط زیست الکترونیکی و علوم الکترونیک (e-Government، e-Enviroment و E-Science)، مشارکت داشتند که نماینده ایران در حوزه علمی پروژه پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی بوده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

او گفت: با همکاری رسانه‌ها بخصوص رسانه ملی و مشارکت جامعه دانشگاهی کشور در رای‌گیری عمومی پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی وزارت علوم با ۳۵ خدمت پرکاربرد جزء ۵ کشور نخست جهان ارزیابی شد.

دیگر خبرها

  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • رویداد صدرا در اشتغال‌زایی نسل جوان نقش دارد
  • طرح هادی مهم‌ترین ابزار مدیریت توسعه روستایی است
  • حدنگاری اراضی کشاورزی ۶ واحد ثبتی خوزستان
  • بیش از ۱۹ هزار شغل جدید در استان مرکزی ایجاد شد
  • پیله مشکلات نوغاندارای؛ نبود صنایع تبدیلی است
  • جهش تولیدات کشاورزی همدان از مسیر مولدسازی روستاها می‌گذرد
  • مانور آغاز عملیات اجرایی مولدسازی روستا‌های همدان
  • پنجره واحد خدمات هوشمند وزارت علوم جزء ۵ کشور برتر جهان
  • اداره کار و تعاون شهرستان دامغان به فیبرنوری مخابرات مجهز شد