Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم گفت: از اردیبهشت سال ۸۳ تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲ هزار و ۲۱۴ دانش آموخته خارج از کشور جذب هیات علمی دانشگاه‌های داخل شده‌اند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمدرضا رضوان طلب رییس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم درباره جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور در دانشگاه‌های داخلی به عنوان هیأت علمی، گفت: دانش آموختگان دانشگاه‌های خارج از کشور به صحیح یا غلط نزد برخی از دانشگاه‌های داخلی از مزیت عمده برخوردار شده و در فرآیند سریع تری جذب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: سهمیه ویژه‌ای هم برای جذب نخبگان ایرانی خارج از کشور، مازاد بر سهمیه سالیانه دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است، به گونه‌ای که اگر دانشگاهی یک دانش آموخته دوره دکتری دانشگاه‌های خارج را جذب کند، ردیف جذب مستقل با هماهنگی بنیاد ملی نخبگان و معاونت امور بین‌الملل وزارت علوم دریافت می‌کند تا پس از احراز صلاحیت‌ها، پرونده هیچ دانش آموخته خارج از کشور معطل ردیف استخدام و سایر موانع صدور و حکم کارگزینی نشود.

معاون وزیر علوم به آمار جذب نخبگان خارج از کشور در دانشگاه‌های داخل اشاره کرد و اظهار کرد: از اردیبهشت سال ۸۳ تا پایان اردیبهشت سال ۱۴۰۰ در مجموع ۲ هزار و ۲۱۴ دانش آموخته خارج از کشور جذب هیات علمی دانشگاه‌های داخل شده‌اند.

رضوان طلب ادامه داد: دانش آموختگان ایرانی از کشور مالزی با احراز ۳۰۸ کرسی بالاترین رتبه جذب را به خود اختصاص داده‌اند، پس از آن دانش آموختگان دانشگاه‌های هند با ۲۲۶ نفر، انگلیس با ۲۰۹ نفر، فرانسه ۲۰۶ نفر و آمریکا با ۲۰۵ نفر در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.


رییس مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم، درباره جذب ایرانیان سایر کشور‌ها در دانشگاه‌های داخل، افزود: دانش آموختگان کشور‌های برزیل، عراق، پرتغال، قزاقستان، آفریقای جنوبی، نامیبیا و تایوان هر کدام با کسب یک یا ۲ کرسی در ردیف‌های آخر جذب دانش آموختگان خارج از کشور قرار گرفته‌اند.

گفتنی است؛ فراخوان جذب اعضای هیأت علمی سال ۱۴۰۰ از آبان ماه در درگاه الکترونیکی مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم آغاز می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم مرکز جذب هیأت علمی وزارت علوم دانشگاه های داخل اردیبهشت سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه آزاد برای توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در دیدار با مدیرعامل منطقه آزاد چابهار ضمن تبریک اعیاد گذشته و تبریک عملیات «وعده صادق» که اثبات‌کننده اقتدار و قدرت علمی ایران اسلامی به جهان بود، با بیان گزارشی از وضعیت دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این دانشگاه با ۳۳ هزار، ۲۵۰ هیئت علمی، ۶ واحد، ۲ مرکز و ۲۴ پردیس آموزشی تاکنون کارنامه درخشانی در حوزه آموزش عالی استان به ثبت رسانده است.

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با داشتن ظرفیت هیئت علمی، کارمند و دانشجو از ظرفیت علمی و پژوهشی بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: در جلسات اخیر که با حضور استاندار فرهیخته و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده است، تأکید بسیار بر استفاده بهینه از ظرفیت علمی استان برای مرتفع کردن مشکلات و مسائل استان سیستان و بلوچستان به‌خصوص توسعه سواحل مکران انجام شده که در آخرین جلسه هیئت امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان اکثریت طرح‌ها و برنامه‌های مصوب شده با اولویت توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران بوده است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان با تأکید بر مطالبات مقام معظم رهبری درباره توسعه سواحل مکران، افزود: اجرای برنامه‌های علمی و پژوهشی در طرح‌های اقتصادی و استفاده از پژوهش و اقتصاد دانش‌بنیان امکان موفقیت در این عرصه را بیش از پیش خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه علوم و تحقیقات دارای ظرفیت توسعه ملی دانش رباتیک است
  • المپیاد علمی دانشجویی غیرمتمرکز ۳۱ فروردین برگزار می‌شود
  • دانشجوی باکیفیت هرجا که باشد باید حمایت شود
  • بهره‌گیری از ظرفیت پژوهشی دانشگاه آزاد برای توسعه و تعالی چابهار و سواحل مکران
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار تعمیراتی دانشگاه در ۳۰ ماه
  • نشست شورای مسکن دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • بیش از ۲۰۰۰ خانه محیط زیست کیفی‌سازی می‌شوند
  • استفاده از کمکهای مشورتی والدین دانشجویان برای پیشبرد اهداف وزارت
  • حمایت از تاسیس شرکت دانش بنیان توسط ایرانیان خارج از کشور