Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-23@10:14:50 GMT

بانک‌ها در سال ۹۹ چقدر وام دادند؟+جدول

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۵۱۴۱

بانک‌ها در سال ۹۹ چقدر وام دادند؟+جدول

تسهیلات پرداختی بانک‌ها طی ۱۲ ماهه سال ۱۳۹۹ به بخش‌های اقتصادی مبلغ ۱۸.۹۸۹.۲هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ ۹.۲۳۹.۳ هزار میلیارد ریال معادل ۹۴.۸ درصد افزایش داشته است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، جدول 1 بیانگر هدف از دریافت تسهیلات پرداختی در بخش‌های اقتصادی طی 12 ماهه سال 1399 است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در کلیه بخش‌های اقتصادی طی 12 ماهه سال جاری مبلغ 11.635.3هزار میلیارد ریال معادل 61.3 درصد کل تسهیلات پرداختی می‌باشد که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل مبلغ 6.373.9 هزار میلیارد ریال معادل 121.1 درصد افزایش داشته است.

سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن طی 12 ماهه سال جاری معادل 4.354.3هزار میلیارد ریال بوده است که حاکی از تخصیص 37.4 درصد از منابع تخصیص یافته به سرمایه درگردش تمام بخش‌های اقتصادی مبلغ 11.635.3 هزار میلیارد ریال است.

ملاحظه می‌شود از 5.797.2 هزارمیلیارد ریال تسهیلات پرداختی در بخش صنعت و معدن معادل 75.1 درصد آن (مبلغ 4.354.3هزار میلیارد ریال) در تأمین سرمایه در گردش پرداخت شده است که بیانگر توجه و اولویت‌دهی به تأمین منابع برای این بخش توسط بانک‌ها در سال جاری می‌باشد.

شایان ذکر است که همچنان باید در تداوم مسیر جاری، ملاحظات مربوط به کنترل تورم را نیز در نظر گرفت و همواره مراقب قدرت گرفتن پتانسیل تورمی ناشی از فشار تقاضای کل در اقتصاد نیز بود. بر این اساس ضروری است به افزایش توان مالی بانک‌ها از طریق افزایش سرمایه و بهبود کفایت سرمایه بانک‌ها، کاهش تسهیلات غیرجاری و بازگرداندن آنها به مسیر صحیح اعتباردهی بانک‌ها، افزایش بهره‌وری بانک‌ها در تامین سرمایه در گردش تولیدی، پرهیز از فشارهای مضاعف بر دارایی بانک‌ها و ترغیب بنگاه‌های تولیدی به سمت بازار سرمایه به عنوان یک ابزار مهم درتامین مالی طرح‌های اقتصادی (ایجادی)توجه ویژه‌ای کرد.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بانک مرکزی تسهیلات بانکی بانک مرکزی تسهیلات بانکی تسهیلات پرداختی بخش های اقتصادی سرمایه در گردش میلیارد ریال ماهه سال بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، ّامید احمدی با اشاره به شناسایی و تعریف ۱۰۰ فرصت سرمایه‌گذاری در خوزستان در درگاه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای معرفی به فعالان اقتصادی، گفت: فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران با مراجعه به این درگاه به آدرس /https://investinkhz.ir می‌توانند اطلاعات فرصت‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان را دریافت کنند.

وی معرفی آسان فرصت‌های اقتصادی به سرمایه گذاران را راهی برای جذب سرمایه‌گذار در استان دانست و افزود: ۵۰ فرصت به ۲ زبان و ۵۰ فرصت دیگر به ۳ زبان ترجمه شده تا سرمایه‌گذاران خارجی نیز امکان آشنایی با این ظرفیت‌ها را داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه ۸۰ درصد منابع بانک‌ها باید برای پرداخت تسهیلات استفاده شود، ادامه داد: بانک‌ها باید به تعهد خود به ویژه در بخش تولید و اشتغال عمل کنند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان اضافه کرد: عملکرد بانک‌های استان در پرداخت تسهیلات ۶۷ درصد از موجودی منابع آنها است که تا میانگین مورد نظر فاصله زیادی دارند.

وی می‌گوید: منابع بانک‌های خصوصی در استان استفاده نمی‌شود که برای تغییر این روند پیگیری‌های لازم انجام شده است.

پیگیری برای انجام گردش مالی صنایع خوزستان در درون استان

احمدی با تاکید بر اینکه گردش مالی صنایع فعال در خوزستان باید در درون استان باشد، گفت: یکهزار و ۲۰۰ حساب بانکی از صنایع استان احصا شده که گردش مالی در خارج از استان دارند و باید این حساب‌ها در درون خوزستان فعال باشند.

وی افزود: صنایع و کارخانجات از امکانات و ظرفیت‌های استان استفاده می‌کنند و باید سود و منفعت آنها به مردم استان برسد.

احمدی ادامه داد: به دفتر رییس جمهور نیز نامه‌ای در خصوص لزوم انجام گردش مالی صنایع به ویژه پتروشیمی‌ها در استان ارسال شده است.

توزیع مناسب عوارض آلایندگی در بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های خوزستان

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان می‌گوید: طی ۲ سال اخیر ۲۲۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی بین شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان توزیع شده است.

وی افزود: در روستا‌ها اقدامات خوبی برای بهسازی و نوسازی انجام شده، اما در شهر‌ها این مهم چندان نمود نداشته است.

امید احمدی ادامه داد: ۸۰ هزار میلیارد ریال عوارض آلایندگی دیگر باید از صنایع استان وصول شود.

خوزستان به عنوان یکی از استان‌های راهبردی اقتصادی و صنعتی کشور ۲۵ درصد ارزآوری ملی را انجام می‌دهد.

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان
  • بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • پرداخت ۳۶ هزار و ۷۳ میلیارد ریال وام ازدواج در همدان
  • پرداخت ۵۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصادی در آذربایجان‌غربی
  • ۵۶ هزار و ۶۹۰ میلیارد ریال تسهیلات اقتصادی در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • ساخت ۱۴۰ هزار و ۴۴۲ واحد مسکونی به مبلغ ۸۳۷ هزار و ۸۳۲ میلیارد ریال با تسهیلات بانک مسکن در سال۱۴۰۲