Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهاءالدین حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد،  اظهار کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز روستایی و شهری تزریق واکسن کرونا در این شهرستان فعال بوده و این مراکز شامل ۲ مرکز تجمیعی واقع در بیمارستان موقت و دانشگاه آزاد، ۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، یک پایگاه ثابت واقع در بیمارستان و ۱۰ مرکز روستایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی افزود: برای افرادی از گروه‌های هدف که به دلیل ناتوانی امکان مراجعه به مراکز را نداشته باشند از طریق اکیپ سیار و مراجعه حضوری کادر درمانی به منزل یا محل مورد نظر اقدام به تزریق واکسن خواهد شد.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه روند دریافت سهمیه واکسن شهرستان در مقطع فعلی کند شده است، اذعان کرد: هم اکنون اولویت تزریق واکسن به افرادی است که دوز اول واکسن را دریافت کرده و منتظر دریافت دوز دوم خود هستند، انجام می‌شود.

او بیان کرد: واکسن‌های اختصاص یافته به شهرستان، قبل و پس از عملیات تزریق در سامانه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با حضور نمایندگان بخش‌های نظارتی، بهداشتی و درمانی ثبت و ضبط شده و همه دریافت‌کنندگان آن قابل رصد و پایش هستند.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان تزریق واکسن کرونا علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در بم

مسعود اسدی پور از آغاز طرح واکسیناسیون بیماری طاعون نشخوار کنندگان خبر داد و گفت: طرح واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک  با هدف کم کردن رخداد‌های بالینی بیماری در نخستین مرحله با پیش بینی ۲۰۰ هزار راس دام در کلیه واحد‌های روستایی در سطح شهرستان آغاز شده است و تا پایان خرداد ماه ادامه دارد.

وی افزود: بیماری طاعون نشخوارکننده، یک بیماری به شدت مسری بوده که تاثیرات اقتصادی بالایی بر دامداری‌ها می گذارد و همچنین این بیماری از جهت امنیت غذایی در مناطق روستایی حائز اهمیت است. 

 رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بم تصریح کرد:  حیوانات درگیر با این بیماری، دچار تب بسیار بالا و افسردگی شده و دارای ترشحات چشمی و بینی هستند و قادر به غذا خوردن نبوده؛ زیرا به دلیل ضایعات دهانی خوردن غذا بسیار دردناک است، همچنین حیوان دچار پنمونی و اسهال نیز می‌شود و در اکثر موارد این بیماری میتواند منجر به مرگ شود. 

وی گفت: در این طرح، شبکه دامپزشکی شهرستان با استفاده از توان عملیاتی بخش دولتی و بخش خصوصی نسبت به تحت پوشش قرار دادن جمعیت دامی حساس در زمان اعلام شده اقدام می کند.

اسدی پور گفت: از دامداران تقاضا دارم به منظور پیشگیری از سرایت بیماری در جمعیت دام سبک خود و سایر دامداران شهرستان و با توجه به کوچ رو بودن بخش عمده دام سبک شهرستان که امکان سرایت بیماری وجود دارد، همکاری لازم را با تیم واکسیناسیون بخش خصوصی و دولتی تحت نظارت این شبکه داشته باشند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • هلال احمر واکسیناسیون حجاج زنجانی را آغاز کرد
  • ۶ هزار دز واکسن نیوکاسل توزیع شد
  • سهمیه سوخت مناطق گازکشی شده جیرفت قطع می شود
  • توزیع ۶ هزار دز واکسن نیوکاسل بین پرورش دهندگان بومی در قاینات
  • راه اندازی سردخانه نگهداری واکسن در مرکز بهداشت غرب اهواز
  • واکسیناسیون ۱۵۲ هزار راس دام علیه بیماری طاعون در کرمان
  • کرایه تاکسی در این شهر گران شد
  • واکسیناسیون رایگان بیش از ۴۶۰ هزار راس دام سبک و سنگین در مه ولات
  • آغاز واکسیناسیون دام‌های لرستان علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان
  • آغاز واکسیناسیون طاعون نشخوار کنندگان کوچک در بم