Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، هرچه به روز برگزاری انتخابات نزدیک‌تر می‌شویم،  شور و حرارت انتخاباتی بیشتری را در سطح فضای مجازی شاهد هستیم که در رشد مشارکت مردم در پای صندوق های رای موثر واقع خواهد شد.

کارزار انتخابات طی سال‌های اخیر با فضای مجازی نیز آمیخته‌شده تا این حوزه پیشران‌ مهمی در پرشورتر شدن انتخابات باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها که فضای مجازی به کانون اصلی فعالیت های تبلیغاتی ستاد نامزدهای انتخابات و حامیان آن ها تبدیل شده، نامزد های انتخاباتی با تشکیل گروه های چند صد نفره و بعضا چندین هزار نفره، سعی در معرفی اهداف و برنامه های خود دارند.

کارشناسان مسایل سیاسی و فعالان اجتماعی  در قزوین و همچنین مسوولان و دست اندرکاران مرتبط با مسایل فضای مجازی نظرات خود را در خصوص این فضا و نقش آن در عرصه انتخابات با ایرنا در میان گذاشتند که در ادامه به آن پرداخته شده است.

لایک در فضای مجازی، نشانه تایید در فضای حقیقی نیست

حامد کبودوند، فعال اجتماعی و سیاسی وابسته به جبهه اصولگرایان در قزوین با اشاره به اهمیت فضای مجازی و نقش پر رنگ آن در کارزار انتخابات در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و عدم برگزاری برنامه های انتخاباتی به صورت حضوری و فیزیکی، فضای مجازی به بستری مهم برای تبلیغات همه نامزدهای انتخاباتی شده است.

وی  با بیان اینکه جو و فضایی که  در رسانه و محیط مجازی ایجاد می شود با محیط حقیقی تفاوت های بسیاری دارد، تصریح کرد: بسیاری از احزاب فکر می کنند، اگر در فضای مجازی توفیقات بالایی دارند این موضوع قابل تعمیم به فضای حقیقی نیز می باشد، در حالی که اینطور نیست و امکان دارد برخی لایک ها وکامنت ها در همان فضای مجازی باقی بماند.

کبودند ادامه داد: در حال حاضر فضای مجازی یکی از ابزارهای بسیار جدی، موثر و قابل بررسی و همچنین بهترین تریبون برای بیان دیدگاه های انتخاباتی به شمار می رود.

وی با بیان اینکه تلاش برای ارتقای سواد مجازی بین عامه مردم و افزایش توان علمی کارشناسان تولید محتوا به عنوان کنشگران فضای مجازی می تواند باعث استفاده حداکثری از فضای مجازی در امور مهم جامعه مانند انتخابات باشد،افزود: مشکلی که این روزها به دلیل افزایش فعالیت در فضای مجازی به چشم می آید، ضعف در تکنیک انتقال پیام و محتواهای تولید شده در فضای مجازی است.

کبودوند با بیان اینکه فضای مجازی ضمن اینکه می تواند فرصتی برای افزایش مشارکت مردم در صحنه انخابات باشد با خود تهدیدهایی را نیز به همراه دارد و می تواند در جهت عکس نیز مورد بهره برداری قرار بگیرد،اظهار داشت: نامزدهای انتخاباتی که در فضای مجازی فعالیت تبلیغاتی دارند، باید به این امر اهتمام ویژه بورزند و تولید کننده پیام هایی باشند که کاملا در حیطه اخلاق است و منجر به دلسردی مردم نشود.

این فعال سیاسی با بیان اینکه، نظارت به متون تولید شده توسط مسئولان اجرایی استان بسیار ضعیف است، افزود: آسیب های فضای مجازی به راحتی توسط متولیان قابل کنترل است که در این قضایا مجموعه دستگاه های دولتی در این زمینه کوتاهی کردند.

وی ادامه داد: تولید کننده های حواشی، این روزها در استان قزوین از  وضعیت بهتری نسبت به تولید کنندگان محتواهای اخلاقی برخوردارند که مهمترین عامل آن نبود نظارت کافی در این حوزه است.

کبودوند، اظهار داشت: درگیری استان قزوین، در تولید محتوای حواشی ساز و اخبار غیر واقع بسیار زیاد است و برخی از احزاب و جناح ها با پرداختن به حواشی سعی در پوشش حقایق و جمع آوری رای برای خود دارند.

مناظره ها، تنور انتخابات را در فضای مجازی گرم کرده اند

مرتضی صفری از  فعالان سیاسی جبهه اصلاحات نیز در خصوص شور و نشاط انتخاباتی در فضای مجازی به خبرنگار ایرنا گفت:  از زمان شروع پخش مناظرات انتخاباتی ریاست جمهوری، فضای تبلیغاتی در فضای مجازی از انرژی فزاینده ای برخوردار است.

وی افزود: این انرژی به نامزدهای ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا نیز تعمیم داده شده و تنور تلبیغات انتخاباتی را گرم کرده است.

صفری با بیان اینکه فضای مجازی در استان قزوین بستری برای رشد و برحسته سازی برخی چهره های انتخاباتی به وجود آورده است، تصریح کرد: در این دوره از انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان قزوین شاهد چهره های جدیدی بودیم که در سال های گذشته علی رغم سواد، تخصص و تجربه مدیریت شهری، به دلیل کم رنگ بودن نقش فضای مجازی، نمود نداشتند.

وی ادامه داد: فضای مجازی منجر به شناخت بسیاری از استعداد ها در استان قزوین شده و از طرفی سبب شفافیت عملکردی احزاب و جناح های انتخاباتی شده است بنابراین بستر را برای انتخاب آگاهانه مردم فراهم کرده است.

صفری با بیان اینکه به لطف فضای مجازی تمام مردم از کشمکش های جناح های مختلف انتخاباتی مطلع هستند، افزود: ضریب اعتماد مردم به فضای مجازی بسیار بالا است و این موضوع را می توان از تعدد پیام های بارگذاری شده متوجه شد.

وی ادامه داد: قزوین در زمره شهر های سیاسی کشور است و فعالیت های ستادی و انتخاباتی آن بسیار زیاد است؛ بنابراین ۸۰ درصد از مطالب تولید شده در فضای مجازی این روزها مربوط به انتخابات 28 خرداد است که می تواند در رشد مشارکت مردم در پای صندوق های رای موثر واقع شود.

فضای مجازی نقش موثری در میزان مشارکت ها دارد

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در اطلاع رسانی ها، و نشر اخبار و اطلاعات انتخابات رسانه های رسمی نسبت به فضای مجازی در اولویت قراردارند و قابل اعتماد تر هستند اما نباید نسبت به تاثیرگذاری فضای مجازی با توجه به گستردگی زیاد آن بی تفاوت بود.

محمد حسین اسماعیلی با بیان اینکه فضای مجازی نقشی اثربخشی در تحقق برگزاری انتخابات پرشور و حداکثری ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ را دارد، تصریح کرد: فضای مجازی به ‌دلیل کم هزینه‌بودن، دسترسی آسان، قابلیت چند رسانه‌ای مانند تصویر، فیلم و صوت و امکانات همه‌جانبه و ۲۴ ساعته بودن، نقش موثری در افزایش میزان مشارکت در انتخابات را ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه فضای مجازی بر روی ارتقای سرمایه اجتماعی در سطح خُرد، کلان و میانی نیز نقش زیادی ایفا می‌کند که تحقق آن منوط به استفاده درست از این فضا است، افزود: فضای مجازی امروزه به یکی از مهمترین کانال‌های ارتباطی در عصر ارتباطات تبدیل شده است و به عنوان یک دنیای موازی در کنار دنیای حقیقی نقش بسیار مهمی را در عصر ارتباطات ایفا می کند.

این مسوول ادامه داد: با توجه به اقبالی که همه اقشار مردم به ویژه نسل جوان و نوجوان به این فضا دارند، می طلبد که یک برنامه ریزی جامع، دقیق و مدونی در حوزه فضای مجازی داشته باشیم.

اسماعیلی با اشاره به اینکه، استان قزوین ظرفیت های ارزنده ای در زمینه فضای مجازی دارد، تصریح کرد: فعالان گسترده ای به صورت تخصصی و بهینه سازی شده در عرصه فضای مجازی فعالیت دارند که استفاده از این ظرفیت از اهمیت فوق العاده ای در افزایش سطح سواد مجازی برخوردار است.

فضای مجازی زمینه خوبی برای گفتمان سازی است

وی ایجاد هماهنگی بین رسانه های استان در جهت آگاهی بخشی و ایجاد شور و نشاط انتخاباتی را از اقدامات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین دانست و افزود: تبیین اهمیت انتخابات به عنوان بهترین و تنها  راه  گشایش در کشور در همه زمینه ها، تبیین نقش مردم در انتخاب شرایط آینده کشور، تبیین تبعات مشارکت نکردن مردم در انتخابات، ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در عین آرامش و پرهیز از دوقطبی کردن جامعه نکاتی است که برای رسیدن به مشارکت حداکثری  لازم است از طریق تولید محتوا، رسانه ها و فضای مجازی مورد بررسی و تبیین قرار گیرد.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان قزوین، اظهار داشت: فضای مجازی به دلیل سهولت دسترسی، تاثیرگذاری قابل توجهی بین آحاد جامعه پیدا کرده است و باید اذعان کرد این فضا زمینه بسیار خوبی برای گفتمان سازی، پاسخ به شایعات، تولید محتوای موثر، معرفی کاندیداها و سایر موارد دارد که این مولفه ها هر کدام  به نوبه خود در ایجاد شور انتخاباتی تاثیر گذار هستند.

وی با اشاره به اینکه اگر از فضای مجازی مراقبت نشود می تواند به محملی برای گسترش شایعه، ترویج بد اخلاقی و تخریب های هدفمند علیه نظام اسلامی باشد، تصریح کرد: نظارت بر فعالیت های مجازی و تبلیغی از اهمیت زیادی برخوردار است که دستگاه های مسئول و ذیربط وظایف خود را در این راستا ایفا می کنند اما باید در این زمینه فعالانه تر ورود پیدا کنند.

۸۰ درصد تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی رخ می دهد

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قزوین نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص تبلیغات در فضای مجازی، افزود: با توجه به شیوع کرونا و محدودیت های به وجود آمده در تبلیغات حضوری، شاهد گسترش استفاده از فضای مجازی و شبکه های اجتماعی و بر اساس آخرین آمار ارائه شده،  ۸۰ درصد تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی رخ می دهد.

علی فولیان تصریح کرد: کارگروه رصد فضای مجازی ویژه انتخابات، از ابتدای خرداد ماه سال جاری تشکیل شده است و برای کنترل تخلفات انتخاباتی در فضای مجازی، نامزدهای انتخاباتی موظف هستند، گروه و نماینده خود را به این کارگروه معرفی نمایند.

وی با اشاره به اینکه برخی نامزدهای انتخاباتی قوانین تبلیغاتی را زیر پا گذاشته اند که به آنها تذکرات لازم داده شده است، افزود: برخی از نامزدهای انتخاباتی نه تنها در فضای حقیقی تبلیغات اصولی و درستی ندارند، بلکه، در فضای مجازی نیز با بی اخلاقی و تخریب قصد تبلیغ و جلب توجه دارند.

فولیان همچنین از فعالیت برخی کانال ها و صفحات مجازی بی هویت  در استان قزوین خبر داد و تصریح کرد: ۷۰ درصد کانال های انتخاباتی در استان قزوین دارای هویت مشخص هستند و با نظارت کارگروه رصد فضای مجازی فعالیت دارند اما متاسفانه برخی کانال های بی هویت در استان فعال هستند که ارتباطاتی از خارج کشور دارند.

وی با تاکید بر افزایش سواد رسانه ای در جامعه برای استفاده مناسب از فضای مجازی و پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی، اظهار داشت: جرایم در فضای مجازی مشابه جرایم در فضای حقیقی است و بیشترین تخلفات در زمان انتخابات به وقوع می پیوندد چه در تبلیغات زودهنگام یا تبلیغات خارج از مهلت که قانونگذار در این باره نیز تعیین و جرم انگاری کرده است.

این مسوول قضایی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده مناسب از فضای مجاری این مکان می تواند عامل رشد مشارکت سیاسی مردم از جمله در انتخابات باشد.

برچسب‌ها ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری فضای مجازی انتخاباتی در فضای مجازی نامزدهای انتخاباتی نامزدهای انتخابات تخلفات انتخاباتی استان قزوین خبرنگار ایرنا فضای مجازی فضای مجازی فضای مجازی فضای حقیقی کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست

دکتر علی ربیعی با بیان اینکه وقتی هر پدیده‌ای را محدود می‌کنیم و در جایی را می‌بندیم، چه هدفی داریم! وقتی با چشممان می‌بینیم اهدافمان محقق نمی‌شود، تداوم سیاست‌ها چیست؟ گفت: هدف بستن فضای مجازی چیست؟ مگر سنجش‌ها نشان نمی‌دهند که مردم تا چه میزان بالایی از فیلترشکن استفاده می‌کنند و نه از صداوسیمایی با این بودجه کلان! پس این محدودیت‌ها و اختلال‌ها چه خاصیتی دارند! همه تان هم که در شبکه‌های مجازی حضور دارید و تیک آبی و خاکستری هم می‌گیرید! این هم از آن تناقض‌ها است!

به گزارش جماران، دکتر علی ربیعی، وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی که در نشست «بررسی تاثیر سیاست‌های اقتصادی و اجتماعی در رشد و توسعه اقتصادی در فضای فناوری اطلاعات» که از سوی گروه علمی تخصصی اقتصاد رسانه «انجمن ایرانی مطالعات فرهنگی و ارتباطات» برگزار شده بود، سخن می‌گفت، با بیان اینکه متاسفانه از روز اولی که اینترنت در کشور ما آمد، دائما به دنبال آسیب شناسی بودیم و بحث‌های اندکی به مساله فرصت‌های نهفته در آن پرداختند، گفت: این نگاه عمدتا ناشی از سطح فردی و بررسی تاثیر آن بر رفتار‌های فردی بوده و از روز اول با نگاه آسیب شناسانه به سمت آن رفتیم و تنها حوزه‌ای که برای ما اهمیت داشته، رفتار‌های فردی بوده است. در واقع با مشاهده رفتار‌هایی که خلاف سنت‌ها و ارزش‌های مالوف ما بوده، نوعی احساس خطر ایجاد شده است.

دوران دو رئیس قبلی قوه قضائیه، یکی از دوران‌های بسیار تلخ فضای مجازی بود

وی با بیان اینکه در سطح بعد باید آیین نامه‌ها و سیاست گذاری‌ها را بررسی کرد، توضیح داد: برای نمونه، قانون مجلس و آیین نامه‌هایی که قوه قضائیه مطرح می‌کند به این مسائل می‌پردازند و دوره دو رئیس قبلی قوه قضائیه، یکی از دوران‌های بسیار تلخ فضای مجازی بود و بیشترین فشار‌ها بر گسترش فضای مجازی در این دوران‌ها سامان گرفته بود.

ربیعی با تاکید بر ضرورت توجه به فلسفه حکمرانی فضای مجازی و حوزه تکنولوژی‌های اطلاعاتی و ارتباطی، گفت: فهم این سطح به ما کمک می‌کند که دریابیم چه اتفاقی در حوزه سیاست گذاری‌ها و همچنین رابطه مردم با فضای مجازی و تکنولوژی اطلاعاتی می‌افتد. درک این سطح به ما برای فهم علل اتفاقات کمک می‌کند. به تعبیری باید بررسی کرد عوامل و عناصر اصلی فلسفه حکمرانی دیجیتال و تکنولوژی‌های ارتباطی، چه عواملی هستند.

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: میان رویکرد‌ها و استراتژی‌های فلسفه ساز حکمرانی کشور، میان استراتژی بقا و توسعه گرفتار شده ایم. این وضعیت کنش‌ها و سیاست‌های ما را تحلیل می‌کند. از دهه ۷۰ این بحث بود که آیا می‌خواهیم خودمان را کماکان بسط دهیم به سطح جهان را قدرت خود را حفظ کنیم، آن زمان جمعبندی شد که ما هم توسعه و هم بقا می‌خواهیم. اما متاسفانه در روندی که طی شد، فلسفه بقا بر فلسفه توسعه کشور چربیده است.

از ساحت تکنولوژی‌های ارتباطی امنیت زدایی کنیم

وی توضیح داد: وقتی فلسفه حکمرانی ما بقا است، تمام تکنولوژی‌ها بر اساس آن سنجیده می‌شود. استارتاپ‌ها را این گونه ارزیابی می‌کنند. نسبت مردم با فضای مجازی، در همین ارتباط سنجیده می‌شود. ما باید این نکته را درک کنیم؛ می‌توانستیم درباره تکنولوژی‌های اطلاعاتی و فضای مجازی بحث اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و امنیتی کنیم، اما استراتژی بقا ما را به سمتی برده است که سیاست‌های امنیتی بر سایر سیاست‌ها در امر فضای مجازی چربیده و این گرفتاری اصلی ما است.

باید از ساحت تکنولوژی‌های ارتباطی امنیت زدایی کنیم. وقتی نگاه و فلسفه این گونه جلو می‌رود، به رغم هر اسمی که بر توسعه می‌گذاریم، تحمل الزامات و نتایجش را نداریم و بنابراین عملا به جایی نمی‌رسیم؛ چرا که فلسفه بقا حاکم است.

ربیعی با بیان اینکه بنیان‌های نظری و فلسفه وجودی حکمرانی ما گسترش پهنای باند اینترنت را بر نمی‌تابد، خاطرنشان کرد: حکمرانی ما می‌گوید پهنای باند را می‌خواهم، اما نه می‌تواند الزامات آن را رعایت کند و نه از نتایجش خوشش می‌آید؛ بنابراین پهنای باند ما عملا دچار مشکل می‌شود. آثار توسعه در فضای مجازی متاثر از این دیدگاه است و با جزمیتی که وجود دارد، شرکت‌های استارتاپی ما تهدید محسوب می‌شوند.

در حالی که اگر همه جهان بگویند هوش مصنوعی، آینده اقتصاد جهان و ثروت جهان تعداد مشاغل ما در خدمات شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی است، چون آن نگاه می‌ترسد، استارتاپ به جای اینکه سکو و جهش توسعه و اقتصاد کشور باشد، جهش وابستگی کشور و جهش دیدگاه‌هایی که ارزش‌های نامالوف را دنبال می‌کنند تلقی می‌شود.

جریان پرقدرتی سالهاست که مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده

وی با بیان اینکه جریان پرقدرتی سالهاست که مقابل حاکمیت تفکر توسعه و پیشرفت ایستاده و در عمل صرفا استراتژی «بقا» را دنبال می‌کند، تاکید کرد: عنصر اصلی تاثیرگذار بر سیاستگذاری این نکته است که ما دائما و ناچارا به فراز و نشیب و کشاکش و آیین نامه‌های مختلف می‌رسیم که متاثر از این عامل در حکمرانی است.

در این نشست که در دفتر روزنامه شرق برگزار شد، وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ارزیابی از فضای مناسب کار برای کارآفرینی در کشور، اظهارداشت: درباره اینکه چرا شکست خوردیم و کجا‌ها موفق بودند، بحث‌های زیادی می‌شود. در حالی که این مساله بسیار ساده است. از دوره ۷۶ تا ۸۴ را می‌توانیم بررسی کنیم، دوره ۹۲ تا ۹۷ هم بررسی کنیم.

نیازی به تحلیل و واکاوی‌های عمیق نداریم. این دو دوره که در آن سیاست‌ها جامع نگر هستند و روابط بین الملل درست است و جامعه مدنی نفس می‌کشد، درخشان‌ترین دوران اقتصادی همان دوران است. از ۹۴ تا روی کار آمدن ترامپ، شکوفاترین دوران استارتاپی در ایران را داشتیم، شرکت‌های دانش بنیان هم دوران خوبی داشتند.

اما اکنون با بازی با کلمات، بحث دانشگاه‌های «حکمت بنیان» را مطرح می‌کنند و روشن نیست که این شاخص چگونه می‌خواهد سنجیده شود.

با تعابیری مانند دانشگاه «حکمت بنیان»، دل خوش می‌کنند

ربیعی گفت: با این کلمات که فریبایی دارد، دل خوش می‌کنند و تحت پوشش آن‌ها آسوده می‌خوابند و تصور می‌کنند این کلمات برای ما خوشبختی و سعادت می‌آورند!

وزیر پیشین تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: یک تفکر ما را نیازمند توسعه و پذیرفتن نتایج و الزامات آن می‌داند و معتقد است باید برای مدیریت نتایج آن برنامه ریزی درست کرد، اما ما، چون در این حوزه وارد نمی‌شویم، با بخش‌های سنتی وارد چالش نمی‌شویم و چالش ما با بخش‌هایی است که مرتبط با فضای ارتباطی مبتنی بر شبکه‌های اطلاعاتی است.

تعطیلی شنبه توطئه نیست

ربیعی با بیان این اعتقاد که بسیار تاکید کرده ایم که تغییر سبک زندگی که در خیابان می‌بینید، توطئه نیست، بلکه تغییر ارزش‌ها است، تصریح کرد: اینگلهارت هم مطالعه کرده و می‌گوید کل جوامع این تغییرات را دارند. در هر جامعه‌ای به شکلی است. تعطیلی جمعه و شنبه توطئه نیست بعد هم فضای مجازی را محل این توطئه تصور می‌کنند.

آنچه امروز می‌بینیم، نتیجه سیاست‌هایی است که خود ما اعمال کرده ایم

به گفته وی؛ تغییر ارزشی را می‌بینند، اما، چون علت یابی نمی‌توانند بکنند، آن را توطئه می‌دانند. در حالی که بخشی از تغییرات ارزشی، جهانی و طبیعی است. بخشی از آن هم حاکی از سیاست‌های خود ما است. آنچه که امروز می‌بینیم، نتیجه سیاست‌هایی است که خود ما اعمال کرده ایم.

ربیعی با بیان اینکه شرکت‌های استارتاپی زمینه ساز ایجاد نوعی پیوند‌های جهانی هستند که ما نه به الزامات آن تن می‌دهیم و نه نتایجش را می‌پذیریم، اظهارداشت: فضای شرکت‌های استارتاپی در میان ۸۰ میلیون نفر جمعیت تنگ است و فضای جهانی را می‌خواهد.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه اقتصاد آینده، بدون اقتصاد دیجیتال، ناقص است، توضیح داد: بیشترین میزان اشتغال را ما در آینده در بخش خدمات مبتنی بر تکنولوژی اطلاعاتی داریم. هم ثروت ایجاد می‌کند و هم موتور حرکت سایر بخش‌ها می‌توانند رشد و توسعه یابند و هم میزان اشتغال را رشد می‌دهد و هر گونه کوتاهی در این زمینه رفتاری غیرامنیتی است که در واقع امنیت کشور و اشتغال و ثروت اندوزی کشور را به خطر می‌اندازد.

سخنگوی دولت پیشین ادامه داد: وقتی هر پدیده‌ای را محدود می‌کنیم و در جایی را می‌بندیم، چه هدفی داریم! وقتی با چشممان می‌بینیم اهدافمان محقق نمی‌شود، تداوم سیاست‌ها چیست؟ هدف بستن فضای مجازی چیست؟ مگر سنجش‌ها نشان نمی‌دهند که مردم تا چه میزان بالایی از فیلترشکن استفاده می‌کنند و نه از صداوسیمایی با این بودجه کلان! پس این محدودیت‌ها و اختلال‌ها چه خاصیتی دارند! همه تان هم که در شبکه‌های مجازی حضور دارید و تیک آبی و خاکستری هم می‌گیرید! این هم از آن تناقض‌ها است!

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • علی ربیعی: تعطیلی روز شنبه توطئه نیست /بستن فضای مجازی چه خاصیتی دارد؟ وقتی خودتان هم در شبکه های مجازی هستید و تیک آبی و خاکستری می گیرید
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • ربیعی: تعطیلی شنبه توطئه نیست
  • نسل Z از نگاه اکونومیست/ چرا نباید نگران این جوانان بود؟
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات