Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-03-29@01:08:35 GMT

شرط حضوری شدن دانشگاه‌ها از ترم آینده

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۲۶۵۷۵

شرط حضوری شدن دانشگاه‌ها از ترم آینده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اگر تزریق واکسن در شهریور انجام شود شاید بتوانیم آموزش حضوری داشته باشیم، گفت: نمی‌توانیم نسخه واحدی برای تمامی دانشگاه‌ها در نظر بگیریم و بهتر است دست آن‌ها را برای آموزش حضوری باز بگذاریم.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، عباسعلی کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در نشست هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران  با ارائه گزارشی از جلسه همفکری وزارت بهداشت و علوم برای بازگشت به آموزش حضوری در ترم آینده؛ گفت: هفته گذشته در جلسه‌ای با حضور روسای دانشگاه‌های پزشکی و غیر پزشکی، بحث شروع ترم تحصیلی جدید و بازگشت به آموزش‌ها به حالت حضوری مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دانشگاه‌های علوم پزشکی در این مدت با ۴۰ درصد ظرفیت همچنان فعالیت داشتند و لذا از این حیث نسبت به سایر دانشگاه‌ها، جلوتر هستند.

وی آموزش حضوری دانشجویان را مستلزم آماده سازی خوابگاه‌ها دانست و تصریح کرد: به دلیل ترخیص بسیاری از پیمانکاران در خوابگاه‌ها، در صورت آغاز به کار مجدد آن‌ها باید آمادگی لازم برای آن وجود داشته باشد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به میزان بستری بیماران کووید در بیمارستان‌های دانشگاه، افزود: این آمار و ارقام محصول حدود ۱۷ ماه تلاش خستگی ناپذیر همکاران در واحد‌های مختلف بیمارستانی و ستادی است لذا باید به آن‌ها خسته نباشید بگوییم.

وی اظهار کرد: کسی نمی‌تواند پیش بینی کند که موج پنجم کرونا در راه است یا خیر، اما نقشه جنوب کشور نشان می‌دهد که در جنوب کشور باز سیر صعودی وجود دارد و خطر هنوز به طور کامل رفع نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه اگر تزریق واکسن در شهریور انجام شود شاید بتوانیم آموزش حضوری داشته باشیم، تصریح کرد: نمی‌توانیم نسخه واحدی برای تمامی دانشگاه‌ها در نظر بگیریم و بهتر است دست آن‌ها را برای آموزش حضوری باز بگذاریم. نمی‌توان با یک فرمول برای همه دانشگاه‌ها یک برنامه ثابت در نظر گرفت.

کریمی در پایان  با اشاره به عوارض تعطیلی‌ها و تاثیر آن بر کیفیت آموزش گفت: باید به دقت عوارض مستقیم و غیر مستقیم ناشی از تعطیلی‌ها بر آموزش را بسنجیم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آموزش حضوری کلاسهای حضوری دانشگاه علوم پزشکی تهران آموزش حضوری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود

فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره آسیب شناسی تعداد کم متقاضیان رشته‌های علوم پایه اظهار کرد: دانش آموختگان برتر دانشگاه‌ها به صورت مسابقه‌ای و رقابتی علاقه‌مند به قبولی در دانشگاه تربیت مدرس هستند. 

وی افزود: گاهی اوقات پذیرش در مقطع دکتری تنها برای ۴ تا ۵ دانشجو امکانپذیر است، اما با حدود ۱۰۰ داوطلب مصاحبه می‌شود تا از بین آنها برترین را برگزینیم. 

علوم پایه را باید پایه سایر رشته‌ها بدانیم

دانشجو تصریح کرد: دانشگاه تربیت مدرس مشکلی در زمینه کمبود رشته‌های علوم پایه ندارد، اما مجموع رشته‌های علوم پایه را باید پایه مابقی رشته‌ها بدانیم. مثلا تعریف مهندس در فنی و مهندسی یعنی فردی که از ریاضیات برای حل مسائل و مشکلات استفاده می‌کند که پایه این علم ریاضی به شمار می‌آید. 

رئیس دانشگاه تربیت مدرس با بیان اینکه پایه خیلی از رشته‌ها علوم پایه است؛ تاکید کرد: علوم پایه مانند رشته‌های ورزشی که دو میدانی و اساسی را پایه بقیه رشته‌ها حساب می‌کند، عنوان می‌شود؛ بنابراین اهمیت بسیار زیادی دارد و اگر ۳۰ تا ۵۰ درصد به مسائل روز می‌پردازد و باید ۵۰ درصد مابقی را به چالش‌های آینده کشور که انسان با آنها رو به رو خواهد شد، اختصاص می‌دهد. 

دانشجو گفت: علوم پایه به حل و بررسی مسائل و مطالبی می‌پردازد که بعد‌ها مشکل کشور خواهد بود و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. شاید بازار کار مسئله اصلی عدم رقبت داوطلبان به سمت رشته‌های علوم پایه باشد که کنکوری‌ها در زمان انتخاب رشته مقطع کارشناسی از آن صرف نظر می‌کنند، مثلا برخی از داوطلبان اینگونه فکر می‌کنند که حقوق، برق و ... دارای بازار کار بیشتری است. 

با اشتغال زایی می‌توان داوطلب را به سمت رشته‌های علوم پایه کشاند

وی ادامه داد: شاید فردی که رشته ریاضی را انتخاب می‌کند اینگونه فکر کند که اگر زمانی قصد ادامه تحصیل نداشته باشد، دیگر بازار کار مناسب نخواهد داشت، اگر برای بازار کار فکر اساسی شود، متقاضیان افزایش می‌یابد. 

دانشجو تاکید کرد: افراد با مدرک دیپلم اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر را داشته باشند، حتما به غیر از علاقه و استعداد به تخصص در آن رشته به اشتغال هم فکر می‌کنند، اما بازار کار رشته‌های علوم پایه به نسبت فارغ التحصیلان نیست و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی بهتر از کارشناسی است. 

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • دانشکده داروسازی در کردستان تاسیس می‌شود
  • کشف ۱۳ تن موادغذایی غیر بهداشتی در نیشابور
  • فعالیت ملک‌زاده به عنوان عضو هیئت علمی تمدید شد
  • ملک‌زاده ماندنی شد
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی به اخراج ۴۰ استاد: یکی فعالیت بایسته‌ای نداشت بازنشسته‌اش کردیم!
  • واکنش رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران به اخراج ۴۰ استاد
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد اخراجی نداشتیم
  • رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران: استاد «اخراجی» نداشتیم
  • پذیرش دانشجوی داروسازی در کردستان + فیلم
  • ۵۰ درصد از ظرفیت علوم پایه باید صرف بررسی چالش‌های آینده شود