Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر لزوم کاهش آلایندگی در بخش صنعت، گفت: امروزه تکنولوژی پیشرفت کرده و تجهیزات طبیعت دوست موجود است،  صنعتگران باید برای تهیه این تجهیزات و فیلترها هزینه کنند تا محیط زیست تمیز تر داشته باشیم.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم روز دوشنبه در دیدار مدیرکل اداره حفاظت از محیط زیست استان و همکاران این اداره کل با وی، با تاکید بر ضرورت حفاظت از محیط زیست، گفت: خوشبختانه توجه به صیانت از محیط زیست در جامعه بسیار بهتر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زمانی که مردم در منطقه ای قلع و قمع درختان را مشاهده می کنند سریع گزارش می دهند و این بسیار خوب است. جنگل‌ها و مراتع نقش پر ارزشی در زندگی انسان دارد مانند تولید اکسیژن حفظ نظام زیستی و جلوگیری از سیل.

وی اضافه کرد: باید بیش از پیش به حفاظت از محیط زیست توجه شود و متجاوزگران به حریم جنگل دستگیر شوند.

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تشکر از همکاران کل اداره حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی، محیط بانان و... که همواره در تلاش صیانت از محیط زیست هستند، خاطرنشان کرد: فعالیت نهادها و تشکلات مردم نهاد و دوستداران طبعیت نیز بسیار شایان تقدیر است، این عزیزان همواره کارهای بزرگی برای حفظ محیط زیست انجام داده اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی؛ حسن عباس نژاد ، مدیر کل اداره حفاظت از محیط زیست استان در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته محیط زیست، گفت: انسان در هر موقعیتی باید به محیط زیست توجه کند، در غیر این صورت زندگی بشر تهدید می شود.

وی با بیان اینکه  در قرن گذشته به محیط زیست توجه نشد و امروز شاهد آسیب های جدی وارد شده به طبعیت هستیم، ادامه داد: درست است که تغییرات اقلیمی همچون خشک شدن تالاب ها، آتش سوزی جنگل، کم آبی و... در هر نقطه از کره زمین اتفاق می افتد و جز توالی اکوسیستم است اما این موضوع زمانی خطرناک می شود که دخالت انسان باعث تغییرات اقلیمی شود، اما اثرات مخرب زیست محیطی که بشر باعث آن است به مرور زمان انقراض ذخایر ژنتیکی در کره زمین چه گیاهی چه جانوری، ‌سیل های ویرانگر، خشکسالی های گسترده، گرم شدن کره زمین، را در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به آفت پروانه دم قهوه ای که جنگل های ارسباران را فرا گرفته است، گفت: اگر آب نباشد درختان جنگلی به مرور زمان خشک می شوند ، چرا که در اصطلاح عامیانه انگل ها و حشرات شیره درختان را می کشند و درخت انرژی بیشتری برای دسترسی به آب زیر زمینی صرف می کند و از این رو به مرور زمان درخت خشک می شوند، اگر این روند ادامه پیدا کنند جنگل های ارسباران نیز مرور از میان می روند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته محیط زیست حفاظت از محیط زیست آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد

به گزارش خبرگزاری مهر، ایرج حشمتی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست به مناسبت هفته زمین اظهار کرد: با توجه به نامگذاری روز زمین پاک در سال ۱۴۰۳ با شعار «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین» به استقبال این روز رفتیم و به منظور اشاعه فرهنگ محیط زیستی برنامه‌هایی در قالب هفته زمین پاک مدنظر قرار دادیم.

وی در ادامه گفت: سعی داریم با مکاتبه و فراخوان کلیه دستگاه‌های دولتی به منظور گرامیداشت و اجرای برنامه‌های مختلف در این روز، شرکت در برنامه‌های تلویزیونی، ساخت تیزر و همراهی با خبرنگاران در قالب بازدیدهای یک‌روزه در آگاهی‌بخشی به کلیه آحاد جامعه و دستگاه‌های ستادی و استانی به منظور حفظ محیط زیست قدم تأثیرگذاری برداریم.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: مطابق آمارهای جهانی استفاده از پلاستیک‌ها از ۱.۵ میلیون تن در سال ۱۹۵۰ به ۲۳۲ میلیون تن در سال ۲۰۱۰ رسیده است و با برآورد ۴ درصدی افزایش میزان سالیانه آن‌ها، قطعاً نگرانی برای محیط زیست وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه میکروپلاستیک‌ها به دلیل وجود مواد شیمیایی مضر و قابلیت جذب، انتشار آلاینده‌های آلی پایدار به عنوان تهدیدی برای کیفیت آب و اکوسیستم‌ها تلقی می‌شوند، ادامه داد: پلاستیک‌ها با توجه به منبع تولید به دو دسته اولیه و ثانویه تقسیم می‌شوند و تجمع آن‌ها در سیستم‌های آبی بسیار آسیب‌زاست.

حشمتی اضافه کرد: انواع مختلف بیوپلاستیک‌ها که شامل پلاستیک‌های سلولزی، پلی‌استرهای آلیفاتیک، پلی لاکتیک اسید و رزین‌های پلی آمید می‌شوند نیز جز مخاطرات انسان‌ساخت برای زمین هستند.

وی یادآور شد: حدود ۲۰ میلیون پسماند عادی (شهری و روستایی) و ۴۵ میلیون تن پسماند کشاورزی در سال در سطح کشور تولید می‌شود همچنین تولید ۱۱ میلیون تن پسماند صنعتی و ویژه، ۴۰۰ هزار تن پسماند عفونی سالیانه گزارش شده است. با این مقادیر تولید پسماند در کشور و عدم رعایت ملاحظات دفع اصولی آن‌ها تصور زمین پاک مقدور نخواهد بود.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اضافه کرد: ایجاد و گسترش سامانه جامع محیط زیست برای رصد نقل و انتقال پسماندها و مدیریت صحیح آن‌ها از اصلی‌ترین سیاست‌های ما در معاونت است. ابزارهای برخط نظارت بر حسن انجام تکالیف تولیدکنندگان مطمئناً کمک راهبردی به سازمان خواهد کرد همچنین طی دو سال اخیر ۲۹ جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند برگزار و تکالیف دستگاه‌های اجرایی و میزان پیشرفت پروژه‌های مدیریت پسماند در آن بررسی و تصمیم‌گیری شده است.

به گزارش روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، حشمتی تاکید کرد: رسیدگی به بیش از ۱۰ هزار درخواست در سامانه نقل و انتقال پسماندها نشانگر جدیت سازمان در این بخش است. احصا و پیگیری وظایف دستگاه‌ها در قانون مدیریت پسماندها، تدوین پیش‌نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها، درخواست اصلاح مواد ۱۲ و ۳۶ آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها، تدوین و پیگیری انجام آئین‌نامه کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی و سایر موارد در دست اقدام از عملکردهای این حوزه در سال پیش است.

کد خبر 6085646

دیگر خبرها

  • بد عهدی در تجهیز محیط‌بان‌ ها |‌ از هزار خودروی مورد نیاز محیط بان‌ها تنها 25 خودرو تحویل شد
  • ممنوع شدن توزیع رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • مشاهده یک گله مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان
  • ثبت تصویر ۴ راس مرال در جنگل‌های هیرکانی گیلان + فیلم
  • مشاهده ۴ رأس مرال در ارتفاعات جنگلی لنگرود + فیلم
  • پاکسازی حاشیه سد مهاباد به مناسبت روز جهانی زمین پاک
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است