Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، محسن روشن پژوه، معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در کمیته نظارت و هماهنگی بر مراکز ترک اعتیاد استان قزوین اظهار داشت: موضوع آسیب‌های اجتماعی به اندازه‌ای مهم است که جزو اولویت‌های سطوح مختلف اجرایی کشور و یکی از دغدغه‌ها و مطالبات اصلی مردم است و باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعضای این کمیته در جایگاه مهم و اساسی قرار دارند و باید از طرفی جوابگوی مطالبات مردمی و از طرفی هم پاسخگوی دستورالعمل‌های سطوح اجرایی باشند و اقدامات این کمیته در دنیا و آخرت آن‌ها تاثیرگذار است.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: آسیب‌های اجتماعی و مسائل اجتماعی بسیار پیچیده است و عواملی مختلف دست به دست هم می‌دهد تا آسیب اجتماعی به وجود بیاید و کنترل آن هم نیازمند اجرای اقدامات مختلفی است.

روشن پژوه اضافه کرد: بهبود وضعیت اجتماعی کشور بدون توجه به اصلاح عرصه‌های کارکردی جامعه، حوزه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی و عملکرد نهاد‌های مرتبط انتظار دست نیافتنی است و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیازمند همت همگانی است.

وی اظهار داشت: وقتی که دستگاهی اسم اعتیاد را بر روی خود گذاشت به معنای این نیست که کنترل آن تنها وظیفه آن سازمان است و در درمان و کنترل آسیب‌های مربوط به اعتیاد یک دستگاه نمی‌تواند به تنهایی تاثیرگذار باشد.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی وظیفه هدایت این مسیر را دارند، ولی تمامی دستگاه‌های مختلف تاثیرگذار هستند و باید در این زمینه نقش آفرینی کنند.

وی با اشاره به اینکه در کنترل و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید چند اصل را رعایت کنیم، افزود: توجه به کرامت و جایگاه انسانی افراد مهم‌ترین اصل در زمینه کنترل آسیب‌های اجتماعی است که باید به بهترین شکل ممکن مورد توجه قرار بگیرد.

معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور اضافه کرد: استقرار نظام سطح بندی شده و جامع مداخلات کنترل و کاهش آسیب اجتماعی که مداخلات هر فرد رصد شود یکی از مهم‌ترین اموراتی است که باید در سطح کشور و استان برای رسیدن به نتایج مطلوب در زمینه کنترل و درمان اعتیاد در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهزیستی قزوین آسیب های اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود حسین آبادی اظهار کرد: آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد، با هدف پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیاد آور و اطلاع رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین برگزار می‌شود.

وی افزود: این کارزار به مدت ۱۰ روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست آغاز شده است چرا که بیشترین آسیب‌های که فرزندان و جامعه ما از جمله اعتیاد با آن درگیر هستند بیشتر به دلیل عدم آموزش و آگاهی والدین است.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی به اهداف عملیاتی و راهبرد این طرح اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد از اهداف عملیاتی این کارزار بوده و حساس سازی و آگاه سازی و اطلاع رسانی ۲ راهبرد مهم در اجرای این کارزار است.

حسین آبادی گفت: در این بازه زمانی سعی شده با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادارات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که «آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟» روبه رو شوند.

وی اظهار کرد: این طرح در تمام مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی اعم از مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها و ادارات استان مرکزی، عملیاتی خواهد شد.

حسین آبادی گفت: موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه و به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود تا از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداریم.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی با اشاره به شیوه تعامل مؤثر خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی افزود: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است.

کد خبر 6085590

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی‌چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات فرهنگی برای پیشگیری از اعتیاد در اولویت باشد
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی