Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل گفت: بیماری کریمه کنگو در کشتارهای غیرمجاز بیشتر از سایر موارد است که ضروری است مردم از خرید گوشت ناسالم پرهیز کنند.

تکلوی 24 خرداد در جریان بازدید از مراکز کشتار دام در اردبیل اظهار کرد: با توجه به گرم شدن هوا و انتشار ویروس تب کریمه کنگو به ویژه در کنه‌ها انتظار می‌رود اهالی استان موارد بهداشتی را در ذبح دام و خرید گوشت از مراکز مجاز انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیماری کریمه کنگو را بیماری مشترک بین انسان و دام توصیف کرد و گفت: راه انتقال این بیماری که در دام به شکل خونریزی موضعی مشخص است، مصرف گوشت آلوده و همچنین تماس با دام‌های دارای کنه و ویروس مسری اعلام شده است که امیدواریم در این زمینه مراقبت‌های بهداشتی انجام شود.

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل بیماری تب کریمه کنگو را بسیار خطرناک و حتی کشنده اعلام کرد و افزود: بهتر است شهروندان از خرید گوشت دام از کشتارگاه‌های غیرمجاز و کنار جاده‌ها پرهیز کرده و به نوعی گوشت خود را از قصابی‌های مجاز و مراکز عرضه و بسته‌بندی شده تهیه کرده و مهر دامپزشکی را مورد توجه قرار دهند.

تکلوی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: خرید دام و گوشت غیرمجاز یکی از عوامل اصلی در انتشار این بیماری است که در مناطق مختلف استان با توجه به دایر شدن کشتارگاه‌های استاندارد و فنی در کمترین زمان کشتارها به انجام رسیده و الزامات بهداشتی نیز رعایت می‌شود.

وی اضافه کرد: دام کشتار شده باید حداقل 24 ساعت در یخچال و در دمای مناسب نگهداری شود تا بخش عظیمی از ویروس‌ها و عوامل آلاینده آن رفع شده و سپس به صورت ایمن و مطمئن مورد استفاده قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تب کنگو كشتارگاه گوشت قرمز کریمه کنگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چه بود؟

آفتاب‌‌نیوز :

  گویا پس از خرید و فروش خودرو و دلار با کارت ملی حالا نوبت به معامله گوسفند رسیده است. با این همه نکته درخور توجه در این تبلیغات آن است که قصاب هم به صورت رایگان برای کشتار گوسفند ارسال می‌شود.

فروش گوسفند با کارت ملی صحت ندارد

به گزارش تجارت نیوز، به نظر می‌رسد کلاهبرداران برای دسترسی به کد ملی افراد از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند و حالا پس از بلوای بازار خودرو به گوسفندفروشی رسیده‌اند. در همین زمینه مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی نیز امروز در مصاحبه‌ای اعلام کرد فروش گوسفند با کارت ملی صحت ندارد. 

مسعود امراللهی در این باره به مهر گفت اکنون فروش دام به طور معمول در حال انجام است. اگر مبادله‌ای با کارت ملی صورت گرفته باید گزارش شود تا با آن برخورد لازم انجام شود.

حال پرسش این است که اصل ماجرا چیست؟

به نظر می‌رسد کلاهبرداران برای دستیابی به کد ملی افراد از هر راهی وارد می‌شوند. در این مدت بارها مسئولان اعلام کرده‌اند که افراد به هیچ عنوان کد ملی و اطلاعات هویتی‌شان را در اختیار کسی نگذارند.

منصور پوریان، رئیس شورای تامین دام کشور، درباره خرید گوسفند با کارت ملی به تجارت‌نیوز گفت: چنین خبری را هنوز ندیده‌ام و قصد چنین کاری معلوم نیست. متاسفانه در فضای مجازی تبلیغات عجیبی دیده می‌شود اما چنین جیزی وجود ندارد. در حال حاضر حجم زیادی از گوسفند در بازار وجود دارد و نیازی به خرید گوسفند با کارت ملی نیست. شاید از کارت ملی برای مقاصد دیگری استفاده می‌شود.

او در ادامه با اشاره به وزن دام‌های سبک و حدود قیمتی آنها توضیح داد: در حال حاضر بره‌ها در وزن‌های مختلفی در بازار موجود هستند. بره‌های شیری وزنی حدود پنج تا هشت کیلوگرم دارند. بره‌های علف‌خور وزنی حدود ۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم دارند. پس از آن بره‌های مناسب کشتار وزنی میان ۴۰ تا ۵۵ کیلوگرم دارند. بره کوچک نیز بین ۲۵ تا ۳۵ کیلوگرم است و بره نر کشتاری که بیشترین استفاده را دارد وزنی بین ۴۰ تا ۵۰ کیلوگرم دارد. اگر بره به صورت گله‌ای خریداری شود قیمتی بین ۱۹۵ تا ۲۰۰ تومان دارد. متاسفانه زمانی که بره‌ها وارد میادین بار می‌شوند در آنجا افراد با هر قیمتی که دوست داشته باشند، آنها را می‌فروشند. معمولاً قیمت یک بره ۴۰ کیلوگرمی با احتساب هر کیلوگرم ۲۰۰ هزار تومان برای دامدار، حدود هشت میلیون قیمت دارد اما میدان بار هر رأس را بیشتر از این قیمت می‌فروشد.

پوریان در پایان با اشاره به ازدیاد جمعیت دامی کشور تشریح کرد: به طور کلی در حال حاضر جمعیت دامی کشور یک میلیون رأس است که عدد بالایی محسوب می‌شود. باید در سال جاری ۱۸ میلیون از این جمعیت کشتار شود.  اگر میزان کشتار کم باشد، برای تولیدکننده داخلی مشکل ایجاد خواهد شد. دولت باید به این موضوع ورود کند و با خرید حمایتی و اعطای مجوز صادرات این دام‌ها این مشکل را برطرف کند.

آن‌طور که به نظر می‌رسد، مسئولان باید جدی‌تر با کلاهبرداری‌های اخیر برخورد کنند؛ چراکه کلاهبرداران به‌تازگی از هر محصولی که برای مخاطبان جذاب است استفاده می‌کنند تا بتوانند اطلاعات هویتی آنها را در اختیار داشته باشند و آزادانه نیز مشغول فعالیت هستند.

دیگر خبرها

  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در سیستان و بلوچستان/ فوت ۱ مبتلا
  • کشتار غیر مجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • پلمب یک واحد قصابی در شهرستان آوج
  • کشتار غیرمجاز دام در روستا‌های گردشگری اردبیل معضل جدی
  • کشتار غیرمجاز دام در روستاهای گردشگری معضل جدی است
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان
  • ابتلای ۶ نفر به تب کریمه کنگو در این استان/ یک نفر فوت شد
  • بانه ، قطب تولید گوشت مرغ در استان
  • برگزاری کلاس آموزشی راههای انتقال و پیشگیری ازبیماری‌های مشترک انسان و دام دردامپزشکی نیشابور
  • ماجرای خرید گوسفند با کارت ملی چه بود؟