Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: برنامه‌های مطرح شده از سوی کاندیداها در خصوص حذف کنکور، معیشت معلمان و رتبه‌بندی فرهنگیان بیشتر پوپولیستی و شعاری بوده و برنامه دقیقی از سوی آنها ارائه نشده است.

زادمهر دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: وزیر آموزش و پرورش در دولت سیزدهم باید یک فرد تحول گرا و تحول خواه باشد؛ اما مطمئنا تحول در سیستمی که در طی ۴۰ سال گذشته در آموزش و پرورش شکل گرفته هزینه دارد و در مقابل معیشت، اجرای سند تحول، حذف کنکور، تغییر نظام ادارای آموزش و پرورش و اجرای رتبه بندی مقاومت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تحول در آموزش و پرورش نیازمند شهامت و جسارت است، افزود: گزینه وزارت آموزش و پرورش باید اعتقاد جدی به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش داشته باشد. مضاف بر این مسئله‌ای که مهم است اعتقاد جدی رئیس جمهور دولت سیزدهم به مسئله آموزش و پرورش است چرا که هم اکنون رئیس جمهور مثلا به دانشگاه فرهنگیان که از ارکان مهم آموزش و پرورش است، اعتقادی ندارد.

زادمهر با تاکید بر اینکه رئیس جمهور منتخب هزینه در آموزش و پرورش را باید سرمایه تلقی کند، اضافه کرد: برای اینکه بتوانیم در دولت آینده شاهد برخی تغییرات و تحولات در آموزش و پرورش باشیم این مجموعه نیازمند سرمایه گذاری عظیم و بلند است.

دبیر سابق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با اشاره به اینکه مسائل مطرح شده در خصوص حذف کنکور، معیشت معلمان، رتبه بندی فرهنگیان بیشتر پوپولیستی و شعاری بوده و برنامه دقیقی از سوی کاندیدا‌ها ارائه نشده است، گفت: کاندیدا‌ها صرفا از حذف کنکور و یا اجرای طرح رتبه بندی و بهبود معیشت معلمان سخن می‌گویند، اما هیچ برنامه‌ای برای اجرای این طرح‌ها ارائه نمی‌دهند. با این وجود ضرورت دارد که نمایندگان کاندیدا‌ها در عرصه حضور پیدا کنند و پاسخگوی سوالات در خصوص برنامه‌های نامزد‌ها باشند.

زادمهر اولین اولویت آموزش و پرورش را اجرای سند تحول بنیادین در تمام ابعاد و ارکان آموزش و پرورش و بخش‌های زیر مجموعه آن دانست و افزود: اولویت دوم در آموزش و پرورش بهبود وضعیت معیشت و اقتصاد معلمان است. با این وجود ضرورت دارد که سازمان اقتصادی وزارت آموزش و پرورش برای سازماندهی منابع درآمدزای این وزارتخانه تشکیل شود.

وی توجه ویژه به مدارس خارج از کشور و توجه به مسائل فرهنگی را از دیگر اولویت‌های آموزش و پرورش برشمرد و تصریح کرد: متاسفانه امروز دوره‌های ضمن خدمت در آموزش و پرورش به محلی برای درآمدزایی سازمانی خارجی تبدیل شده است و عملا ارزش افزوده خاصی برای معلمان ایجاد نمی‌کند با این وجود ضرورت دارد سیستم دوره‌های ضمن خدمت متحول شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دبیر کل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان آموزش و پرورش طرح تحول بنیادین آموزش و پرورش دولت سیزدهم وزیر آموزش و پرورش رئیس جمهور رتبه بندی معلمان حذف کنکور آموزش و پرورش حذف کنکور رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۸۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردوگاه فرهنگی منشاد به آموزش و پرورش واگذار شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد،حجت‌الاسلام محی‌الدینی در جلسه شورای آموزش و پرورش مهریز افزود: اردوگاه فرهنگی، تفریحی استاد علی اکبر روستای منشاد سال‌ها در اختیار آموزش و پرورش بوده و برای ساخت تاسیسات و امکانات رفاهی آن نیز توسط آموزش و پرورش مبالغ زیادی هزینه شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مطالبات مستمر فرهنگیان و دانش آموزان و شورای آموزش و پرورش شهرستان، واگذاری مجدد اردوگاه است، ادامه داد: این اردوگاه مکان بسیار مناسبی برای برگزاری برنامه‌های مختلف فوق برنامه و فرهنگی و تربیتی برای دانش آموزان است.

امام جمعه مهریز در این جلسه که جمعی از مسئولان شهرستان حضور داشتند به اهمیت مسائل دینی و تربیتی دانش آموزان پرداخت و گفت: امروز یکی از مهمترین چالش‌ها در آموزش و همین امر است که باید به طور جدی پیگیری شود.

وی از اجرایی نشدن مصوبات شورای آموزش و پرورش در استان و منطقه انتقاد کرد و افزود: مصوبات این جلسه اجرایی نمی‌شود و باید مسئولان استان در جلسه بعدی شورا حضور پیدا کرده و دغدغه‌های شورا آموزش و پرورش مهریز را پاسخگو باشند.

مدیر آموزش و پرورش مهریز هم در این جلسه گفت: توسط آموزش و پرورش برای جاده سازی و آسفالت مسیر و همچنین ساخت سایر امکانات مورد نیاز در اردوگاه منشاد بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه شده، اما هم‌اکنون این اداره مسئولیتی در قبال آن ندارد.

سید ضیاء طباطبایی با انتقاد از شرایط موجود افزود: اگر این اردوگاه که بنای اولیه آن را آموزش و پرورش گذاشته دوباره در اختیار دانش آموزان قرار گیرد، بسیاری از مشکلات ما در این زمینه برطرف شده و می‌توان از این مکان برای برنامه‌های مختلف استفاده کرد.

وی بیان کرد: اگر اردوگاه در اختیار آموزش و پرورش هم قرار نمی‌گیرد حداقل بر اساس مصوبه شورای آموزش و پرورش هزینه‌هایی که تاکنون آموزش و پرورش در محل انجام داده در اختیار قرار گیرد تا بتوان از محل آنها برای انجام برنامه‌های مختلف اقدام کرد.

حسین زارع رییس اداره اوقاف و امور خیریه مهریز گفت: باغ استاد علی اکبر منشاد (اردوگاه) در زمینی به وسعت بیش از ۱۰ هزار متر مربع وقفی است و هم‌اکنون بر اساس مقررات به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی ادامه داد: در این خصوص طی سال‌های گذشته توسط آموزش و پرورش پیگیری شده ولی بر اساس مقررات و احکام صادره در اختیار اوقاف و امور خیریه است و اوقاف هم بر اساس شرایط قانونی عمل کرده و باید همه تابع مقررات باشند.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت اجرای قانون بودجه کشور
  • تحول بنیادین باید در حوزه تربیت پررنگ شود
  • ۲۱ هزار نوآموز کردستانی در پایگاه‌های سنجش ارزیابی شدند
  • ضرورت آموزش حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز
  • آیین‌نامه‌های شورا‌های عالی آموزش و پرورش استان‌ها بازنگری می‌شوند
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • جزییات فصل اول سند جدید تحول قوه قضاییه اعلام شد
  • اردوگاه فرهنگی منشاد به آموزش و پرورش واگذار شود
  • تماشاخانه سیار کانون میهمان کودکان و نوجوانان خرم آباد
  • آیا وزیر آموزش و پرورش استیضاح می شود؟