Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محسن رضایی میرقائد روز دوشنبه در برنامه تبلیغاتی تلویزیونی که از سیمای مرکز زنجان پخش شد، افزود: ایران سرزمین اقوام و سرشار از پاکی و شور و مردمی پاک نهاد است. ایران را با ایران باید شناخت. طبیعتش، هنرش، ادبیاتش، نوابغش، مردم مهمانوازش و سابقه تاریخی و تمدنی چند هزار ساله ایران اسلامی حکایت از این گوهر پاک و کمیاب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هنر امام(ره) این بود که با کمک عشق به وطن و اسلام همه ایرانی ها را جمع کرد، انسجام بزرگی به وجود آورد، همه واحد شدیم و بلند شدیم و روی پای خود ایستادیم.

رضایی افزود: متاسفانه سیاست‌های نادرست دولت‌ها در دو سه دهه اخیر باعث شد که این توانایی های عظیم نادیده گرفته شود.  ما دوباره می خواهیم قیام کنیم تا بر روی پای خود بایستیم و حرکتی از نو را با دولتی نو آغاز کنیم.

 وی ادامه داد: حضرت امام (ره) برای بار دوم در جنگ تحمیلی همه استان ها و همه اقوام را دور هم جمع کرد و در حالی که پنج استان ایران اشغال شده بود و بیش از چهل، پنجاه کشور پشت سر صدام بود همه آنها را به زباله دان تاریخ فرستاد.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: آیا نمی توانیم بار دیگر همه استان‌ها و همه اقوام دور هم جمع شویم و حرکت سومی را آغاز کنیم، این حتما امکانپذیر است با وجود رهبری فرزانه و جوانان غیرتمند چرا نتوانیم برای بار سوم قیام کنیم.

رضایی اضافه کرد: قیام فرهنگی، اقتصادی، قیام شکستن محاصره اقتصادی، قیام برای پیشرفت‌های بزرگ، قیام برای زندگی های بهتر و قیام برای تشکیل دولت وحدت ملی می تواند دوباره محقق شود.

وی اظهار داشت: این طور نیست که از قبل انتخابات مهندسی شده باشد و فردی بیرون بیاید، این شما هموطنان هستید که سرنوشت صندوق‌ها را تعیین می‌کنید.

رضایی گفت: ما دوباره استان‌ها و اقوام ایرانی را به میدان می آوریم. مناطق اقتصادی درست می کنیم، اختیارات و مسوولیت ها را به استان ها می دهیم. قطب های اقتصادی درست می کنیم و اینطور نیست که از تهران یک نسخه واحد برای همه استان ها صادر شود.

وی افزود: هر استانی، اقلیم، طبیعت و مردم خاص خودش را دارد بنابراین هر استانی نسخه خاص خودش را می خواهد، نسخه واحد نوشتن از تهران برای همه استان ها به معنای نادیده گرفتن ظرفیت‌ها، مزیت ها، قابلیت ها و استعداد مردم هر استان است، ما اختیارات تصمیم سازی و تصمیم گیری را هم به  استان ها می دهیم.

رضایی گفت: بسیاری از کشورهای اروپایی کمتر از استان‌های ما هستند، ۲۵ کشور اروپایی سرزمینشان در سرزمین ما می تواند جای بگیرد، ایران خیلی بزرگ است. در دولت اقدام و تحول همه مردم را به صحنه می آوریم و تمام ایران تبدیل به کارگاه های اقتصادی خواهد شد.

وی افزود: مشروط به اینکه جوانان ما نشاط داشته باشند، از ظرفیت های همه زنان استفاده کنیم، شور و نشاط را در کشور ایجاد کنیم و آزادی های اجتماعی را در چارچوب قانون رعایت کنیم، مرتب به جوانان گیر ندهیم و آنها را آموزش بدهیم و مهارت ها و توانایی را بالا ببریم و اگر این کار را انجام بدهیم چرا نتوانیم ایران را به قله های بزرگ برسانیم.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: من این تجربه را دارم، دولت ما این تجربه را دارد که چگونه جوانان و همه اقوام را می‌توان دور هم جمع کرد و کارهای بزرگ همچون آزاداسازی خرمشهر را انجام داد.

رضایی ادامه داد: یک بار دیگر دولت ما می خواهد چنین وحدت ملی همچون دوران دفاع مقدس را به وجود بیاورد.

وی گفت: آیا بیرون کردن فقر و گرانی و بیکاری و تبعیض، اهمیت و ارزشش کمتر از بیرون کردن سربازان صدام  از خرمشهر است. به فضل خدا ما یک بار دیگر با کمک شما مردم و اذن پروردگار و حمایت های بیکران حضرت ولی عصر و سیاست‌های داهیانه رهبرانقلاب ما این کار را خواهیم کرد.

رضایی با بیان اینکه یکی اینکه استانداران دولت اقدام و تحول را از مردم همان استان انتخاب می کنیم، افزود: برای این منظور مثلا ۱۰ نفر کاندیدا می شوند و یک مجمعی از نخبگان تشکیل می‌شود و با نمره بندی ۲ یا سه نفر از میان آن نخبگان به دولت ما پیشنهاد می شود، دولت ما با همه توان دولت اقدام و تحول پشت سر استاندارها و مناطق می آید اطلاعات و همفکری می کنیم، اما اجازه می دهیم خودشان تصمیم بگیرند.

وی تاکید کرد: اولین توجه ما به اقشار آسیب پذیر همچون معلمان، کارگران، کشاورزان و حتی کارکنان دولت خواهد بود و علاوه بر یارانه ۴۵۰ هزار تومانی، مسئله اشتغال و تولید را در استان ها با حمایت دولت مرکزی انجام می دهیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: کار بزرگ دیگر این است که نهضت بزرگ خانه سازی ایرانیان را راه می‌اندازیم،  که مردم با ۱۰ درصد آورده صاحب خانه می شوند و ۹۰ درصد دیگر را بانک ها وام می دهند و سود بانکی را دولت پرداخت می کند.

وی ادامه داد: حالا شاید برخی ها بگویند این شدنی نیست اما من تعجب می کنم از کسانی که در اروپا و آمریکا درس خواندند افکار غربی را می آورند اما تجارب آنها را نمی آورند.

رضایی گفت: اگر مسکن را راه بیندازیم ۳۰۰ صنعت پشت سر آن راه می افتد، یعنی لوکوموتیوی به نام خانه سازی دارید و پشت سر آن چقدر شغل درست می شود و مردم به کار گرفته می شوند.

وی ادامه داد:تاسف از این گروه های سیاسی که سرگرم دعوا با خودشان هستند، شعبده بازی می‌کنند اما باید به فکر مردم باشید؛ مردم ولی نعمت ما هستند. صاحب این انقلاب و مملکت مردم هستند.

رضایی اظهار داشت: نمی گذاریم غم و غصه که بر چهره مردم نشسته تدوام پیدا کند، اجازه نمی دهیم که نان قرضی و زباله گردی و کولبری بر قامت بلند مردم ایران بنشیند.

رضایی گفت: حفظ کرامت انسانی مهمترین هدفی است که دولت من باید در قبال شما مردم عزیز انجام دهد. اینکه آبرو و حیثیت و نشاط و شادابی در زندگی شما موج بزند مهمترین آرزوی دولت من است و  تلاش می کنم که با همراهی شما و جوانان و حمایت های مداوم ما این اتفاق صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه مسئله ازدواج جوانان مسئله بسیار مهمی است، افزود: مسئله حقوق خانه داری را رعایت خواهیم کرد، آیا تربیت فرزندان آینده شغل نیست. ما همه خانم های خانه داری را که ۶ ماه آموزش ببینند، به آنان حقوق می پردازیم و مسئله ارتقا کرامت انسانی را از داخل خانه آغاز می کنیم تا به شهر و کل کشور برسد.

رضایی گفت: علاوه بر مسئله ازدواج و خانه داری، کسب و کارهای خانگی را توسعه می دهیم. شهرها را اقتصادی خواهیم کرد و سعی می کنیم که اقتصاد از پایین به بالا بجوشد. از این رو برنامه ریزی اقتصاد کشور را عوض خواهیم کرد.

سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ایران جمعه ۲۸ خرداد همزمان با انتخابات ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا، اولین میان‌دوره‌ای یازدهمین مجلس شورای اسلامی و دومین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد.

سعید جلیلی، محسن رضایی میرقائد، سیدابراهیم رئیس‌الساداتی مشهور به رییسی، علیرضا زاکانی، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، محسن مهرعلی‌زاده و عبدالناصر همتی هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری هستند.

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ محسن رضایی میرقائد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زنجان پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ محسن رضایی میرقائد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ۱۴۰۰ محسن رضایی میرقائد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری زنجان سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همه استان ها محسن رضایی رضایی گفت دولت ما پشت سر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۹۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصفهانی‌ها نمی‌پذیرند که زاینده‌رود به رودخانه فصلی تبدیل شود/ شهرداری خانه بزرگ مردم است

شهردار اسبق اصفهان گفت: ۴ هزار سال آب در زاینده‌رود جاری بوده است؛ اینکه گفته می‌شود بار این حوضه آبریز زیاد شده و یا خشکسالی بوده است را قبول داریم، اما برای اصفهانی‌ها قابل پذیرش نیست که زاینده‌رود به رودخانه فصلی تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سیدمرتضی سقائیان‌نژاد در برنامه تلویزیونی «بهار بهار» اظهار کرد: از آخرین بار که با همشهریانم در صدا و سیمای مرکز اصفهان گفت‌وگو کردم، ۱۰ سال می‌گذرد، از این نظر بسیار خوشحال هستم که امشب در این برنامه حضور دارم.

وی با بیان اینکه نخستین روزهای آغاز به‌کار به عنوان شهردار در اصفهان در سال ۱۳۷۷ سخت‌ترین دوره کار من محسوب می‌شود، زیرا از شهرداری و کار در آن آگاهی چندانی نداشتم، افزود: روحیه من این نبود که از کار عقب بمانم و این امر موجب شد حتی بعضی شب‌ها در محل شهرداری بخوابم، اما در کمتر از چهار ماه توانستم کار را در دست بگیرم و در این راستا تشکیلات شهرداری را بازبینی کردم.

شهردار اسبق اصفهان با بیان اینکه اولین حرکت ما در آن زمان ایجاد معاونت برنامه‌ریزی بود، تصریح کرد: در ادامه معاونت فرهنگی را شکل دادیم و، بعضی معاونت‌ها همچون عمران و حمل‌ونقل را که در هم ادغام شده بود، جدا کردیم، همچنین ۱۰ منطقه شهری را به ۱۴ منطقه افزایش دادیم و در نهایت با اضافه شدن خوراسگان به شهر اصفهان تعداد مناطق به ۱۵ منطقه رسید.

سقائیان‌نژاد با تاکید بر اینکه یک تشکیلات برای آنکه خوب کار کند، باید داری چهار مؤلفه برنامه، انسجام، منابع و مدیریت باشد تصریح کرد: در این راستا برنامه اصفهان ۸۵، اصفهان ۹۰ و اصفهان ۹۵ را تدوین کردیم.

وی ادامه داد: در راستای تحقق انسجام در داخل شهرداری، تشکیلات باید اصلاح می‌شد که انجام گرفت، شهرداری باید در مسیری قرار می‌گرفت که اقتدار داشته باشد، بنابراین تا حد امکان تلاش کردیم تا این انسجام ایجاد شود.

شهردار اسبق اصفهان اظهار کرد: تحقق انسجام و شکل‌گیری معاونت برنامه‌ریزی منجر به تربیت نیرو برای شهرداری شد و در ادامه هماهنگی با خارج از مجموعه شهرداری و با دستگاه‌هایی همچون دادگستری، ارتش، نیروی انتظامی، استانداری و اوقاف انجام و تعامل برقرار شد.

وی با تاکید بر اینکه مردم منابع شهرداری را تأمین می‌کنند، افزود: درست است که دولت در بعضی بخش‌ها از جمله مالیات بر ارزش افزوده کمک می‌کند، اما ارزش افزوده نیز بهای خدمات ۲۶ قلم بود که پس از تجمیع عوارض، تبدیل به مالیات ارزش افزوده شد.

سقائیان‌نژاد با بیان اینکه اگر مردم ببینند برای آن‌ها کار می‌کنیم، با تمام سختی‌ها و با دل و جان در کنار مدیریت شهر قرار می‌گیرند، گفت: شهرداری خانه بزرگ مردم است و هر عضوی در داخل این خانه یک وظیفه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه مردم به شهرداری پول می‌دهند و ما نیز برای آن‌ها خدمت انجام می‌دهیم، گفت: معتقدم رضایتمندی باید از دو سو فراهم شود، در این راستا زمانی که شهردار بودم، روی فعالیت رسانه‌ها در شهر متمرکز شدیم، در نهایت روزنامه اصفهان زیبا، خبرگزاری ایمنا، صدا و سیمای شهر شکل گرفت تا هم زمینه تعامل ما با مردم ایجاد شود و هم بستری برای نظر سنجی از مردم باشد.

یک وزارتخانه ۲۵ وظیفه بیشتر ندارد، اما شهرداری‌ها ۳۷۲ وظیفه دارند

شهردار اسبق اصفهان با تاکید بر اینکه وحدت و انسجامی که آن زمان وجود داشت، موجب شد طی ۱۲ سال فعالیت به عنوان شهردار، حرکت‌های بسیار خوبی در شهر انجام شود، تاکید کرد: اگر شهر به اینجا رسیده است، مرهون شهردارانی است که هر کدام وظیفه خود را انجام دادند و این زنجیره ادامه یافت.

وی با بیان اینکه کار شهرداری بسیار دشوار است، گفت: یک وزارتخانه ۲۵ وظیفه بیشتر ندارد، اما شهرداری‌ها ۳۷۲ وظیفه دارند، اگرچه روزی شهرداری‌ها فقط ارگان خدماتی بودند، اما اکنون نهادی خدماتی، اقتصادی، سیاسی و البته فرهنگی است که جای خود را باز کرده است.

سقائیان‌نژاد ادامه داد: اگر بودجه همه وزارتخانه‌ها را جمع کنید، یک دهم بودجه شهرداری‌ها نمی‌شود و این مهم، حرکت و موج آفرینی شهرداری‌ها را بیان می‌کند.

شهردار اسبق اصفهان با بیان اینکه ۹۸ درصد خیابان‌های طرح تفصیلی در ۱۲ سال مدیریت شهری که من شهردار بودم احداث شد، افزود: احداث ۹۲ خیابان در نقاط مختلف شهر، تکمیل ۴۶ کیلومتر رینگ سوم با ۲۲ تقاطع آن، پل دو طبقه امام خمینی، پل‌های دفاع مقدس و وحید، ساخت همه تقاطع‌های رینگ دوم بخشی از اقدامات در آن سال‌ها است.

وی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۰ به اصفهان آمدند و ۶ ساعت در مجموعه تخت فولاد بودند، تصریح کرد: ایشان در آن سفر و بازدید فرامینی دادند که برای ما الگو شد، در این راستا ۴ جلد دایره‌المعارف تخت فولاد تدوین و ساماندهی این مجموعه نیز انجام شد.

سقائیان‌نژاد کاشت سالانه یک میلیون درخت در اصفهان، ساخت کتابخانه‌ها و فرهنگسراها و مجموعه‌های ورزشی، ارتقای شاخص ایمنی شهر را از دیگر توفیقات مدیریت شهر در آن سال‌ها برشمرد که در پرتو انسجام و وحدت انجام شد اظهار کرد: آن زمان سفری به پاریس و دیداری با رئیس یونسکو داشتم که یادآور شد اگر سالن‌هایی را شما در اصفهان داشته باشید، کنفرانس‌های بین‌المللی در منطقه آسیا را به اصفهان خواهم آورد، در این راستا ایده ساخت سالن اجلاس شکل گرفت، به‌ویژه آنکه میزبانی از اجلاس سران غیر متعهدها در یکی از شهرهای ایران هم مطرح بود.

سالن اجلاس می‌تواند جایگاه اصفهان را چند درجه ارتقا ببخشد

وی ادامه داد: در اصفهان زمینی به مساحت ۵۰ هکتار که هم‌اکنون سالن اجلاس در آن ساخته شده است، از سوی دولت وقت مورد پسند قرار گرفت، شهرداری نیز ۵۰ هکتار دیگر به آن اضافه کرد.

شهردار اسبق اصفهان افزود: در ادامه این زمین‌ها در اختیار ارتش بود که شهرداری برای اینکه این زمین‌ها آزاد شود، سختی‌های بسیار زیادی متحمل شد، اما در نهایت موفق شدیم و طرح سالن اجلاس را پیاده سازی کردیم و این پروژه شکل گرفت، معتقدم که سالن اجلاس می‌تواند جایگاه اصفهان را چند درجه ارتقا ببخشد.

وی با بیان اینکه موقعیت جغرافیایی سالن اجلاس به گونه‌ای انتخاب شد که نزدیک فرودگاه باشد، همچنین مباحث ایمنی آن در نظر گرفته شد، ادامه داد: ساخت ویلا برای رؤسای جمهوری که قرار بود مستقر شوند، در این پروژه پیش‌بینی و همچنین ساخت هتل پنج ستاره نیز طراحی شد.

سقائیان‌نژاد با اشاره به ۱۵ خواهر خوانده شهر اصفهان گفت: آتش‌نشانان را آن زمان برای شرکت در دوره‌های آموزشی به فرایبورگ آلمان فرستادیم تا در ادامه بتوانند ایمنی شهر را ارتقا بخشند.

شهردار اسبق اصفهان با بیان اینکه نگران موضوع آب اصفهان هستم، افزود: ۴ هزار سال آب در زاینده‌رود جاری بوده است؛ اینکه گفته می‌شود بار این حوضه آبریز زیاد شده و یا خشکسالی بوده است را قبول داریم، اما برای اصفهانی‌ها قابل پذیرش نیست که زاینده‌رود به رودخانه فصلی تبدیل شود.

برای اصفهانی که در همه عرصه‌ها کامل است، فقط نگرانی «آب» وجود دارد

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۰، مقام معظم رهبری پیرامون موضوع آب فرامینی ارائه کردند که انجام نشد، همان سال رهبری وقتی از مقابل زاینده‌رود خشک عبور می‌کردند، جلوی چشمان خود را گرفتند که نبینند زاینده‌رود خشک است.

سقائیان‌نژاد با بیان اینکه طرح بهشت‌آباد و تونل‌های کوهرنگ می‌توانست انجام شود تا بر اساس عدالت از سرآب تا پایاب همه از آن استفاده کنند، اما انجام نشد، یادآور شد: برای اصفهانی که در همه عرصه‌ها کامل است، فقط نگرانی «آب» وجود دارد؛ هر بار که آب در زاینده‌رود جاری می‌شود، این نگرانی و حسرت ما بیشتر خواهد شد.

وی ادامه داد: شهرداری ارگانی است که بعضی از کارهایش مردم را ناراحت می‌کند، برای نمونه وقتی خیابانی می‌خواهد احداث شود، باید در مسیر خانه‌هایی خراب شود، اما معتقدم خدوم‌ترین ارگان، شهرداری است و مدیران شهری جزو خدمتگزار ترین مدیران هستند.

شهردار اسبق اصفهان یادآور شد: اصفهان سه قرن پایتخت بوده ودوره‌های تاریخی اصفهان بسیار مهم است، بنابراین باید قدر و ارزش اصفهان را بدانیم.

کد خبر 740091

دیگر خبرها

  • محسن رضایی با یک هواپیمای جنگنده به تهران آمد
  • اصفهانی‌ها نمی‌پذیرند که زاینده‌رود به رودخانه فصلی تبدیل شود/ شهرداری خانه بزرگ مردم است
  • امام از حرف محسن رضایی ناراحت شدند و گفتند بروید کارتان را بکنید!
  • راز بزرگ آقای گل پرسپولیس و علی دایی | یک پرسپولیسی آقای گل را بیرون کرد
  • علی دایی و راز بزرگ آقای گل پرسپولیس
  • تجارب موفق مردمی‌سازی برای تسریع در تحقق شعار سال استفاده شود
  • تحقق شعار سال نیازمند استفاده از تجارب مردمی‌سازی است
  • مالکیت دولت و مدیریت مردم، بهترین الگو برای مردمی‌سازی اقتصاد است
  • واگذاری اراضی، نهضت مردمی‌سازی مسکن را احیا می‌کند
  • ناگفته‌های محسن رضایی از مهدی باکری