Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی بعد از ظهر دوشنبه در ویژه برنامه تبلیغات سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در صحبت با مردم سمنان ضمن اشاره به تمرکز موجود در کشور بر روی پایتخت، تاکید کرد: باید به استان‌ها نیز فرصت داد.

وی با بیان اینکه یک عده در داخل تهران می‌نشینند و فکر می‌کنند می‌توانند برای همه تصمیم‌گیری کنند، افزود: این رویه درست نیست و باید تغییر کند امروز شاهد هستیم که سهم استان‌ها در اعتبارات مستقیمی که دریافت می‌کنند ۱۰ درصد است و ۹۰ درصد آن در خارج از استان تصمیم گرفته می‌شود که قطعاً نیازمند بازنگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توجه به استان‌ها

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه در دولت من استان‌ها جایگاه خواهند داشت، ابراز کرد: بازنگری در آمایش سرزمینی یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید در دولت بعدی به آن تاکید و نگاه ویژه کرد.

زاکانی با بیان اینکه در دولت بنده اختیارات ویژه به شهرستان‌ها داده می‌شود، ابراز کرد: این تمرکززدایی صورت می‌گیرد و شاهد خواهیم بود که امکانی فراهم می‌شود که بیش از ۴۵۰ نقطه کشور با هم به رقابت اقتصادی سازنده خواهند پرداخت و این امر سبب ایجاد فرصت‌های مولد می‌شود.

وی با اشاره به مزیت شناسی هر منطقه از ایران اسلامی، بیان کرد: باید ظرفیت‌های هر منطقه تقویت شوند از سوی دیگر ما معتقد هستیم که افراد زیادی در کنار معادن هستند خاک آن را می‌خورند اما استفاده آن در جای دیگری می‌شود باید حق و حقوق مردم داده شود.

تقویت مزیت‌های اقتصادی

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه امروز باید مزیت‌های اقتصادی تقویت شوند تا اقتصاد هر منطقه با پویش در بیاید، گفت: دولت بنده دولت اقدام و اصلاح و نه دولت حرف و شعار است چرا که با اقدام فکورانه و دقیق و اصلاح امور مسیری را انتخاب می‌کنیم که ظرفیت‌های داخلی متبلور شوند.

زاکانی با بیان اینکه من بارها به شهرستان‌های استان سمنان سفر کرده و متوجه موضوعات استان هستم، ابراز داشت: ظرفیت‌ها و اقلیم‌های متفاوت این استان توانسته موقعیتی را پدید بیاورد که در آن توسعه شکل گیرد زیرا سمنان استان غنی است از سوی دیگر به برخی موضوعات کم توجهی شده است.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های گردشگری استان سمنان بسیار معیوب است و باید فکری به حال این مزیت اقتصادی شود، بیان کرد: باید بکوشیم جنبه صنعتی بودن استان را رونق دهیم و از مواهب آن برای شهرستان‌ها استفاده کنیم همچنین تمرکز زدایی در استان می‌تواند دیگر شهرستان‌ها را به حرکت در بیاورد ما همچنین معتقد هستیم که صنعتی بودن در کنار کشاورزی و دامداری امکان گسترده‌ای را برای استان فراهم کرده که می‌بایست از آن بهره برد.

کد خبر 5234879

منبع: مهر

کلیدواژه: سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری علیرضا زاکانی انتخابات 1400 توسعه اقتصادی انتخابات 1400 ویروس کرونا سیدابراهیم رئیسی مشارکت مردم در انتخابات کرمانشاه بوشهر گرگان خطبه های نماز جمعه آمار کرونا اردبیل سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری عکس استانها سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شهرستان ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۹۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، سروش هاشمی گفت: با حضور مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی و کارشناسان ستادی معاونت میراث فرهنگی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکارسا، سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، محققان هیئت‌علمی دانشگاه اصفهان و جمعی از صاحب‌نظران، کارشناسان، پژوهشگران، محققان و علاقه‌مندان سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان روز چهارشنبه 5 فروردین‌ماه 1403 برگزار شد.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان افزود: از مهم‌ترین نتایج و دستاوردهای این سمینار بین‌المللی، ارائه به یک طرح مرمت مبنی بر استانداردهای جهانی بوده است.

سروش هاشمی گفت: پروفسور گرون آرون استاد تمام دانشگاه صنعتی بیلدیز ترکیه، دکتر نیلکون اوگون مدیرعامل شرکت مشاور مرمت کشور ترکیه از سخنرانان بین‌المللی و دکتر فاطمه داوری مدیرکل حفظ و احیای بناها بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی، دکتر مهرداد حجازی استاد تمام دانشگاه اصفهان، دکتر محمود هاشمی دانشیار دانشگاه اصفهان، مهندس سیمین فرهنگی مهندسین مشاور طرح و ساخت طراد، سخنرانان ملی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین بودند.

او افزود: در این سمینار، گروه پژوهشگران موسسه بین‌المللی ایسکاراسا به دستاورد خود در زمینه‌های مطالعات سازه، مصالح، خاک، پایش از طریق آزمودن ارتعاشی و فروشست زمین پرداختند.

سرپرست میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان گفت: ارائه کاربرد فنّاوری‌های نوین در مرمت سازه‌ای بناهای تاریخی موضوع سخنرانی‌های میهمانان بین‌المللی در ایران همایش بود.

سروش هاشمی افزود: برگزاری سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، موسسه بین‌المللی ایسکارسا بوده است.

او افزود: بررسی موضوع فرونشست زمین و پیامدهای آن از موضوعات بسیار مهمی بود که در این سمینار مطرح گردید.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899545

دیگر خبرها

  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • تکمیل زیرساخت‌های محافظت از غار باستانی زل هستیجان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • دولت سیزدهم مصمم به تکمیل زیرساخت‌های بازارچه‌های مرزی است
  • تلاش برای خودکفایی در تولید کودهای فسفاته با تمرکز بر شیمی و معدن
  • ضرورت افزایش سهمیه آرد در فصل گردشگری سراب
  • ضرورت توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی
  • تبلیغات و اطلاع‌رسانی از راهکار‌های رونق گردشگری است
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • توسعه زیرساخت‌های گردشگری در مسیر رشد ۲۵ درصدی جذب گردشگران