Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر ارتباط با صنعت مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضائیه گفت:تا قبل از ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه، کسی جرأت نمی‌کرد لفظ رباستیزی را بکار ببرد و اگر هم ما به عنوان وکلای دادگستری استفاده می‌کردیم، نظام بانکی از وکیل تحت عنوان توهین شکایت می‌ک - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار قضائی خبرگزاری تسنیم، محمدمسعود یوسفی در نشست تبیین دستاوردهای دستگاه قضائی با راهبری آیت‌الله رئیسی در روند رونق و بهبود محیط کسب و کار اظهار کرد: معتقدم فردی که قرار است رئیس جمهور شود باید دارای یک ویژگی مهم باشد که متأسفانه در سال‌های قبل روسای جمهور این ویژگی را نداشتند و آن هم جریان‌سازی و بر عهده گرفتن یک جریان واقعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر ارتباط با صنعت مرکز وکلا و کارشناسان قوه قضاییه، ادامه داد: در ابتدای ریاست آیت‌الله رئیسی بر قوه قضاییه یعنی زمانی که وی به عنوان رئیس دستگاه قضایی منصوب شد، نزدیک 5 هزار کارخانه‌دار در زندان بودند و بانک‌ها  مثل جنگ، از کارخانه‌دارها و تولیدکنندگان اسیر می‌گرفتند.

این حقوقدان و وکیل دادگستری افزود: با حضور آیت‌الله رئیسی در رأس قوه قضاییه، جریان حمایت از تولید، فسادستیزی و رباستیزی با قدرت بیشتری نسبت به قبل، ایجاد شد و امروز مردم هر جای دستگاه قضا فسادی مشاهده کنند، می‌توانند گزارش دهند و اطمینان داشته باشند پیگیری و برخورد می‌شود.

یوسفی با بیان اینکه تا قبل از حضور آیت‌الله رئیسی در دستگاه قضایی به عنوان رئیس قوه قضاییه، دستگاه قضا در حمایت از تولید ضعیف و ناتوان بود گفت: به جرأت می‌توانم بگویم تا قبل از ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه، کسی جرأت نمی‌کرد لفظ رباستیزی را بکار ببرد و اگر هم ما به عنوان وکلای دادگستری استفاده می‌کردیم، نظام بانکی از وکیل تحت عنوان توهین شکایت می‌کرد.

وی از دیگر ویژگی‌های آیت‌الله رئیسی استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود برای پیشبرد اهداف انقلاب خواند و افزود: آیت‌الله رئیسی در هر پست و سمتی که تاکنون بوده، نگذاشته هیچ ظرفیتی بلااستفاده بماند و زمانی هم که در آستان قدس رضوی بود، طرح خادم‌‌یاران را راه‌اندازی کرد تا از ظرفیت خادمان آستان قدس رضوی در اقصی نقاط کشور استفاده شود.

این حقوقدان و وکیل دادگستری توضیح داد: تا پیش از ریاست آیت‌الله رئیسی بر قوه قضاییه، ستاد اقتصاد مقاومتی در معاونت پیشگیری مستقر بود که فقط کارهای مطالعاتی و پژوهشی انجام می‌دادند اما با آیت‌الله رئیسی برای تقویت هر چه بیشتر و بهتر این ستاد، از ظرفیت دادستانی‌های سراسر کشور استفاده کرد  و ستاد اقتصاد مقاومتی ذیل دادستانی به عنوان قوی‌ترین بازوی قوه قضاییه تعریف شد.

تمرکز آیت‌الله رئیسی بر بهبود فضای کسب و کار

در بخش دیگری از این نشست، آرش فراز مشاور حقوقی جبهه کار و تولید ملی اظهار کرد: آیت‌الله رئیسی از بدو حضور خود به عنوا رئیس قوه قضاییه، بر استفاده از ظرفیت دستگاه قضا در بهبود فضای کسب و کار کشور مترکز شد و در این زمینه ضمن برگزاری نشست‌های متعدد با تولیدکنندگان و کارگران، همکاری دستگاه‌های مسئول همچون دادستانی کل کشور، دیوان عالی کشور و سازمان بازرسی را خواستار شد و به شخصاً به صورت میدانی در صحنه حضور یافت.

وی ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در تمام سفرهای استانی خود نیز یکی از برنامه‌های اصلی را حضور در کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی قرار داده و در حد امکان دستورات لازم را برای رفع مشکلات این واحدها صادر کرده است.

مشاور حقوقی جبهه کار و تولید ملی افزود: طبق آمارهای موجود، از ابتدای ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه، مشکلات بالغ بر 2 هزار کارخانه و واحد تولیدی که در شرایط سخت قرار داشتند، برطرف شده است.

فراز اضافه کرد: از دیگر اقدامات آیت‌الله رئیسی در بهبود فضای کسب و کار و حل مشکلات واحدهای تولیدی و کارخانه‌ها، طرح پایش است که به سازمان بازرسی کل کشور و دادستانی کل دستور داد این طرح را با سه محوریت شناسایی کارخاه‌های تعطیل قابل احیا، کارخانه‌های نیمه تعطیل و شناسایی و برخورد با متخلفان اجرایی کنند.

"رشت الکتریک" با پیگیری قوه قضائیه به بیت‌المال بازگشتبا حمایت قوه قضائیه؛ کارخانه "وارنا" به تولید بازگشتاگر مساعدت‌های دستگاه قضا نبود "کارخانه سبلان پارچه" به تلی از لاشه ماشین‌آلات تبدیل می‌شد!چرا "همتی" حتی چشم دیدن بازگشت 100 هزار میلیارد تومان به بیت‌المال از طریق دستگاه قضا را ندارد؟!رئیسی: نباید اجازه داد اصلاً فسادی شکل بگیرد که لازم باشد با آن مبارزه کنیمرئیسی برای زندانیان چه کرد؟ از تحقق 54 درصدی اشتغال تا عفو و مرخصی گسترده به زندانیاننگاهی به رویکرد قوه قضائیه در قبال معتادان؛ به هیچ وجه وارد زندان نشوند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ریاست آیت الله رئیسی بر قوه قضاییه آیت الله رئیسی قوه قضائیه دستگاه قضا کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۲۹۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای مصدق [معاون اول سابق قوه قضاییه] در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

بیشتر بخوانید: صحبت‌های اژه‌ای در رابطه با عفاف و حجاب

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول جدید دستگاه قضا بیان کرد: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان کرد: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد؛ لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار کرد: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌ خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

اژه‌ای ادامه داد: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تأکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضاییه طی سخنانی گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم‌.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تنهایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228349 برچسب‌ها قوه قضاییه

دیگر خبرها

  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • حکم اعدام برای آزارگران ۲ دختر دانش‌آموز | ما را به بیابان‌های ورامین بردند و...
  • اعدام و حبس برای عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز
  • حکم عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز اعلام شد
  • این مردان شیطان صفت ورامین به اعدام محکوم شدند/ آزار سیاه ۲ دختر دانش آموز توسط ۲ برادر و پسرعمویشان
  • چگونگی استفاده بیماران از سامانه انتظامی نظام پزشکی
  • گرامیداشت یاد و خاطر سردار شهید حجازی در دلگان
  • مخالفت با ارجاع گزارش وضع بازار دارو به قوه قضاییه