Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@22:39:35 GMT

در پیچ تاریخی انقلاب قرار داریم

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۳۰۸۷۸

در پیچ تاریخی انقلاب قرار داریم

ایسنا/چهارمحال و بختیاری فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا با تاکید بر اینکه این شب‌ها لیالی قدر، انقلاب اسلامی است، گفت: در پیچ تاریخی انقلاب اسلامی قرار داریم، باید با چشمان باز خائنان را از خادمان تشخیص دهیم تا انتخاب صحیحی صورت بگیرد.

سردار سعید محمد ۲۴ خردادماه در جمع حامیان آیت‌الله رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در شهرکرد با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری مملو از فرصت‌های خدادادی است، اظهار کرد: این استان برخوردار از نزولات آسمانی و منابع آب فراوانبوده، اما خود تشنه است، همچنین این استان ظرفیت‌های بالایی در باغداری، کشاورزی، دامپروری و پرورش آبزیان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا افزود: چهارمحال و بختیاری دارای نیروهای مستعد کار و با مهارت سرشار است، همچنین ظرفیت‌های فراوانی در حوزه صنایع، کشت گیاهان دارویی و ... دارد، اما در کنار تمام داشته‌ها، امروز باید این سوال را پرسید که چرا باوجود این ثروت عظیم، یکی از بالاترین رقم‌های بیکاری متعلق به این استان بوده است و آمار بیکاری بیش‌تر در میان تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی مشاهده می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه شاهد مشکلات اجتماعی، مهاجرت به سایر استان‌ها، حاشیه‌نشینی و کاهش نرخ ازدواج و ... در چهارمحال و بختیاری هستیم و در این میان عده‌ای با بی کفایتی مشکلات را به گردن تحریم می‌اندازند.

محمد گفت: امروز مشکل ما اینجاست که  برخی از کارگزاران  کشور از ارزش‌های اسلامی فاصله گرفته‌اند، همچنین بعد از ۴۲ سال شاهدیم که عده‌ای از آن‌ها، کاخ‌نشین شده‌اند.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌النبیا با اشاره به سخن امام راحل مبنی بر اینکه نگذارید انقلاب به دست نااهلان بیفتد، تصریح کرد: عده‌ای از کارگزاران از ارزش‌های ناب فاصله گرفته و به سمت غرب حرکت کرده‌اند و در حقیقت  به دنبال منفعت‌طلبی هستند، همچنین فرصت‌ها را ناعادلانه میان اطرافیان خود توزیع کرده‌اند، همچنین اتکا نکردن به جوانان، توان داخلی، ظرفیت‌های سرشار استان‌ها و مدیران پرانگیزه موجب ایجاد مشکلات بسیار در کشور شده است.

وی در خصوص تفاوت‌های مدیران انقلابی و غیر انقلابی، گفت: مدیرانی که خدمتگزار مردم باشند آن‌ها را انقلابی و آن دسته از مدیرانی که به مردم خیانت و از فرصتی که اسلام برای خدمتگزاری داده سوءاستفاده می‌کنند خائن به ملت و مدیران غیر انقلابی هستند.

محمد با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب . بیانات مقام معظم رهبری، یادآور شد: باید مدیران رویکرد انقلابی داشته باشند، بنابراین باید تغییر شکل مدیریتی رخ دهد تا از فرصت‌های سرشار کشور استفاده شود، نباید نگاه‌ها به غرب باشد، زیرا می‌توانیم خود دست به زانو گرفته و مشکلات را برطرف کنیم.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا ادامه داد: هر چند مشکلات عدیده در بخش‌های مختلف کشور وجود دارد و برای مردم آزاردهنده است، اما با روی کارآمدن دولت انقلابی شاهد اصلاح ریل انقلاب به سمت ارزش‌های اسلام ناب خواهیم بود.

وی عنوان کرد: باید در چهارمحال و بختیاری طرح‌های توانمندسازی کشاورزان، دامپروران و عشایر را پیگیری کنیم، همچنین باید هزینه‌های تولید برای کشاورزان و دامداران نیز کاهش یابد، از طرفی ایجاد صنایع تبدیلی به‌منظور توانمندی کشاورزان، صنایع بسته‌بندی به‌منظور کمک به صادرات محصولات کشاورزی و ... که در این استان احساس نیاز می‌شود، مدنظر قرار بگیرد.

محمد حذف دلالان و واسطه‌ها در راستای توانمندی کشاورزان، فعال‌سازی صنایع کوچک که منجر به تعطیلی آن‌ها شده، توسعه صنعت گردشگری به منظور ایجاد اشتغال، تشویق سرمایه‌گذاران بخش خصوصی به منظور سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های چهارمحال و بختیاری را از جمله وظایفی انجام نشده‌ای دولت عنوان کرد و گفت: این موضوعات برعهده دولت‌ها سپرده شده است.

وی تاکید کرد: امروز باید غبار غم از زندگی و معیشت مردم پاک شود، زیرا جامعه غم‌زده نیازمند مرهم فوری است، از طرفی جای مردم در حکمرانی کشور خالی بوده و حاکمیت نیازمند خانه تکانی است، بنابراین تا معضل فساد دولتی برطرف نشود، هیچ مشکلی حل نخواهد شد، نیازمند مرد میدان برای حل مشکلات هستیم.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا اضافه کرد: تنبلی، بی‌تحرکی و بی‌عملی مردم را دلزده کرده، اما مردم نسبت به انقلاب اسلامی دلزده نیستند، بلکه نسبت به کارگزاران گلایه‌مندند.

وی یادآور شد: باید دیوار میان دولت و مردم برداشته شود و امروز به جای مذاکره برای مردم کار انجام شود، البته راه‌حل گره‌گشایی از مشکلات در این سوی مرزها بوده نه در غرب، مردم با انتخاب خود به دنبال عزت گم‌شده ایرانی هستند، مشکلات کشور نیازمند پیدا کردن کلید نبوده بلکه با همت مردم، تمام قفل‌ها را خواهیم شکست.

محمد با بیان اینکه مردم چهارمحال و بختیاری باید تغییردهنده وضعیت موجود باشند، تصریح کرد: لازم است قطار انقلاب به ریل اصلی خود بازگردد، بنابراین باید با چشمان باز و بصیرت کامل انتخاب اصلح صورت گیرد، مراقب باشید با دادن کدهای غلط، مجددا مردم را فریب ندهند.

وی گفت: امروز نیاز به مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب فرد اصلح است، شاخصه‌های انتخاب اصلح را رهبر انقلاب بیان کردند که از جمله آن‌ها مردمی، معتقد به توانمندی جوانان، توان داخلی، فسادستیز، آشنا به مسائل کشور و پاک‌دست باشد، بنابراین با چنین ویژگی‌هایی انتخاب فرد اصلح کار پیچبده و سختی نیست.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌الانبیا بیان کرد: هر چند دولت سیزدهم با مشکلات بسیاری در زمینه بین‌الملل و مسائل داخلی، اقتصاد، معیشت، مسکن، بورس، مسائل فرهنگی، بنیان خانواده ایرانی، فرزندآوری و ازدواج مواجه خواهد بود، اما باید تصمیمات بزرگی را در جهت رفع مشکلات اتخاذ کند که این امر نیازمند پشتوانه مردمی است.

وی با تاکید بر اینکه این شب‌ها لیالی قدر، انقلاب اسلامی است، تصریح کرد: در پیچ تاریخی انقلاب قرار داریم باید با چشمان باز خائنان را از خادمان تشخیص دهیم تا انتخاب صحیحی صورت گیرد.

فرمانده سابق قرارگاه خاتم‌النبیا در پایان خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح مورد تاکید قرار دادند کردند و اکنون مطالبه از مردم نیز همین امر است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی منطقه چهارمحال و بختیاری همايش انتخابات ۱۴۰۰ رفع مشکلات دولت انقلابی فرمانده سابق قرارگاه خاتم الانبیا چهارمحال و بختیاری انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود

اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، با «اسحاق جهانگیری»، معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم دیدار کردند. در ابتدای این جلسه، «کوروش دستپاک»، رئیس شورای سازمان جوانان و عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران ضمن قدردانی از میزبانی جهانگیری، به مرور و معرفی سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، فعالیت‌ها و ظرفیت‌های این سازمان پرداخت.

در ادامه، ناعمه علی‌نژاد، دبیر سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران توضیحاتی درباره ظرفیت‌های این سازمان ارائه داد و با اشاره به وضعیت حساس و نگران‌کننده کشور جویای نقطه نظرات جهانگیری درخصوص وضعیت کشور شد.

در ادامه سایر اعضای سازمان جوانان حاضر در جلسه پرسش‌ها، پیشنهادات و انتقادات خود را با جهانگیری در میان گذاشتند؛ مسائلی از قبیل بن‌بست سیاسی موجود و راه برون‌رفت از آن، یأس و ناامیدی از آینده در میان جوانان، اهمیت خستگی‌ناپذیری دلسوزان کشور، نقش جوانان در شرایط کنونی، مهاجرت نیروهای جوان متخصص، بحران محیط‌زیستی کشور از طرف اعضای حاضر در جلسه مطرح شد.

جهانگیری پس از شنیدن صحبت‌های اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، صحبت‌هایشان را با اشاره به عدم موضوعیت ناامیدی برای جوانان آغاز کرد و گفت: حتی اگر پیشکسوتان در سن بازنشستگی مأیوس و کم‌انگیزه شوند، در میان جوانان ناامیدی به‌‎هیچ‌عنوان نباید موضوع باشد. تنها گروهی که می‌تواند جامعه را حرکت بدهد و موتور حرکت جامعه باشد، جوانان هستند. حتی بزرگترها اگر جمله‌‍ای از جنس امید می‌گویند، بیش از آن‌که به خودمان امیدوار باشیم به نسل جوان ایران امیدواریم که این نسل در نهایت ایران را از این بحران‌ها و گرفتاری‌ها نجات خواهد داد. درنتیجه بدانید که باید بمانیم و ایران را بسازیم و از مشکلات عبورش دهیم.

وی افزود: اینکه شما کار تشکیلاتی می‌کنید و به کار حزبی باور دارید نکات مثبت زیادی دارد. مهم‌ترین آن این است که شما هرگز برای اضافه کردن به ناامیدی‌هایتان کنار هم نمی‌نشینید بلکه هربار که در کنار هم قرار می‌گیرید برای حل مسائل و مشکلات گرد هم می‌آیید. درنتیجه افرادی که کار جمعی و تشکیلاتی می‌کنند عموماً در مسائل دیگر زندگی هم موفق‌تر خواهند بود. هرچه شما با جوانان بیشتری ارتباط بگیرید و آنان را وارد سازمان کنید، به کشور خدمت کرده‌‎اید. زیرا هر جوانی که به این محیط‌ها پا می‌گذارد، فرصتی در اختیارش قرار می‌گیرد هم برای رشد و یادگیری بیشتر در زمینه‌های کاری و هم برای فعال بودن در حل مسائلی که در کشور داریم.

وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات ادامه داد: حزب کارگزاران و جوانان کارگزاران می‌تواند در برون رفت از شرایط فعلی کشور بسیار راهگشا باشد. یکی از کارکردهای مهم احزاب پیدا کردن و حل و ارائه راه حل برای مسائل اساسی کشور است و من باور دارم ایران هیچ راهی به جز توسعه ندارد. اگر مسائل و ریشه‌های اساسی کشور حل بشوند، کشور به روی دور توسعه می‌افتد. استعداد ایران برای توسعه از همه کشورهای منطقه بیشتر است و حقیقتاً حیف ایران است که توسعه پیدا نکند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما باید پرچم توسعه ایران را برافراشته نگه داریم. حتی اگر عده‌ای مخالفت بکنند، باید سینه سپر کنیم و خودمان را مسئول توسعه ایران بدانیم.

جهانگیری با اشاره به نگارش کتاب تجربه، خاطره و تحلیل هشت‌سال معاون اولی خود که به‌زودی از سوی نشر نی منتشر خواهد شد، گفت: در این کتاب یافته‌های خود از اداره کشور را بیان کرده‌ام؛ این‌که مشکل اصلی کشور چیست، کجاست و چه راه‌هایی برای حل این مشکلات وجود دارد و این‌که برای افرادی که می‌خواهند پژوهشی داشته باشند یا مسئولیتی را برعهده بگیرند می‌تواند کتاب مفیدی باشد. سعی شده در این کتاب به مسائل مهم و چالش‌های بزرگ کشور اشاره شود. اینکه نظام تصمیم‌گیری و حل مسأله در کشور کارآمدی لازم را در بسیاری از موارد ندارد و این باعث شده هرچه زمان سپری شده، مشکلات پیچیده‌تر شده‌اند. مشکلاتی که 20 سال پیش بسیار ساده‌تر قابل حل بوده‌اند. امروز بحران‌هایی هستند که ابعاد متعددی پیدا کرده‌اند و حل‌شان بسیار دشوار شده است.

وی در ادامه گفت: یکی از ساختارهای مشکل‌ساز کشور طرح نظام تصمیم‌گیری ماست که به‌موقع تصمیم‌گیری نمی‌کند و مشکلات کشور را حل نمی‌کند، به نظام کارشناسی کشور اهمیت کافی نمی‌دهد و نظام تکنوکراسی کشور را متلاشی کرده است. کارشناسی که وظیفه‌اش راهنمایی مسئول سیاسی است عملاً از چرخه خارج است. البته این موضوع حتی در قبل از انقلاب هم همین‌گونه بوده و در خاطرات اسدالله علم هست که شاه خصوصاً از زمانی که به لحاظ مالی تقویت شد حتی به سازمان برنامه و بودجه توهین می‌کرد و به نظر آنها اهمیتی نمی‌داد.

وی افزود: مثلاً درباره همین سازمان برنامه در بعد از انقلاب هم این نظر منفی تا امروز وجود دارد. سازمانی که وظیفه‌اش کار کارشناسی است و اگر یک سازمان کارشناسی مسئول توسعه ایران باشد همین سازمان مدیریت است، کسی مثل احمدی‌نژاد می‌آید و منحل می‌کند و عملاً به کارشناسی در کشور ضربه جبران‌ناپذیری وارد می‌کند. ما در دولت یازدهم و دوازدهم که این سازمان را احیا کردیم به معنای تشکیلات سازمانی توانستیم احیایش کنیم اما نه به معنای آن مجموعه از کارشناسان زبده کشور که گرد هم بیایند و راجع‌به توسعه کشور حرف بزنند. جلوی زیاده‌خواهی‌های نیروهای سیاسی کشور ایستادگی کنند و نگذارند نیروهای سیاسی وعده بی‌جا بدهند و توان کشور را هدر بدهند.

معاون اول دولت تدبیر و امید خاطرنشان ساخت: اشکال دیگر اینکه بخش زیادی از سازمان‌ها و ساختارهایی که ایجاد شده‌اند مقدار زیادی از توانشان در تعارض با هم از بین می‌رود. مجلس باورش شده است که همه‌کاره کشور است. درست است که در قانون اساسی آمده که در همه موارد می‌تواند قانونگذاری کند اما با رعایت سایر اصول قانون اساسی! یکی دیگر از اصول قانون اساسی استقلال قوا است. قوه مجریه برای خودش اختیاراتی دارد و این قوه مجریه است که مسئول اداره کشور است.

استاندار اصفهان در دولت سازندگی در ادامه گفت: در دولت آقای خاتمی وقتی در سال 1384 برنامه ۲۰ ساله توسعه نوشته شد، اقتصاد کشور به گونه‌ای بود که عموم جامعه انتظار داشتند خیز بلندتری به سمت توسعه برداشته شود در آن زمان وزیر صنایع بودم و خاطرم هست اصرار فراوانی می‌شد بر اینکه خودروی چینی بیاوریم اما آن موقع طی سفرهایی که به چین داشتم از کارخانجات خودروسازی چین بازدید کرده بودم و هرچه با خود فکر می‌کردم می‌دیدم ما از چین در خودروسازی و قطعه سازی خیلی جلوتریم. در آن زمان قطعه‌سازی و خودروسازی ما به قدری پیشرفته بود که ما با کشورهای اروپایی طرح تولید مشترک داشتیم نمونه اولیه آن خودروی تندر بود که با رنو فرانسه منجر به قرارداد شد. خودرویی که در آن طرح قرار بود جایگزین پیکان شود قیمت پایین اما کیفیت اروپایی داشته باشد. اما در مجلس هفتم عده‌ای برای فشار آوردن به دولت آقای خاتمی چندین قرارداد بین‌المللی از قرارداد مخابراتی ترکیه تا قرارداد فرودگاه را لغو کردند و در نهایت همین قرارداد تولید مشترک خودرو با رنو را مورد هجمه قرار دادند. خودروسازی آن روز ایران را ببینید امروز در چه وضعیتی قرار دارد.

جهانگیری در ادامه خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلات این است که نهادهای حاکمیتی با رئیس‌جمهور که مورد تاییدشان نیست همکاری نمی‌کنند گویی که اگر او موفق شود نهادها شکست خورده‌اند. اما باید رویکرد به گونه دیگری باشد و همه به حل مسائل و مشکلات کشور و مردم اولویت بدهند. حتی همین دولت آقای رئیسی هم وقتی روی کار آمد بنده معتقد بودم نباید رقابت سیاسی ما باعث شود به عملکرد دولت مستقر آسیب و لطمه وارد شود. آقای رئیسی اگر تیم خوبی انتخاب می‌کرد می‌توانست بخش زیادی از مشکلات مردم را مرتفع کند.

دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران بود

وی در ادامه افزود: دهه نود بدترین دهه زندگی مردم ایران و دهه گمشده اقتصاد ایران بود. اما در همین دهه سال‌هایی مثل سال 1395 استثنا است که ایران در آمار رشد اقتصادی اش در جهان اول شد و تورم تک رقمی حدود شش درصد را تجربه کرد.

وی تصریح کرد: چه چیزی باعث این تفاوت در سال 1395 نسبت به سایر سال‌های دهه نود شده بود؟ چون ما در این سال برجام را داشتیم و مشکلات‌مان را با جهان تا حدودی رفع کرده بودیم. با جهان کار می‌کردیم و جهان با ما کار می‌کرد. رفع مسائل بحرانی کشور در حرف یک جمله است اما نیاز به منابع وسیعی دارد که برای تامین آن باید مشکلات معضلات با جهان مدیریت شود. تنش‌ها کاهش پیدا کند. ما از سال 1389 تا امروز یا تحت تحریم‌های شورای امنیت هستیم و یا تحریم‌های آمریکا.

نماینده مردم جیرفت در مجالس دوم و سوم درباره پاسخ ایران به حمله ی اسرائیل به کنسولگری ایران اشاره کرد: ایران کشور بزرگ منطقه است و بقیه کشورها در مقابل ایران بسیار کوچک‌اند. اگر ایران برای سایر کشورها آقایی نمی‌کند نباید اینگونه برداشت شود که ایران ضعیف است لذا باید پاسخ مناسب به جنایت رژیم صهیونیستی داده می‌شد. باید می‌فهمیدند که ایران توانمندی‌های بسیاری دارد.

جهانگیری هم‌چنین درباره دلار 4200 تومانی هم پاسخ داد و درخصوص مسائل اقتصادی کشور گفت: اگر پنج نفر در ایران مدافع اقتصاد آزاد و بخش خصوصی باشند یکی از آن‌ها من هستم. اما وقتی که مسئول اجرایی کشور می‌داند که تامین اقلام بسیار ساده برای عده‌‎ای از مردم تا چه حد دشوار شده و گروه‌هایی از مردم برای تهیه خوراک روزانه دچار چالش شده‌اند نمی‌تواند آن مسئول بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: درنتیجه در آن مقطع حذف این ارز ضربه مهلکی به روزی بخشی از جامعه می‌زد و ما با این کار نگذاشتیم فشار جنگ اقتصادی بر سفره مردم از حدی بیشتر شود. در دولت آقای رئیسی حذفش کردند اما حتی شش ماه هم نتوانستند نگهش دارند و مجدد برای اقلامی تخصیص ارز دولتی را در دستور کار قرار دادند.

اسحاق جهانگیری در انتها با قدردانی از فعالیت‌ها و حضور فعال اعضای سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران، مجدد تأکید کرد: هرگز ناامید نباشید.

گفتنی است، کوروش دست پاک رئیس سازمان جوانان کارگزاران و عضو شورای مرکزی این حزب درباره کم و کیف این جلسه گفت: این جلسه به روال چندسال اخیر که دیدارهای عیدانه سازمان جوانان حزب کارگزاران سازندگی ایران با برخی چهره‌های سیاسی برگزار می‌شد، شکل گرفت.

طبیعتاً آقای جهانگیری به عنوان یکی از سرمایه‌های اجرایی و مدیریتی کشور، در این سالها یکی از دیدارهای اعضای سازمان جوانان کارگزاران بود.

وی افزود: امسال این جلسه در بیست و هفتم فروردین ماه برگزار شد و اعضای شورای سازمان جوانان حزب کارگزاران به دیدار آقای اسحاق جهانگیری رفتند که مهم‌ترین نقطه این جلسه را از منظر خود تلاش جوانان برای فعال‌تر شدن حضور افراد دارای سرمایه سیاسی و اجتماعی مانند آقای جهانگیری در شرایط کنونی کشور و همچنین تلاش متقابل آقای جهانگیری برای اقناع جوانان در ماندن و ساختن کشور بود.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران در پایان گفت: هر دوی این خواسته ها برای ایران و در راستای چشم‌اندازی توسعه‌خواهانه و اصلاح‌گرانه در امر سیاست و اداره کشور مطرح شد.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • استقرار شهرداری ویژه بافت تاریخی بوشهر در حال پیگیری است
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم