Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیته اقتصاد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نشست مشترک با منتخب نمایندگان ادوار،  اظهار کرد: بنده سه هفته گذشته گزارشی درباره شاخص های سیاسی تهیه کردم و تقریبا 13 الی 14  شاخص مورد بررسی قرار گرفت و باید بگویم که با توجه به شرایط کشور واقعا در وضعیت جدی قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اکنون سال اول مجلس یازدهم سپری شده و ما باید منتظر بمانیم تا انتخابات تمام شود و بعد به بٌعد نظارتی خود بپردازیم و قطعاً این حوزه را با جدیت دنبال خواهیم کرد، بنابراین وظیفه ما نبود که به صورت میدانی در انتخابات ورود کنیم اما وجود چندین عامل ما را به این امر ملزم کرد.

رییس کمیته اقتصاد شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان این که رهبر انقلاب تاکید دارند که هرکس می‌تواند به دیگران در انتخاب اصلح کمک کند، متذکر شد: ما از مرکز آمار ایران و بانک مرکزی تقاضا کردیم تا گزارشی  در خصوص وضعیت داده های مربوط به شاخص های اقتصادی در اختیار ما قرار دهند، بنده قصد دارم که برخی از آمار و ارقام این گزارش را اعلام کنم.

پورابراهیمی بیان کرد: بر اساس گزارش های آماری سال ۹۲ الی ۹۹ درآمد ملی کشور منفی ۴/۵  درصد کاهش داشته، همچنین شاخص بهره وری نیز کاهش ۹ درصدی را در طی این سالها تجربه کرده است.

وی گفت: لازم به ذکر است که تنها در سال جاری شاهد سیصد و پنجاه هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم که این اولویت، چالش دولت سیزدهم است،  البته باید بگویم که نرخ رشد اقتصادی در هشت سال گذشته نیز صفر بوده است.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس، تاکید کرد: در شرایط فعلی کشور امکان هیچ آزمون و خطای دیگری خصوصا در عرصه اقتصاد  وجود ندارد، بنابراین و با توجه به شرایط ما احساس تکلیف کردیم تا بتوانیم با توجه به ظرفیت های موجود اقتصاد ایران را نجات دهیم.

پورابراهیمی با تاکید بر این که ظرفیت نمایندگان ادوار باید به اتاق فکر اقتصادی مجلس و دولت  تبدیل شود، گفت: ما باید بعد از پیروزی در انتخابات به رییس جمهور منتخب با بهره گیری از ظرفیت های خود کمک کنیم تا امور کور به خوبی اداره شود و از چالش‌ها عبور کنیم.

وی با بیان این که ما در برابر انقلاب و مردم مسئولیت داریم و باید برای عبور از شرایط موجود تلاش کنیم متذکر شد: پیشنهاد من این است که یک شورا تحت عنوان فراکسیون  اقتصادی نمایندگان ادوار تشکیل دهیم تا تصمیم بگیریم که چگونه به بهبود فعالیت‌های دولت و مجلس کمک کنیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان این که تقدیر رهبر انقلاب از مجلس یازدهم برای ما افتخار بزرگی است گفت: قرار نیست عضوی از نمایندگان مجلس در کابینه دولت سیزدهم دیده شوند و هیچ کدام از نمایندگان مجلس فعلی نگاهی برای حضور در دولت ندارند و ما این امر را با صراحت اعلام کرده ایم لذا ما جایگاه مجلس را در وضعیت کنونی به نهایت مهمتر از دولت می‌دانیم و تا روز انتخابات از آیت الله رییسی حمایت خواهیم کرد.

نماینده مردم کرمان خاطر نشان کرد: پس از پایان روز ۲۸ خرداد و سپری شدن انتخابات، مجلس و کمیسیون‌های تخصصی آن منتظر خواهند ماند تا دولت کابینه و برنامه خود را ارائه کند و باید متذکر شوم که فارغ از آن که چه کسی رییس جمهور شود، ذره ای از منافع ملی کوتاه نخواهیم آمد.

پورابراهیم بیان کرد: بنده طرحی تحت عنوان تببین شاخص های اقتصادی دولت منتخب و مستقر  را آماده کرده ام  که اخیرا اعلام وصول شد و قصد داریم تا با جمع آوری پنجاه امضا آن را به صحن علنی مجلس بیاوریم و با این ترتیب درهر دولتی  تیمی متشکل از مجلس و ارکان نظام کار علمی انجام دهند تا مدل های فکری شکل بگیرد البته ممکن است دولتی تشکیل شود که بگوید ما نیازی به همفکری شما نداریم بنابراین اگر دولت جدید تمایل داشته باشد حتما به آنها مشاوره خواهیم داد.

پربیننده ترین پشت صحنه آخرین مناظره انتخاباتی +تصاویر زنگ خطر برای اقتصاد به صدا درآمد / وعده‌ های سیل آسا با ظاهری فریبنده زاکانی از رقابت‌ های انتخاباتی انصراف داد؟ فوری/ پیش بینی عراقچی از آینده توافق زاکانی: پنج نامزد جریان انقلاب به سمت همگرایی روند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری 1400 انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۰۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»

ایتنا - شبکه اجتماعی «تیک‌تاک» روز یکشنبه، دوم اردیبهشت، طرحی را که روز شنبه در مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد برای آزادی بیان در آمریکا نگران کننده خواند.
در این طرح مقرر شده است که اگر شرکت «بایت‌دنس» مالک چینی تیک‌تاک ظرف یک سال مالکیت آن را واگذار نکند این رسانه اجتماعی در آمریکا ممنوع خواهد شد.

این طرح که بخشی از بودجه تکمیلی امنیت ملی ایالات متحده شامل کمک به اسرائیل و اوکراین است پس از تصویب در سنا با امضای جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، به قانون تبدیل خواهد شد.

تیک‌تاک در بیانیه‌ای این ممنوعیت را نقض آزادی بیان ۱۷۰ میلیون آمریکایی خواند.

بسیاری از قانونگذاران آمریکایی از هر دو حزب جمهوری خواه و دموکرات و مقامات دولت بایدن می‌گویند تیک‌تاک خطراتی برای امنیت ملی در بر دارد زیرا چین می‌تواند این شرکت را مجبور کند داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر آمریکایی خود را در اختیار پکن قرار دهد.

سناتور دموکرات مارک وارنر، رئیس کمیته اطلاعات سنا، روز یکشنبه گفت دولت چین می‌تواند از تیک‌تاک به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کند.

برخی از دموکرات‌ها نیز نگرانی‌های مربوط به آزادی بیان را در مورد ممنوعیت تیک‌تاک مطرح کرده‌اند و در عین حال خواستار تدوین مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای حفظ حریم خصوصی کاربران و داده‌های مربوط به آنها شده‌اند.

مجلس نمایندگان آمریکا در ۲۳ اسفند سال گذشته یک طرح قانونی دو حزبی را تصویب کرد کرد به «بایت‌دنس» حدود ۶ ماه فرصت داد تا مالکیت تیک‌تاک را واگذار کند که به معنی قطع روابطش با چین خواهد بود و در غیر این صورت با ممنوعیت فعالیت در آمریکا رو‌به‌رو خواهد شد.

پیشتر در سال ۱۴۰۱ کنگره ایالات متحده کارکنان فدرال را از استفاده از تیک‌تاک در ادارات دولتی منع کرد.

تیک‌تاک یکی از موضوع‌های رد و بدل شده در ملاقات بین بایدن و همتای چینی‌اش شی جین پینگ در آبان ماه سال گذشته بود. به گفته کاخ سفید بایدن در این دیدار نگرانی‌های آمریکایی‌ها را در مورد مالکیت این رسانه اجتماعی مطرح کرد.

مایکروسافت در اواسط فروردین در گزارشی اعلام کرد که چین از حساب‌های جعلی رسانه‌های اجتماعی برای نظرسنجی از رأی‌دهندگان آمریکایی در مورد آنچه در موردش اختلاف‌نظر دارند استفاده می‌کند تا بتواند تفرقه ایجاد کند و احتمالاً بر نتیجه انتخابات آمریکا، کره جنوبی و هند به نفع خود تأثیر بگذارد.

بر اساس این گزارش انتظار می‌رود گروه‌های سایبری تحت حمایت دولت چین، انتخابات مهم سال ۲۰۲۴ را هدف قرار دهند و کره شمالی نیز در این امر دخالت دارد.

دیگر خبرها

  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • مجلس باید «نماینده‌محور» باشد نه رییس‎‌محور
  • نقشه جبهه پایداری برای رسیدن به هیئت رئیسه چیست؟
  • عضو جبهه پایداری: ما هر هفته جلسه داریم و یکی از موضوعات مورد بحث هم ریاست مجلس است
  • اقدام مجلس نمایندگان آمریکا برای حفاظت از «داده‌های ۱۷۰میلیون کاربر»
  • پنج اخطار برای یک مجلس
  • واکنش‌ها به تصویب لایحه کمک نظامی به اوکراین/ از زلنسکی تا پسکوف
  • ۵ اخطار رهبری به مجلس انقلابی در چه موضوعاتی بود؟
  • تصاویری از حضور کاظم صدیقی در مجلس ترحیم معاون احمدی‌نژاد