Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، برخی از نامزدها هم بدون توجه به محدودیت های انتخاباتی وضع شده از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا شب هنگام به راه اندازی کارناوال های تبلیغاتی اقدام و شهروندان را به حضور در اجتماعشان تحریک می کنند ، اقدامی که به اعتقاد کارشناسان بهداشت و درمان سبب می شود تا امکان رعایت فاصله فیزیکی غیرممکن شده ضریب شیوع کرونا افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائمشهر یکی از پنج شهرستان مازندران است که طبق ارزیابی سامانه ماسک همچنان در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارد. چسبندگی زیاد کرونا در این شهرستان بزرگ مازندران همواره یکی از دغدغه های مسئولان بهداشت و درمان مازندران و این شهرستان بوده است.

قائمشهر همچنین نقطه ورودی کرونای انگلیسی به مازندران بود ، سویه ای از کرونا که در کمتر از دو هفته در تمامی شهرستان های مازندران چرخید و این استان را در اواسط فروردین وارد وضعیت قرمز کرد. تبعات ورود کرونای انگلیسی در قائمشهر همچنان وجود دارد و عدم خروج آن از وضعیت نارنجی یکی از آنها است.

بر اساس اعلام ستاد انتخابات کشور رعایت دستورالعمل های بهداشتی انتخابات ۲۸ خرداد ماه امسال با در نظر گرفتن رعایت فاصله مناسب بر اساس هشت متر مربع فضای باز برای یک نفر، رعایت سقف شرکت کنندگان به میزان حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت سالن ها و فضاهای سربسته دیگر ، استفاده از ماسک برای کلیه شرکت کنندگان، برگزار کنندگان و همچنین رعایت سقف حداکثر ۲ ساعت برای برگزاری مراسم الزامی است.

مشاهدات خبرنگار ایرنا بویژه در شامگاهان نشان می دهد که ستاد انتخاباتی برخی از نامزدهای شورای شهر قائمشهر توجهی به رعایت دستورالعمل های  بهداشتی ندارند و این وضعیت سبب تقویت این نگرانی شده است که رنگ کرونایی قائمشهر طی روزهای آینده بویژه پس از انتخابات تبدیل به قرمز شود.

یکی دیگر از مواردی که در این اوضاع کرونایی در برخی از ستادهای قائمشهر به چشم می خورد ، چینش صندلی ها نزدیک به هم است ، گویا که این شهرستان از وضعیت نارنجی خارج و به شهری بدون کرونا تبدیل شده است. 

البته تخلفات دیگری مانند نصب پوستر و بنرهای تبلیغاتی در اندازه ها و ابعاد بزرگتر از استاندارد تعریف شده و نصب پوسترها در جاهای ممنوعه مانند تیرهای چراغ برق ، پیاده روها، تنه درختان و شاخه های آن ، صندوق صدقات و دیوارها هم مشاهده می شود ولی نگران کننده ترین آنها کم رنگ بودن رعایت پروتکل های بهداشتی کرونایی است.

خطر ورود قائمشهر به وضعیت قرمز 

رئیس شبکه بهداشت شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با ابراز نگرانی از نحوه رعایت پروتکل های بهداشتی در بعضی ستادهای تبلیغاتی نامزدهای شوراهای شهر ، گفت : با توجه به وضعیت نارنجی شهرستان قائمشهر ستادهای انتخاباتی باید توجه بسیار ویژه ای به رعایت پروتکل های بهداشتی داشته باشند.

دکتر محمد گران با تاکید بر ضرورت افزایش مشارکت مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی، افزود : کرونا همچنان در کمین است و باید از هرگونه سهل انگاری پرهیز کنیم.

وی بیان کرد: تنها راه چاره برای برون رفت از این مشکل رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی است.

رئیس شبکه بهداشت قائمشهر با بیان اینکه تجمعات عمومی در فضای دربسته با حجم و مساحت ستاد باید در نظر گرفته شود، گفت : عدم توجه به پروتکل های بهداشتی می تواند وضعیت خطرناکی را در آینده به دنبال داشته باشد.

دکتر گران با اعلام اینکه هم اکنون ۳۰ بیمار کرونایی در بیمارستان های این شهرستان بستری هستند، افزود : همه باید تلاش کنیم تاعادی انگاری و بیخیالی بر رفتار اجتماعی ما حاکم نشود.

وی در پایان با اشاره به اینکه روزانه چهار تیم از ماموران شبکه بهداشت در سطح شهر در حال بازرسی هستند، گفت : گزارشات و تخلفات بعد از بررسی به فرمانداری ارسال می شود.

خبرنگار ایرنا چند بار با یوسف یوسف پور فرماندار قائمشهر تماس گرفت تا نظر وی و اقدامات انجام شده از سوی فرمانداری را دریافت کند که موفق نشد.

رئیس هیات نظارت شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در جلسات متعدد قوانین انتخاباتی و مقررات کرونایی به نامزدها تشریح و بر رعایت آنها تاکید شد ، گفت : به نظرم کاندیداهایی که می خواهند پا به عرصه رقابت ها بگذارند ابتدا باید خودشان نسبت به رعایت قوانین اقدام کنند، اما متاسفانه در سطح شهر قائمشهر شاهد هستیم که برخی از نامزدها قوانین را زیر پا می گذارند این درحالی است کسی که می خواهد وارد عرصه پارلمان شهری شود، باید قوانین را رعایت و اجرایی کند.

لهراسب رحمتی با ذکر مفاد مختلف قانون انتخابات در باره تبلیغات انتخاباتی ، افزود : در قانون انتخابات آمده است که کاندیدها در ابتدا باید به قوانین احترام بگذارند ، اما متاسفانه در سطح این شهرستان حتی شاهد نصب بنر با ابعادی بزرگتر از سایز تعریف شده و خارج از محوطه اعلام شده هستیم که این موارد تخلف محسوب می شود و ما هم به عنوان ناظر این موارد را به فرمانداری و شهرداری ابلاغ کرده ایم تا نسبت به جمع آوری این بنرها اقدام کنند.

وی گفت : از کاندیدها می خواهیم تا قوانین را زیر پا نگذارند. همه باید برای انتخاباتی سالم و پرشور با حضور حداکثری مردم تلاش کنیم.

رئیس ستاد انتخابات مازندران هم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : تمامی مصوبات ستاد ملی کرونا و دستورالعمل وزارت بهداشت به همراه قوانین و مقررات تبلیغات انتخاباتی به فرمانداری ها ابلاغ شده است و روز یکشنبه هفته جاری هم به فرمانداری ها تاکید شده بود تا نسبت به تخلفات انتخاباتی نظارت جدی و بیشتری داشته باشند.

حسین حسن نژاد با تاکید بر اینکه کاندیداهایی که می خواهند در قالب مراسم تجمع یا سخنرانی بپردازند باید با رفتن به فرمانداری ها مسئولیت اجرای پروتکل های بهداشتی را بپذیرند، افزود: مجددا به فرمانداری ها ابلاغ خواهیم کرد تا در بحث ملاحظات کرونایی، مباحث فوق العاده جدی گرفته شود.

انتخابات ششمین دوره شورای اسلامی در ۶۲ نقطه شهری و بیش از ۲ هزار و ۴۰۰ روستای مازندران برگزار می شود.

شورای شهر قائمشهر دارای ۹ کرسی است.  

برچسب‌ها انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر پروتکلهای بهداشتی مازندران قائم شهر تبلیغات انتخاباتی پروندهٔ خبری انتخابات ۱۴۰۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر پروتکلهای بهداشتی انتخابات ۱۴۰۰ ششمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر پروتکلهای بهداشتی مازندران قائم شهر تبلیغات انتخاباتی رعایت پروتکل های بهداشتی فرمانداری ها خبرنگار ایرنا ستاد انتخابات وضعیت نارنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران

بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای ضمن طرح شش محور اساسی، سوالاتی را پیرامون موارد مهم و مورد توجه در سطح جامعه از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس مطرح کرد و مهلت پاسخگویی به سوالات را به مدت یک هفته در نظر گرفت.

 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در نامه‌ای ضمن طرح شش محور اساسی، سوالاتی را پیرامون موارد مهم مورد توجه در سطح جامعه از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر  مطرح کرد و مهلت پاسخگویی به سوالات را به مدت یک هفته تا ۸ اردیبهشت‌ماه در نظر گرفت.

 

بسم الله الرحمن الرحیم

نامزد‌های محترم دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر

خانم‌ها و آقایان:
احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده نوری، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، حجت‌الاسلام محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور چمرکوهی، علی‌اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، نظام‌الدین موسوی، فاطمه قاسمپور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجورلو و غلامحسین رضوانی

سلام علیکم.
اکنون که پس از برگزاری دور اول انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و تعیین ۱۴ نفر از نمایندگان تهران با رای مردم، تعیین تکلیف ۱۶ کرسی باقی مانده از مجموع ۳۰ کرسی تهران، به دور دوم کشیده شده است، بسیج دانشجویی دانشگاه تهران قصد دارد در راستای کمک به شناخت دقیق‌تر از نامزد‌های انتخاباتی، تحقق انتخاب اصلح و در پی آن تشکیل مجلسی قوی و کارآمد و همچنین دوری از جنجال‌های رسانه‌ای که توجه به مسائل و اولویت‌های مردم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به حاشیه می‌برد، به طرح مجموعه‌ای از سوالات پیرامون دیدگاه‌ها و برنامه‌های نامزد‌های انتخاباتی بپردازد؛ لذا باتوجه به اینکه یکی از اقتضائات انتخاب صحیح، شناخت دقیق مسائل کشور و در نظرداشتن راهکار‌های واقعی و متناسب با ظرفیت‌ها به دور از شعارزدگی است، انتظار می‌رود که با پاسخگویی دقیق و صادقانه و اجتناب از هرگونه کلی گویی، مواضع و برنامه‌های خود را اعلام نمایید.

همچنین بدیهی است، کسانی که به عنوان نامزد انتخاباتی، هیچ برنامه دقیقی برای حل مسائل کشور ندارند و یا حتی پیش از تکیه زدن به صندلی‌های سبز بهارستان، خود را پاسخگوی سوالات مردم نمی‌دانند، به طریق اولی در هنگام حضورشان در مجلس نیز پاسخگو نخواهند بود و شایستگی وکالت مردم را ندارند.

مهلت پاسخگویی به سوالات ذیل، به مدت یک هفته تا ۸ اردیبهشت‌ماه خواهد بود و بسیج دانشجویی دانشگاه تهران، متعاقبا شرح پاسخ یا عدم پاسخ جنابعالی به سوالات ذیل را به اطلاع عموم خواهد رساند.

پرسش‌ها:

الف) اقتصاد، صنعت، انرژی
۱. نظر شما درباره جایگاه ارز (مشخصا دلار) در اقتصاد ایران چیست و مهمترین عوامل قیمت‌گذاری و افزایش نرخ دلار را ناشی از چه می‌دانید و با توجه به این آسیب‌شناسی چه راهکاری را برای کاهش وابستگی به دلار از اقتصاد ایران عملیاتی و چه سازوکاری را برای تحقق آن لازم می‌دانید؟
نقش بانک مرکزی به مثابه یک تنظیم‌گر را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ نظر شما در خصوص تثبیت قیمت ارز و یا چندقیمتی بودن ارز چیست و مزایا و چالش‌های آن را در چه می‌بینید؟

۲. تحلیل شما از وضعیت سیاست‌های مالی و پولی کشور چیست؟ آیا سیاست‌های انقباضی مالیاتی را پاسخی صحیح برای برون‌رفت از شرایط فعلی می‌دانید؟

۳. نظر شما درباره نحوه تعیین حداقل دستمزد کارگران چیست؟ موافق تعیین حداقل دستمزد در مجلس شورای اسلامی به جای شورای عالی کار هستید؟
در خصوص افزایش حداقل دستمزد کارگران در سال گذشته، عدم توجه به نرخ تورم، عدم تامین نظر نمایندگان کارگری و نقض سه جانبه‌گرایی در تعیین حداقل دستمزد از سوی دولت، چه نظری دارید؟

۴. سال‌هاست که شاهد عدم پرداخت دیون دولت و عدم شفافیت در مدیریت صندوق‌های بازنشستگی هستیم، راهکار شما برای برون‌رفت از این مشکل چیست؟
آیا با اقدام مجلس یازدهم در خصوص افزایش سن بازنشستگی برای رفع ناترازی صندوق‌ها موافق هستید؟

۵. با توجه به معضلات موجود در صنعت خودروسازی کشور، نظر شما درخصوص واردات خودرو خارجی چیست؟ این راه‌حل را تا چه میزان بر روی کاهش قیمت خودرو داخلی و افزایش کیفیت آن موثر می‌دانید؟

۶. وضعیت ناترازی انرژی و زیرساخت‌های آن در کشور را چگونه ارزیابی می‌کنید و درمورد قیمت‌گذاری سوخت و انرژی چه راه‌حلی را مناسب و متناسب با شرایط فعلی قلمداد می‌کنید؟
نگاه شما به مفهومی مصطلح به نام «یارانه پنهان» چیست و سیاستگذار چه تصمیمی درباره آن باید اتخاذ کند؟


ب) سیاست خارجه
۱. در حیطه سیاست خارجه، مهم‌ترین اولویت‌های مجلس دوازدهم را چه می‌دانید و ضعف‌های دستگاهی دیپلماسی را چگونه صورتبندی می‌کنید؟

۲. از نظر شما آیا وزارت خارجه در جنگ غزه به تکالیف خود در دفاع از مسلمانان و مظلومین که در اصل ۱۵۲ و ۱۵۴ قانون اساسی به آن اشاره شده است، به خوبی عمل کرده است؟ در غیر این صورت چه اقداماتی را نیاز می‌بینید؟

۳. در موضوع پرونده هسته‌ای، ایده کلان شما در مورد مواجهه با جامعه بین‌الملل چیست؟ بازدارنگی هسته‌ای را باتوجه به تهدیدات جهانی و منطقه در چه سطحی برای کشور مناسب می‌دانید؟

۴. نظر و دیدگاه کارشناسی شما درمورد برجام و FATF چیست؟


پ) فرهنگ و رسانه
۱. با توجه به نابسامانی‌های گسترده در حوزه عفاف و حجاب، چه ایده‌ای برای سازماندهی این حوزه دارید؟ آیا شما قائل به برخورد قهری و سلبی در این حوزه هستید؟ در خصوص لایحه عفاف و حجاب چه نظری دارید؟

۲. با توجه به اینکه طبق اصل ۱۷۵ قانون اساسی، دو نفر از نمایندگان مجلس در شورای نظارت بر صدا و سیما حضور دارند، نظارت نمایندگان به چه شیوه‌ای را در شورای نظارت مطلوب می‌دانید؟
آیا موافق ارائه گزارش توسط نمایندگان ناظر از جلسات شورای نظارت در صحن علنی مجلس هستید؟

۳. با توجه به ولنگاری گسترده در تولید فیلم‌های سینمایی و سریال‌های شبکه نمایش خانگی، در بخش‌هایی همچون تبلیغ سبک زندگی غربی، پوشش نامناسب، ترویج خشونت، استعمال دخانیات و روابط نامشروع، چه راهبرد و ایده‌ای برای ساماندهی این بخش دارید؟

۴. باتوجه به اینکه فضای مجازی جزو بافت زندگی انسان امروزی است و مانند هر پدیده دیگری هم فرصت و هم تهدید تلقی می‌شود، ایده شما برا ساماندهی این فضا چیست و چه پیشنهادی برای مهار آسیب‌های فضای مجازی، در عین بهره‌مندی از جنبه‌های مثبت آن مانند کسب و کار و... دارید؟
راهکار شما در مواجهه با پلتفرم‌های بین‌المللی فضای مجازی، به ویژه شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها و فیلترینگ چیست؟ در خصوص صیانت از فضای مجازی چه نظری دارید؟

ت) نظام آموزش عالی و دانشگاه
۱. با توجه به ساختار معیوب، ناکارآمد و غیر شفاف جذب و ارتقا اساتید، چه راهکاری را جهت بهبود این ساختار موثر می‌دانید؟ عملکرد وزارت علوم را در این خصوص و سایر مسائل مربوطه چگونه ارزیابی می‌کنید؟

۲. علت برقرار نشدن ارتباط سازنده میان صنعت و دانشگاه در کشور را چه می‌دانید؟ از نظر شما جای خالی چه قوانینی برای ارتقای ارتباط صنعت و دانشگاه در کشور احساس می‌شود و یا در مقابل، کدام قوانین دست و پاگیر باید در این رابطه اصلاح شوند؟

ث) چالش‌ها و مسائل جوانان
۱. از نظر شما اقداماتی از قبیل افزایش وام ازدواج، تا چه میزان می‌تواند مشکل ازدواج جوانان را برطرف کند؟ این راهکار‌ها تا چه میزان متناسب با واقعیت‌های موجود در جامعه و چالش‌های مسیر ازدواج جوانان است و به طور کلی از نظر شما چالش اصلی در مسیر ازدواج جوانان چیست و چه راهکاری برای رفع آن دارید؟
باتوجه به اینکه حتی راهکار‌هایی همچون پرداخت وام ازدواج نیز با سنگ‌اندازی بانک‌ها روبه روست، چه تمهیدی برای جلوگیری از قانون‌گریزی بانک‌ها دارید؟

۲. در خصوص سربازی در مجلس یازدهم اقدامات مثبتی در مسائلی از قبیل حقوق سربازان، سربازی حرفه‌ای و کاهش مدت سربازی صورت گرفته است. آیا به نظر شما این اقدامات در خصوص سربازی کفایت می‌کند؟
همچنین با توجه به عدم توجه برخی از ارگان‌های نظامی به قوانین جدید سربازی، برنامه شما برای نظارت و پیگیری اجرای این قوانین چیست؟

ج) نهاد مجلس
۱. نظر شما در خصوص دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات چیست؟ همچنین سقف پیگیری مطالبات محلی توسط نمایندگان را چه می‌دانید؟ و در صورت تعارض مطالبه محلی با برنامه ملی اولویت را با کدام می‌دانید؟

۲. نگاه شما به جایگاه ریاست مجلس چیست؟ آیا رئیس مجلس را صرفاً سخنگو می‌دانید یا اختیارات دیگری برای این جایگاه قائل هستید؟

۳. نسبت مجلس شورای اسلامی را با نهاد‌های دیگر همچون مجمع تشخیص مصلحت نظام و شورا‌های عالی را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ از نظر شما در چه صورت فعالیت این نهاد‌ها دخالت در فعالیت مجلس شورای اسلامی محسوب می‌شود؟ نظر صریح خود را درباره طرح شفافیت آرا نمایندگان مجلس بیان بفرمائید.

۴. ارزیابی شما از فعالیت هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان در مجلس یازدهم چیست؟ با توجه به اینکه اعضای هیئت نظارت، نمایندگان مجلس هستند و بررسی تخلفات نمایندگان توسط نمایندگان موجب بروز تعارض منافع می‌شود، موافق تغییر ترکیب هیئت نظارت و یا افزایش مجازات نمایندگان متخلف جهت افزایش بازدارندگی هستید؟

۵. کلان ایده و مسئله نخست شما به عنوان ماموریت اصلی‌تان در مجلس چیست و قصد پیگیری آن را با چه سازوکار و در چه کمیسیونی دارید؟

در پایان، پیشاپیش از حسن توجه و پاسخگویی دقیق و مبسوط حضرتعالی به سوالات سپاسگزاریم.
امید است، مجلس دوازدهم با توجه مضاعف به مسائل کشور و تلاش جهت تغییر ریل‌ها در حوزه‌های اساسی، باب جدیدی در نوع نگاه و عملکرد قوه مقننه ایجاد نماید؛ و السلام علیکم و رحمت الله برکاته

دیگر خبرها

  • رعایت حجاب و عفاف در واحدهای صنفی اسلامشهر الزامی است
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک است
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران
  • رقابت ۱۳ نفر برای ریاست فدراسیون شطرنج
  • رونمایی از اسامی ۱۳ نامزد انتخابات فدراسیون شطرنج
  • شکایت گودرزی به دیوان عدالت اداری بابت روند برگزاری انتخابات
  • طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران