Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرج این روزها میهمانی دارد که از کربلای ۵ بازگشته است تا بعد از ۳۵ سال مادر، خواهر و برادرش را از چشم انتظاری درآورده و سند دیگری بر ایستادگی حق در برابر باطل باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، خروش عشق، روایت جوانانی است که سال ها پیش، درست زمانی که رژیم بعث عراق به سرکردگی صدام، جان و مال و ناموس ایران را نشانه رفته بود، برای رشته شدن پنبه های دشمن به میدان رفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قید جوانی شان را زدند تا دست اجنبی از خاک وطن کوتاه شود و حسرت به دل بمانند منافقینی که چشم به دست اندازی به ایران دوخته بودند، مادر، خواهر و همسرشان داغدار شد اما از هدفی که داشتند کوتاه نیامدند.   گوشه گوشه ایران دست نوازش آخرین وداع مادران را بر سر پسرانشان برای عزیمت به جبهه ها با گوشت و پوست خود لمس کرد تا فرزندان خمینی کبیر راهی راهی شوند که سراسر عشق باشد و وصال به معبود.   کرج هم از این حال و هوا سهمی دارد و بیش از ۵ هزار شهید سندی بر رسوایی دشمن در برابر عزم و اراده مردان مرد این خطه است. تازه ترین ماجرای عاشقی شهدای کرج به شهید محمد اسحاقی بازمی گردد.   شهیدی که بعد از ۳۵ سال خبر بازگشت پیکر پاکش به خانواده گرانقدرش در حسین آباد مهرشهر رسید و انتظار مادری که با به صدا درآمدن هرباره درب خانه چشم به آمدن محمد دوخته بود تا اما خبر بازگشت پیکرش شنید.   خواهر شهید از اینکه برادرش بعد از ۳۵ سال دوری از وطن قدم به خاک ایران نهاده است خوشحال است اما از اینکه داغ دلشان تازه شده است هم اندوهی در دل دارد و می گوید به قیمت خون خود و فرزندانش را در راه تداوم انقلاب و نظام تلاش می کند.   به گفته شعبانی فرمانده سپاه ناحیه امام هادی (ع)، در کربلای ۵، محمد اسحاقی به درجه رفیع شهادت نائل شده و بعد از۳۵ سال پیکر ایشان تفحص شد و به زادگاه خود برگشت. بدون شک پیام بازگشت این  کبوتر گلگون کفن، لزوم ایستادگی و استقامت در برابر دشمن است.   و اما آستان مقدس امام زاده طاهر (ع) کرج روز پنج شنبه ۲۷ خرداد ماه، پیکر پاک شهید محمد اسحاقی از شهداع ۸ سال دفاع مقدس را که راس ساعت ۸ و ۳۰ از درب منزل پدری بدرقه می شود در آغوش خواهدگرفت تا در جوار برادر شهیدش احمد آرام بگیرد.    

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بعد از ۳۵ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود

به گزارش خبرآنلاین، این کمیته همچنین اعلام کرد: خانه منسوب به فخرالدوله یکی از بناهای تاریخی شهر تهران است که در قالب پرونده «مجموعه ساختمان‌های خیابان فخرآباد» به شماره ۸۰۰۸ به تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۸۱ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده است و در حقیقت این بنا متعلق به «منشور الملک» است و به غلط این بنا را به «فخرالدوله» نسبت می‌دهند.

ایسنا در خبری نوشت:کمیته پیگیری حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران این توضیح را اضافه کرد که عمارت فخرالدوله در سال ۱۳۸۸ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران، به انجمن مداحان واگذار شد. این بنا تا پیش از آن، محل مدیریت بافت تاریخی و گردشگری شهرداری منطقه ۱۲ بود. سوم شهریور سال ۱۴۰۲ نیز با همراهی شهرداری منطقه ۱۲ و بنا به درخواست خانه مداحان، یک شهید گمنام پس از تشییع در مدرسه عالی شهید مطهری، در محوطه ورودی این بنا به خاک سپرده شد و به استناد گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، وحیدرضا انارکی، شهردار منطقه ۱۲ از ایجاد مقبره‌ای درخور شأن برای این شهید گمنام در محرم همان سال خبر داده بود.

این کمیته یادآور شد: پس از تعطیلات عید نوروز ۱۴۰۳، شهرداری منطقه ۱۲ بدون استعلام از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، سازه‌ای نامتناسب با این عمارت تاریخی روی مقبره این شهید والامقام ایجاد کرد که اعتراضات فراوانی از سوی مردم و مسئولان ایجاد کرد و در همان زمان مصطفی خرسندی، رئیس خانه مداحان نیز در مصاحبه‌ای در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ با برخی رسانه‌ها اعلام کرد که کار ساخت این سازه متوقف شده است و پس از استعلام و اعلام نظر میراث فرهنگی این بنا ساخته خواهد شد.

اکنون با پیگیری‌های کمیته مردم‌نهاد حفاظت از خانه‌های تاریخی تهران به عنوان یک سازمان مردم‌نهاد غیردولتی و همت معاونت میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان تهران، دستور حذف این سازه و توقف ساخت آن به خانه مداحان اعلام شد و در چند روز اخیر این سازه به طور کامل برچیده شد و نمای خانه منسوب به فخرالدوله دوباره به حالت اولیه خود برگشت.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899170

دیگر خبرها

  • تشکیل ستاد وصال شیرین در راستای تسهیل ازدواج جوانان در کشور
  • رایزنی معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان با هیات دیپلماتیک ایران
  • ماجرای طعم شیرین آخرین دعای کمیل شهید زین الدین
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟
  • ماجرای سازه جدید در عمارت تاریخی که شهرداری قالیباف به انجمن مداحان واگذار کرده بود
  • فیلم| صحبت‌های پدر سردار شهید حاج حسین خرازی درباره سرلشکر شهید حاج محمد رضا زاهدی
  • انتظاری:آلومینیم حریف چغری برای پرسپولیس است/ وقتی استقلالی‌ها صدرنشین هستند چطور می‌گویند نمی‌خواهند قهرمان شویم؟
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان یزد
  • ثبت پنجمین اهدای عضو در استان
  • فرمانده بسیج : آینده جهان از شبی که عملیات وعده صادق انجام شد تغییر کرد / این عملیات قاعده جدیدی در دنیا بنیان کرد