Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید وحید سیدخلیل‌اللهی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: حذف تدریجی دفترچه کاغذی بیمه سلامت با هدف استقرار دولت الکترونیک و ارائه خدمات به صورت الکترونیکی از اول اردیبهشت ماه امسال در استان اردبیل آغاز شده است.

وی اظهار کرد: بر این اساس حذف دفترچه بیمه سلامت در صندوق بیمه سلامت همگانی از ابتدای اردیبهشت کلید خورد ، از ابتدای خرداد هم نوبت به صندوق روستائیان رسید و از ابتدای تیر ماه هم سایر صندوق ها از جمله اقشار و کارمندی مشمول این طرح می‌شوند که به معنای صفر شدن چاپ دفترچه کاغذی بیمه سلامت در استان اردبیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اردبیل از استان‌های موفق کشور در اجرای طرح الکترونیکی شدن و حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت است، اضافه کرد: از نیمه دوم سال جاری باید تمامی بیمارستانها، داروخانه ها، مراکز آزمایشگاهی، سونوگرافی و مراکز درمانی خصوصی و دولتی فقط نسخ الکترونیکی صادر کنند چرا که بیمه سلامت نسخ کاغذی صادر شده را پذیرش نمی‌کند و هزینه ای بابت آن پرداخت نخواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد نسخ در این استان توسط پزشکان دارای مطب خصوصی به صورت الکترونیکی صادر می‌شود، ادامه داد: فقط سه درصد از پزشکان استان تاکنون به عللی این طرح را اجرا نکرده‌اند.

او بیان کرد: برای تشویق مراکز و موسسات درمانی و پزشکان برای استفاده از سامانه نسخه‌پیچی الکترونیکی و برخط، بیمه سلامت استان بسته‌های تشویقی در نظر گرفته که در اولویت قرار دادن پرداخت مطالبات طرف‌های قرارداد از جمله آنها است.

وی تصریح کرد: برای رسیدن به اهداف موردنظر در طرح نسخه‌نویسی و نسخه‌پیچی الکترونیکی آموزش‌های لازم به متولیان مراکز و موسسات درمانی و پزشکان در استان داده شده به طوری که در یک سال گذشته ۶۰ کارگاه آموزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این زمینه برگزار شده است. 

خلیل اللهی با اشاره به اینکه ۲۴ شرکت بیمه در حوزه بیمه تکمیلی در استان اردبیل فعال است، افزود: تلاش می شود برخی کمبودها و مشکلات این حوزه به زودی حل شود.

خدمات درمانی با کارت ملی ارائه می‌شود

مدیرکل بیمه سلامت گفت: با حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه سلامت، خدمات درمانی و پزشکی در تمامی مراکز درمانی خصوصی و دولتی در استان اردبیل بدون نیاز به دفترچه فقط با ارائه کارت ملی به بیمه شدگان ارائه می‌شود.

وی افزود: با مراجعه بیمار به مراکز درمانی و ارائه کد ملی و دریافت خدمات از سوی پزشک، کد پیگیری به تلفن همراه سرپرست خانوار جهت دریافت دارو از داروخانه ها و یا انجام آزمایش در آزمایشگاهها ارسال می شود.

خلیل اللهی با بیان اینکه سامانه ای در خصوص ثبت و پیگیری بیمه شدگان طراحی شده که تمامی درخواست ها را برای رسیدگی به بیمه سلامت ارسال می‌کند، اظهار کرد: تمامی بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت می‌توانند با شماره گیری کد دستوری #۱۶۶۶* از اعتبار داشتن دفترچه بیمه خود اطمینان پیدا کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان اردبیل بیان کرد: همچنین تمامی بیمه شدگان سازمان بیمه سلامت می توانند برای مشاهده سوابق خدمات پزشکی و درمانی تجویزی خود به آدرس اینترنتی 

https://eservices.ihio.gov.ir/esc مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، ۶۲ درصد جمعیت استان اردبیل زیرپوشش بیمه سلامت هستند که شامل بیش از ۷۰۰ هزار نفر از جمعیت حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفری استان است.

برچسب‌ها بیمه سلامت استان اردبیل طرح نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه سلامت استان اردبیل طرح نسخه الکترونیکی بیمه سلامت استان اردبیل طرح نسخه الکترونیکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی کاغذی بیمه سلامت استان اردبیل بیمه سلامت بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۲۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به الکترونیکی در کشور

به گزارش خبرنگار مهر، سید امیر سیاح پیش از ظهر سه شنبه در نشست اخذ شناسه یکتا برای مجوزهای کاغذی از طریق درگاه ملی مجوزها که در سالن اقتصاد مقاومتی اداره کل امور اقتصادی و دارایی استان البرز برگزار شد، گفت: تا سوم اردیبهشت سال ۱۴۰۳، ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به الکترونیکی تبدیل و دارای شناسه یکتا شدند.

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی افزود: امیدواریم تا ۲۵ اردیبهشت ماه یک میلیون و ۶۰۰ هزار مجوز کاغذی مانده در دست مردم در این مدت زمان باقی مانده به شناسه یکتا تبدیل شوند و شاهد تبدیل بیش از دو میلیون پروانه کاغذی اعم از صنفی و غیرصنفی در کشور به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا باشیم.

وی بیان کرد: تعداد مجوزهای کاغذی که صادر می‌شود و در درگاه نیست بسیار کم است و برای آنها تسهیلاتی قائل می‌شویم که اولاً صادرکننده زودتر به درگاه وارد شود و ثانیاً کسی که آن مجوز را دارد بتواند خارج از آن سیستم ادامه حیات دهد.

سیاح خاطرنشان کرد: اگرچه برای صدور تبدیل مجوزها بر اساس قانون از ۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، فردی که شناسه یکتا ندارد به منزله بدون مجوز است اما با خشونت و تندی برخورد نمی‌کنیم بلکه کاری می‌کنیم تا در فرصت باقی مانده همه وارد درگاه شوند و درصد کمی را که باقی مانده‌اند با آرامش و ارسال پیامک به تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا دعوت می‌کنیم.

رئیس مرکز ملی مطالعات، پایش و بهبود محیط کسب و کار وزارت امور اقتصادی و دارایی عنوان کرد: فردی که بخواهد خارج از کنترل و نظارت حکومتی و به صورت زیرزمینی کار کند، به تدریج خدمات دولتی وی قطع می‌شود. مهمترین مزیت این طرح برای فعال اقتصادی این است که می‌تواند بدون حضور و به صورت ۲۴ ساعته از خدمات دولتی بهره مند شود.

کد خبر 6086774

دیگر خبرها

  • جایگاه سوم چهارمحال و بختیاری در صدور پرونده‌های الکترونیکی
  • پرداخت بیش از ۱۲ هزار و ۷۳۰ میلیارد ریال به مراکز درمانی
  • تبدیل ۴۰۰ هزار مجوز کاغذی به الکترونیکی در کشور
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • ۵۱ هزار درخواست صدور مجوز الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شد
  • صدور مجوزهای کاغذی ممنوع شد
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • قرارگیری ۱۴ هزار نفر از مردم محلات کم برخوردار بام ایران زیرپوشش بیمه سلامت
  • موسسات درمانی و تشخیصی در صورت قطع سامانه‌های بیمه نیز موظف به ارائه خدمات هستند
  • تبدیل مجوز‌های کاغذی به شناسه یکتا از مرز ۴۰۰ هزار مجوز عبور کرد