Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی رئیس جمهوری چک گفت، وی در نشست ناتو در بروکسل خروج نیروهای نظامی ناتو از افغانستان را مورد انتقاد قرار داد و نسبت به این مساله هشدار داد که این روند می‌تواند این کشور را به یک محل جدید برای تروریسم بدل کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اول مه سال جاری میلادی آمریکا و ناتو خروج نیروهایشان از افغانستان را آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود نیروهای آمریکایی تا ۱۱ سپتامبر ۲۰۲۱ و در سالگرد حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ افغانستان را ترک کنند.

سخنگوی ریاست جمهوری چک در توئیتی نوشت: میلوش زمان، رئیس جمهوری چک در نشست ناتو در بروکسل خروج نیروهای ناتو از افغانستان را به شدت مورد انتقاد قرار داد و یادآور شد که سربازان جمهوری چک بابت نبرد در مقابل تروریسم در افغانستان جانشان را فدا کردند.

وی ادامه داد: میلوش زمان همچنین هشدار داد که طالبان می‌تواند افغانستان را به مرکز جدیدی برای تروریسم بدل کند.

خشونت‌های مسلحانه در افغانستان با وجود مذاکرات صلح بین دولت کابل و طالبان و آغاز خروج نیروهای خارجی از این کشور ادامه دارد.

مذاکرات و خروج نیروها از افغانستان بخشی از توافق صلح امضا شده بین طالبان و دولت قبلی آمریکا در ۲۰۲۰ است و این گروه شبه نظامی نیز وعده داده که به کاهش خشونت‌ها و قطع روابطش با تروریست‌ها عمل کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناتو افغانستان آمريكا طالبان خروج نیروهای خارجی از افغانستان خروج نیروهای جمهوری چک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان

 جواد آخندزاده، سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان گفت صادرات زعفران افغانستان طی سال ۱۴۰۲ حدود ۶۷ تُن با ارزش ۴۹ میلیون دلار می‌باشد.

به گفته او، بیشترین صادرات زعفران افغانستان به کشورهای هندوستان، عربستان سعودی، اسپانیا، امارات متحده عربی، آلمان، آمریکا اندونزی، ترکیه و انگلستان صورت گرفته است‌.

سخنگوی وزارت صنعت و تجارت طالبان‌ افزود زعفران افغانستان دارای کیفیت عالی و در جهان مقام نخست را دارد.

از زمانی که کشت زعفران به عنوان جایگزین کوکنار از سوی نهادهای کمک‌کننده مطرح شد و کارزارهایی برای رشد تولید آن راه‌اندازی شد.

در افغانستان در سال‌های گذشته ولایت‌های هرات در غرب، بلخ، فاریاب و سرپل در شمال، قندهار و ارزگان در جنوب و دایکندی در مرکز افغانستان به ترتیب بیش‌ترین میزان تولید زعفران را داشته‌اند.

گفتنی است حدود ۹۰ درصد مجموع زعفران در افغانستان در ولایت هرات، تولید می‌شود.

در سال ۲۰۱۸ حکومت پیشین واردات زعفران و پیاز را با هدف حفظ جایگاه جهانی، پایداری کیفیت، ارزش‌افزایی و گسترش تولید زعفران افغانستان ممنوع کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • انتقاد طالبان از عدم همکاری اسلام آباد
  • بازداشت سخنگوی حزب التحریر در افغانستان
  • بازداشت سخنگوی «حزب التحریر» در افغانستان
  • انتقاد دیپلمات طالبان در کراچی از عدم همکاری دولت پاکستان
  • نقش دفتر سیاسی طالبان در قطر برای تعامل کابل با کشورهای جهان
  • صادرات حدود ۶۷ تن زعفران از افغانستان
  • سفارت دانمارک در عراق تعطیل می شود
  • (عکس) نمایش مین‌های مغناطیسی و بشکه‌ای طالبان
  • تهران به دنبال ایجاد تعاملات منطقه‌ای با افغانستان است
  • دیدار مقامات طالبان در ارگ ریاست جمهوری