Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، «نفتالی بنت» روز یک‌شنبه هفته جاری رأی اعتماد کنست (پارلمان  رژیم صهیونیستی) را کسب و سوگند نخست‌وزیری این رژیم را یاد کرد. نتانیاهو نیز بعد از ۱۲ سال از قدرت برکنار شد. در اراضی اشغالی از بنت به عنوان شاگرد نتانیاهو یاد می‌شود، اما سابق اجرایی او چیست و چه عقایدی دارد؟

 میلیونر جناح راست‌گرا کیست؟
به نوشته روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، «نفتالی بنت» در ۲۵ مارس ۱۹۷۲ در «حیفا» از پدر و مادری یهودی_آمریکا متولد شد و اکنون با همسرش «گالت» و چهار فرزندشان در شهر «رانانا» واقع در اراضی اشغالی زندگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خود را یک یهودی ارتدوکس مدرن معرفی می‌کند.

بنت همانند نتانیاهو در واحد نظامی «سایرت متکَل» خدمت کرده و پس از آن وارد دانشگاه عبری زبان قدس شده و در رشته حقوق تحصیل کرد. سپس با دریافت مدرک خود یک شرکت تکنولوژی پیشرفته تاسیس کرد.

ورود بنت به عرصه سیاست

زندگی نفتالی بنت با رفتن به نیویورک وارد مرحله جدیدی شد زیرا او توانست در آنجا مدیر عامل یک شرکت نرم‌افزاری شود. او در سال ۲۰۰۵ این شرکت را به قیمت ۱۴۵ میلیون دلار به فروش رساند و مالک یک شرکت دیگر به اسم «سولوتو» شد. در سال ۲۰۰۹ بنت این شرکت را هم به قیمت ۱۳۰ میلیون دلار فروخت.

نفتالی بنت زمانی که در سال ۲۰۰۶ به اراضی اشغالی بازگشت، وارد دنیای سیاست شد و توانست ریاست ستاد فرماندهی بنیامین نتانیاهو را بدست بیاورد اما بعد از مدتی با «سارا نتانیاهو» همسر بنیامین نتانیاهو به اختلاف خورد و از عضویت حزب «لیکود» منع شد.

در سال ۲۰۱۲ بنت به عنوان رئیس حزب راست‌گرای «خانه یهودی» انتخاب شد. او بعد از سخنرانی‌های آتشین خود توانست ۱۲ عضو این حزب را وارد کنست کند و حزب «خانه یهودی» توانست بعد از ۳۶ سال اعضای خود را در کنست افزایش دهد.

نفتالی بنت که شاگرد نتانیاهو محسوب می‌شد در کابینه او مناصب مختلف را تجربه کرد و توانست در سمت وزیر اقتصاد، وزیر امور دینی،  وزیر امور مهاجران و وزیر جنگ فعالیت کند.

در سال ۲۰۱۸ نام حزب «خانه یهودی» را به «یامینا» تغییر داد و توانست آن را  به یکی از احزاب مهم رژیم صهیونیستی تبدیل کند.

نخست‌وزیر جدید رژیم صهیونیستی پیشنهادکننده پست نخست‎ وزیر چرخشی بود و توانست همراه با «یائیر لاپید» ائتلافی تشکیل دهد که هر دو سال یکی از آن‌ها عهده دار نخست وزیری باشد. او با همین طرح رای اعتماد نمایندگان کنست را دریافت کرد و توانست نتانیاهو را سرنگون کند.

عقائد افراطی بنت

در سال ۲۰۱۳، بنت در خصوص درگیری با فلسطنیان گفت: فلسطینی‌ها باید کشته شوند نه اینکه آزاد شوند. کرانه باختری تحت اشغال نیست، زیرا هیچ کشوری با نام فلسطین در اینجا نبوده است.

او یکی از جدی‌ترین مخالفان تأسیس کشور فلسطین و طرح صلح کشورهای عربی که بر مبنای تشکیل کشور مستقل فلسطین است، به شمار می‌رود.

نفتالی بنت بار‌ها اعلام کرده است که یک راست‎گرای افراطیست و به آن افتخار می‎‌‌کند. حتی خود را در برخی از مواضع از نتانیاهو تندروتر می‌داند. او در مصاحبه با روزنامه «تایمز اسرائیل» گفت: از نتانیاهو راست‌گراتر هستم اما مانند او از سخنان نفرت‌انگیز و قطب‌بندی استفاده نمی‌کنم.

این صهیونیست افراطی در مصاحبه‌ای در سال ۲۰۱۸ گفت: من دیگر سانتی‌متر از خاک اسرائیل را به اعراب نمی‌دهم. ما باید این ایده را که اگر ما زمین بیشتری به آن‌ها بدهیم، دوست خواهیم شد را کاملاً کنار بگذاریم.

بنت از نظر شهرک نشینان صهیونیست یک قهرمان است چرا که حزب «خانه یهودی»، بزرگترین حزب حامی شهرک سازی در کرانه باختری بود. بنای محبوبیت بنت نیز بر همین اساس ساخته شده است.

جنجال‌آفرینی‌های مداوم نخست وزیر جدید صهیونیست‌ها

بنت به زبان انگلیسی مسلط است و علاقه زیادی به رسانه‌ها دارد همچنین اغلب برای دفاع از سیاست‌های رژیم صهیونیستی در تلویزیون‌های خارجی ظاهر می‌شود و همیشه جنجال می‌آفریند.

او در یک برنامه تلویزیونی در سال ۲۰۱۵ گفت: تأسیس کشور فلسطین برای اسرائیل به معنای «خودکشی» است. حتی اگر دنیا ما را تحت فشار قرار دهد، ما به طور داوطلبانه این خودکشی را انجام نمی‌دهیم.

موضع بنت درخصوص ایران

نفتالی بنت به محض شروع کار خود و هنگام سخنرانی در کنست در خصوص ایران گفت: احیای توافق هسته‌ای با ایران یک اشتباه است. اسرائیل به ایران اجازه نخواهد داد تا این کشور خودش را به سلاح هسته‌ای مسلح کند. اسرائیل بخشی از این توافق نخواهد بود و به حفظ آزادی عمل کامل خود ادامه خواهد داد.

دشمنی‌های بنت با ایران به این دوره مربوط نیست چرا که سال گذشته زمانی که وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بود درباره روابط ایران و سوریه گفت: حضور ایران در سوریه را تهدیدی برای ماست و اسرائیل تا خروج کامل نیرو‌های ایران از سوریه به حملات خود ادامه خواهد داد.

سخن پایانی

برخلاف خیلی از دیدگاه‌ها، کارشناسان معتقدند کابینه نفتالی بنت دوام چندانی نخواهد آورد و بنیامین نتایناهو خود را برای نخست‌وزیری دوباره آماده می‌کند، همچنین مواضع بنت نسبت به ایران و مقاومت اسلامی نشان داد هیچ تفاوتی نمی‌کند چه کسی سکان دار این رژیم باشد چرا که در هر صورت ضد ایران و مقاوت خواهد بود و دست از دشمنی بر نخواهد داشت.

تنظیم و گردآوری: مینا عظیمی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی نفتالی بنت بنیامین نتانیاهو اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی نفتالی بنت خانه یهودی نخست وزیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی

 ۲۰۰ روز از عملیات طوفان الاقصی می‌گذرد و در این مدت شاهد هستیم که برخلاف خسارت مالی و جانی سنگین روحیه مقاومت و سلحشوری در میان مردم غزه افزایش پیدا کرده و این مساله شرایط را برای رژیم صهیونیستی دشوارتر از گذشته کرده است، زیرا با گذشت بیش از شش ماه از جنگ ارتش رژیم صهیونیستی نتوانسته شرایط میدانی را به نفع اسرائیل تغییر دهد.

این در حالی است که دشوار‌تر شدن شرایط این روز‌ها انتشار اخبار استعفا در کابینه بنیامین نتانیاهو را نیز افزایش داده است. برای نمونه گزارش‌ها از این حکایت دارد که تلفات ارتش رژیم صهیونیستی در مدت ۲۰۰ روز گذشته بسیار سنگین بوده و بر مبنای گزارش‌های رسانه‌های اسرائیل تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نظامی ارتش رژیم صهیونیستی کشته و حدود ۸۰۰۰ نفر نیز مجروح شده‌اند؛ و علاوه بر این حدود ۹۰۰ تانک مرکاوای ارتش رژیم صهیونیستی نیز منهدم شده است.

به این ترتیب این حجم از تلفات و خسارت برای رژیم صهیونیستی بسیار سنگین بوده و شرایط را برای آن‌ها پیچیده‌تر کرده است. افزون بر این بعد از گذشت حدود شش ماه از جنگ همچنان نهاد و سازمان‌های اقتصادی و صنعتی رژیم صهیونیستی به دلیل ناپایداری امنیتی و درگیری نظامی در اراضی اشغالی تعطیل هستند و حجم خسارت‌های مالی ناشی از این تعطیلی حدود ۶۰ میلیارد دلار برآورد می‌شود.

بنابراین مجموعه این خسارت‌ها هزینه سنگینی را به لحاظ اعتباری، سیاسی، امنیتی و اقتصادی بر پیکره شکننده رژیم صهیونیستی تحمیل کرده است. چنین مسائلی سبب شده این روز‌ها اتهام زنی‌ها بین فرماندهان نظامی و رهبران سیاسی رژیم صهیونیستی شدت بگیرد. به شکلی که کابینه ائتلافی بنیامین نتانیاهو به دلیل اختلافات و استعفا در حال سرنگونی است. این شرایط جنگی بوده که تاکنون مانع از فروپاشی این کابینه شده است. در واقع چنانچه جنگ ادامه پیدا کند، برخی احزاب که به شکل ائتلافی در کابینه حضور دارند از آن خارج خواهند شد و در نتیجه کابینه نتانیاهو سقوط خواهد کرد.

این اختلافات در واقع سبب می‌شود که رژیم صهیونیستی از درون دچار فروپاشی شود. لازم به یادآوری است که چنین وضعیتی برای آمریکا و کشور‌های حامی رژیم صهیونیستی نیز بسیار نگران کننده است. به همین دلیل به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها از کابینه نتانیاهو عبور کرده‌اند و تنها هدف آن‌ها حفظ رژیم صهیونیستی است. البته داده‌های سیاسی و میدانی نیز نشان می‌دهد که بعد از جنگ غزه حتی اگر آتش بسی نیز برقرار شود، شرایط در جامعه صهیونیست‌ها ناپایدار خواهد بود و موج مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی به سمت آمریکا و اروپا شدت خواهد گرفت.

شرایط اقتصادی ناپایداری که برای اولین بار در تاریخ رژیم صهیونیستی شکل گرفته سبب شده که به تازگی کنگره آمریکا کمک مالی چند ده میلیارد دلاری برای اسرائیل را به صورت فوری تصویب کند. این در حالی است که با توجه به رقابت انتخاباتی بین جمهوری‌خواهان و دمکرات‌ها نیز می‌توان گفت شرایطی خاکستری را در آمریکا شاهد هستیم. در واقع به نظر می‌رسد وضعیت به گونه‌ای است که آمریکایی‌ها احساس می‌کنند کابینه و رفتار تهاجمی بنیامین نتانیاهو هزینه سنگینی به لحاظ سیاسی و مالی برای آن‌ها به همراه دارد. لازم به یادآوری است که نتانیاهو تاکنون هیچ دستاورد سیاسی، نظامی و امنیتی به همراه نداشته است و نتوانسته وضعیت میدانی را در غزه کنترل کند. به همین دلیل احتمالا بعد از جنگ غزه درگیری‌های داخلی، اختلافات سیاسی و سقوط کابینه‌های متوالی در اراضی اشغالی سبب فروپاشی این رژیم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • تشدید اختلافات داخلی در اسرائیل؛ وزیر صهیونیستی خواهان برکناری فرمانده ارتش شد
  • بحران ناتمام تل‌آویو
  • رمزگشایی از حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در جلسه حزب اعتدال و توسعه /پیش بینی می شود دولت نتانیاهو سقوط کند
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم صهیونیستی/ اسموتریچ: فرماندهان مسئولیت شکست را بپذیرند
  • حمله وزیر نتانیاهو به ارتش رژیم اسرائیل
  • فیلم| اعتراف مشاور اسبق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست اطلاعاتی در برآورد حمله ایران!
  • نویسنده صهیونیست: نتانیاهو اسرائیل را نابود خواهد برد
  • لیبرمن خواستار کناره گیری نتانیاهو از نخست وزیری رژیم صهیونیستی شد
  • کابینه نتانیاهو در آستانه فروپاشی
  • خانواده‌های اسرای صهیونیست: بدترین نخست‌وزیر، برو!