Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری گفت: قطار توسعه به سرعت از ما رد شده است و باید خود را به آن برسانیم عقب ماندگی های جدی اقتصادی داریم که شایسته ملت نیست.

به گزاشر برنا، عبدالناصر همتی، کاندیدا انتخابات ریاست جمهوری، در نشست خبری خود گفت: علاقه مند بودم که در دانشکده اقتصادی حضور یابم زیرا ۴۶ سال پیش در همین دانشگاه تحصیل علم اقتصاد را شروع کردم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چندین هزار دانشجو در این دانشکده تربیت کردیم که به جامعه خدمت می کنند. امروز برای من روز مهمی است. علت کاندیدا شدن خود را قبلاً عرض کردم احساس می کنم، روند امور اقتصادی کشور و شرایط اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کشوری در مسیری است که مطلوب یک توسعه پایدار نیست.

او تاکید کرد: قطار توسعه به سرعت از ما رد شده است و باید خود را به آن برسانیم عقب ماندگی های جدی اقتصادی داریم که شایسته ملت نیست. در بررسی امور مربوط به وضعیت کشور مقداری بیش از آنچه در کشور جاری است، باید استراتژی را تغییر داد و تاکتیک ها و روش ها را عوض کرد.

همتی بیان کرد: این ساختار اقتصادی که داریم به نفع مردم و اقتصاد کشور نیست. سال هاست سیاسیون برای کشور تصمیم گرفتند و نتیجه را می بینیم اگر مردم پشتیبانی کنند دولتی را روی کار می آوریم که با بینش اقتصادی و براساس عقلانیت باشد و اجازه ندهند سیاست، اقتصاد را تحت تاثیر قرار بدهد.

همتی گفت: در ارتباط با آمریکا تاکنون ندیده ایم این کشور اعتماد سازی کند. ایران به تعهدات خود پایبند بوده است، باید دید آمریکا در برجام چگونه عمل می کند روند راستی آزمایی به چه صورت است آیا بازهم براساس اسراییل می خواهد اعمال نفوذ کند، اگر دولت آمریکا بخواهد اعتماد سازی کند و نشان دهد، دنبال برهم زدن امنیت منطقه نیست چرا باید بین ایران و آمریکا مشکلی وجود داشته باشد؟ باید دید برخورد و نحوه آمریکا در رابطه با ایران و منطقه چیست. اگر احساس شود که رفتار آمریکا در جهت تعامل مثبت برای پیشبرد صلح جهانی و منطقه ای است، مشکلی با آمریکا نخواهیم داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات اقتصاد دانشجو جامعه اقتصادی و سیاسی توسعه پایدار اقتصاد کشور ایران دولت آمریکا ایران و آمریکا انتخابات انتخابات 1400

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۴۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با سریلانکا هستیم

سید ابراهیم رئیسی بامداد امروز دوشنبه پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا، با بیان اینکه این سفر به دعوت روسای جمهور دو کشور دوست انجام می‌شود، تصریح کرد: کشور پاکستان از جمله کشور‌های مهم جنوب آسیا و دارای روابط دیرینه تاریخی و تمدنی با ایران است که همواره روابط سیاسی و اقتصادی و نیز همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای مورد توجه دو کشور بوده است.

رئیس جمهور با اشاره به نگاه مشترک جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در زمینه حقوق بشر، دفاع از مردم مظلوم فلسطین و مبارزه با تروریسم تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست همسایگی و توسعه روابط با کشور‌های اسلامی و همسو، علاقمند به ارتقای روابط با کشور پاکستان است و در این سفر مسائل مختلفی از جمله مسائل اقتصادی و تجاری، انرژی و مسائل مرزی با دولت پاکستان مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت.

رئیسی همچنین با بیان اینکه سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست، از هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری مبادلات تجاری و اقتصادی با توجه به ظرفیت‌های قابل توجه دو کشور در این زمینه خبر داد و گفت: مردم پاکستان، مردمی مومن، متدین و علاقمند به ارزش‌های انقلاب اسلامی بویژه به امام خمینی (ره) و رهبری معظم انقلاب اسلامی هستند و محبت و ارادت خود به ایران اسلامی را بار‌ها به اثبات رسانده‌اند، ما امنیت این کشور را امنیت خود می‌دانیم و معتقدیم تثبیت و ارتقای امنیت نقاط مرزی به نفع دو کشور و دو ملت خواهد بود.

رئیس جمهور همچنین توسعه روابط اقتصادی و تجاری با سریلانکا را از جمله اهداف سفر خود به این کشور عنوان کرد و با اشاره به رشد قابل توجه همکاری‌های دو کشور در حوزه فنی و مهندسی ابراز امیدواری کرد این سفر نقطه عطفی در ارتقای سطح روابط میان ایران و سریلانکا باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • ایران می‌تواند با صدور خدمات فنی و مهندسی در توسعه سریلانکا مشارکت کند
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • تاثیر تحولات جامعه بر میزان توسعه کشور
  • تجارت ۱۰ میلیارد دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • تجارت ۱۰ میلیارد‌ دلاری ایران و پاکستان با توسعه زیرساخت‌ها
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه
  • پاکستان، شریک استراتژیک/ فرصت ۱۰ میلیارد دلاری برای ایران
  • یزدانی تغییر وزن می‌دهد؟ تصمیم کشتی‌گیر ملی پوش ایران
  • به دنبال برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با سریلانکا هستیم