Web Analytics Made Easy - Statcounter

عراق آخرین رقیب ملی پوشان کشورمان در راه صعود به دور بعدی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ است که فوتبالی شبیه به ایرانی ها ارائه می دهد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، عراقی شاید نزدیک ترین سبک فوتبال به ایران را در قاره کهن دارد؛ شیوه‌ای که از ترکیه و اروپا شرقی الگو برداشته و برخلاف دیگر کشورهای آسیایی، روی تکنیک فردی، قدرت بندی و ضربات سر تمرکز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایران و عراق همواره مستعدترین بازیکنان را در دامان خود پرورش داده‌اند ولی نبود برنامه ریزی و امکانات مناسب آنها از کسب دستاوردهای بین المللی ناکام گذاشته است. طوری که زیکو، مربی سرشناس برزیلی که چندین سال در آسیا مشغول فعالیت بوده و هدایت ژاپنی‌ها را بر عهده داشت، از ایرانی‌ها و عراقی‌ها به عنوان استعدادهای فوتبال آسیا نام برده بود.

شگفتی سازی های تاریخی عراق؛ از چهارمی المپیک تا قهرمانی در جام ملت‌ها

با وجود پتانسیل بالای عراقی‌ها در فوتبال ولی چندان دستاورد خاصی را به ویترین خود نیافزوده اند ولی در این سال‌ها هر از گاهی موفقیت‌های چشم گیری را به دشت آورده که چشمان زیادی معطوف خود کرده‌اند. مقام چهارمی در المپیک ۲۰۰۴ آتن و قهرمانی همان نسل در جام ملت‌های ۲۰۰۷ که با تک گل یونس محمود مقابل عربستان اتفاق افتاد، از شاهکارهای عراقی‌ها در این چند سال بوده که درست بلافاصله پس از پایان سال‌ها جنگ و حکومت صدام حسین در این کشور به دست آمد.

البته نمی‌توان از تنها حضور عراق در بالاترین سطح تورنمنت فوتبال یعنی جام جهانی ۱۹۸۶ مزیک چشم پوشی کرد که با حضور عدی، پسر صدام در مقام ریاست فدراسیون فوتبال عراق و تزریق هزینه‌های هنگفت به تیم ملی رقم خورد. با این وجود عراق در این مسابقات هر سه دیدار خود را با شکست پشت سر گذاشت تا تجربه تلخی از این آوردگاه جهانی داشته باشد.

تشریفاتی رو کاغذ، پر انگیزه در زمین!

تیم ملی عراق در این دوره از انتخابی جام جهانی عملکرد خوبی داشته و با ۱۷ امتیاز، بالاتر از ایران در صدر جدول رده بندی گروه C حضور دارد. به لطف پیروزی کره جنوبی مقابل لبنان، صعود عراقی‌ها به دور بعدی قطعی شده و حالا مصاف شأن با ایران روی کاغذ حکم دیدار تشریفاتی را دارد. با این حال دیدار با ایران هیچ گاه برای آنها تشریفاتی محسوب نشده و همواره عراقی‌ها با انگیزه‌های فراوانی برابر تیم ملی کشورمان پا به میدان می‌گذارند.

الشرطه، نیرو هوایی و چهار لژیونر؛ شاکله اصلی تیم ملی

اغلب بازیکنان تیم ملی عراق به جز چهار لژیونر در لیگ داخلی این کشور توپ می‌زنند. الشرطه با ۹ نماینده و پس از آن نیرو هوایی و الزورا به ترتیب با ۵ و۴ بازیکن دعوتی توسط کاتانچ، تیم ملی عراق را شکل می‌دهند. نکته‌ای که می‌تواند کمی از نگرانی‌های اسکوچیچ و شاگردانش را کاهش دهد این است که الشرطه و نیرو هوایی که شاکله اصلی تیم ملی عراق هستند چندی قبل در لیگ قهرمانان آسیا مقابل استقلال و تراکتور تن به شکست داده‌اند.

همچنین چهار بازیکن عراق در دیگر لیگ‌ها توپ می‌زنند. علی عدنان با بازی در ونکوور کانادا، صفا هادی با پوشیدن پیراهن کریلیا سورتوف روسیه و همچنین بشار رسن و مهند علی با عضویت در القطر و السیلیه چهار لژیونر سفیدپوشان عراقی را تشکیل می‌دهند که می‌توانند نقش کلیدی در مصاف امشب را عهده دار باشند.

میانه زمین عراق، در تصاحب سرخابی‌های سابق

چهره‌های زیادی از فوتبال عراق رهسپار لیگ ایران در سال‌های اخیر شده‌اند که اغلب عملکرد خوبی به ثبت رسانده‌اند. بشار رسن، ستاره سابق پرسپولیس و طارق همام، بازیکن سابق استقلال دو تن از شناخته شده ترین ملی پوشان عراق هستند که در لیگ ایران توپ زده‌اند. آنها به همراه صفا هادی خط میانه تیم کاتانج را تشکیل می‌دهند و نبض تیم ملی عراق با تفکرات این سه بازیکن می تپد.

کاپیتان اول پرحاشیه

کاپیتان نخست عراق اگر چه احتمالاً از روی نیمکت بازی را آغاز کند ولی نامی آشنا دیگری برای ایرانی‌ها است که او را از یاد نخواهند برد. علاء عبدالزهرا بازیکن فعلی الزوراء، سال‌ها قبل برای پوشیدن پیراهن تراکتور رسوط خطیبی به ایران آمد ولی خیلی زود فوتبال ایران را ترک کرد. با این وجود پس از حذف ایران در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۵ در ضربات پنالتی مقابل عراق، فدراسیون فوتبال به بهانه دپینگ عبدالزهرا خواستار تغییر نتیجه شد که البته فایده‌ای نداشت و AFC ادعا ایران را رد کرد.

عراق بازی را روی هوا می‌برد!

نقطه قوت عراق را باید روی هوا و ضربات سر دانست. ارسال از گوشه‌ها و ضربات شروع مجدد حربه اصلی شاگردان کانانچ اسلوونیایی برای گلزنی است که مقصد اصلی بسیاری از این سانترها مهند عل است تا با قامت بلندش رقبا را با خطر روبرو سازد. البته آنها از پاس‌های بلند در کانال‌های ایجاد شده نیز استفاده می‌کنند که باید مورد توجه اسکوچیچ قرار گیرد.

کد خبر 500649

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عراق تیم ملی عراق پیروزی برابر تیم ملی عراق تیم ملی فوتبال ایران انتخابی جام جهانی فوتبال مقدماتی انتخابی جام جهانی رقابت های انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مقدماتی انتخابی جام جهانی قطر 2020 شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تیم ملی عراق عراقی ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day

روز جهانی لوازم التحریر World Stationery Day هر سال در آخرین چهارشنبه آوریل برگزار می‌شود که در سال جاری این روز مصادف با ۲۴ آوریل (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) است.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، روز جهانی لوازم‌ا لتحریر World Stationery Day یک رویداد سالانه است که هر چهارشنبه آخر ماه آوریل برگزار می‌شود و امسال با روز بیست‌وچهارم آوریل مصادف شده است. جهان از این روز برای گرامی‌داشت تمام انواع لوازم‌التحریر شامل خودکار، مداد، کاغذ، منگنه، پاک‌کن، نشانگر، ماژیک های‌لایت، کارت پستال، مداد رنگی، نوار چسب و هر لوازم دیگری بهره می‌گیرد که در این زمره جای دارد.

لوازم‌التحریر ابزار مهم مکاتبات است و از زمان‌های ماقبل تاریخ در شکل‌های گوناگونی وجود داشته است. انسان‌های گذشته از ابزارهای مختلفی برای نوشتن نامه، انتقال پیام یا حفظ اطلاعات استفاده می‌کرده‌اند. امروزه نیز با وجود پیشرفت تکنولوژی، لوازم‌التحریر همچنان نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کند.

تاریخ روز جهانی لوازم‌التحریر ۱۴۰۳

روز جهانی لوازم‌التحریر در سال ۲۰۲۴، روز بیست‌وچهارم آوریل مصادف با پنجم اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

تاریخچه اختراع لوازم‌التحریر

واژه انگلیسی لوازم‌التحریر، Stationery، از کلمه لاتین قرون وسطایی "stationarius" گرفته شده است که به معنای بدون حرکت یا دائمی و شامل مواد نوشتاری تجاری تولید شده از جمله کاغذ برش‌خورده، پاکت‌نامه، ابزار تحریر، کاغذ فرم و سایر لوازم اداری می‌شود.

به گفته چندین مورخ، کاغذ توسط یک خواجه چینی به نام تسای لون در حدود سال ۱۲۱ پس از میلاد اختراع شد. وی این اختراع را با مخلوط کردن پوست داخلی درخت توت با الیاف بامبو به‌دست آورد. پیش از آن، سوابق باستانی یا روی بامبو نوشته می‌شد که بسیار سنگین بود یا روی ابریشم، که گران بود. مصریان باستان گیاهان نیز پاپیروس را به‌صورت ورقه‌های جامد و خشک در می‌آوردند و برای نوشتن از آن استفاده می‌کردند.

تاریخچه قلم را نیز می‌توان در دوران باستان جست‌وجو کرد. در سال ۱۳۰۰ قبل از میلاد، رومی‌ها از قلم‌های فلزی برای نوشتن روی لوح‌های مومی استفاده می‌کردند. این سازهای آهنی به شکل مداد بودند، یک انتهای تیز داشتند انتهای دیگر آن‌ها صاف و مدور بود. در همان دوره، کاتبان آسیایی از قلم‌های برنزی استفاده می‌کردند. سال‌ها بعد مصریان از نی‌های ضخیم بامبو یا کالاموس استفاده کردند و قلم معروف ساخته شده از پرهای قو یا غاز در قرن ششم در سویل اسپانیا ظاهر نشد. این قلم قرن‌ها در سراسر جهان مورد استفاده قرار گرفت و قرن نوزدهم شاهد اختراع قلم‌های توپی بود که بلافاصله قلم‌های پر را از رده خارج کرد. این مدادها برای اولین بار در سال ۱۷۰۰ اختراع شد. سرب مدادی معمولاً از پودر گرافیت مخلوط با چسب رسی ساخته می‌شود که سپس در کوره پخته شده باشد. جوهر قلم نیز به‌طور عمده از ذرات رنگ یا رنگدانه به همراه سایر مواد افزودنی مانند آب، پلیمرها، روغن بذر کتان و مواردی از این قبیل تشکیل شده است.

قلم و کاغذ در قرن بیست‌ویکم به دلیل پیشرفت تکنولوژی محبوب خود را از دست داده و یادگیری آنلاین با استفاده از دستگاه‌های تلفن همراه به‌ویژه در دوران اخیر سیستم آموزشی را متحول کرده است. ارسال پیامک و ایمیل نیز هنر قدیمی نامه‌نویسی را کنار گذاشته است و حتی یادداشت‌های شخصی اکنون از طریق برنامه‌های تلفن همراه به اشتراک گذاشته می‌شوند. با این حال لوازم‌التحریر قدیمی هنوز در جهان مفید هستند و به‌طور کامل از بین نرفته‌اند.

تاریخچه روز جهانی لوازم‌التحریر

روز جهانی لوازم‌التحریر در سال ۲۰۱۲ ایجاد شد تا اطمینان حاصل شود که هنر نویسندگی منقرض نخواهد شد. این نگرانی به دلیل پیشرفت‌های تکنولوژیکی زمان حال ایجاد شده است که نوشتن را بسیار کمتر از دیگر روش‌های ارتباطی کاربردی می‌کند. با این حال مطالعات نشان داده است افرادی که با دست خود می‌نویسند، بیشتر درگیر ارتباطات هستند و حتی بیشتر یاد می‌گیرند، بنابراین نوشتن و در نتیجه لوازم‌التحریر احتمالاً همیشه وجود خواهند داشت.

کد خبر 747568

دیگر خبرها

  • غیبت ادامه‌دار عراقی‌ها در اردوی مس رفسنجان
  • «لولوی» حسن یزدانی پیدا شد!
  • برزگر: به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 
  • برزگر: مردم در المپیک از کشتی مدال می‌خواهند/ به‌راحتی می‌شد تیلور را شکست داد 
  • روز جهانی لوازم التحریر ۱۴۰۳ + تاریخچه و پوستر World Stationery Day
  • انتقاد کاربران عراقی از توییت اردوغان درباره بغداد
  • دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی و همتای عراقی وی در سن‌پترزبورگ
  • سخت‌ترین رقابت ورزشی در ایران
  • سقف قرارداد فوتبال زنان در ایران یک میلیارد تومان است
  • اولین فرمانده گردان شهید استان کهگیلویه و بویراحمد را بشناسید