Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرهنگی و توسعه وزارت ورزش و جوانان گفت: قرار است در سال ۱۴۰۰ افزایش دو برابری در بودجه این فدراسیون به وجود آید.

خبرگزاری میزان - عبدالحمید احمدی، معاون فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در مجمع عمومی فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی و محلی صحبت‌هایی انجام داد.

وی در ابتدای صحبت‌هایش با اشاره به حضور پرشور در انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همچنین انتخابات شورا‌های شهر و روستا قرار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همیشه شرایط و فضای انتخابات به گونه‌ای بوده که همواره انتقاداتی تند از دولت قبلی صورت می‌گیرد که متاسفانه به دور از انصاف است. در گفتگو‌ها به جای امید آفرینی، تصویری سیاه به مردم نمایش داده می‌شود. وظیفه تک تک مسیولین امید آفرینی و ارایه افقی روشن در بین جوانان است و اینکه همه چیز را سیاه و منفی نشان دهیم، کار درستی نیست، زیرا این چرخه تکرار می‌شود و همین شرایط برای آن‌ها هم پیش خواهد آمد. در رقابت‌ها نباید از اخلاق و انصاف دور شویم و برای یک رای، ذهن مردم را منحرف کنیم.

احمدی با تاکید بر درخشش تیم ملی والیبال و فوتبال در رقابت‌های لیگ ملت‌ها و انتخابی جام جهانی گفت: در گفتگو‌های نامزد‌های انتخاباتی فقط خبر‌های منفی شنیدیم، ولی خوشحالیم که ورزش در عرصه بین‌المللی خبر‌های خوشی را به سمع و بصر مردم رسانده و توانسته دل مردم را شاد کند. این درخشش‌ها برای جامعه ورزش مایه افتخار است، زیرا کسب این افتخارات روحیه نشاط و امید را در جامعه گسترش می‌دهد. جا دارد از تیم ملی والیبال و فوتبال تقدیر و تشکر کنم.

معاون فرهنگی وزارت ورزش و جوانان درخصوص اقدامات فدراسیون ورزش روستایی خاطرنشان کرد: باید تاکید کنم در هشت سال اخیر دستاورد‌های این فدراسیون کم نظیر بوده است. در سالیان اخیر وزارت ورزش و جوانان توجه ویژه‌ای به این فدراسیون داشته است. اینکه امروز آمار خانه‌های ورزش روستایی به بیش از هفت هزار رسیده و زمین‌های چمن مصنوعی به بیش از دو هزار عدد رسیده و اینکه در توسعه زیرساخت‌های ورزشی به تعداد ۵ هزار مکان و مجموعه ورزشی رسیده‌ایم، جزوی از مهمترین اقداماتی بوده که در این دولت و با همت فدراسیون ورزش روستایی به ثمر رسیده است.

وی ادامه داد: همواره از طریق جشنواره‌ها و مسابقات مختلف از ورزش‌های سنتی و آیینی خود حمایت کرده و در تلاش بوده‌ایم که به توسعه و ترویج بازی‌های بومی و محلی اهتمام کنیم. برای احیای برخی از بازی‌ها مستندسازی‌های خوبی انجام شد در دوره آقای جعفری، اطلس بازی‌های بومی و محلی کامل و بیش از هزار بازی در آن گنجانده شد. در تلاشیم تا بعضی از این بازی‌ها را ثبت بین‌المللی کنیم.

معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: در موضوع تربیت داوران و مربیان ورزشی ساکن روستا، با مشارکت فدراسیون‌های مخالف قدم بلندی برداشته شد و بیش از چهار هزار مربی و داور ورزشی تربیت شده و در روستا‌ها فعالیت دارند، ولی این اقدامات با قوت باید ادامه پیدا کند.

احمدی در مورد جام خوشه چین اظهار داشت: در دوره نخست با مشارکت همه جانبه فدراسیون ورزش روستایی کار گسترده‌ای انجام شد و درصددیم با اتکا به تجربه دوره اول، در سال ۱۴۰۰ گام دوم را محکم‌تر برداریم تا جوانان روستایی بتوانند حضور گسترده‌ای داشته باشند. امیدوارم این دوره با کیفیت بهتری برگزار سود.

وی خبر داد: تاکید ویژه‌ای بر اجرای برنامه‌های بین‌المللی داریم و انشالله تا نیمه سال، شاهد برگزاری چند رویداد بین‌الملی بومی و محلی در روستا‌های مرزی خواهیم بود.

احمدی افزود: نکته مهم دیگر بحث طرح روستای فعال است که گام‌های اولیه‌اش برداشته شده و باید با تعریف معیار‌های روستای فعال و مشارکت وزارت کشور و دهیاری‌ها، این طرح را عملیاتی کنیم تا از این طریق شرایط مشارکت روستاییان در ورزش را بیشتر فراهم کنیم. نکته بعدی تعاملی است که باید با نهاد‌ها و دستگاه‌های مختلف برای توسعه ورزش روستایی داشته باشیم، زیرا پیگیری تمام امور تنها از سوی یک فدراسیون، کفایت نمی‌کند و باید با افزایش تعامل با دستگاه‌ها و فدراسیون‌های مختلف، به کمک ورزش روستایی بشتابیم. در همین رابطه کمیته ورزش روستایی در فدراسیون‌ها فعال شده است.

احمدی در پایان گفت: در حوزه اعتبارات در تلاشیم تا اعتبارات بیشتری چه از طریق ادارات کل استان‌ها و چه وزارت ورزش و حوانان اختصاص بدهیم که قرار است در سال ۱۴۰۰ افزایش دو برابری در بودجه این فدراسیون به وجود آید. البته نباید تنها به اعتبارات اکتفا شود و فدراسیون باید با ایجاد فرصت، برای جلب منابع مالی عمل کند و روسای هیئت‌ها هم باید از ظرفیت خود برای جلب منابع مالی اهتمام کنند. وضع ورزش روستایی خوب نخواهد شد مگر با بهتر شدن وضعیت هیئت‌ها چرا که هییت‌های استانی نقش کلیدی در توسعه این ورزش دارند.

بیشتر بخوانید:  مجمع عمومی فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی برگزار شد

انتهای پیام

برچسب ها: وزارت ورزش احمدی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان وزارت ورزش احمدی فدراسیون ورزش روستایی وزارت ورزش و جوانان بازی های بومی بومی و محلی بین المللی بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در دستورکار قرار گرفته است، گفت: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان در برنامه قهرمان ایران که با حضور جامعه ورزش کشور و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان کشور در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه آرزوی دیرینه کشور یعنی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با حمایت دولت به ثمر نشست، اظهار کرد: از ظرفیت قهرمانان باید در راستای اشاعه ورزش در سطح کشور استفاده کنیم.  

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در ۷۰ رشته ورزشی ۹۵۴ مدال آور توانستند در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشور افتخار آفرینی کنند و پرچم ایران را به اهتزار آورند و به زودی مراسم تجلیل از این قهرمانان با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود و پاداش آن‌ها را تقدیم خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کردند، گفت: نه تنها قصد داریم وضعیت فعلی را حفظ کنیم بلکه برخی اقدامات تحولی را در دستورکار قرار داده‌ایم و در چند محور فعالیت‌ها را آغاز کرده‌ایم و جلسه شورای عالی کشور را در وزارت ورزش برگزار کردیم و یکی از مشکلات ما در بخش زیرساخت‌ها نیمه تمام ماندن برخی پروژه‌های ورزشی است که از دهه ۸۰ روی دست ورزش کشور باقی مانده و ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شده و قرار است پروژه جدیدی آغاز نشود تا این پروژها به بهره‌برداری برسد و بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

هاشمی با اشاره به ازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی، سالن ۱۲ هزار نفری، مجموعه سالن‌ها و استخر قهرمانی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد:  ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ورزشگاه بزرگ آزادی منظور شد تا مشکلات آن برطرف شود. همچنین مجموعه بین‌المللی ورزشی در تهران مدنظر قرار گرفت و به موقع این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود و با فعالیت پیمانکاران داخلی و خارجی مجموعه ورزشی درخور کشور را خواهیم داشت تا بتوانیم به خوبی در بخش رویدادهای ورزشی میزبانی، کنیم.

وی افزود: طرح آمایش ورزش سرزمین کشور ابلاغ و قرار شد ظرف مدت ۴ ماه آماده شود و عدالت ورزشی با اجرای این طرح آمایش را شاهد خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر آن تاکید دارند، حل مشکل ورزشکاران و قهرمانان است که در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: تمام مطالبات قهرمانان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کردیم و طی دو هفته آینده نیز پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود. علاوه بر این طرح سرباز قهرمان در قانون پیش بینی شده و تمامی مراحل خود را طی کرده است،

هاشمی با اشاره به اینکه احداث شهرک مدال‌آوران در دستورکار دولت قرار گرفته است، گفت: دیگر اقدام خوب مجلس، اصلاح ساختار و اساسنامه صندوق قهرمانان و پیشکسوتان بود و مستمری‌ها افزایش یافت. همچنین اصلاح حکمرانی و حرکت به سوی حکمرانی مطلوب در بخش ورزش کشور مدنظر قرار گرفته است و ناوگان تجهیزاتی فدراسیون‌ها را بعد از ۲۰ سال مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی از مرکز و انتقال میزبانی‌های ورزشی به سایر شهرهای کشور در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی دیگر مورد مهم و باید هر فدراسیون اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد و این مسئله دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است تا بتوانیم اختیارات بیشتری به فدراسیون‌های ورزشی بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی مدنظر قرار گرفته است، گفت: این آیین نامه به تصویب هیات وزیران خواهد رسید تا مشکل ورزش کشور حل شود.

هاشمی ادامه داد: موضوع دیگر فیرپلی مالی است در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته تا فدراسیون‌هایی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... که لیگ حرفه‌ای دارند بر اساس فیرپلی مالی فعالیت کنند.

وی با اشاره به برنامه ملی پیشرفت، خاطرنشان کرد: محور اصلی این برنامه توسعه ورزش همگانی است و به عنوان موضوع اصلی دنبال می‌شود و امیدواریم بیش از ۵۰ درصد جامعه از طریق ورزش به سلامت خود کمک کنند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در بخش ورزش حرفه‌ای نیز نظام جامع باشگاه‌داری به اتمام رسیده و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: خیلی از مشکلات و مسائل ورزش کشور از این طریق حل می‌شود و باید بدانیم ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سطح کشور داریم که می‌تواند در تولید شغل به ورزش کشور کمک کند. همچنین امیدواریم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را نهادینه کنیم و این دسته از اقدامات را در دستورکار قرار داده‌ایم و امیدواریم شاهد رشد ورزش کشور در مناطق مختلف کشور باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز به کار نوزدهمین رویداد ملی جامعه‌پرداز در گلستان
  • وزیر ورزش و جوانان: ۵٠٠ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم
  • برگزاری تور بین المللی دوچرخه‌سواری خزر؛ اواخر اردیبهشت
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • ثبت نام جام هواداری تمدید شد
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • میدان امام (ره) اصفهان جمعه میزبان همایش بزرگ «پهلوان ایرانی»
  • شیخ‌احمدی: داوری ژیمناستیک ایران به سطح بین‌المللی رسیده است
  • تدوین ۶۱ رقابت قهرمانی کشور در تقویم ورزش کارگری کشور برای سالجاری