Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در آیین رونمایی از پوستر جایزه بنیاد البرز موسوم به نوبل ایرانی به نخبگان علمی کشور در سال ۱۴۰۰ اظهار کرد: جایزه البرز با قدمت ۶۰ ساله با نام زنده یاد حسینعلی البرز تشکیل شد و در طول این دهه‌ها چندین نفر از نخبگان را مورد حمایت و تشویق خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: از جمله ویژگی‌های این نفرات برگزیده می‌توان به ثمره کار این بزرگواران که تسکین آلام بشری، بالا رفتن حیثیت جامعه بشری است، اشاره کرد.

مدیرعامل فرهنگی بنیاد فرهنگی البرز تصریح کرد: از جمله تغییرات جایزه البرز نسبت به سال‌های پیش، ایجاد ساختار دبیرخانه است. گروه مشاوران جایزه البرز برای کمک به بنیاد آماده است، در واقع این گروه‌ها با حضور نخبه‌های کل کشور تشکیل شده است.

ارشدی بیان کرد: افزایش رقم نقدی این جایزه از جمله برنامه‌های مهم این بنیاد در سال‌های آینده است. امیدواریم با اجرای صحیح این برنامه تلاش این بنیاد به ثمر برسد.

نظام بندی جوایز البرز اهمیت ویژه ای دارد

در ادامه حسن دانایی فرد، عضو شورای سیاستگذاری جایزه البرز اظهار کرد: موضوع نظام بندی جوایز البرز موضوع بسیار مفیدی است. در دستگاه آکادمیک ایران، کمک دستگاه‌های غیردولتی برای افزایش ارزش این جایگاه، بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: اگر بتوانیم این جایزه را با وزارت علوم پیوند دهیم، به گیرندگان این جایزه، کمک بسیار شایانی خواهد شد. 

دانایی فرد تصریح کرد: کمک بنیاد البرز به دانشگاه‌های کشور و پیوند آن با دانشگاه‌ها یک موضوع حائز اهمیت برای رسیدگی با آلام عموم مردم است. 

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نخبگان علمی جایزه بنیاد البرز جایزه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه شناسایی صاحبان استعدادهای برتر در مسیر نخبگی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان، رسول محمدقلی معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان گفت: بنیاد ملی نخبگان در راستای گسترش دایره نخبگی بر مبنای سند راهبردی کشور در امور نخبگان و با هدف توانمندسازی، مهارت‌افزایی و ایجاد زمینه‌های رشد و شکوفایی حداکثری استعدادهای فردی و گروهی صاحبان استعدادهای برتر در حوزه های ادبی، هنری و مهارتی، از این افراد پشتیبانی می‌کند.

وی ادامه داد: بر این اساس، مبتنی بر رویکرد شناسایی فعال، اطلاعات حائزان شرایط از مراکز مرتبط استعلام و بدون نیاز به ثبت درخواست ذی‌نفعان، برای هر یک در سامانۀ اطلاعاتی بنیاد ملی پرونده تشکیل می‌شود؛ سپس از حائزان شرایط برای ورود به مسیر نخبگی در بنیاد ملی دعوت به عمل می‌آید.

محمدقلی با بیان اینکه برگزیدگان رویدادهای سطح ۱ در هر کدام از حوزه های ذکر شده و همچنین توصیه‌شدگان از سوی نهادهای معتبر، از جمله حائزان شرایط ورود به مسیر نخبگی بنیاد ملی هستند، گفت: در این طرح، هر یک از برگزیدگان پس از انتخاب استاد راهبر، «برنامۀ توانمندساز» خود در مسیر نخبگی را با همکاری وی تدوین و اجرایی می‌سازند.

معاون مستعدان و آینده‌سازان بنیاد ملی نخبگان ادامه داد: «برنامۀ توانمندساز» شامل مجموعه فعالیت‌هایی است که در سه بخش «تخصصی- تحصیلی»، «توسعه مهارت‌های فردی» و «فرهنگی و اجتماعی» متناسب با سن برگزیده و در چارچوب شیوه‌نامه، با همکاری استاد راهبر و برگزیده برای یک‌سال تدوین و اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان، به منظور انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز در مسیر نخبگی از سوی برگزیده، امکان بهره‌مندی از اعتبار و تسهیلاتی را فراهم می‌کند نیز گفت: اعتبار مالی انجام فعالیت‌های برنامۀ توانمندساز، لحاظ امتیاز برای بهره‌مندی از تسهیلات ویژۀ بنیاد ملی شامل کمک‌هزینۀ حضور در مجامع تخصصی خارج از کشور، تسهیلات خدمت نظام‌وظیفه، جذب در دستگاههای اجرایی و همچنین خدمات تسهیلگر مانند ارائة کمک‌هزینه به منظور تولید اثر و خرید تجهیزات، بخشی از تسهیلاتی است که بنیاد به برگزیدگان این حوزه ها ارائه می‌کند.

محمدقلی در پایان گفت: همچنین بنیاد در نظر دارد از رویدادهای سطح ۲ حوزه های تخصصی ذکر شده حمایت کند. سطح اعتباربخشی به این رویدادها، با توجه به میزان پشتیبانی از برگزیدگان پس از کسب جوایز، مشخص می‌شود.

شایان ذکر است، متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت فایل «شیوه‌نامۀ شناسایی، رشد و تعالی صاحبان استعدادهای برتر ادبی، هنری و مهارتی در مسیر نخبگی » می توانند اینجا کلیک کنند.

کد خبر 6078000 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • پوستر جالب گل گهر برای مصاف با استقلال خوزستان؛ فوتبال روی فرش ایرانی + عکس
  • رونمایی از لوح ثبت ملی پخت سمنوی البرز
  • رونمایی از لوح ثبت ملی آیین پخت سمنوی سادات البرز
  • پوستر/ بازم میگی فتوشاپه؟
  • بیانیه بنیاد ملی نخبگان در پی انجام عملیات پر افتخار «وعده صادق»
  • انتخاب دکتر صابر امیری به عنـوان عضـو هیئت‌علمـی برگزیده طـرح کاظمـی آشـتیانی از سـوی بنیاد ملی نخبگان کشور
  • بازدید از شرکت ایران خودرو برای دانشجویان رشته مکانیک و صنایع
  • شیوه‌نامه شناسایی صاحبان استعدادهای برتر در مسیر نخبگی ابلاغ شد
  • دانشگاه بیرجند، میزبان طرح بورسیه صنعتی بنیاد ملی نخبگان شد
  • عضو هیات علمی دانشگاه برنده جایزه بنیاد ملی نخبگان شد