Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلیلی در ویدئو کنفرانس با کشاورزان گفت: همانطور که صادراتی نفتی برای کل کشور اهمیت دارد، صادرات محصولات کشاورزی نیز بسیار مهم است و ارتقاء کشاورزی با نگاه ارزآوری، اشتغال را نیز افزایش خواهد داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم،  سعید جلیلی نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در ویدئو کنفرانس با اصناف کشاورزی از استودیو اختصاصی در تلوبیون در گفت‌وگو با یک کشاورز نخودکار از استان کرمانشاه، گفت: کرمانشاه علیرغم دارایی فرصت‌های کم‌‌نظیر در عرصه کشاورزی، متاسفانه رتبه دوم بیکاری کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک مشکل بزرگ عدم توجه به صنایع تبدیلی در این استان است.

جلیلی: "نگاه حداقلی" و "نگاه حداکثری" رویکردهای دو تفکر برای اداره کشور در 4 سال آینده استجلیلی: جهش ایران ‌جهاد بزرگ می‌خواهد /‌گفتمان ‌استراتژیک برای پیشرفت ایران دارمجلیلی: کادر درمان کشور ربات نیستند/ رئیس جمهور سلامت را فقط از وزارت بهداشت نخواهد

وی افزود: کرمانشاه همجوار با عراق است و فرصت صادرات برای این استان مهیاست؛ بنابراین سرمایه‌گذاری در صنایع تبدیلی این استان، فرصت مهمی است. من مرزهای مختلف کرمانشاه را رفتم؛ اولین لازمه پیشرفت کشاورزی، آموزش است چه در بحث صنایع تبدیلی چه در بحث صادرات.

جلیلی با بیان اینکه استانداری‌ها و اداره کل‌های دولتی مسئولیت دارند و قابل قبول نیست که جوان کرمانشاهی بیکار باشد و اداره‌کل دولتی بی‌تفاوت باشد، اظها داشت: من اگر استاندار در کرمانشاه منصوب کنم، قطعا یکی از ماموریت‌های اصلی و مطالبه از او این خواهد بود که صادرات استان را به صورت جدی ارتقاء بدهد.

این نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری در گفت‌وگوی برخط با یک  نخل‌دار بوشهری از دشتستان، اظهار داشت: بازاریابی برای صادرات خرما، انگیزه کشاورزان نخل‌کار را افزایش خواهد داد استان بوشهر و سایر استان‌های تولیدکننده خرما به عنوان یک محصول غذایی مهم، باید در زمینه ماموریت تعریف کنند.

وی افزود: دولت موظف است که با در تعیین ماموریت ارزآوری، بخشی از آن را منوط به کالاهایی مثل خرما قرار دهد و در این زمینه برنامه‌ریزی کند همانطور که صادراتی نفتی برای کل کشور اهمیت دارد، صادرات محصولات کشاورزی نیز بسیار مهم است و ارتقاء کشاورزی با نگاه ارزآوری، اشتغال را نیز افزایش خواهد داد.

جلیلی در گفتگو با یک  تولیدکننده دانه‌های روغنی از علی آباد کتول استان گلستان با اشاره به اینکه هشتاد و پنج درصد مصرف روغن کشور ما واردات می‌شود، گفت: اگر به سمت خودکفایی حرکت کنیم، جلوگیری از ارزبری و مهاجرت از روستا، ایجاد اشتغال فراهم خواهد شد.

این کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه فرصت خوبی برای کشت دانه‌های روغنی، روغن‌کشی و تصفیه روغن در کشور وجود دارد و قابل ارتقاء است، اظهار داشت: یکی از کارهای خوبی که در دولت آقای روحانی شروع شد، کشت دانه‌های روغنی بویژه کلزا بود که البته با رشد لازم ادامه پیدا نکرد.

وی افزود: 250 هزار هکتار کشت کلزا و سویا را باید به 900 هزار هکتار برسانیم. برنامه ما این است که این میزان کشت فعلی را به 800 هزار هکتار برسانیم. کسانی که منافع‌شان در واردات دانه‌های روغنی است، از جمله موانع خودکفایی هستند که باید مقابل آنها ایستاد.

جلیلی خاطرنشان کرد: طبق برنامه ما، باید بخش مهمی از ارز دولتی که برای واردات کالاهای اساسی اختصاص می‌یابد را به صورت هدفمند به خرید تضمینی محصولات کشاورزی در داخل اختصاص بدهیم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری 1400 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1400 سعید جلیلی دانه های روغنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان نویدرضا فراهانی روز چهارشنبه گفت‌: تولید در گلخانه ۱۰ برابر تولید در فضای باز است از سویی دیگر این نوع کشت ارزش افزوده خوبی به همراه دارد.

وی ادامه داد: به دلیل رویکرد صادرات‌محور محصولات گلخانه‌ای با رونق این نوع کشت، امکان صادرات محصولات کشاورزی به کشورهای منطقه فراهم شده و سود خوبی عاید گلخانه‌داران می‌شود.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان به توسعه گلخانه‌ها در گلستان اشاره کرد و توضیح داد: سیاست توسعه گلخانه‌های کشور مبتنی بر مطالعاتی بود که توسط وزارت جهاد کشاورزی در اواسط دهه ۹۰ انجام شد و براساس آن پس از تصویب هیات دولت، توسعه کشت گلخانه‌ای در کل کشور کلید خورد.

فراهانی با اشاره به اینکه در سایه کمک‌های دولت، محصولات کشاورزی از فضای باز به فضای زیرپوشش گلخانه منتقل شدند، بیان کرد: گلستان به دلیل برخورداری از اقلیم‌های متفاوت از جمله مناطقی است که برای توسعه کشت گلخانه‌ای شناسایی شده و در راستای آن دولت برای توسعه گلخانه‌ها در مناطق مستعد، اعطای تسهیلات و صدور مجوز به متقاضیان کمک کرد.

وی به حمایت های جهاد کشاورزی از متقاضیان احداث گلخانه اشاره کرد و توضیح داد: انجام هر فعالیتی نیاز به دانش و تجربه دارد لذا علاقه‌مندان به این حوزه باید از حداقل اطلاعات و دانش در حوزه کشت گلخانه‌ای برخوردار باشند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان حداقل مساحت مورد نیاز برای احداث گلخانه در روستاها را چهار هزار متر مربع زمین اعلام کرد و گفت: حداقل سه هزار متر مربع از زمین باید زیر پوشش گلخانه ای برود.

فراهانی از علاقه‌مندان به احداث گلخانه‌ خواست؛ سطوح بالاتری را برای احداث گلخانه انتخاب کنند تا ضمن افزایش درآمد، در آینده امکان صادرات محصولات خود را داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان پس از دریافت پروانه تاسیس گلخانه می‌توانند مجوز تغییر کاربری زمین و تامین انشعابات گاز، برق را دریافت کنند در کنار آن دولت برای حمایت از این افراد، ۸۰ درصد هزینه ساخت گلخانه را در قالب تسهیلات پرداخت می‌کند.

مدیر باغبانی جهاد کشاورزی گلستان با بیان اینکه تسهیلات احداث گلخانه با بازپرداخت پنج ساله با یک سال تنفس به متقاضیان اعطا می‌شود، افزود: تسهیلات پرداختی برای احداث گلخانه، از محل تبصره ۱۸ و با کارمزد ۱۸ درصد به متقاضیان تعلق می‌گیرد.

وی از برپایی کارگاه‌های آموزشی مستمر در طول سال برای ارتقای دانش گلخانه‌داران خبر داد و گفت: از سال ۱۳۹۶ تاکنون برای ۴۰۰ طرح گلخانه‌ای به مساحت ۱۰۴ هکتار تسهیلات اعطا شده و ۷۷ طرح گلخانه‌ای نیز به مساحت ۵۶ هکتار در دست ساخت است.

به گفته فراهانی؛ در یک سال گذشته با توجه به محدودیت منابع مالی، روند اعطای تسهیلات کُندتر شده اما باز هم حمایت های لازم از متقاضیان وجود دارد تا اعطای تسهیلات در اولین فرصت عملیاتی شود.

استان گلستان حدود ۹۲ هکتار گلخانه فعال دارد که ۱۴ هزار تن سبزی و صیفی‌جات از این بستر تولید می‌شود، همچنین بخشی از فضای گلخانه‌ای استان به پرورش درختچه‌ها و گل‌های زینتی اختصاص یافته است.

در حال حاضر محصولات گلخانه‌ای گلستان به ۱۰ کشور صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • دو برابر شدن کشت دانه روغنی کلزا در میاندوآب
  • لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی
  • کشت دانه‌روغنی‌کلزا در میاندوآب ۲ برابر شد
  • خودکفایی ایران در تولید بذر اصلاح شده گندم دیم
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • نوسازی ناوگان مکانیزاسیون راه‌حلی مناسب برای تحقق خودکفایی محصولات استراتژیک
  • متوسط برداشت زعفران در هر هکتار ۳.۲ کیلو است
  • هدف‌گذاری ارزآوری ۵ میلیاردی از صادرات خدمات مهندسی آب و برق
  • برداشت ‌و خرید دانه کلزا توسط بخش خصوصی آغاز شد
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان