Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، رضا اردکانیان دقایقی قبل در آیین بهره‌برداری از پروژه آب‌رسانی به 20 روستای شهرستان بافق اظهار داشت: ما در مصرف آب کشاورزی در کشور قطعاً باید چاره‌اندیشی کنیم و اگر فکری به حال آن نکنیم با وجود تمام پروژه‌های انتقال آب، نابود شدن این تمدن را فقط به تعویق انداخته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه تمام طرح‌های آبی از جمله تأمین آب و مدیریت مصرف باید با همدیگر انجام شود گفت: به‌هنگام افتتاح پروژه خط اول انتقال آب به یزد، همه فکرها بر این بود که مشکل آب یزد حل شد ولی این اتفاق نیفتاد و در صورتی که مدیریت مصرف نباشد اتفاق هم نمی‌افتد.
وزیر نیرو ادامه داد: مصرف آب کشاورزی کشور چندین برابر صنعت و شرب است و مقام معظم رهبری هم در این زمینه فرمودند که اگر ما بتوانیم بدون اینکه لطمه‌ای به تولید محصول کشاورزی وارد شود، تنها 10 درصد صرفه‌جویی در مصرف آب داشته باشیم، به‌اندازه مصرف کل آب شرب و صنعت کشور مدیریت مصرف داشته‌ایم.

اردکانیان تصریح کرد: در صورتی هم که این کار را نکنیم، تمام هزینه‌ها و وقت‌هایی که برای تأمین آب انجام می‌دهیم اثرگذار نخواهد بود و کاربرای آیندگان در حوزه تأمین و مصرف آب بسیار سخت‌تر از آن چیزی خواهد بود که الآن برای ما وجود دارد.

وی افزود: استان یزد الآن برنامه‌های مشخص و دلگرم‌کننده‌ای دارد که همه مردم و سرمایه‌گذاران می‌توانند با امیدواری و اطمینان به فعالیت‌های خود توسعه و ادامه دهند.

وزیر نیرو یادآور شد: تمهیدات قانونی لازم برای انتقال آب از خارج استان و هم مجوز انتقال از دریا صورت گرفته و کارهای مطالعاتی آن انجام شده است و سرمایه‌گذاران باید سریعاً دست به کار شوند و این کار را زودتر عملیاتی کنند.

اردکانیان با تأکید بر اینکه سرمایه‌گذاری خوبی باید در حوزه جمع‌آوری و تصفیه پساب صورت بگیرد گفت: پروژه امروز کار بسیار خوبی است که در شهرستان بافق صورت گرفته است و باید در دیگر نقاط استان هم این کار انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: همین روزها در تدارک توافق بزرگی با وزارت صنعت، معدن و تجارت و با مشارکت صنایع بزرگ کشور هستیم که ان‌شاءالله تا چیزی حدود 10 هزار مگاوات تولید ظرفیت انرژی مورد نیاز خود را سرمایه‌گذاری کنند تا هم زمینه توسعه صنایع بزرگ کشور فراهم شود و هم بار مناسبی از مصرف برق کشور در حوزه‌های دیگر برداشته شود.

وزیر نیرو تصریح کرد: آن‌قدر همه توانمان را صرف کوبیدن بر طبل کاستی‌ها کردیم تا امکانات بیشتری را تدارک بدهیم، زمینه‌ای به وجود آمد که مردم از داشته‌ها نتوانند آن‌گونه که باید و شاید بهره‌مند باشند و لذت ببرند.

اردکانیان با بیان اینکه همه ما در عرصه‌های مختلف از جمله مسئولان و اصحاب رسانه از این موضوع غافل شدیم، گفت: هرچند شاید مردم این موضوع را مطالبه نکنند اما می‌خواهند و حق دارند که از داشته‌هایشان هم لذت ببرند و داشته‌های آنها به رخشان کشانده شود و یادآوری شود که شرایط 20 سال پیش و 10 سال قبلمان چه بوده و شرایط امروزمان چه‌چیزی است.

وی اضافه کرد: این را که امروز گفته می‌شود سرانه آب شهری در یزد 99 و 7دهم درصد است باید به مردم به‌درستی بگوییم که این نسبت در جامعه شهری جهان به‌صورت میانگین به‌نسبت 85 درصد است.

وزیر نیرو همچنین اعلام کرد: شاخص کشوری بهره‌مندی هموطنان ما در روستاها نزدیک به 82 درصد است و باید به مردم ایران گفته شود که این میزان به‌صورت میانگین در دنیا نزدیک به 50 است و ما 30 درصد از میانگین جهانی بالاتر هستیم.

اردکانیان افزود: بحث این وزیر و این دولت نیست بلکه بحث نظامی است که برای برپایی و تداوم آن خون‌های زیادی داده شده است و این حق مردم است که کنار همه کاستی‌ها و کمی‌ها، داشته‌های آنها هم اعلام شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال هم برنامه‌ ریزی شده است تا پایان سال 290 پروژه بزرگ که با احتساب پروژه‌ های امروز 54 مورد افتتاح شده و می‌شود، با سرمایه‌ گذاری حدود 64 هزار میلیارد تومان در قالب پویش «هر هفته_الف_ب_ایران» به بهره‌ برداری برسد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: وزیر نیرو اب و برق وزیر نیرو داشته ها مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۸۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت درست بارندگی در یزد

عزیزالله سیفی، رئیس شورای اسلامی یزد  با اشاره به بارندگی شدید سه شنبه شب در این شهر گفت: مشکلات آبگرفتگی در شبانه روز گذشته کمتر اتفاق افتاد و اقداماتی که شورای شهر یزد برای دفع آب‌های سطحی انجام داد باعث شد بسیاری از مشکلات حل شود.

او افزود: بیشترین بارندگی در منطقه ۳ شهرداری یزد بود و حجم روان آب‌های زیادی را شاهد بودیم و البته سیل بند‌های این منطقه نیز نگرانی ایجاد کرده بود که امکان سر ریز وجود داشت و خوشبختانه طی بازدیدی که انجام شد برای افزایش تاج سیل بند‌ها اقدام شد و مشکلی وجود نداشت.

رییس شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: روان آب‌ها در منطقه ۳ و شهر حمیدیا مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرد که شهرداری‌ها با مشارکت یکدیگر سریعا ورود کرده و این مشکل رفع شد و انشاالله در بارندگی‌های بعدی این چند نقطه که مشکل دار است نیز رفع شود تا نگرانی مردم این مناطق نیز در بارندگی‌ها حل شود.

سیفی گفت: شهر یزد شیب مناسبی ندارد و در طراحی‌های اولیه نیز این مسئله لحاظ نشده است، در این شورا با اقدامات سال‌های اخبر، مسیر رودخانه مرکزی یزد احیا شد و با تکمیل این رودخانه بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

او اظهار داشت:برای لوله گذاری معابر و همچنین اصلاح گذر در جای جای شهر اقدام و بیش از ۸۰۰ چاه جذبی نیز حفر شد و امیدواریم با ادامه این مسیر و اقدامات پیشگیرانه‌ای که انجام خواهد شد، شاهد کمترین مشکل در این زمینه باشیم

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور درحال حل‌شدن هستند
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل شدن هستند
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی
  • مدیریت درست بارندگی در یزد
  • روزنامه اصولگرا: تعطیلی شنبه یا پنجشنبه، کشور را با خطر فضای دوقطبی جدید روبه‌رو کرده
  • ۹ دلیل پنهان «احساس خستگی دائمی» که از آن‌ها بی خبر بودید
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!