Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسه هماهنگی و هم اندیشی فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان کشور در سال 1400 با حضور علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت و روسای ادارت فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی کشور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛  در این جلسه معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش از راه اندازی صفحه ای در شبکه شاد برای فعالیت اوقات فراغت خبر داد و گفت: ؛ در تابستان امسال ۳۰ هزار پایگاه برای حضور دانش آموزان هدف گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه همکاران در بخش‌های آموزش و پرورش تلاش دارند تا جایگاه حوزه پرورشی را ارتقا دهند گفت: در هفته گذشته ایجاد رشته‌های امور تربیتی و مشاوره در دانشگاه فرهنگیان تصویب شد و از اول مهر دانشجویان این دو رشته به صورت مجزا تحصیل می‌کنند.

کاظمی به افزایش اعتبارات حوزه پرورشی و فرهنگی و افزایش سهم نیروی انسانی از ۸ هزار نیرو به ۹ هزار نفر اشاره کرد و ادامه داد: کلیات نظام جامع مشاوره تصویب شده و جزئیات آن نیز در دستور کار است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر اعلام کرد حوزه پرورشی و فرهنگی امروز با فعالیت‌های شبانه روزی همکاران توانسته جایگاه اول را در فضای شاد به خود اختصاص دهد و سبد فعالیت این حوزه با ایجاد برنامه‌های فرهنگی و هنری، ایجاد ده‌ها هزار کانال و وجود ۳۰ هزار گروه یاریگران زندگی در مدارس جای خود را باز کرده است.

کاظمی خبر داد: در صفحه اول شاد پویش رای اولی را با ۵ کانال داریم که با مشارکت تشکل‌های دانش‌آموزی و راه اندازی ۱۰ پویش درحال فعالیت است.

وی درباره فعالیت‌های تابستانی دانش‌آموزان ادامه داد: یکی از مهم ترین فعالیت‌‌های در دستورکار اوقات فراغت است تمام برنامه‌ها باید در فضای مجازی باشد؛ به زودی صفحه ای در شبکه شاد برای فعالیت اوقات فراغت راه اندازی خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اعلام اینکه افتتاح پایگاه‌های اوقات فراغت به میزبانی استان زنجان خواهد بود اظهار کرد راه اندازی ۳۰ هزار پایگاه هدفگذاری شده که تاکنون در سامانه همگام ۸ هزار پایگاه ثبت شده است که این موضوع ادامه دارد.

کاظمی به برنامه‌ها و پویش‌های سازمان دانش‌آموزی در بخش رای اولی‌ها در ۳ حوزه خبرگزاری پانا، تشکیلات پیشتازان و مجلس دانش‌آموزی اشاره کرد و نقش تشکل‌های دانش‌آموزی را در بحث اوقات فراغت موثر دانست.

در ادامه جلسه، علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی گفت:  پایگاه تابستانی که دبیرخانه آن به معاونت پرورشی سپرده شده است به عنوان یک برنامه کلیدی و حاکمیتی خواهد بود که مسئولیت آن به ما سپرده شده است.

وی افزود: پایگاه تابستانی یک برنامه مهم است و ما این امانت گرانبها را باید در ۳ ماه تابستان مسئولانه پیش ببریم.

رمضانی بیان کرد: کرونا استفاده از فضای مجازی را با اهمیت می‌کند و باید مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها ستادهای استانی را هرهفته برگزار کنند تا آسیب شناسی در این زمینه صورت گیرد.

مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی گفت: ظرفیت فضای مجازی باید در اختیار تمام مدارس باشد و نیز با اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا در وضعیت سفید دانش‌آموزان در فضای باز در پایگاه‌ها حضور پیدا کنند تا نگرانی خانواده‌ها دراین باره رفع شود. وی در همین زمینه  افزود: مجوز حضوری شرکت شدن کلاس ها در پایگاه‌های تابستانی باید از ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته تا فعالیت‌ها به بهترین شکل انجام شود.

.همچنین در این جلسه، حسن مظفری رییس ستاد اجرایی فعالیت های تابستانی و مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ضمن تقدیر از تلاش همکاران و نیز حسن اعتماد وزارت نسبت به میزبانی استان زنجان از این حرکت بزرگ کشوری ابراز داشت: به عنوان یک مربی پرورشی امیدوارم شاهد شور و نشاط و همراهی دانش آموزان با این فعالیت ها باشیم.

وی به آمادگی استان در اجرای برنامه های تابستانی اشاره کرد و افزود: زنجان برای برگزاری فعالیت های تابستانی  با  سایر استان ها در هماهنگی و ارتباط کامل می باشد.

همچنین در این جلسه روسای ادارات فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی استان های زنجان، گیلان، گلستان، لرستان و قم به ارائه گزارش عملکرد فعالیت های خود در این زمینه پرداختند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دانش آموزان کشور معاون پرورشی و فرهنگی فعالیت های تابستانی پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش اوقات فراغت استان زنجان دانش آموزان فرهنگی هنری دانش آموزی راه اندازی برنامه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۳۹۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور

تغییر تقویم آموزشی مدارس (زمان آغاز و پایان سال تحصیلی) از موضوعاتی است که دستخوش سیاست‌گذاری‌های متفاوت بوده است.

به گزارش تسنیم، در بازه‌هایی از زمان (دهه ۷۰)، آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان از اول شهریور بود که این موضوع به دلیل برخی از شرایط به ویژه گرمای هوا با تبعات منفی بر کیفیت تحصیل دانش‌آموزان همراه بود.

در نهایت مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۶ با تصویب یک قانون تأکید کرد: زمان بازگشایی مدارس در سراسر کشور همه ساله اول مهر ماه بوده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه می‌یابد.

اواخر سال ۱۴۰۲ یکبار دیگر موضوع تغییر تقویم آموزشی مدارس مطرح شد و در همین ارتباط میثم لطیفی؛ رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: از مجلس خواستیم این اجازه را داشته باشیم که شروع سال تحصیلی برای دانش‌آموزان لزوماً از ابتدای مهرماه نباشد. قرار است بتوانیم با توجه به اوضاع اقلیمی یعنی‌مناطق گرمسیر و سردسیر درجه‌ای از اختیار را به ادارات کل آموزش‌وپرورش و وزارت آموزش‌وپرورش برای شروع سال تحصیلی بدهیم که این موضوع به مصرف انرژی و سلامت فرزندان در مناطق جغرافیایی مختلف در کشور کمک می‌کند.

در همین ارتباط محمود امانی طهرانی؛ دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره تغییر زمان آغاز سال تحصیلی دانش‌آموزان اظهار کرد: یک طرح در مجلس شورای اسلامی برای اصلاح تقویم آموزشی تهیه شده است که به شورای عالی آموزش و پرورش جهت بررسی ارجاع شد و این شورا اصلاحاتی اعمال و آن را به مجلس بازگرداند.

وی افزود: این طرح در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شد و هم اکنون در نوبت بررسی و تصویب در صحن علنی مجلس است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش ادامه داد: در صورتی که این طرح به مصوبه مجلس تبدیل شود، مصوبه قبلی که زمان آغاز و پایان سال تحصیلی را تعیین کرده بود، لغو می‌شود و اختیارات بیشتری به آموزش و پرورش با توجه شرایط مختلف در جغرافیای کشور داده می‌شود.

امانی طهرانی در پاسخ به این پرسش که آیا این طرح در برگزاری امتحانات نهایی خلل ایجاد می‌کند یا خیر، گفت: امتحانات نهایی امری است که در یک برنامه واحد کشوری قابل ارائه است، اما در بسیاری از مناطق می‌توانند مدت سال تحصیلی را با برنامه‌ریزی بهتر با توجه به شرایط آب و هوایی خود تنظیم کنند.

دیگر خبرها

  • ارسال بیش از ۱۴۰۰ نامه از طرف طبیعت
  • آزمون‌های شبه نهایی کاملاً مشابه آزمون‌های نهایی برگزار می‌شوند
  • رفع ابهام دونوبته شدن کنکور/ آیا با تاثیر معدل در کنکور عدالت اجتماعی برقرار می‌شود؟
  • دانش‌آموزان چهارمحالی حمایت خود را از عملیات «وعده صادق» اعلام کردند+ عکس
  • از راه‌اندازی پویش «سپاس سردار» تا ساخت‌ پروفایل‌ «من‌ و سردار، شما همه‌»
  • جلسه‌ هم‌اندیشی حقوقدانان و کارشناسان قضایی در گراش
  • اجتماع مردمی در حمایت از اقدام سپاه در حرم رضوی + فیلم
  • حمایت دانش آموزان پیشوایی از حمله موشکی سپاه
  • تغییر زمان آغاز سال تحصیلی مدارس کشور
  • پتروشیمی ارومیه میزبان راهیان پیشرفت نورانی سمپاد