Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-25@12:16:58 GMT

نویسنده‌ای که برای کمک به بیماران سرطانی قلم می‌زند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۱۳۵

نویسنده‌ای که برای کمک به بیماران سرطانی قلم می‌زند

امین خالصی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در سمنان اظهار کرد: ۳۳ سال سن دارم در رشته دانشگاهی کسب و کار مشغول به تحصیل هستم و شغل اصلی‌ام نویسندگی نیست؛ اما در کنار آن شغل به نویسندگی نیز علاقه زیادی دارم.

وی از قوه تخیل بالای خود گفت و افزود: از همان کودکی علاقه‌مند به نوشتن بودم و به راحتی می توانم با کلمات بازی کنم و با تعریفی که استادم در کلاس‌های انجمن اهل قلم از دست‌نوشته‌هایم انجام داد، ذوق نویسندگی در من بیشتر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خالصی هدفش را از ورود به عرصه نویسندگی پرداختن به مسائل اجتماعی و مشارکت در امور خیرخواهانه عنوان کرد و گفت: دوست دارم نقشی حتی کم و کوچک در ترویج فرهنگ کتاب و کتاب‌خوانی داشته باشم.

این نویسنده جوان با اشاره به اینکه جلد نخست رمان «گاهی گرگ، گاهی میش» به چاپ رسیده است و جلد دوم آن در مرحله نگارش است، بیان کرد: نگاهم به نویسندگی جنبه مالی ندارد و هدفم از نوشتن و چاپ کتاب این است که بخشی از مبلغ فروش آن را صرف امور خیر کنم.

خالصی عنوان کرد: وقتی نخستین کتابی را که نوشتم و با هزینه شخصی آن را به چاپ رساندم، تصمیم گرفتم بخشی از فروش آن را صرف هزینه بیماران سرطانی شهر خودم یعنی سمنان کنم.

وی بیان کرد: قصد دارم با مؤسسه‌های خیریه در شهرهای مختلف استان سمنان ارتباط برقرار کنم تا بتوانم هدفی را که از چاپ و فروش کتاب دارم، عملی کنم.

این نویسنده سمنانی اضافه کرد: امیدوارم مردم استقبال خوبی از خرید کتابم داشته باشند و مؤسسات خیریه نیز همراهی کنند تا بتوانم در راهی که در پیش گرفته‌ام موفق شوم. 

خالصی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه ۳۳ سال بیشتر ندارم؛ اما تجربه‌های تلخ و شیرین زیادی را در کارهایی که تا به حال انجام داده‌ام؛ تجربه کرده‌ام و دوست دارم روزی زندگی‌نامه‌ام را در قالب یک کتاب به رشته تحریر درآورم.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/س/

منبع: فارس

کلیدواژه: سمنان کتاب نویسندگی اجتماعی کمک به بیماران سرطانی نویسنده سمنانی دغدغه اجتماعی فروش کتاب کتاب و کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو

«زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری از سوی انتشارات ققنوس منتشر شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ انتشارات ققنوس کتاب «زندگی‌ای که ارزش زیستن دارد،‌ آلبرکامو و تمنای معنا» نوشته رابرت زارتسکی را با ترجمه محمدرضا عشوری منتشر و روانه بازار نشر کرد.

در مقدمه کتاب آمده است:‌ کامو درباره نویسنده و حرفه‌اش می‌گوید: نویسنده  نمی‌تواند در خدمت کسانی باشد که تاریخ را می‌سازند؛ بلکه باید در خدمت کسانی باشد که تاریخ را تحمل می‌کنند... سکوت یک زندانی ناشناس، رهاشده و تحقیرشده در گوشه‌ای از دنیا، کافی است تا نویسنده را از آوارگی‌اش نجات دهد، زمانی که نویسنده در میانه زندگی آزاد و ممتاز خود از فراموش کردن این سکوت امتناع بورزد و آن را با توسل به هنرش فریاد بزند.

درباره کامو کتاب‌های زیادی نوشته شده است،‌ در اکثر این کتاب‌ها 3 موضوع ثابت وجود دارد که عبارتند از عصیان، میانه‌روی و اسودر (بیهودگی) که به پوچی هم ترجمه می‌شود. این سه موضوع در این کتاب نیز نمود دارد،‌ چون شالوده اصلی تفکرات کامو برهمین‌ 3 اصل استوار است، اما این کتاب دو فصل دیگر هم دارد که در کتاب‌های دیگر وجود ندارند، یکی «سکوت» و دیگری «پایبندی» که کسی آثار کامو را از این دو منظر نگاه نکرده است. سکوتی که بر اثر حضور ساکت و خاموش مادر در آثار کامو بازتاب یافته، و تنها آرزوی کامو این بود که کاش مادرش می‌توانست هر آنچه نوشته بخواند. فصل «پایبندی» اما به تأثیر پدر در زندگی کامو اشاره دارد، پدری که او فرصت نکرد هیچ‌وقت بشناسدش اما در تمام عمر به تنها آموزه او پایبند ماند: پایبندی به انسان و ذات انسانی.

معمولا در آثار کامو اجزایی چون ساحل، دریا و آفتاب که به طور کلی مدیترانه و به طور اخص زادگاهش الجزایر را به خاطر می‌آورد، بسیار به کار رفته‌اند، اما نویسنده این کتاب می‌نویسد: شخصیت ساکت مادر بسیار بیشتر از دریا، بن‌مایه نوشته‌های کامو را تشکیل داده است. این خورشید یا شاید سیاه‌چاله همه چیز را به سمت خود می‌کشید.

حاشیه جدید برای جایزه جلال؛ «آلبر کامو در ایران» از کتابی رونویسی کرده که 8 سال پیش منتشر شده؟

این کتاب، کتاب نسبتاً جدیدی است که درباره کامو نوشته شده است و از اکثر آثاری که درباره او نوشته شده و بسیاری‌شان به فارسی ترجمه نشده‌اند، نقل قول می‌آورد. یا بین مسائل و اتفاقات جدید مثل بهار عربی و دیدگاه کامو پیوند برقرار می‌کند و نشان می‌دهد که کامو نه تنها قدیمی نشده بلکه دغدغه‌هایش روز به روز بیشتر با مسائل روز پیوند می‌یابد.

انتشارات ققنوس این کتاب را در 216 صفحه به قیمت 150 هزار تومان منتشر و روانه بازار نشر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عرضه چهار نمایشنامه «تیرنگ» در نمایشگاه کتاب
  • پرداخت هزینه‌های خدماتی و درمانی بیماران سرطانی توسط دولت، به زودی
  • اضافه شدن سه بیمار دیگر به جمعیت بیماران سرطانی در استان
  • الزام فرهنگسازی برای کتاب‌های الکترونیکی
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • مهرداد صدقی با یک آبنبات جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • انتشارکتاب «نقاشی قشنگ» براساس حدیثی از امام رضا (ع)
  • انتشار کتابی متفاوت درباره آلبرکامو
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها