Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-16@07:20:45 GMT

تجربیات موفق کنترل بیماری کرونا در پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۰۵۶۸

تجربیات موفق کنترل بیماری کرونا در پایتخت

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی، ظهر سه شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ با «سید جعفر حسین» نماینده جدید سازمان جهانی بهداشت در ایران دیدار کرد و پیرامون مدیریت بیماری کرونا، همکاری های پژوهشی در این زمینه و راهکارهای موثر برای کنترل هرچه سریعتر بحران به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در این دیدار نماینده سازمان بهداشت جهانی ضمن ارائه گزارشی از وضعیت ابتلا و مرگ و میر ناشی از کرونا در جهان و به ویژه حوزه مدیترانه شرقی، علل و مولفه های موثر در ناپایداری شرایط بیماری در کشور و پایتخت را مطرح کرد و رفتار ویروس را بعد از تعطیلات نوروز سال جاری غیرقابل توصیف دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جعفر حسین در ادامه سخنانش به تاثیر واکسیناسیون بر کنترل بیماری، چالش ها و موانع مقابله با این ویروس همه گیر را تبیین و بر لزوم توجه بیشتر به شناسایی نقاط داغ بیماری و پیگیری افراد در تماس با بیماران تاکید کرد.

نماینده سازمان بهداشت جهانی در پایان با اشاره به حواشی مطرح شده در خصوص منبع انتشار این ویروس و نحوه گسترش آن در خارج از ووهان، عنوان کرد: مهم اتفاق تلخی است که بسیاری از خانواده ها با آن دست به گریبانند و باید سعی بر این باشد که با مدیریت هرچه بهتر بیماری از از دست رفتن انسان های بیشتر جلوگیری شود.

علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در خصوص الگوی مناسب مدیریت بیماری، گفت: با توجه به سبک و کیفیت زندگی و شرایط فرهنگی و اجتماعی عموم مردم باید الگوی مدیریتی مناسبی را تدوین و بر اساس آن عمل کرد.

وی افزود: تاکنون در پایتخت تجربه های موفقی در این زمینه کسب شده که راه اندازی کلینیک سرپایی دریافت داروهای تزریقی کرونا از جمله این اقدامات موثر در کاهش بار بیمارستان ها و مدیریت درمان بیماران بوده است.‌

کد خبر 5235624

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زالی ویروس کرونا سازمان بهداشت جهانی واکسن کرونا ویروس کرونا آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون سازمان غذا و دارو اهدای خون خواب ستاد ملی مقابله با کرونا انتخابات 1400 واکسن کووایران برکت دیابت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۰۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، رهام یوسف نژاد بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: عفونت‌های حاد تنفسی در روزهای اخیر زیاد شده که در برخی از موارد منجر به بستری افراد آسیب‌پذیر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و افراد دارای بیماری زمینه‌ای شده است.

کارشناس بیماری‌های معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ویروس‌های زیادی سبب ابتلای به عفونت‌های حاد تنفسی می‌شوند که مهم‌ترین آن‌ها ویروس‌های آنفلوانزا، کرونا ویروس‌ها و رینو ویروس‌ها است.

یوسف نژاد با بیان اینکه گسترش عفونت‌های تنفسی بیشتر از طریق هوای آلوده به قطرات ریز تنفسی است، گفت: آلودگی هوا ناشی از عطسه یا سرفه بیماران و افراد ناقل است.

وی ادامه داد: همچنین تماس دست یا دهان و بینی با اشیا آلوده به ترشحات دهان یا بینی فرد بیمار به‌ویژه در کودکان، نقش اساسی در انتقال عفونت دارد.

وی با اشاره علائم این بیماری‌ها گفت: با ورود ویروس‌ها به بدن، مخاط ملتهب و آلوده می‌شود و سبب گرفتگی بینی و آبریزش بینی، خارش گلو و سرفه می‌شود، کاهش اشتها، بی‌حالی، سردرد و بدن‌درد از نشانه‌های معمول به‌ویژه در آنفلوانزا است.

این کارشناس بهداشتی در خصوص چرایی یکسان نبودن شدت و درجه بیماری در افراد مختلف اظهار کرد: این تفاوت به دلیل تفاوت مقاومت بدن یک فرد با فرد دیگر و یا به علت این است که ویروسی که وارد بدن فرد می‌شود دارای قدرت بیشتری است و این امر باعث می‌شود تا علائم بیماری به‌صورت مختلف مشاهده شود.

وی تأکید کرد: افرادی که دچار بیماری‌های خاص ازجمله بیماری‌های ریوی، کلیوی، روماتیسمی، زمینه‌ای نقص ایمنی و یا زنان باردار باید در زمان شیوع عفونت‌های تنفسی، اقدامات پیشگیرانه را حتماً با دقت رعایت کنند.

یوسف نژاد گفت: شستشویی مرتب دست‌ها، تهویه منازل و ادارات و استفاده از ماسک در اماکنی که احتمال آلودگی وجود دارد ضروری است.

کد خبر 6076743

دیگر خبرها

  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟
  • احتمال انتقال بیماری کریمه کنگو هنگام تکه‌تکه کردن گوشت
  • افزایش ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • عفونت های تنفسی و موارد بستری در بوشهر افزایش یافت
  • آمار جهانی کرونا؛ هنگ کنگ رکورددار فوتی‌های روزانه
  • افزایش بیماران عفونت‌های حاد تنفسی در استان بوشهر
  • کشور در محاصره ۳ ویروس و مسئولان در بیخیالی | در هفته چند نفر می‌میرند؟