Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محسن مهر علیزاده عصر سه سنبه در آخرین گفت و گوی تلویزیونی استانی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در گفت و گو با مردم استان خراسان شمالی با اشاره به سابقه مدیریت بر استانداری خراسان بزرگ و آشنایی با ظرفیت های اقتصادی این استان خاطرنشان کرد : استان خراسان شمالی دارای پتانسیل خوبی در حوزه کشاورزی و دامداری است که به دلیل نداشتن زیرساخت های صنایع تبدیلی ، تولیدات کشاورزی را به خام فروشی می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد : این در حالیست که با استقرار صنایع تبدیلی و فراوری محصولات کشاورزی می تواند از این ظرفیت به عنوان پیشران توسعه اقتصادی این استان استفاده کرد و این کار نیاز به سرمایه گذاری بخش خصوصی دارد.

مهرعلیزاده افزود : خراسان شمالی در تولید زعفران رتبه سوم را در کشور داراست و با تولید سالانه ۱۸۰ هزار تن انگور وضعیت خوبی در کشور دارد، ولی نبود صنایع تبدیلی در این استان باعث شد تا تمام این محصولات به صورت خام فروخته شود.

این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهارداشت : همچنین این استان وجود داشتن ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار راس دام سبک در این استان وجود دارد و ظرفیت مناسبی را برای تولید لبنیات دارد، ولی تمام این محصولات خام فروشی می شود و سود این بخش نیز به جیب دلالان می رود.

مهرعلیزاده با اشاره به قرارگیری استان خراسان شمالی در محور ترانزیتی بارگاه ملکوتی علی ابن موسی الرضا (ع) و گذر سالانه ۲۰ میلیون زایر از این مسیر گردشگری را از دیگر پیشران های توسعه اقتصادی این خطه شمالشرق کشور اعلام کرد و افزود : باید از این ظرفیت ها به درستی استفاده شود تا این استان بتواند از لحاظ اقتصادی توسعه یابد.

وی عنوان کرد: صنعت فولاد و پتروشیمی در این استان به خوبی فعال است و برای توسعه اقتصادی باید زنجیره صنایع پایین دستی این واحدهای بزرگ نیز در خراسان شمالی ایجاد شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: در بین سالهای ۷۶ تا ۸۰ بعنوان استاندار افتخار خدمتگذاری به اهالی کرد،ترک، کرمانج، ترکمن و فارس با سایر گویش های خراسان شمالی را داشتم و امیدوارم این بار هم با انتخاب شما مردم فهیم افتخاری دیگر در مقام ریاست جمهوری به شما مردم عزیز را داشته باشم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان این که اطلاعات دقیقی در خصوص خراسان شمالی دارم، افزود: یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از محل سفر مقام معطم رهبری به این استان اختصاص داده شد که خوبی برای توسعه زیرساخت در این استان بود.

مهرعلیزاده با اشاره به سکونت حدود 46 درصد از جمعیت 750 هزار نفری این استان در روستاها خاطرنشان کرد : هنوز غیرت کاری در شرایط سخت در این استان حاکم است در حالی که ضعف هایی در خصوص عملکرد مسوولان در این استان وجود دارد که باید جبران شود.

وی خشکسالی و کم آبی را معضل بزرگی برای استان خراسان شمالی دانست و اظهارداشت : از 11 دشت این استان 8 دشت ممنوعه و سه دشت بحرانی است و از لحاظ آبی این استان در وضعیت بد کم آبی قرار دارد و برای مقابله با خشکسالی باید آب مورد نیاز این استان از دریای عمان و خزر تامین شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: مهر علیزاده انتخابات ریاست جمهوری سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود

عطا حسن‌پور  با یادآوری اینکه در وزارت میراث فرهنگی۳۰ میز تخصصی تشکیل شده که در این راستا چندین میز گردشگری ازجمله ژئوتوریسم، اگروتوریسم یا گردشگری کشاورزی در لرستان تشکیل شده است، افزود: میز‌های تخصصی گردشگری در هر استان به تناسب پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های منطقه‌ای صورت می‌گیرد و در هر منطقه چند میز تخصصی گردشگری، تشکیل می‌شود.

او تصریح کرد: در این راستا همایش سراسری گردشگری کشاورزی با هدف آموزش و معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشاورزی لرستان، با حضور مسئولان عالی وزارت گردشگری به مدت سه روز در استان برگزار شد.

حسن‌پور با اشاره به اینکه بزرگترین بانک ژن گیاهان دارویی در مناطقی از لرستان ازقبیل اشترانکوه، تمندر، گله بادوش و خلیل آباد لرستان وجود دارد، افزود: گردشگری کشاورزی علاوه بر آشنا کردن مردم با محصولات کشاورزی می‌تواند در جهت اقتصادی کردن کشاورزی نیز موثر باشد کما اینکه فقط یک نمونه گیاهان دارویی لرستان به نام کرفس‌کوهی به قیمت ۵ میلیون تومان است.

او با اشاره به ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری توسط میراث‌فرهنگی لرستان گفت: این بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف گردشگری مانند سد ایوشان، سد شهید بروجردی، کاروانسرای چمشک، گوشه شهنشاه و… را شامل می‌شوند.

حسن‌پور گفت: یکی از اولویت‌های کاری ما تلاش در جهت ثبت ملی و جهانی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بود که در این راستا غذای محلی «جگروز» و «چزنک» در فهرست میراث فرهنگی ناملموس کشور ثبت شد.

این مسئول با اشاره به طراحی و ساخت اپلیکیشن لرستان سفر با هدف معرفی ظرفیت‌های گردشگری استان، گفت: در حال حاضر این اپلیکیشن به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس عموم قرار دارد و تلاش داریم دو زبان عربی و ایتالیایی نیز به آن اضافه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش- سراوان
  • افزایش اعتبار هنرستانهای خراسان شمالی /هنرستان ها باعث رشد اقتصادی منطقه می شود
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • اُفت ۴۰ سانتی متری آب از سفره‌های زیرزمینی خراسان شمالی/ ابلاغ دستورالعمل مهار اضافه برداشت آب از چاه‌های کشاورزی
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی
  • نرم افزار «لرستان سفر» چندزبانه می‌شود
  • اجرای بیش از ۴۵۰ کیلومتر حفاری در پروژه ملی توسعه شبکه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در خراسان شمالی
  • سند توسعه خراسان شمالی برای ۵۰۰ روستا عملیاتی شد
  • نیاز خراسان شمالی به استقرار سایت پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی