Web Analytics Made Easy - Statcounter



به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی بعد از ظهر سه شنبه در گفتگوی تلویزیونی با مردم آذربایجان غربی با بیان اینکه کشور هم اکنون در مسیر درست و عقلانیت توسط دولت اداره نمی‌شود، افزود: دولت اقدام و اصلاح در عمل و به معنای واقعی کلمه در کنار مردم خواهد بود و دولتی مبتنی بر حرف و شعار نیست.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی باید نمود آزادی، عدالت و استقلال باشد تا ایران پیشرفته را در جهان سرآمد کند، افزود: دولت بنده مسیری را طی می‌کند که با بهره مندی از ظرفیت‌های داخلی بتوان منجر به خلاقیت، عدالت، توسعه، تحقق افتخارات و کسب میزان بالایی از آزادی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اظهار نظر وزیر سابق راه و شهرسازی دولت در رابطه با مسکن مهر اظهار کرد: این اظهارات مردم را دلسرد و نسبت به آینده کشور بی تفاوت می‌کند، اینکه دولت خودش را به خواب زده باشد قطع یقین نمی‌شود آن را بیدار کرد.

نباید کشور تک بعدی اداره شود

زاکانی با تاکید بر اینکه کشور را نباید تک بعدی اداره کرد و یک قیافه کارتونی به آن داد، بیان کرد: باید یک تناسب سازی در کشور شکل بگیرد و رویکرد اقتصاد و مدیریت به فوریت تبدیل شود؛ در این فوریت جهش تولید را در اولویت قرار خواهیم داد و قطه یقین مشکل بیکاری و مسکن مواردی است که با جهش تولید از رفع خواهد شد.

وی با بیان اینکه جهش تولید باید بر مدار شایستگی باشد، افزود: اینکه عده‌ای فکر می‌کنند به جای مردم می‌توانند تصمیم بگیرند، غلط است؛ مبارزه با لختی و سستی‌های بدنه دولت باید به طور جدی است دنبال شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری مبارزه قاطع با فساد و بروکراسی اداری را از الزامات توسعه دانست و گفت: باید ریشه فساد خشکاند؛ اجازه نخواهم داد تا حقی از مردم خورده شود و در این راستا تا به این لحظه در برابر مردم و خدا سربلند هستم.

زاکانی با بیان اینکه دولت او با حکمرانی شبکه‌های مجازی و دولت الکترونیک به صورت شفاف اداره خواهد شد، اظهار داشت: تکیه دولت باید به مردم باشد؛ دولت باید نیازمند به ملت باشد و نظارت بر رئیس جمهور باید چیز عادی تلقی شود؛ در نهاد سازی نوین مسؤولان باید پاسخگوی معترضان باشند و قانون اساسی در این راسا اجرا شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه هزینه کرد بودجه در مناطق و استان‌ها تخصصی نیست و از قبل برای آن تعیین تکلیف می‌شود، گفت: باید یک باز آمایش جدیدی در استان‌ها شکل گیرد. اختیارات ویژه ای برای شهرستان‌ها و بهره برداری از نخبگان فراهم شود.

بخشی از مالیات باید توسعه همان منطقه هزینه شود

زاکانی با تاکید بر ضرورت نظارت بر رئیس جمهوری، ادامه داد: مجلس رأس امور است و باید باشد، در دولت بنده با تعامل با مجلس یک رشد جهش دار را در کشور شاهد خواهیم بود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مردم برخی مناطق بر روی نفت نشسته‌اند ولی از محرومیت رنج می‌برند، ادامه داد: معتقدم حتی بخشی از مالیات هر منطقه باید برای توسعه همان منطقه هزینه شود.

وی با بیان اینکه نگاه ابزاری به اقوام، ورزشکاران و هنرمندان ندارد، اظهار داشت: متأسفانه با وجود برخورداری از اسلام و تمدن چند هزار ساله اقوام و ادیان، جوانان و نیروی انسانی متخصص، با بی دقتی شرایط فعلی یعنی فقر، فساد، تبعیض و برای کشور رقم زده شده است.

زاکانی با اشاره به افتخار خود در ارتباط با ترک و کردزبانان ارومیه، گفت: افتخار دارم در کنار شهید باکری جنگیده‌ام؛ این شهید بزرگوار نمود واقعی یک امانت دار بود.

وی با بیان اینکه مردم آذربایجان افتخار مبارزه و ایستادگی در برابر ظلم را دارند، افزود: آذربایجان غربی ظرفی بالایی در حوزه گردشگری، کشاورزی، معادن و زیر ساخت‌های نرم افزاری سخت افزاری دارد که باید با رفع آن در راستای توسعه منطقه اقدام کرد.

خام فروشی مواد معدنی آسیب جدی به آذربایجان غربی وارد کرده است

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تخریب مراتع، راندمان پایین آب و بی توجهی به نیروهای متخصص آذربایجان غربی را از مشکلات مهم این منطقه دانست و اظهار داشت: چرا باید نیروهای متخصص این منطقه به سایر استان‌ها مهاجرت کنند، این استان از لحاظ معدنی دارای رتبه ۶ کشوری است اما خام فروشی آسیب جدی وارد کرده است.

زاکانی در رابطه با دریاچه ارومیه نیز گفت: حفظ محیط زیست یک ضرورت انکار ناپذیر است؛ در مقطعی ظلمی بزرگی به دریاچه ارومیه شده است که اقدامات انجام شده باید تشدید یابد چرا که معتقدیم کافی نیست.

وی اقدام وادیان مختلف را یک فرصت برای توسعه ایران اسلامی دانست و افزود: برادران اهل سنت و شیعه نمادی از همبستگی و پیوستگی هستند؛ ذاتاً انقلاب اسلامی یک انقلاب مذهبی نیست بلکه اسلامی است و نگاه محدودی ندارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه بی توجهی‌ها به برادران اهل سنت باید جبران شود، گفت: چرا باید دغدغه اهل سنت پخش اذان از شکبه سیما باشد؟ معتقدیم بهره مندی از شایسته سالاری حق آنهاست؛ توجه به ظرفیت قومیت‌ها برای ارتباط با کشورهای همسایه یک فرصت تاریخی است؛ باید ارتباط با منطقه قفقاز و ترکیه و بهره مندی از اقوام در این رابطه به یک فرصت جدی تبدیل شود.

کد خبر 5235748

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زاکانی انتخابات 1400 ریاست جمهوری انتخابات 1400 ویروس کرونا مشارکت مردم در انتخابات سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان عکس استانها اردبیل خطبه های نماز جمعه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی چالش شفافیت نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت

به گزارش همشهری آنلاین، توسعه گردشگری شهری در کنار بهبود و ارتقای دیگر شاخص‌های زیستی همچون طرح‌های زیرساختی، عمرانی، فرهنگی و بهداشتی از مهم‌ترین وظایف مدیریت اجرایی شهرها در عصر حاضر محسوب می‌شود. در این میان موقعیت بسیار مناسب منطقه ۲۲، این امکان را برای مدیران فراهم کرده که با بهره‌گیری حداکثری از امکانات و با تکیه بر نگاه توسعه‌ای مدیریت شهری پایتخت در دوره ششم، زمینه رشد و توسعه حداکثری منطقه را فراهم کنند.

ظرفیت بالای گردشگری منطقه ۲۲

مسعود نصرتی، شهردار منطقه ۲۲ در گفت‌وگو با همشهری آنلاین با اشاره به موقعیت جغرافیایی منطقه و همجواری آن با نقاط دارای ظرفیت گردشگری گفت: شکل‌پذیری منطقه ۲۲ در شمال‌غرب پایتخت، نو پا بودن این منطقه و همچنین موقعیت جغرافیایی آن‌که از شمال به رشته کوه‌های البرز از شرق و غرب به روددره‌های کن و حریم روستاهای وردیج، واریش، سنگان و کشار محدود شده است پتانسیل گردشگری منطقه را افزایش داده است.

او اضافه کرد: وجود مراکز تفریحی و گردشگری متنوع نظیر دریاچه مصنوعی شهدای خلیج‌فارس، بوستان فرامنطقه‌ای چیتگر، خرگوش دره، آبشار تهران و لتمال کن در این منطقه، آن را به‌عنوان قطب گردشگری جدیدی در پایتخت کشورمان مطرح کرده است که ضروری است این موقعیت و فرصت استراتژیک با تامین و تکمیل زیرساخت‌های مورد نیاز و طرح‌های عمران شهری، حداکثر بهره‌برداری را نه فقط برای ساکنان منطقه که برای پایتخت به‌دنبال داشته باشد.

نصرتی، بر بهره‌گیری از الگوهای نوین مدیریت شهری تأکید کرد و افزود: بابه‌کارگیری تمامی امکانات و ابزار مورد نیاز در مسیر تحول و شکوفایی شهری، تلاش داریم از طریق فراهم‌سازی‌ شرایط زیست شهری مطلوب به نقطه قابل‌قبولی در توسعه صنعت گردشگری دست یابیم و با الگوی توسعه پایدار شهری، مشارکت و نقش‌پذیری شهروندان، فراتر از منطقه گام‌های بلند و پیوسته برداریم.

شهردار منطقه ۲۲ به امضای تفاهمنامه‌ با سازمان عمران مناطق شهرداری تهران اشاره کرد و ادامه داد: این تفاهم‌نامه در راستای ارتقای سرانه‌های اجتماعی، فرهنگی و خدماتی منطقه ۲۲ منعقد شد و پس از آن نیز نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی منطقه و انعقاد قراردادهای سال ۱۴۰۳ طی جلساتی با حضور مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهر تهران مورد بررسی قرار گرفته است.

نصرتی افزود: با توجه به نگاه ویژه مدیریت شهری تهران به ساخت و راه‌اندازی زیرساخت‌های منطقه ۲۲ انعقاد این تفاهمنامه می‌تواند قدم بسیار مثبت و ارزنده‌ای برای مردم شهر تهران و ساکنان منطقه ۲۲ و گام بلندی در تکمیل زیرساختی این محدوده غربی تهران پس از سال‌ها باشد.

اختصاص بیش از ۹۰ درصد بودجه به طرح‌های عمرانی

شهردار منطقه ۲۲ تهران با اشاره به ارزش و اهمیت آغاز و تکمیل پروژه‌های عمرانی در جدیدترین منطقه شهری تهران، درباره طرح‌ها و برنامه‌های ۱۴۰۳ شهرداری منطقه ۲۲ گفت: نزدیک به ۹۳درصد کل بودجه ۳۴۰۰میلیارد تومانی مصوب شورای اسلامی شهر تهران برای منطقه ۲۲در سال ۱۴۰۳، به پروژه‌های عمرانی اختصاص یافته است.
نصرتی افزود: این مبلغ که چیزی بالغ بر ۳۱۶۰میلیارد تومان را شامل می‌شود به طرح‌های عمرانی شاخص منطقه از جمله احداث مقبره الشهدای دریاچه شهدای خلیج‌فارس (دریاچه چیتگر)، ساختمان مرکزی منطقه۲۲، ساخت ۲سرای محله، ساخت مجموعه ورزشی، ایستگاه آتش‌نشانی، پیاده‌روسازی‌، معبرسازی‌، آسفالت‌ریزی و نوسازی آسفالت، احداث انهار، احداث ۲ساختمان شهرداری ناحیه و تعدادی دیگر از اقدامات عمرانی در منطقه اختصاص می‌یابد.

او درباره دیگر طرح‌های اجرایی در منطقه نیز گفت: از مهم‌ترین اقدامات در منطقه می‌توان به ساخت ۴۷ کیلومتر معبر و شبکه‌های ارتباطی منطقه پس از سال‌ها اشاره کرد که اتفاق بسیار خوبی در منطقه خواهد بود. تلاش شهرداری منطقه این است که اجرا و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی و زیرساختی مذکور تا پایان امسال ارتقای سطح خدمات‌رسانی به شهروندان این منطقه را به همراه داشته باشد.

کد خبر 844935 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها منطقه ۲۲ شهرداری دریاچه چیتگر

دیگر خبرها

  • ارزش مبادلات تجاری ایران و ازبکستان به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • تغییر معادلات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای با عملیات وعده صادق
  • روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان توسعه یابد
  • مبادلات تجاری ایران و ازبکستان افزایش می‌یابد
  • رد شایعات تغییر استاندار مازندران
  • تغییر استاندار مازندران شایعه است/ حسینی پور می ماند
  • تغییر نگرش از رویکرد کنترل سیلاب به سمت مدیریت سیلاب
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • ۴۷کیلومتر راه‌سازی در منطقه ۲۲ | ۹۳ درصد بودجه شهرداری منطقه به طرح‌های عمرانی اختصاص یافت
  • روند توسعه دیپلماسی منطقه‌ای تداوم می‌یابد