Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شکراله حسن بیگی در بیست و نهمین جلسه ستاد انتخابات استان تهران با تقدیر از تلاش مسئولان کمیته‌های ستادها در راستای برنامه ریزی برگزاری انتخابات ۲۸ خردادماه اظهار داشت: ۶ هزار و ۸۴۶ شعبه اخذ رأی برای استان تهران در نظر گرفته شده که از این تعداد ۴۲۵ شعبه آن سیار است.

وی افزود: شعب سیار برای حضور در بیمارستان‌ها، منازل افرادی که در قرنطینه کرونا هستند و همچنین برای کمک به شعب سیاری که با جمعیت رأی دهندگان روبرو باشد، در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه اخذ رأی در روز جمعه ۲۸ خردادماه در شعب مختلف از ۷ صبح آغاز می‌شود، ادامه داد: اعضای شعب از ساعت ۶ صبح در محل حضور دارند و زمان رأی گیری مطابق قانون تا ساعت ۱۷ روز جمعه ادامه دارد.

بیگی اضافه کرد: زمان انتخابات با نظر وزیر کشور و مصوبه ستاد کرونا تا ۲ صبح روز شنبه برای شعبی که افراد در صف‌های اخذ رأی حضور دارند با هماهنگی هیأت نظارت تمدید می‌شود.

وی، ابراز امیدواری کرد: روز جمعه همچون دوره‌های گذشته شاهد حضور پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی در کشور و به ویژه استان تهران باشیم.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران در خصوص حضور نمایندگان فرماندار در شعب اخذ رأی نیز گفت: ۲ نماینده فرماندار باید در شعب حضور داشته باشند، همچنین یک نماینده از ظرفیت قانون مجلس خبرگان و یک نماینده از ظرفیت قانون ریاست جمهوری حضور دارند تا به هر دلیلی یکی از نمایندگان فرماندار حضور نداشت، روند رأی گیری ادامه یابد.

حسن بیگی در خصوص آمار نامزدهای انتخابات شوراهای شهر و روستا و میاندوره ای خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی نیز اذعان داشت: برای ۴۷ شهر استان تهران، ۴ هزار و ۸۱۰ نامزد شوراهای شهر وجود دارد و برای ۵۰۲ روستای استان تهران، ۳ هزار و ۴۴۹ نامزد شوراهای روستا است؛ همچنین تعداد کاندیداهای میاندوره ای مجلس شورای اسلامی ۲۱۵ نامزد است که برای یک کرسی رقابت می‌کنند و در انتخابات مجلس خبرگان رهبری نیز در استان تهران برای سه کرسی ۱۶ نامزد رقابت می‌کنند.

کد خبر 5235760

منبع: مهر

کلیدواژه: شکرالله حسن بیگی استانداری تهران شعب اخذ رای انتخابات 1400 ویروس کرونا مشارکت مردم در انتخابات سیدابراهیم رئیسی کرمانشاه بوشهر آمار کرونا گرگان عکس استانها اردبیل خطبه های نماز جمعه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی چالش شفافیت انتخابات استان تهران اخذ رأی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج

شادی پریدر چهار ماه پس از انتصاب به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج و به منظور حضور در انتخابات از سمت خود کناره‌گیری کرد. این در حالی است که وزیر ورزش واکنشی به این استعفا نداشته است.

به گزارش مشرق، شادی پریدر که از ۲۷ آذر با حکم کیومرث هاشمی به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد روز سه شنبه با حضور در وزارت ورزش از سمت خود کناره گیری کرد.

این استعفا در راستای آغاز پروسه انتخاباتی فدراسیون شطرنج و به منظور تصمیم شادی پریدر برای ورود به انتخابات اتخاذ شد.

سرپرست فدراسیون شطرنج در حالی مترصد ورود به انتخابات این فدراسیون است که حمایت اعضای مجمع انتخاباتی را هم پشت سر خود می بیند. کسب اطلاع کردیم که بیش از ۴۰ نفر از اعضای مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج از جمعیت روسای هیات ها، ورزشکاران، داوران، مربیان، ملی پوشان و ... خواستار تصدی این فدراسیون توسط یکی از اهالی شطرنج مانند شادی پریدر هستند.

به همین منظور پریدر که برای دوره پیشین مجمع انتخاباتی فدراسیون شطرنج نیز نام نویسی کرده بود تصمیم به حضور در این دوره انتخابات گرفته است. این در حالی است که وزیر ورزش در بخشی از حکم صادره برای وی به عنوان سرپرست بر عدم ورود به انتخابات تاکید و یادآور شده بود که «انتظار می‌رود ضمن رعایت اصل بی‌طرفی، عدالت‌محوری و عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب، علاوه بر انجام امور جاری فدراسیون در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع انتخاباتی رییس و سایر اعضای هیات رییسه فدراسیون اقدام نمایید.»

با این اوصاف شادی پریدر روز سه شنبه استعفای خود را تقدیر کیومرث هاشمی کرد اما وی هنوز واکنشی نسبت به این استعفا نداشته است.

نام نویسی از کاندیداهای فدراسیون شطرنج از ۱۵ فرودین آغاز شده و روز چهاشنبه ۲۹ فروردین به پایان می رسد. طبق اطلاعات دریافتی خبرنگار مهر، تا به امروز به جز کمال جوانمرد دبیرکل پیشین کمیته ملی پارالمپیک و سرپرست فعلی فدراسیون سه گانه، هیچ فردی دیگری برای ورود به انتخابات شطرنج اقدام نکرده است.

فدراسیون شطرنج از خرداد سال گذشته و به دنبال استعفای حسن تامینی وارد پروسه انتخابات شد. ابتدا شهرام عظیمی به عنوان سرپرست این فدراسیون منصوب شد و در ادامه هم این مسئولیت به شادی پریدر سپرده شد.

پریدر در زمان ریاست حسن تامینی به عنوان نایب رییس بانوان با این فدراسیون همکاری داشت.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • هاشمی پیگیر عدم‌حضور سرپرست‌ها در انتخابات/ مبینی نمی‌آید؟
  • پریدر استعفایش را پس گرفت و نیامد/ ثبت نام ۱۵ کاندیدا برای ریاست شطرنج
  • ۲۲ روز مانده تا تعیین تکلیف ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم /انتخابات مرحله دوم در کدام حوزه ها الکترونیکی است؟
  • همایش فرهنگسازان حضور در قم برگزار شد
  • هر جایی که مردم حاضر شدند نگرانی‌ها برطرف شد
  • انتخابات هیئت کشتی استان تهران قانونی اعلام شد
  • استعفای «پریدر» از سرپرستی شطرنج
  • از دستگاه‌های اجرایی ونظارتی در دور دوم انتخابات پشتیبانی می‌کنیم
  • تعیین تکلیف احداث شهرک دام غرب شهرکرد پس از ۱۸ سال
  • جنگ لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم