Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، زاکانی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری  در گفتگوی انتخاباتی ، خطاب به  مردم خراسان جنوبی گفت: نگاه ملی را تغییر می‌دهد و سعی بر تقویت ظرفیت‌های داخلی می‌کند تا منتظر برداشته شدن تحریم‌ها از سوی دشمنی که خیر ملت ما را نمیخواهد، نباشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: با اقدام به اصلاح و تغییر رویکرد‌ها، ظرفیت‌های داخلی را به ظهور رسانده و با در نظر گرفتن تمام ابعاد جامعه، عقلانیت و عدالت در مسیر پیشرفت قرار می گیریم.

زاکانی با اشاره به اینکه اقتصاد پایدار و مدیریت درست آن از اولویت ها و فوریت‌های برنامه ام در دولت است اظهار کرد: اداره کشور بر مدار شفافیت، باز آزمایش مجدد استان‌ها و تبدیل شان به قطب پیشرفت در زمینه‌های خودشان، مبارزه با فساد اقتصادی و مفسدین، اصلاح بدنه‌ی دولت، پایه گذاری طرح نظارت مردم بر دولت و حل مشکلات مسکن و اشتغال از دیگر برنامه‌هایم برای دولت آینده است.

بیشتر بخوانید 

رأی اولی‌ها با مشارکت سیاسی بالا در انتخابات از کشور دفاع کنند

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: حداقل به هر مرکز استان ۴ بار سفر کردم و از نزدیک با مشکلات تک تک شهرستان‌ها آشنا و برنامه مدیریتی برای هر یک تعریف کرده ام که در سایت و درگاهی که به این سبب ساختیم تمام این راهکار‌ها قابل مشاهده هستند و مردم می‌توانند در صورت داشتن مشکلات دیگر، اقدام به اصلاح این موارد در این سایت کنند.

او به مشکلات و ظرفیت‌های خراسان جنوبی اشاره و اظهار کرد: تاکنون سفر‌های زیادی به شهرستان‌های استان به ویژه شهر بیرجند داشته ام و یکی از بزرگترین ظرفیت‌ها برای این استان و اولویت‌های جدی ام  احداث راه آهن جنوب به شمال است.

زاکانی ادامه داد: با راه اندازی این مسیر ریلی به دلیل ایجاد مسیر اتصالی هند به شمال اروپا می‌توانیم سالانه ۴۰ درصد صرفه جویی ریلی، ۳۰ درصد صرفه جویی ارزی و همچنین درآمد ۳۰ میلیارد دلاری را برای استان و کشور به دست بیاوریم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همچنین مهم‌ترین مشکل این استان  را کمبود آب عنوان کرد و گفت:  با احیای قنوات، دانش آبخیز داری و مهم‌تر از همه انتقال آب از دریای عمان یا خلیج فارس می‌توانیم این مشکل را حل کنیم.

او بیان کرد: جلوگیری از خام فروشی، استفاده از مخازن و معدن‌های سرشار، توسعه شهرک‌های صنعتی و همچنین حل مشکلاتی از جمله آلودگی آب، پساب صنعتی و خانگی، تخریب جنگل و مراتع، بحران فرسایش بادی و بیابان زدایی به وسیله‌ی برنامه‌های عملیاتی جدی و سرمایه گذاری‌ها از جمله اقداماتم برای این استان است.

زاکانی همچنین به ارزهای خروجی از استان  بویژه به افغانستان اشاره  کرد و گفت: با برنامه درست و دقیق این ارزها باید به  استان برگردد تا کمک به توسعه استان و تبدیل شدن استان به قطب پیشرفت باشد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پایان گفت: باید با توجه کردن به صنایع، بحث کشاورزی، زیر ساخت‌ها و دیگر ظرفیت‌های مهم این استان شرایطی فراهم شود تا به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها استفاده و باعث حل مشکلات و همچنین اشتغال زایی و ایجاد رونق در این استان شد.

انتهای پیام / ط آ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات 1400 انتخابات ریاست جمهوری نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات و مسائل مرزهای کردستان در اولویت است

ایسنا/کردستان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ادامه داد: در حال حاضر مشغول پیگیری و رایزنی برای حل مسائل و مشکلات مرزهای استان کردستان هستیم.

علی‌اکبر عبدالملکی شامگاه یکشنبه(۲۷ فروردین) در جلسه‌ اتاق مشترک ایران و عراق که با حضور رئیس اتاق بازرگانی ایران، رئیس اتاق مشترک ایران و عراق و رؤسای اتاق‌های هم‌مرز با کشور عراق برگزار شد، اظهار کرد: مسائل و مشکلات موجود در مرزهای سیف سقز، سیرانبند بانه و باشماق مریوان توسط کارشناسان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج را احصا کرده‌ایم.

وی اضافه کرد: پس از شناسایی و طبقه‌بندی مسائل مشکلات موجود در مرزهای استان کردستان با کشور عراق متوجه شدیم راهکار حل برخی از موارد در شهرستان مربوطه وجود دارد و برخی از مشکلات نیز نیاز به ارجاع به مرکز استان دارند و تعدادی از مسائل را هم باید در پایتخت دنبال کرد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج ادامه داد: در حال حاضر مشغول پیگیری و رایزنی برای حل مسائل و مشکلات هر سه دسته مذکور به طور موازی هستیم.

عبدالملکی ادامه داد: وجود ۲۳۰ کیلومتر مرز مشترک استان کردستان با کشور عراق و حجم بالای تجارت و تعاملات اقتصادی با این کشور به ویژه از مرز باشماق دلیلی برای توجه ویژه‌تر به مرزهای غربی کشور به خصوص مرزهای رسمی استان کردستان است.

وی اظهار کرد: کشور عراق و اقلیم کردستان این کشور جایگاه مهمی در واردات کالاهای مورد نیاز ایران و صادرات محصولات و تولیدات ما دارد که باید روزبه‌روز در راستای توجه به تسهیل تجارت میان این دو کشور اقدام شود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع،معادن و کشاورزی سنندج یادآور شد: امیدواریم پس از انتخابات اتاق مشترک ایران و عراق نقش استان کردستان در این اتاق پررنگ‌تر شود به این صورت که در راستای تسهیل تجارت می‌توان شعبه‌ای از اتاق مشترک ایران و عراق را میان استان کردستان و اقلیم کردستان عراق را ایجاد کرد.

عبدالملکی افزود: هدف اتاق مشترک استان کردستان ایران و اقلیم کردستان عراق، تسهیل تجارت و آسان‌سازی فرآیندهای صادرات و واردات و جلوگیری از موازی‌کاری است.

وی یادآور شد: این اتاق سال ۱۳۹۳ ایجاد شد اما پس از مدتی معاونت حقوقی و بین‌الملل اتاق ایران فعالیت این اتاق را مغایر قانون ارزیابی کرد و در کمال تعجب اتاق مذکور ملغی شد که امیدواریم با توجه به تغییر شرایط جهانی و منطقه‌ای و اهمیت مقوله‌هایی همچون اقتصاد و تولید، از ایجاد دوباره‌ این اتاق استقبال به عمل آید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رفع نیازهای بهداشتی و درمانی از اولویت‌های برنامه‌ریزی کلان در کردستان است
  • برون‌رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • خبر خوش وزیراقتصاد برای تولید کنندگان در سال جاری
  • خاندوزی: مشکلات ساختاری بودجه به تدریج برطرف می‌شود
  • اولویت مجلس دوازدهم معیشت و اقتصاد خواهد بود
  • مساله اقتصاد باید اولویت اول مسوولان باشد
  • اجرای برنامه‌های فرهنگی برای معرفی ظرفیت‌های خرم‌آباد ضروری است
  • ماموریت شهرهای هوشمند هند
  • تامین پایدار آب شرب 2 شهر و 19 روستا با بهره برداری از فاز اول طرح توسعه ای تصفیه خانه آب خوانسار
  • مشکلات و مسائل مرزهای کردستان در اولویت است