Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر:  با نزدیک شدن به روز جمعه ۲۸ خردادماه فضای استان‌های مختلف کشور هرروز انتخاباتی‌تر می‌شود، پخش برنامه‌های تبلیغاتی و انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری از روز ۱۹ خردادماه در شبکه‌های استانی آغاز شده است.

بعدازظهر امروز نیز در هفتمین و آخرین روز مردم در استان‌های مختلف برنامه‌های نامزدها را از شبکه‌های استانی شنیدند و دیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری در شبکه‌های استانی سه شنبه ۲۵ خرداد

عبدالناصر همتی

استان‌های البرز، خلیج فارس، قم، لرستان

سید ابراهیم رئیسی

استان‌های بوشهر، زنجان، کرمان، مرکزی

سید امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی

استان‌های اردبیل، خراسان رضوی، فارس، گلستان

محسن رضایی

استان‌های آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، سمنان، کرمانشاه، همدان

علیرضا زاکانی

استان‌های آذربایجان غربی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد

سعید جلیلی

استان‌های ایلام، خوزستان، کردستان، مازندران

محسن مهرعلیزاده

استان‌های اصفهان، خراسان شمالی، قزوین، گیلان

با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم پرهیز از تجمعات انسانی و اهمیت گفت‌وگوی اختصاصی نامزدها با مردم استان‌های مختلف به تناسب مشکلات و ظرفیت‌های هر یک از مناطق کشور و بر اساس مصوبه ستاد انتخابات صدا و سیما برنامه‌های ویژه رادیویی و تلویزیونی در صدا و سیمای مراکز و با محوریت گفت‌وگو با هفت نامزد انتخابات امسال روی آنتن رفته است.

این برنامه‌ها شامل گفت و گوی اختصاصی با هفت نامزد انتخابات ریاست جمهوری است که از ۳۰ مرکز استانی و سه شبکه محلی آبادان، کیش و مهاباد پخش می‌شود. به این ترتیب هر یک از نامزدها ۳۰ برنامه برای ۳۰ استان کشور (جدای استان تهران) خواهند داشت که شامل ۱۵ ساعت گفتگو با هر یک از نامزدهاست و مجموع زمان آن به ۶۵۰۰ دقیقه می‌رسد.

در این گزارش نگاهی به مباحث مطرح شده توسط نامزدهای ریاست جمهوری طی امروز در شبکه‌های استانی داریم. برای خواندن مشروح صحبت‌های نامزدهای ریاست جمهوری می‌توانید روی تیتر هر بخش کلیک کنید.

همتی در شبکه استانی البرز: واکسیناسیون عادلانه را در دستور کار قرار می‌دهم

عبدالناصر همتی در گفتگوی تلویزیونی با مردم البرز اظهار کرد: نکته‌ای که در ابتدای صحبتم با شما باید بگویم مسئله جانباختگانتان از کروناست، برای بسیاری از این افراد حتی نتوانستید مراسم ختم بگیرد که بنده به شما تسلیت عرض می‌کنم.

وی بیان کرد: امیدوارم در دولت خودم در اولین فرصت واکسیناسیون عادلانه و سریع را به اتمام برسانیم و این بلا را از سر مردم کوتاه کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری تصریح کرد: در خصوص اینکه چرا وارد عرصه انتخابات شدم چند نکته‌ای را عرض می‌کنم، شرایط اقتصادی کشور مطلوب نیست و اگر روش فعلی اداره اقتصاد را دوباره پیش بگیرید شرایط بدتر از این هم خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مردم در استان‌های مختلف کشور گرفتار مشکلات بیکاری و معیشتی هستند و وضعیت اقتصادی آنها به دلیل مشکلات تحریم و فشار حداکثری دشمن به مراحل نامطلوبی رسیده است.

جلیلی در شبکه استانی مازندران: اقتصاد جنگل ناشناخته ماند / وجود فقر سبز در مازندران

سعید جلیلی در برنامه انتخاباتی شبکه طبرستان با اشاره به افتخار آفرینی مردم مازندران در عرصه‌های مختلف و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای این استان با اظهار اینکه مازندران فرصت‌های بسیار ارزشمندی دارد و فرصت‌های بیشتری از برخی کشورهای اروپایی دارد، گفت: جهش ایران بدون پیشرفت مازندران صورت نمی‌گیرد و جهش مازندران بدون توسعه شهرها و روستاهای آن صورت نمی‌گیرد.

این نامزد انتخابات داشتن برنامه‌ای برای شناسایی توانمندی‌های شهرها و روستاها و برنامه ریزی برای جهش را لازم دانست و گفت: کسانی می‌توانند در این زمینه سهیم باشند که بیشتر از همه به ظرفیت‌های استان و مشکلات آن آگاه باشند.

جلیلی یادآور شد: قبل از دولت، مردم مازندران باید سند پیشرفت استان را در دست داشته باشند و آن را تهیه و از دولت آینده مطالبه کنند و در این هشت سال دولت سایه، یک گفتمان بود.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: مردم مازندران فرصت‌های بسیار ارزشمندی دارد و مزیت آن در حوزه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، جنگل، دریا و غیره است.

وی با اشاره به اینکه دلالان سود محصولات کشاورزی مازندران را می‌برند، گفت: باید سود حداکثری از آن کشاورز باشد نه دلال و باید از فناوری‌های روز در مراحل مختلف کشاورزی استفاده شود تا کشاورز با زحمت کمتر محصول را تولید کند.

جلیلی تصریح کرد: امروز باید در یکپارچه سازی، تجهیز و نوسازی اراضی کشاورزی مازندران برنامه ریزی کرد و با مدل فعلی این طرح تا چند سال دیگر محقق نمی‌شود و نیازمند برنامه جدی برای جهش است.

مهر علیزاده در شبکه استانی گیلان: مشکلات اقتصادی توسط یک اقتصاددان حل می‌شود

محسن مهرعلیزاده در برنامه تبلیغاتی خود برای گیلانیان با بیان اینکه کشور در مقطع تاریخی خطیری قرار گرفته است، اظهار کرد: فقر، بیکاری، فاصله اجتماعی بین اقشار مختلف جامعه، افزایش سطح خط فقر به ۷۰ درصد جامعه و کشمکش‌های بی حاصل بین افراد و گروه‌ها و اختلاس و دست درازی به بیت المال در کشور وجود دارد.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به اینکه عده‌ای با روش‌های ناصواب کرسی مسئولیت خریدند و کشور را به جایی رساندند که با مشکلات عدیده مواجه است، افزود: این اقدامات باعث شد اعتماد مردم به حاکمیت و مدیران اجرایی آسیب زیادی ببیند و این عدم اعتماد باعث می‌شود حتی در صورتی که مسئولان کار دستی انجام دهند مورد پذیرش واقع نشود.

وی مشارکت مردم در حل مسائل کشور را مؤثر دانست و بیان کرد: دولت‌ها در طی این سال‌ها نقاط مثبت و منفی در کارنامه خود ثبت کردند اما آمریکا از همان ابتدا با کارشکنی بر مردم فشار و تحریم وارد کرد.

مهر علیزاده ادامه داد: برجام می‌توانست راه‌های تجارت را به روی کشور باز کند اما آمریکا با خروج از این معاهده جلوی آن را گرفت.

رئیسی در شبکه استانی کرمان: وضعیت زندگی کرمانی‌ها تناسبی با ظرفیت‌های استان ندارد

سید ابراهیم رئیسی در گفتگوی تلویزیونی با مردم استان کرمان گفت: باید به کرمان می‌آمدم و مردم استان را زیارت می‌کردم اما توفیق حاصل نشد و درواقع متأسفانه کرونا این اجازه را نداد.

وی افزود: اولین سرمایه بزرگ استان کرمان، نیروهای انسانی تحصیل کرده آن است همچنین ذخایر ارزشمندی همچون محصولات معدنی، کشاورزی، پسته، مرکبات و خرما در این استان وجود دارد که می‌تواند نقش بسیار اثرگذاری در بهبود زندگی در استان و کشور داشته باشد.

وی با بیان این مطلب که اگر مدیریت آب به خوبی انجام نشود، این ظرفیت‌ها به خوبی قابل استفاده نخواهد بود، بیان داشت: در استان کرمان که معدن و کشاورزی حرف اول را می‌زند لذا باید جذب سرمایه گذاری خوبی داشته است اما این ظرفیت تناسبی با وضعیت زندگی مردم ندارد و حتماً وضعیت می‌تواند بهتر از این رقم بخورد.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با اشاره به اینکه صنایع دستی رونق بسیاری در استان کرمان دارد، اظهار کرد: آثار متعدد جهانی در این استان وجود دارد که بسیار ارزشمند است اما صنعت گردشگری در این استان به نسبت این آثار ارزشمند، فعال نیست.

وی ادامه داد: ۶ منطقه ویژه در استان وجود اما به نسبت فعالیت قابل انتظار را ندارند ازطرف دیگر ما باید به سمت و سوی صادرات غیر نفتی برویم و این صادرات غیر نفتی در منطقه باید حداقل دو برابر شود و این کاملاً امکان پذیر است.

مهرعلیزاده در شبکه استانی خراسان شمالی : آب دریای خزر یا عمان را به خراسان شمالی می‌آوریم

محسن مهرعلیزاده در گفتگو با مردم خراسان شمالی که از طریق شبکه اترک صورت گرفت، با اشاره به جمعیت ۴۵ درصدی روستایی در خراسان شمالی، اظهار کرد: عملکرد مسئولان در کشور و در استان خراسان شمالی ضعف‌هایی داشته است.

این داوطلب ریاست جمهوری کشاورزی، دامداری و گردشگری را ۳ پیشران اقتصادی خراسان شمالی دانست و گفت: این استان در مسیر حرکت ۲۰ میلیون زائر است که باید به آن توجه کرد.

وی افزود: خراسان شمالی از صنایعی مانند فولاد و پتروشیمی بهره مند است اما جای صنایع تبدیلی در استان خالی است.

مهرعلیزاده ادامه داد: سالانه ۱۸۰ هزار تن انگور در خراسان شمالی تولید می‌شود اما به صورت خام به فروش می‌رسد.

این داوطلب ریاست جمهوری تصریح کرد: خراسان شمالی ۲ میلیون ۴۰۰ هزار دام سبک داشته که ۳۵۰ هزار آن در استان مصرف می‌شود و رتبه سوم تولید زعفران در کشور را داراست اما این موارد به صورت خام صادر می‌شود.

زاکانی در شبکه استانی خراسان جنوبی: ارز حاصل از صادرات به افغانستان باید به خراسان جنوبی بازگردد

علیرضا زاکانی در گفت و گوی تلویزیونی با مردم خراسان‌جنوبی با بیان اینکه خراسان‌جنوبی از نظر وسعت سومین استان کشور است، افزود: خراسان‌جنوبی سرشار از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بزرگ چون محصولات استراتژیکی مانند زعفران و همچنین صنایع دستی است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: راه آهن جنوب- شمال از سه استان سیستان و بلوچستان و خراسان‌جنوبی و رضوی عبور و آن را آباد خواهد کرد که این پروژه باید مد نظر جدی قرار گیرد و در این زمینه کاهلی شده است.

زاکانی با اشاره به مسئله عدم بازگشت ارز حاصل از صادرات افزود: ارز حاصل از صادرات به افغانستان باید به خراسان جنوبی بازگردد و موجب آبادانی استان شود.

وی ادامه داد: باید خراسان‌جنوبی تبدیل به یک استان ترانزیتی از طریق بازارچه‌ها شود.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی از مشکل کم آبی رنج می‌برد، گفت: این مشکل را باید با احیا قنوات، دانش آبخیزداری و مهمتر از همه انتقال آب از خلیج فارس حل کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: باید از خام‌فروشی محصولات معدنی خراسان‌جنوبی نیز به شدت پرهیز کرد.

مهرعلیزاده در شبکه استانی اصفهان: رونق و پیشرفت کشور با ایجاد رقابت اقتصادی محقق می‌شود

محسن مهرعلیزاده در برنامه شبکه تلویزیونی اصفهان با اشاره به اینکه نصف جهان پایتخت تاریخ و فرهنگ ایران است، اظهار داشت: مردم اصفهان به سخت‌کوشی، خلاقیت و نوآوری معروف هستند و من مشکلات آنها را به خوبی می‌دانم که عمده آن مسئله آب است.

وی با بیان اینکه در دوران یک سال مسئولیت خود در استانداری اصفهان برای مسئله آب تلاش بسیاری کردم، ابراز کرد: خشک بودن زاینده رود برای مردم اصفهان همانند حضور جسمی بیجان در میانه شهر، تلخ و ناگوار است.

نامزد سیزدهمین دوره ریاست جمهوری گفت: طرح‌های هفتگانه‌ای برای رفع مشکلات آبی اصفهان دارم که برای باغات، شرق اصفهان، داخل زاینده رود، کشاورزان و تالاب گاو خونی آب به ارمغان می‌آورد.

وی تصریح کرد: ممکن است بسیاری از ظرفیت‌های وابسته به آب استان اصفهان در آینده نزدیک نابود شود.

زاکانی در شبکه استانی آذربایجان غربی: نوع نگرش به توسعه و مدیریت کشور توسط دولت باید تغییر یابد

علیرضا زاکانی در گفتگوی تلویزیونی با اشاره به افتخار خود در ارتباط با ترک و کردزبانان ارومیه، گفت: افتخار دارم در کنار شهید باکری جنگیده‌ام؛ این شهید بزرگوار نمود واقعی یک امانت دار بود.

وی با بیان اینکه مردم آذربایجان افتخار مبارزه و ایستادگی در برابر ظلم را دارند، افزود: آذربایجان غربی ظرفی بالایی در حوزه گردشگری، کشاورزی، معادن و زیر ساخت‌های نرم افزاری سخت افزاری دارد که باید با رفع آن در راستای توسعه منطقه اقدام کرد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تخریب مراتع، راندمان پایین آب و بی توجهی به نیروهای متخصص آذربایجان غربی را از مشکلات مهم این منطقه دانست و اظهار داشت: چرا باید نیروهای متخصص این منطقه به سایر استان‌ها مهاجرت کنند، این استان از لحاظ معدنی دارای رتبه ۶ کشوری است اما خام فروشی آسیب جدی وارد کرده است.

زاکانی در رابطه با دریاچه ارومیه نیز گفت: حفظ محیط زیست یک ضرورت انکار ناپذیر است؛ در مقطعی ظلمی بزرگی به دریاچه ارومیه شده است که اقدامات انجام شده باید تشدید یابد چرا که معتقدیم کافی نیست.

وی اقدام وادیان مختلف را یک فرصت برای توسعه ایران اسلامی دانست و افزود: برادران اهل سنت و شیعه نمادی از همبستگی و پیوستگی هستند؛ ذاتاً انقلاب اسلامی یک انقلاب مذهبی نیست بلکه اسلامی است و نگاه محدودی ندارد.

قاضی زاده هاشمی در شبکه استانی اردبیل: استان اردبیل باید برند ملی محصولات کشاورزی و دامی کشور شود

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی که در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم استان اردبیل از طریق شبکه سبلان سخن می‌گفت، به موقعیت جغرافیایی استان اردبیل از لحاظ مرزی بودن و همسایگی با کشورهای حوزه قفقاز اشاره کرد و افزود: این قابلیت موجب توسعه صادرات خواهد شد چرا که در زمینه تولید محصولات کشاورزی و دامی توانمندی‌های بسیاری در این منطقه وجود دارد.

قاضی زاده هاشمی به عدم توسعه و حاشیه نشینی و افزایش نرخ بیکاری در این استان انتقاد کرد و ادامه داد: در دولت سلام توجه ویژه ای به قابلیت‌های این استان خواهد شد تا این مشکلات عمده حل شود

وی به قابلیت‌های بازارچه مرزی شهرستان بیله سوار و کشور آذربایجان اشاره کرد و گفت: گمرک در این شهرستان باید توسعه گسترده‌تری پیدا کند و این امر با تکمیل راه ریلی و افزایش صادرات محقق خواهد شد تا مقابل مهاجرت مردم این شهرستان به سایر شهرستان‌ها و مرکز استان گرفته شود.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری موقعیت شهرستان پارس آباد را یک موقعیت بین المللی اعلام کرد و افزود: با وجود قابلیت‌های کشاورزی و دامپروری در این شهرستان، سو مدیریت‌ها و ضعف‌های گسترده در زمینه استفاده از این قابلیت موجب بروز مشکلاتی در خصوصی سازی در این منطقه شد.

رئیسی در شبکه استانی زنجان: مشکلات با پیگیری مجدانه حل می‌شود نه با توصیه

حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی در گفت‌وگو با شبکه استانی اشراق زنجان، با اشاره به اینکه زنجان جزو استان‌هایی است که از دیرباز سفرهای متعددی را به این خطه از ایران اسلامی داشته و از نزدیک با ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این استان آشنا هستم، گفت: بدون شک همه ملت ایران به آوازه مردمان این استان به خصوص شهر زنجان در ارادت به اهل‌بیت (ع) اشرافیت دارند.

وی با بیان اینکه مردم استان زنجان بارها ثابت کرده‌اند که مردمانی پرتلاش و متدین بوده و در طول تاریخ انقلاب اسلامی حماسه‌های زیادی را خلق کرده‌اند، افزود: زنجانی‌ها همواره در عرصه‌ای چون انتخابات حضوری پرشور داشته و تکلیف شرعی خود را در این حوزه ادا کرده‌اند و بنده به خاطر اعتمادی که در دوره قبلی انتخابات ریاست‌جمهوری به من داشتند، از مردم این استان قدردانی می‌کنم.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری به ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلف استان زنجان اشاره و از معدن به عنوان یکی از این مزیت‌ها یاد کرد و ادامه داد: در حال حاضر استان زنجان از وجود بیش از ۳۰۰ معدن بهره می‌برد که هر کدام از این معادن دارای ذخایر بسیار غنی و ارزشمندی است اما متأسفانه موضع ناراحت‌کننده در این خصوص، غیرفعال بودن ۲۵ درصد این معادن است که این مشکل باید رفع شود.

مهرعلیزاده در شبکه استانی قزوین: دولت زندگی به دنبال ساخت زندگی شاد برای همه مردم است

محسن مهرعلیزاده در گفتگو با مردم قزوین که از طریق سیمای مرکز استان قزوین انجام شد اظهار کرد: در کشور مسئولین و دستگاه‌هایی وجود دارند که باید راه‌های پیشرفت و رشد را برای مردم هموار کنند. تا کنون که در آستانه سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری در کشور هستیم افراد متعدد سکان مدیریت کشور را در شرایط مختلفی به عهده گرفته‌اند و با فراز و نشیب‌های زیادی در دوره‌های زمانی مختلف کشور را مدیریت کرده‌اند و ما امروز و در این جایگاه از همه زحماتی که در این دوران کشیده شده تقدیر می‌کنیم.

نامزد سیزدهمین دوره از انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد: در دهه ۶۰ شمسی و در دورانی که کشور با جنگ تحمیلی رو به رو بود، تحریم‌ها در شدیدترین نوع خود علیه ما اعمال می‌شد و کلیه صادرات ما برابر بر رقم ۶.۵ میلیارد دلار بود و تقریباً نیمی از این مبلغ در میدان‌های نبرد هزینه می‌شد، حداقل‌ها برای زندگی مردم تأمین شده بود و مردم با یک اعتماد و اطمینان خاصی زندگی می‌کردند.

وی با اشاره به اقدامات دولت سازندگی بیان کرد: در دوران سازندگی شرایط ایده آل نبود با این حال دولت خدماتی را به کشور ارائه کرد که هم اکنون ما ارزش‌های آن را فهمیده و زیر سوال نمی بریم.

رئیسی در شبکه استانی بوشهر: بوشهر نباید فقیر و بیکار داشته باشد / لزوم استفاده از ظرفیت دریا

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در گفت و گوی تلویزیونی با مردم استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در زمینه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های فراوانی است که باید به این ظرفیت‌ها به خوبی توجه شود.

وی پارس جنوبی و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی را یکی از ظرفیت‌های استان دانست و بیان کرد: این استان پایتخت انرژی ایران اسلامی است و جایگاه ویژه ای در حوزه انرژی خاورمیانه دارد.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از نیروگاه اتمی و پارس جنوبی و پایانه بزرگ صادرات نفتی به عنوان مهمترین ظرفیت‌های استان نام برد و افزود: این حجم از انرژی تمدنی بزرگ در عسلویه شکل گرفته است.

وی با اشاره به اینکه استان بوشهر دارای ظرفیت بالای تولید خرما است ادامه داد: باید برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی استان بوشهر تلاش بیشتری شود و ما برای این مهم نیز برنامه داریم.

رئیسی با بیان اینکه استان بوشهر با وجود دریا و صنایع نفت و گاز و پتروشیمی نباید فرد بیکار داشته باشد گفت: اقتصاد دریا محور باید فعال‌سازی شود و مسئولان ارشد استان در این زمینه باید اهتمام ورزند.

قاضی‌زاده هاشمی در شبکه استانی فارس : ظرفیت‌های متعدد فارس در حوزه گردشگری

امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم فارس بیان کرد: استان فارس دارای ویژگی‌های متعددی در زمینه گردشگری زیارت و گردشگری سلامت است از این رو این استان می‌تواند شاهد جذب میلیون‌ها گردشگر باشد این در حالی است که فارس استانی با ویژگی نیز کشاورزی هست و در حوزه نفت و گاز نیز قابلیت‌های بالقوه بسیار زیادی دارد.

قاضی‌زاده هاشمی متذکر شد: در استان فارس مشکل کمبود آب وجود دارد و در این راستا نیز برنامه ایران سبز با ایجاد و کاشت جنگلکاری عمیق در سطح استان‌هایی که با چالش آب مواجه هستند می‌تواند راهگشای مشکلات کمبود آب در سطح استان‌ها به خصوص استان فارس باشد.

به گفته این نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری استان فارس سهم ناچیزی در تولید ناخالص ملی دارد.

رضایی در شبکه استانی آذربایجان شرقی: استانداران بومی در دولت اقدام و تحول انتخاب می‌شوند

محسن رضایی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ارتباط تلویزیونی با مردم آذربایجان شرقی از طریق شبکه سهند گفت: دولت بنده دولت اقدام و تحول است و در این دولت با استفاده از توان جوانان، ایران را به کارگاه بزرگ اقتصادی و سازندگی تبدیل می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه باید از پتانسیل‌های تمامی استان‌ها استفاده شود، گفت: این درست نیست که از تهران برای تمامی شهرها و روستاهای کشور تصمیم گیری می‌شود.

رضایی با بیان اینکه زمان نسخه پیچی تهران برای استان‌ها گذشته است، ادامه داد: هر یک از استان‌های کشور، ظرفیت و استعداد ویژه خود را دارند و بنده در دولت احتمالی خود از این ظرفیت‌ها در خود استان‌ها و برای مردم همان مناطق استفاده می‌کنم، چراکه نسخه نوشتن واحد برای همه استان‌ها نادیده گرفتن استعدادهای آن‌ها است.

گزارش در حال تکمیل است…

منبع: فردا

کلیدواژه: شبکه های استانی نامزدهای ریاست جمهوری نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نامزدهای ریاست جمهوری محسن مهرعلیزاده شبکه های استانی سید ابراهیم رئیسی تلویزیونی با مردم محصولات کشاورزی ظرفیت های استان قاضی زاده هاشمی ریاست جمهوری استان های مختلف آذربایجان غربی نامزد انتخابات شبکه استانی مردم استان خراسان جنوبی خراسان شمالی استان کرمان استان بوشهر استان فارس برنامه ها ظرفیت ها خواهد شد استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاوردهای این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدارهای صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه‌ همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدارهایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی ـ مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشورهای همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشورهای آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاوردهایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشورهای همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

دیگر خبرها

  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی برای دشمنان و دوستان جمهوری اسلامی داشت/همکاری با کشورهای همسایه و مستقل گسترش می‌یابد/ ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دو ملت است
  • تبادل ظرفیت‌های موجود در ایران و سریلانکا به نفع دو کشور و دوملت است
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • اشتراک ظرفیت‌های فناوری ایران و پاکستان موجب پیشرفت دو کشور می‌شود
  • مشکلات بانوان را باید با راهکار‌های استانی و بومی مرتفع کرد