Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرحسین کولیوندگفت: پیش از این زمان رسیدگی به بیماران اورژانسی ۳۸دقیقه بود که اکنون به زیر ۱۴ دقیقه رسیده است، همچنین خدمات موتور آمبولانس در تهران به زیر ۹دقیقه رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین، پیرحسین کولیوند در آئین افتتاح فوریت‌های پزشکی استان قزوین که بعدازظهر امروز در سالن اجتماعات مدیریت بحران استانداری قزوین برگزار شد، با بیان اینکه اورژانس کشور سال ۵۴ راه‌اندازی شده است، اظهار کرد: این سازمان در زمان دفاع مقدس رشد و توسعه خوبی داشت و بعد از افت و خیزهایی مجدد  شکل و عملیات تازه‌ای گرفته و با اورژانس دنیا هم‌طراز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: در سال 95، تعداد دو هزار و ۵۰۰ دستگاه  آمبولانس داشتیم که اکنون به پنج هزار و ۷۰۰ دستگاه رسیده است؛ ما اعتقاد داریم مردم حق داشتن بهترین‌ها را دارند از این رو بهترین و مجهزترین آمبولانس‌ها بصورت عادلانه در سراسر کشور توزیع کردیم.
 

رئیس اورژانس کشور بیان کرد: زمانی که اورژانس را تحویل گرفتیم فقط سه بالگرد در کشور داشتیم و اکنون ۴۸بالگرد در سطح  کشور و پنج شناور در خوزستان داریم که خدمات خوبی را ارائه می‌دهند‌، همچنین میزان نیروها را از سه هزار نفر به هشت هزار و ۳۰۰ نفر افزایش دادیم. 
 

وی ابراز کرد: ‌اکنون با کمبود نیرو مواجه هستیم و از طرفی اعتقادی به نیروی شرکتی نداریم و انتظار داریم که تمام نیروها به صورت رسمی پذیرش شوند چراکه نیروهای اورژانس خالصانه‌ترین خدمات را به مردم ارائه می‌دهند و گروهی هستند که مانند رزمنده در میدان جنگ خدمت می‌کنند.
 

این مقام مسئول اذعان کرد: از سازمان استخدامی وعده گرفتیم سالی هزار و ۵۰۰ نفر جذب نیرو داشته باشیم که تاکنون عملیاتی نشده است‌.
 

کاهش ۶۵درصدی مرگ و میر مادران باردار با امدادرسانی به موقع

 

رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: در چهارشنبه‌ سوری‌ها حوادث زیادی داشتیم که با آموزش و فرهنگ‌سازی در مدارس، مساجد و اماکن عمومی ۶۵درصد از این حوادث وهمچنین ۶۵درصد از مرگ و میر مادران باردار را کاهش دهیم.
 

کولیوند اضافه کرد: در حوادث جاده‌ای اورژانس خدمات ارزنده‌ای ارائه داده است به طوری که توسط بالگردها افراد بسیاری را که در سراسر کشور نیاز به پیوند اعضا داشتند به تهران  منتقل کردیم و طی سال جدید برای۱۴ نفر این خدمت صورت گرفت.
 

وی تصریح کرد: با روحیه ایثارگری نیروهای اورژانس در زلزله کرمانشاه توانستیم هفت رکورد جهانی را ثبت کنیم و بیمارستان سیار قزوین در سیل کرمانشاه نیز خدمات ارزنده‌ای انجام داد که جای تقدیر دارد.
 

رئیس اورژانس کشور بیان کرد: پیش از این زمان رسیدگی به بیماران اورژانسی ۳۸دقیقه  بود که اکنون به زیر ۱۴ دقیقه رسیده است، همچنین خدمات موتور آمبولانس در تهران به زیر ۹دقیقه رسیده که حتما با توجه به بافت ساختمانی قزوین تعدادی موتورلانس به این استان تخصیص خواهیم داد.
 

وی تصریح کرد: متاسفانه ما شدیدترین و ظالمانه‌ترین تحریم‌ها را طی سال‌های اخیر  علیه حکومت و دولت به ویژه در بخش سلامت داشتیم، با خودروسازان داخلی تعامل کردیم و با همکاری کارشناسان بهداشت و سلامت شاهد ساخت اتوبوس آمبولانس هستیم و ۲۰دستگاه از این خودروها به اورژانس تحویل داده خواهد شد که از این میان یک دستگاه سهم استان قزوین خواهد بود.
 

کولیوند افزود: ما به نرم افزار پایش تمام مردم در سراسر کشور مجهز هستیم به طوری که همه افراد و گروه‌های حساس را شناساییی می‌کنیم تا در مواقع بحران بتوانیم خدمات لازم را به آن‌ها ارائه دهیم تا شاهد کمترین تلفات باشیم.
 

هزار دستگاه آمبولانس وارد کشور خواهد شد

 

رئیس اورژانس کشور با بیان اینکه تمام خدمات اورژانس رایگان بوده و توسط دولت پرداخت می‌شود، ادامه داد: به کمک تجهیزات مربوط به احیا و نوار قلب سیار و در اختیار گذاشتن آن برای پزشکان تاکنون به 23 هزار نفر خدمات رسانی کردیم که بیش از 9 هزار نفر نجات پیدا کردند.
 

کولیوند ابراز کرد: نیروهای اورژانس در حوزه کرونا با جان و دل خدمت کردند و مانند زمان جنگ در کنار تمام دستگاه‌های دیگر پای کار بودند و خوشبختانه توانستیم تجهیزات خوبی را در این زمینه در کشور به ارمغان آوریم.
 

وی با اشاره به آغاز ساخت ساختمان ستاد بیان کرد: اگر ساخت ساختمان انجام شود، در بحث تجهیزات حتما حمایت لازم را خواهیم داشت و بنا داریم تعدادی موتورآمبولانس را از طریق دانشگاه مشهد تامین کنیم که به محض تامین، تعدادی را به قزوین اختصاص خواهیم داد.
 

رئیس اورژانس کشور اضافه کرد: برای ساخت پایگاه‌های اورژانس باید از منابع استانی هزینه شود چراکه تجهیزات را از داخل کشور تخصیص خو‌اهیم داد؛ به زودی هزار دستگاه آمبولانس وارد کشور خواهد شد که از آن‌ها برای تقویت و تجهیز پایگاه‌های امدادی استفاده خواهیم کرد.
 

وی عنوان کرد: با وجود اینکه مدت‌ها از تاسیس اورژانس می‌گذرد اما تاکنون نیروی خانم نداشتیم و در هر حادثه‌ای مجبور بودیم از نیروی آقا استفاده کنیم که خوشبختانه سال گذشته با کمک وزارتخانه توانستیم 30 درصد از نیروهای دانشگاهی خانم را برای این منظور آموزش دهیم که امسال فارغ التحصیل می‌شوند.
 

رئیس اورژانس کشور در پایان گفت: تنها دستگاهی هستیم که به محض زنگ خوردن تلفن، لوکیشن آن برای ما ثبت می‌شود  و همچنین به دستگاه سنجش دبی آب رودخانه‌ها و زلزله نگار مجهز هستیم که می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.
 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس اورژانس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، این تجهیزات به طور قابل‌ توجهی ظرفیت پیش ‌بیمارستانی سازمان اورژانس را افزایش خواهد داد. اقلام اهدایی قرار است در استان‌ های هرمزگان، کرمان، خراسان رضوی و سیستان و بلوچستان توزیع شوند.

دستگاه‌ دفیبریلاتور می‌تواند نجات ‌بخش زندگی در هنگام ایست قلبی ناگهانی باشد. این وسیله ریتم ضربان قلب را به طور موثر پایش کرده و با ارسال شوک ‌های الکتریکی عملکرد طبیعی قلب را احیا می‌ کند. طراحی این دستگاه ‌ها به گونه ‌ای است که با حداقل آموزش پزشکی می ‌توان از آن استفاده کرد و به این دلیل برای تیم‌ های پاسخ به فوریت ‌های پزشکی بسیار با ارزش هستند.

سید جعفر حسین، نماینده سازمان جهانی بهداشت در جمهوری اسلامی ایران، در رابطه با اهدای این دستگاه‌ ها، عنوان کرد: با افزایش فراهم بودن دفیبریلاتور، امدادگران و پرسنل اورژانس در استان ‌های مربوطه برای ارائه مراقبت‌ های مؤثر و به‌ موقع به افراد نیازمند مجهزتر خواهند شد.

وی همچنین گفت: اهدای این تجهیزات، که به طور مشترک از سوی دفتر کمک‌ های انسانی اتحادیه اروپا تامین مالی شده است، تاکیدی است بر تعهد ما نسبت به تقویت نظام سلامت و ارتقای خدمات پزشکی اورژانس برای جمعیت‌ های آسیب‌ پذیر.

گفتنی است، این پروژه در راستای ماموریت سازمان جهانی بهداشت، یعنی تضمین دسترسی همگانی به خدمات باکیفیت سلامت، به ویژه در مناطقی که با بحران‌ های انسانی مواجه هستند، انجام گرفته است. هدف نمایندگی سازمان جهانی بهداشت در ایران این است که از طریق توانمندسازی نهادها و ارائه ‌دهندگان خدمات سلامت محلی به ارتقای تاب ‌آوری و پایداری نظام سلامت در استان‌ های هدف کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • ۶ کشته و مصدوم در حادثه رانندگی محور نی ریز
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف زنجیره ای در محور فسا - داراب
  • ۸ کشته و مصدوم در تصادف محور فسا - داراب
  • افزایش پایگاه‌های موتورلانس اورژانس در فارس
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • اهدای ۴۰ دستگاه شوک الکتریکی قلب به سازمان اورژانس ایران
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور