Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از لنگرود، رستم قاسمی امروز در تجمع حامیان آیت‌الله ابراهیم رئیسی در جوار گلزار شهدای گمنام شهر لنگرود با بیان اینکه برخی از مسؤولین از همان روزهای اول انقلاب اعتقاد داشتند که خارجی‌ها باید ایران را بسازند، اظهار کرد: امام خمینی قاطعانه فرمودند که ایرانی می‌تواند کشور را بسازد و امروز شاهد انجام پروژه‌های بزرگی توسط جوانان این مرزوبوم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه سدکرخه از جمله سدهای بود که توسط ایرانی‌ها ساخته شد و در زمان خود بزرگترین سد بود، گفت: امروز بسیاری از استان‌های کشور از وجود سدکرخه بهره می‌برند و بعد از سد کرخه تاکنون بیش از ۱۵۰ سد توسط همین مهندسان ایرانی و در شرایط تحریمی ساخته شد.

وزیر اسبق نفت با بیان اینکه کارهای بزرگی بعد از جنگ تحمیلی در ایران انجام شد در حالی که در آن روز کشور دارای امکانات امروز و نیروی انسانی پرتوان و پرتجربه نبود، افزود: دشمن همواره به دنبال این بوده و هست که انقلاب اسلامی را به جمهوری اسلامی تبدیل کند چرا که آمریکا و دشمن با انقلاب و انقلابی‌گری مشکل دارد.

قاسمی با بیان اینکه در طول انقلاب هر جا که اراده کردیم بر روی پای خود ایستاده‌ایم، تصریح کرد: دشمن به این نتیجه رسیده که نمی‌تواند با ایران به صورت نظامی جنگ کند و جنگ خود علیه ایران را از طریق روش‌های دیگری نظیر تحریم‌ها و هجمه‌های فرهنگی و اقتصادی و غیره در پیش گرفتند تا ایران را فلج کنندـ

وی با بیان اینکه دولت نهم و دهم در اوج تحریم‌ها توانست ۱۷ فاز پارس جنوبی را آغاز و بهره‌برداری برساند، گفت: ایران دارای ثروت‌های خدادادی زیادی است ولی به دلیل سوء‌مدیریت گنج‌های کشور تبدیل به رنج شده و مردم را دچار گرفتاری کرده است.

وزیر اسبق نفت با بیان اینکه مشکل عمده امروز کشور، ناکارآمدی و نگاه دولتمردان به بیرون از کشور است، افزود: هر زمانی که ایران اقتدار و پیشرفت پیدا کرد موضع ایران در مقابل دیگر کشورها نیز از موضع اقتدار بود نه از موضع ضعف.

قاسمی با اشاره به مذاکرات برجامی بیان کرد: ایران در مذاکرات برجام به همه تعهدات خود عمل کرد ولی طرفین نسبت به تحقق خود بی اعتنا بوده و این آمریکایی بودند که از برجام خارج شدند.

وی با بیان اینکه باید در شرایط جنگ اقتصادی با تحریم‌ها مقابله کنیم، گفت: ایران در بسیاری از زمینه‌ها دارای پیشرفت‌های بسیار زیادی از دیگر کشورها بوده است ولی برخی‌ها نمی‌خواهند توان و ظرفیت داخلی کشور را باور کنند.

وزیر اسبق نفت با بیان اینکه ایران در زمان برجام، فروش نفت به کشورها را داشت ولی به دلایل وجود نقص در برجام نمی‌توانست دریافت پول داشته باشد، افزود: ایران در سال ۹۰ و ۹۱، مورد تحریم آمریکا و سازمان ملل بود ولی اندازه امروز مشکل نداشت و با اینکه قرار بود با برجام مشکل آب خوردن مردم حل شود بر مشکلات مردم نیز افزوده شد. 

قاسمی با بیان اینکه حضور گسترده مردم در انتخابات از ضروریات تشکیل دولت سیزدهم است، گفت: ان‌شالله با انتخاب گزینه اصلح شاهد تغییر در زمینه‌های اقتصادی فرهنگی و دیگر ضروریات مردم کشور ایران بوده و شاهد ایرانی قوی باشیم.

انتهای پیام/۸۴٠٠۸

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیسی رستم قاسمی انقلاب اسلامی وزیر اسبق نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۳۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر

«فقر مطلق در دوره فعالیت دولت قبل سه برابر شد».

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه ایران در گزارشی با بیان این که در دولت سابق ۱۱ میلیون نفر زیر خط فقر رفتند، نوشتند: در حالی که تمام گزارش‌های مراجع داخلی و جهانی از سقوط شاخص‌های مربوط به فقر و رفاه اجتماعی در دوره هشت‌ساله دولت‌های یازدهم و دوازدهم و بهبود این شاخص‌ها در دولت سیزدهم حکایت می‌کند، برخی از مسئولان دولت قبل با ادعای دلسوزی برای مردم از بلندشدن صدای خرد شدن استخوان مردم گفته‌اند. گویی فراموش کرده‌اند که آمارها سخن می‌گویند و نمی‌توان صدای آن را نادیده گرفت. گویی فراموش کرده‌اند که از دهه ۱۳۹۰ که ۸۰ درصد آن به دوره فعالیت دولت‌های یازدهم و دوازدهم مربوط است به‌عنوان دهه از دست رفته اقتصاد یاد می‌شود. اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم با انتقاد از شرایط فعلی اعلام کرده است که «صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد. از سال ۹۷ تا الان مردم با تورم حدود ۴۰ درصد روبه‌رو هستند، الان تورم دی ماه نسبت به دی ماه سال قبل،

۴۳ و اندی درصد است و حتماً تا پایان سال هم بالاتر می‌رود. فرهنگی و کارمند ناراضی می‌شوند. حقوق کم می‌شود، کارگر ناراضی می‌شود، سفره مردم کوچک می‌شود. دومین موضوعی که خواهم گفت این است که مسئله معیشت مردم را جدی بگیرید. صدای شکسته شدن استخوان مردم به گوش می‌رسد.»

جدای از سخنان مسئولان دولت قبل که عمدتاً رنگ و بوی سیاسی دارد، با نگاهی به آمارهای رسمی می‌توان گفته‌های آنها را راستی‌آزمایی کرد تا مشخص شود در چه دولتی سفره مردم کوچک شده و تعداد فقرا افزایش یافته است. هر چند به طور قطع دولتمردان سیزدهم نیز از شرایط امروز اقتصاد کشور که ریشه در ناکارآمدی و کژی‌های دهه قبل دارد؛ رضایت ندارند، اما به گواه آمار رسمی، تلاش‌های دولت برای تغییر این شرایط و بازگرداندن قطار اقتصاد به ریل اصلی نتایج مثبت ملموسی به همراه داشته است. بررسی آمارها و گزارش‌ها نشان می‌دهد که شاخص‌های توزیع درآمد نیز سقوط کرده است. فقر مطلق در این دوره سه برابر شده است.

رشد سه برابری فقر مطلق در دولت قبل در حالی است که شاهد کاهش شدید آن در دولت ماقبل دولت روحانی بوده‌ایم. در سال ۱۹۹۰ (۱۳۶۹) حدود ۶.۲ درصد جمعیت ایران با فقر مطلق مواجه بوده‌اند. این رقم در سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) تقریباً نصف می‌شود و به ۲.۹ درصد کاهش می‌یابد. در سال ۲۰۰۵ (۱۳۸۵) نیز با اجرای طرح هدفمندی یارانه‌ها نسبت افراد دارای فقر مطلق به کل جمعیت ایران تقریباً یک پنجم می‌شود و به ۰.۶ درصد می‌رسد. این رقم در سال ۲۰۱۳ به ۰.۲ درصد کاهش می‌یابد که کمترین رقم ثبت شده برای فقر مطلق در ایران در آمار بانک جهانی است.

علاوه ‌بر بانک جهانی، مرکز پژوهش‌های مجلس نیز در گزارشی به پدیده فقر مطلق در دهه گذشته پرداخته است. براساس این گزارش، نرخ فقر مطلق با روندی افزایشی از ۱۹.۴ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۳۴.۴ درصد در سال ۱۴۰۰ رسید و طی این مدت بیش از ۱۱ میلیون نفر از جمعیت کشور به زیر خط فقر سقوط کرده‌اند.

بیش از ۱۱ میلیون نفر زمانی به زیر خط فقر سقوط کردند که بارها به دولت روحانی هشدار داده می‌شد که کشور را معطل برجام نکند و با اتخاذ سیاست‌های مناسب و اصولی اقتصادی مانع از افزایش تورم و گرانی‌ها شود. اما روحانی در آن ایام حتی مشکلات آب خوردن مردم را هم به برجام و تحریم گره زده بود! نکته مهم اینجاست که با افزایش قیمت مواد غذایی بخصوص از سال ۱۳۹۷ و کاهش درآمدها، خانوار مجبور شده تا سهم بیشتری از هزینه‌هایش را به خوراک اختصاص دهد؛ از این‌رو سهم خوراک از هزینه‌های خانوار از ۲۹ درصد در سال ۱۳۹۶ به بیش از ۳۲ درصد در سال ۱۴۰۰ رسیده است. سهم مسکن از کل هزینه‌های خانوار به‌عنوان دیگر کالای ضروری نیز از ۲۳ درصد در سال ۱۳۹۰ به ۲۷ درصد در سال ۱۴۰۰ افزایش یافت.

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره قهرمان ایران؛ میرزازاده و کیانی بهترین ورزشکاران از نگاه مردم
  • صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • آیت‌الله رئیسی: صهیونیست‌ها امروز منفورترین رژیم در نگاه مردم جهان هستند
  • لیبرمن به مقامات صهیونیست: به خانه‌تان بازگردید
  • فیلم| اعتراف مشاور اسبق نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به شکست اطلاعاتی در برآورد حمله ایران!
  • جایگاه ویژه‌ مردم ایران در بسط تفکر مهدوی در جهان امروز
  • سوءمدیریت فاحش و زبان ‌دراز برخی دولتمردان سابق درباره فقر
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • به مردم پاکستان که همواره از حق دفاع کرده‌اند افتخار می‌کنیم
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است