Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-25@08:57:55 GMT

عصبانیت معروف از ویدیوچک سرنوشت ساز(عکس)

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۳۱۹۵

عصبانیت معروف از ویدیوچک سرنوشت ساز(عکس)

یک ویدئوچک و یک صحنه کلیدی در ست پنجم را می‌توان دلیل اصلی باخت ایران برابر استرالیا دانست.

به گزارش "ورزش سه" شاید بعد از این‌که شاگردان آلکنو دو ست اول را به تیم بدون برد استرالیا واگذار کرده بودند، کمتر کسی تصور می‌کرد امکان بازگشت به این بازی برای ایران در روز بعد شاگردان آلکنو وجود داشته باشد، اما با تعویض‌هایی که سرمربی روسی در ترکیب ایران انجام داد و ورود بردیا سعادت و درخشش این بازیکن جوان، ورق برگشت و ایران توانست ست‌های سوم و چهارم را به سود خود رقم بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این‌بار تصور این بود که ایران در ست پنجم بتواند با روحیه برگرفته از برتری در ست‌های سوم و چهارم و بازگرداندن بازی، به پیروزی برسد و به روند شکست‌های 3 بر 2 خود در لیگ ملت‌های 2021 پایان بدهد؛ همه چیز هم در ست پنجم تا امتیاز دهم برای ایران خوب پیشرفت رفت، بردیا سعادت همچنان مرد اول میدان برای تیم ملی ایران بود، بازیکنی که قصد داشت امتیاز یازدهم را به شکلی کاملا زیرکانه به نام ایران ثبت کند.

 

 

بعد از چند نوبت رفت و برگشت توپ بین زمین دو تیم، بردیا سعادت با هر دو دست روی تور قصد داشت توپ را به دست مدافعان استرالیا بزند و امتیاز یازدهم را به حساب ایران واریز کند، اتفاقی که با رأی داور رخ داد و حتی بازیکنان و کادرفنی ایران از این اتفاق خوشحالی کردند؛ اما میراندا سرمربی استرالیا به مانند بسیاری دیگر از مقاطع بازی درخواست ویدئو چک کرد.

 

بازبینی صحنه که با یک سیستم هوشمند کنترل می‌شود و رأی صادر می‌کند، نشان داد که توپ با دستان پشت خط‌زن جوان ایران به بیرون رفته، اتفاقی که با اعتراض شدید سعید معروف و البته ولادیمیر آلکنو همراه بود؛ کاپیتان ایران که مثل بسیاری از علاقه‌مندان ایرانی که از پای گیرنده‌ها تماشاگر مسابقه بودند، اعتقاد داشت توپ به دستان مدافعان استرالیا برخورد داشته، با چهره‌ای کاملا عصبانی با داور صحبت می‌کرد اما جنب و جوش او هم باعث نشد تا رأی داور بازگردد.

 

 

چرا که داوران هم اجازه تغییر تصمیم سیستم هوشمند ویدئوچک را ندارند، حتی سعید معروف در بخشی از صحبت‌های اعتراضی خود به داور گفت: «قسم می‌خورم توپ بعد از برخورد به دست مدافعان استرالیا به بیرون رفته است.» اما داور قاطعانه روی تصمیم خود ایستاد و امتیاز دهم را به حساب استرالیا واریز کرد.

 

این اتفاق ورق بازی را بازگرداند و در روحیه بازیکنان ایران تاثیر کاملاً منفی گذاشت؛ بعد از این صحنه استرالیایی‌ها توانستند با امتیاز سرویس و استفاده از اشتباهات بازیکنان ایران، یکی پس از دیگری امتیازات را به دست آورند و برتری خودشان را به شاگردان آلکنو دیکته کنند و در نهایت 15-12 برنده ست پنجم شوند تا این بازی را در ست‌شماری 3-2 پیروز شوند.

 

 

این اولین برد استرالیا در لیگ ملت‌های 2021 بود اما اگر آن صحنه کلیدی در ست پنجم و آن ویدئوچک به سود ایران رأی می‌داد، شاید اتفاق دیگری رخ داد و ایران می‌توانست برخلاف دو بازی قبلی مقابل صربستان و آلمان، این‌بار 3 بر 2 پیروز شود.

 

والیبال تیم ملی والیبال ایران

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: والیبال تیم ملی والیبال ایران ست پنجم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۳۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوران بازی‌های لیگ برتر بر چه اساس انتخاب می‌شوند؟

تا به حال این سوال برای‌تان پیش آمده است که داور بازی تیم محبوب‌تان چگونه انتخاب شده است؟ ما قصد داریم در این مطلب، به این پرسش، پاسخ بدهیم. 

پس از آن که ناتینگهام فارست مدعی شد استوارت اتول طرفدار لوتون تاون، رقیب آن‌ها در رقابت برای فرار از سقوط به رقابت‌های چمپیونشیپ است، جنجال بزرگی در فوتبال انگلستان به پا شده است. اتول در جریان شکست ۲-۰ روز یکشنبه ناتینگهام فارست مقابل اورتون، داور VAR بود.

طرفداری | به گزارش اسکای، فارستی‌ها معتقدند اتول در سه صحنه، از اعلام ضربه پنالتی به سود آن‌ها خودداری کرده است. در این مطلب قصد داریم نگاهی به نحوه گزینش داوران برای هر مسابقه لیگ برتری را بررسی کنیم.

قبل از هر دور از مسابقات، جلسه‌ای مفصل با حضور هاوارد وب، رییس کمیته داوران و سایر مقامات PGMOL (کمیته داوران فوتبال انگلیس) برای تعیین داوران هر مسابقه برگزار می‌شود. انتخاب داوران تا حدودی بر اساس «فرم های وابستگی» است که توسط همه داوران و مسئولان به ثبت می‌رسد. در این فرم ها، آن‌ها تیم‌هایی که طرفدارشان هستند و هر ارتباط دیگری که با یک تیم مشخص دارند را فاش می‌کنند. 

این فرم‌های وابستگی که در ابتدای هر فصل ارائه می‌شوند، به طور ویژه بر روی مسائل جغرافیایی و رقابت تمرکز دارند. به عبارت دیگر، هدف این فرم‌ها جلوگیری از قضاوت داوران در بازی تیم‌هایی است که با آن ها همشهری هستند یا رقابت دیرینه دارند. برای مثال، هرگز به داوری که طرفدار تیم بیرمنگام سیتی است، اجازه قضاوت بازی تیم استون ویلا داده نخواهد شد.

با این حال، به چنین داوری (طرفدار بیرمنگام سیتی) اجازه داده می‌شود تا بازی‌ای که وست برومویچ آلبیون در آن حضور دارد را قضاوت کند؛ زیرا اگرچه بین این تیم و بیرمنگام سیتی رقابت وجود دارد، اما این رقابت یک تضاد منافع آشکار در نظر گرفته نمی‌شود. همان‌طور که مشخص شد، قوانین به طور واضح مشخص نکرده‌اند که داورانی که طرفدار تیم‌هایی در پایین جدول هستند، نمی‌توانند بازی‌های دیگر تیم‌های درگیر در سقوط را قضاوت کنند. با وجود این، برای اجتناب از چنین تداخل‌هایی، تا جایی که امکان داشته باشد، راه‌حل‌های عملی و مبتنی بر عقل سلیم به کار گرفته می‌شود.

کمیته PGMOL باید برای هر بازی لیگ برتر شش داور انتخاب کند؛ به این معنی که برای هر دور از مسابقات لیگ برتر، مجموعاً 60 داور انتخاب می‌شوند. PGMOL برای انتخاب داوران، حدود ۸۰ داور درجه یک در اختیار دارد. با این حال، داوران جوان و بااستعداد نیز در زمان‌های مختلف برای توسعه و همچنین گسترش این گروه، به این لیست اضافه می‌شوند. داوران چهارم اغلب از گروهی پایین‌تر در رده‌بندی PGMOL انتخاب می‌شوند که به طور معمول در لیگ دسته یک (چمپیونشیپ) فعالیت می‌کنند.

معیارهای انتخاب داوران برای هر هفته

انتخاب داوران یک فرآیند پیچیده است و به علم دقیق شباهت ندارد. با این حال، معیارهای مورد استفاده به شرح زیر است:

تیم های مورد علاقه داوران: همانطور که قبلاً ذکر شد، این معیار تنها از قضاوت داور در بازی تیم رقیب مستقیم جلوگیری می‌کند و لزوماً بر اساس رقابت تیم‌ها در جدول مسابقات نیست. عملکرد: عملکرد داور در بازی قبلی او چقدر خوب بوده است؟ داورانی که اشتباهات قابل توجهی مرتکب می‌شوند، اغلب در هفته بعد استراحت می‌کنند یا به قضاوت بازی‌های کم اهمیت‌تر یا سطوح پایین‌تر منتقل می‌شوند. این کار برای اطمینان از قضاوت بازی‌های مهم توسط داوران «روی فرم» انجام می‌شود. آخرین باری که داور بازی تیم‌های مورد نظر را قضاوت کرده است: به داوران اجازه داده نمی‌شود که دو بازی متوالی یک تیم را قضاوت کنند. PGMOL تا حد امکان سعی می‌کند بین قضاوت‌های یک داور برای یک تیم، یک ماه فاصله ایجاد کند. شایستگی: همچنین انتخاب بهترین فرد برای هر بازی بر اساس اهمیت بازی نیز در نظر گرفته می‌شود، اما تمام داوران مورد استفاده در لیگ برتر از دسته بندی «درجه یک» هستند. ملاحظات چمپیونشیپ (لیگ دسته یک): فرآیند انتخاب با این واقعیت پیچیده‌تر می‌شود که PGMOL همچنین باید داوران را برای لیگ دسته یک نیز انتخاب کند. اگر یک بازی بسیار مهم در آنجا وجود داشته باشد، به عنوان مثال بین مدعیان صعود یا سقوط، ممکن است از تعداد بیشتری از داوران دسته بندی درجه یک برای آن بازی استفاده شود.

بیشتر بخوانید:

پیروزی اورتون در جنگ بقای لیگ برتر؛ ناتینگهام فارست شکایت می‌کند

از دست ندهید ????????????????????????

باخت دیوید تیلور، دردسر تازه برای حسن یزدانی تصاویر سه‌بعدی علیه ژاوی: توپ یامال گل نشده بود! باورنکردنی؛ لالیگا تکنولوژی خط دروازه ندارد کامنت تمسخرآمیز وینیسیوس؛ فکر کردی بلینگامی؟

دیگر خبرها

  • پرسپولیس-آلومینیوم با یک داور تکراری
  • داور دیدار حساس پرسپولیس در جام حذفی
  • داور بازی سرنوشت‌‎ساز پرسپولیس مشخص شد
  • سریال ادامه‌دار VAR؛ قسمت بیست‌وسوم
  • سریال VAR تمام شدنی نیست
  • اعتراض مدیرعامل چادرملو به لغو بازی سرنوشت‌ساز
  • سرنوشت ما، کابوس شما؛ طرح موزاییکی هواداران اینتر در بازی مقابل میلان / عکس
  • کنایه اسطوره انگلیسی به توهین طرفدار معروف پپ
  • شعبده‌بازی سرمربی ایرانی با تیم ملی افغانستان | آنها به جام جهانی می‌رسند؟
  • داوران بازی‌های لیگ برتر بر چه اساس انتخاب می‌شوند؟