Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-23@08:20:59 GMT

زاکانی: بانکی که در حال بنگاهداری است باید بسته شود

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۴۴۲۴۰

زاکانی: بانکی که در حال بنگاهداری است باید بسته شود

خبرگزاری فارس: علیرضا زاکانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری امشب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، به تشریح برنامه‌های خود در انتخابات و برای اداره دولت آینده پرداخت.

مهمترین محورهای سخنان زاکانی در این برنامه به شرح زیر است؛

- 10 مانع بر سر راه تولید شناسایی شده است؛ اولین مانع، مقرات بی‌دلیلی است که بند پای تولیدکننده است، مالیات و بی‌عدالتی هم از دیگر موانع پیش روی تولیدکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

- در خصوص تامین مالی تولید، 3 راه را پیشنهاد می‌کنیم؛ یک راه تامین مالی توسط دولت است که در این رابطه باید رانت مولد ایجاد شود. راه دوم این است که بانک‌ها از حالت رقیب تولیدکننده باید خارج شوند و در خدمت دولت قرار بگیرند؛ در این خصوص، از طریق بانک مرکزی بانک‌های خصوصی کنترل خواهند شد تا دست به بنگاهداری نزنند. 

- بانکی که در حال بنگاهداری است و در خدمت تولید نیست، باید بسته شود.

- راه سوم نیز از طریق هدایت نقدینگی به سمت تولید است. در این رابطه، باید ابتدا جلوی خلق پول جدید و بی‌پشتوانه گرفته شود و سپس با تعریف بسته‌هایی در بورس، نقدینگی به سمت تولید هدایت شود.

- 37 سیاست ابلاغی داریم که فقط یکی از آنها یعنی سیاستهای کلی اصل 44 تبدیل به قانون شده است؛ 36 مورد دیگر از جمله سیاست‌های اقتصاد مقاومتی تبدیل به قانون نشده است.

- برنامه داریم که 10500 قانون موجود را در سه سال اول به 43 جلد قانون مادر تبدیل کنیم و در این قالب، 37 سیاست ابلاغی کلان کشور را عملیاتی کنیم.

- دنباله 9 پیشران اقتصادی تعریف شده را در بنگاههای کوچک و قانونی دنبال می‌کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فردا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری علیرضا زاکانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۴۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل چهاربانده همدان- بهار- گل‌تپه- علیصدر نیازمند تزریق اعتبار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فتح‌الله توسلی در شورای اداری شهرستان بهار گفت: این طرخ یکی از مطالبات چندین ساله بزرگ و مهم استان همدان بود که اکنون در حال اجراست و برای تکمیل باید اعتبار آن تأمین شود. 

او در ادامه با تأکید بر مدیران دستگاه‌های اجرایی مبنی بر تعیین نقشه راه و هدف‌گذاری برای مجموعه خود افزود: نیاز است مدیران گزارش دقیقی از عملکرد و برنامه خود ارسال و ارائه کنند چراکه به طور قطع این امر برنامه‌ریزی و جذب اعتبارات بهتری را برای حوزه این شهرستان به همراه خواهد داشت.

توسلی با اشاره به اینکه بازگشت اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای به خزانه پذیرفتنی نیست، تصریح کرد: نقش مدیران شهرستانی در برنامه‌های توسعه و پیشرفت شهرستان باید بسیار پررنگ و تأثیرگذار باشد و بی‌اطلاعی مدیران در رابطه با اعتبارات و اولویت‌های شهرستان به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست.

نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس با بیان اینکه استان همدان به ویژه حوزه انتخابیه ظرفیت بالایی در صنایع تبدیلی دارد، تأکید کرد: اقلیم شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ کشاورزی است، اما به علت تغییر اقلیم و خشکسالی محیط جدیدی ایجاد شده که این شرایط را برای ما سخت‌تر کرده است و باید فکری برای صنایع تبدیلی شود.

توسلی با انتقاد از عملکرد بانک‌ها افزود: عملکرد برخی از بانک‌ها در بخش تسهیلات تکلیفی و اشتغال و سرمایه‌گذاری قابل‌قبول نیست و موجب ایجاد نارضایتی‌هایی شده است لذا نظارت دوچندان بر عملکرد بانک‌ها ضروری است.

این مسئول در ادامه با اشاره به وضعیت استان و اینکه ۹۶ درصد درآمد استان همدان از محل مالیات است، گفت: عمده مالیات در استان در سه بخش مالیات بر شرکت‌ها، ارزش افزوده و مشاغل و حقوق کارکنان است و ما تکلیف داریم درآمد‌های غیرمالیاتی را افزایش دهیم.

او با اشاره به نامگذاری شعار سال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» تأکید کرد: باید از اقتصاد نفتی فاصله گرفت و امکانات کشور و منابع بانک‌ها را به چرخه تولید اختصاص داد چراکه جهش تولید و مشارکت مردم، به عنوان نقطه هدف در اقتصاد به شمار می‌رود.

دیگر خبرها

  • اطلاعیه جدید بانک مرکزی/ سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی کاهش یافت؟ | ابلاغیه جدید بانک مرکزی
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟
  • انتشار اوراق سپرده خاص به کنترل انتظارات تورمی منجر شد
  • سه وام قرض الحسنه از ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومن بدون نیاز به سپرده و ضامن!
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری/عملکرد بانک ملی به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری
  • سقف تراکنش‌های بانکی بانک رفاه کارگران افزایش یافت
  • چرا امتیاز اعتباری مشتریان بانک‌ها کم می‌شود؟
  • تکمیل چهاربانده همدان- بهار- گل‌تپه- علیصدر نیازمند تزریق اعتبار