Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: انتظارات فعالان اقتصادی از رئیس جمهور آینده کشور همان انتظاراتی است که از دولت‌های گذشته وجود داشته است. به گمان بنده این توقعات هیچ‌گاه برطرف نشده و صرفا انتظارات فعالان اقتصادی، دولت به دولت جا به جا می‌شود.

سید حسن حسینی در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بررسی برنامه‌های اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری و انتظارات فعالان اقتصادی از دولت آینده اظهار کرد: عملکرد دولت کنونی را باید در دو بخش یعنی در دولت یازدهم و در دولت دوازدهم بررسی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دولت یازدهم با بحث برجام و اتفاقات مطلوبی که در سطح بین‌الملل رخ داد، روند صعودی نرخ تورم که در دولت آقای احمدی‌نژاد شروع شد، کاهش پیدا کرده و نرخ ارز حدودا سه سال ثابت بود. مراودات بین‌المللی به طرز چشم‌گیری افزایش پیدا کرده و قراردادهای خوبی در بخش صنعت هوایی کشور منعقد شد.

وی افزود: بعد از روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ، همه‌چیز در ایران دچار تغییر شد. تحریم‌ها تشدید شده و عملکرد اقتصادی کشور بسیار ضعیف شد. با جرات می‌توانم بگویم وضعیت اقتصادی کشور در دولت دوم آقای روحانی در طی ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده است . بخشی از این اتفاقات مرتبط با تحریم‌ها، بخش دیگر مرتبط با ناکارآمدی روش‌های مدیریتی مسئولان و همچنین عدم همکاری مقام‌های قدرتمند کشور با دولت بود. بنده در مجموع عملکرد اقتصادی دولت اول جناب روحانی را مثبت ارزیابی کرده و دولت دوم ایشان را بسیار ضعیف و نامطلوب می‌بینم.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی همچنین درباره دیدگاه‌ها و برنامه‌های اقتصادی کاندیداهای ریاست جمهوری بیان کرد: کاندیداهایی که برای مناظره و ارائه برنامه‌هایشان پا به انتخابات ریاست جمهوری گذاشته‌اند، تنها در سخن برای حل مشکلات اقتصادی برنامه‌هایی دارند اما به صورت تخصصی به این مسائل نپرداخته‌اند و برنامه‌هایشان به نظر غیرتخصصی و بسیار کلی به نظر می‌رسد. متاسفانه مشکلات اقتصادی کشور در عرض این چهار سال آنقدر زیاد شده که حتی با معجزه نیز این مشکلات برطرف نخواهد شد.

متاسفانه روسای جمهور پیشین اعتقادی به علم اقتصاد نداشتند

حسینی افزود: متاسفانه روسای جمهور پیشین اعتقادی به علم اقتصاد نداشتند. اقتصاد تعریف دارد و باید مشخص کنیم که نیاز داریم چه نوع اقتصادی را در کشور اجرا کنیم و این مسئله نیازمند رئیس جمهوری است که اقتصاد را به خوبی بشناسد. متاسفانه رفتار سلیقه‌ای روسای جمهور گذشته، مدیران و مسئولان و عدم استفاده از دیدگاه اقتصاددانان به صورت تخصصی موجب پیدایش چنین وضعیت اقتصادی در کشور شده است.

وی با اشاره به این که به دیدگاه اقتصاددانان به اندازه کافی اهمیت داده نمی‌شود گفت: چه در دولت دوم آقای روحانی و چه در دولت‌های پیشین، اقتصاددانان برجسته و مطرح کشور بارها در طی مکاتباتی خطاب به ریاست جمهوری بابت روند اقتصادی کشور هشدار دادند اما توجهی به آن‌ها نشد.

رئیس خانه صنعت،معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: متاسفانه اکنون در کشور بحران کم‌آبی و مسائل زیست‌محیطی حائز اهمیت هستند و دست کمی از مسائل اقتصادی ندارند اما متاسفانه هیچ‌کدام از کاندیداها به این مسائل به شکل مطلوب نپرداخته‌اند. بنده برنامه‌ دقیق و معینی از کاندیداهای ریاست جمهوری در مباحث اقتصادی و حتی غیراقتصادی شاهد نبوده‌ام.

حسینی همچنین عنوان کرد: انتظارات فعالان اقتصادی از رئیس جمهور آینده همان انتظاراتی است که از دولت‌های گذشته وجود داشته است. به گمان بنده این توقع‌ها هیچ‌گاه برطرف نشود و صرفا انتظارات فعالان اقتصادی دولت به دولت جا به جا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه «با روی کار آمدن هیچ‌کدام از دولت‌های جدید، مشکلات دولت‌های پیشین رفع نشده است» بیان کرد: پس از انقلاب، هر فردی که مقام رئیس جمهوری را بدست آورده است، با افزایش قیمت دلار نسبت به دولت‌های قبلی مواجه شده است و این نشانگر عدم برنامه‌ریزی اقتصادی مطلوب و تخصصی است. متاسفانه هیچ‌کدام از مشکلات موجود در دولت‌های مختلف، با روی کار آمدن دولت بعدی بهبود نیافته  و با این تفاسیر نمی‌توان امیدی به بهبود اقتصاد کشور پیدا کرد.

تلاشی از جانب دولت برای رفع مشکلات انجام نمی‌شود

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: موانع و مشکلات تولید همان مسائل همیشگی است. فعالان اقتصادی سال‌ها است که به بیان این مشکلات می‌پردازند و تلاشی از جانب دولت برای رفع مشکلات انجام نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی توليد بخش خصوصي رفع مشکلات تولید انتخابات رياست جمهوري معدن و تجارت خراسان رضوی انتظارات فعالان اقتصادی رئیس خانه صنعت اقتصادی کشور ریاست جمهوری رئیس جمهور دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۵۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد

سیدابراهیم رئیسی در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر پاکستان با بیان اینکه تدوام همکاری بین دو کشور در جهت منافع دو کشور تعریف می‌شود، اظهار کرد: ما مایل به ارتفای این روابط در سطوح بالا میان دو کشور هستیم. سطح روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور قابل قبول نیست و در گام اول ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد.

رئیس‌جمهوری همچنین با ابلاغ سلام رهبری انقلاب و ملت ایران به مردم پاکستان، اظهار کرد: به مردم پاکستان که همواره از اسلام و ارزش‌های اسلامی دفاع و مردم مظلوم غزه و فلسطین حمایت کردند و در خیابان‌های این کشور، آزادی قدس شریف را فریاد زدند و به مردمی که همیشه از حق و عدالت دفاع کرده‌اند و می‌کنند سلام و درود می‌فرستیم.

وی افزود: برای مردم و دولت پاکستان که از ظلم رژیم صهیونیستی و کودک‌کشی و نسل‌کشی‌ای که به دست جنایتکار رژیم صهیونیستی با حمایت غربی‌ها و آمریکا در غزه انجام می‌شود، به ستوه آمدند و عدالت را فریاد می‌زنند، همواره احترام قائلیم و مواضع آنها را ستودنی می‌دانیم. 

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: آنچه که امروز مردم دنیا را غصه‌دار کرده این است که سازمان‌های بین‌المللی و سازمان‌های به‌ظاهر مدافع حقوق بشر کارآمدی خود را از دست داده‌اند. سازمان ملل کارآمدی خود را از دست داده و شورای امنیت وظیفه خود را انجام نمی‌دهد. مردم مسلمان ایران و پاکستان و مردم آزاده جهان همه به ستوه آمده‌اند، اما یقین داریم موضع امت اسلامی و مردم ایران و پاکستان و ملت مقاوم فلسطینی‌ها پاسخ خواهد داد و حتماً زمینه‌ساز نظم عادلانه جهانی خواهد شد.

رئیسی تاکید کرد: ایران و پاکستان فقط همسایه نیستند، بلکه روابط دو کشور تاریخی، تمدنی و عمیقاً اعتقادی و دینی است. امری که ملت بزرگ ایران را با ملت بزرگ پاکستان پیوند می‌دهد اعتقادات و باورهاست و این پیوند ناگسستنی است.

رئیس دولت سیزدهم با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار بین ایران و پاکستان وجود دارد، اظهار کرد: حتماً تبادل این ظرفیت‌ها می‌تواند در جهت منافع دو کشور به کار گرفته شود. در نشست‌های مشترک با نخست‌وزیر پاکستان تصمیم گرفتیم روابط دو کشور را در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و تجاری، فرهنگی و در همه سطوح ارتقا ببخشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • بیانیه مهم ۲۸ ماده‌ای جمهوری اسلامی ایران و پاکستان
  • قابل توجه فعالان اقتصادی
  • آیا با عدالت نسبتی داریم؟/ابعاد مهم سفر رئیس‌جمهور به پاکستان/اشاعه ايران‌هراسي يا تبليغ بازدارندگي؟
  • عزم مقام‌های عالی تهران - اسلام‌آباد برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • عزم مقام‌های عالی ایران و پاکستان برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی
  • هدف‌گذاری ۱۰ میلیارد دلاری برای حجم مبادلات اقتصادی ایران و پاکستان
  • سطح روابط اقتصادی بین ایران و پاکستان ۱۰ میلیارد دلار افزایش می‌یابد
  • طولانی شدن زمان تخصیص ارز مشکل عمده پرونده‌های میز گمرک است
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست
  • رئیس جمهور پیش از عزیمت به پاکستان و سریلانکا: ایران مصمم به برداشتن گام‌های جدید در توسعه روابط با کشورهای همسایه است