Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر امور آب و فاضلاب صالح آباد گفت: مشکل کمبود آب شُرب ۲۰۰ خانوار ۲ روستای "نعتو" و "کاریزک یعقوب خانی" در بخش مرکزی این شهرستان مرزی برطرف شد.

به گزارش قدس آنلاین، حبیب الله ندائی فر  افزود: حفر چاه، تجهیز مخزن، برق رسانی، ایجاد خط انتقال، احداث حوضچه و استانداردسازی آبرسانی ۱۵۰ مشترک روستایی از مهمترین اقدامات انجام شده در این طرح می باشد که با مشارکت هفت میلیارد ریالی بنیاد خیریه ابراهیمی و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه امام رضا (ع) و همت مدیران، کارشناسان و متخصصان صنعت آب و فاضلاب این شهرستان در کمتر از ۲۰ روز اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی ادامه داد: در اجرای این پروژه علاوه بر ایجاد هزار متر خط انتقال از ۷۰ درصد هدر رفت آب شرب در روستای "نعتو" جلوگیری شده و دبی آب نیز در روستای "کاریزک یعقوب خانی" از نیم لیتر در ثانیه به ۲ لیتر در ثانیه افزایش یافته است. مدیر امور آب و فاضلاب صالح آباد گفت: در حال حاضر ۴۵ درصد خطوط انتقال آب شرب شهری و ۶۰ درصد خطوط انتقال آب روستایی این شهرستان فرسوده است که نیاز به اصلاح دارد. وی افزود: پروژه آبرسانی به چهار روستای درخت توت، کلاته ابوالقاسم، جهان آباد ملکی و کلاته صمد با هزینه افزون بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال یکی از مهمترین طرحهای در دست اقدام این شهرستان است که با بهره برداری نهایی از این طرح ۳۵۰ خانوار از نعمت آب شرب پایدار در این مناطق برخوردار می شوند. ندائی فر ادامه داد: مشکل عمده کنونی آب شرب روستایی این شهرستان کمبود اعتبار برای ایجاد خطوط انتقال می باشد. وی گفت: در حال حاضر به ۴۰ روستای این شهرستان با تانکر آبرسانی می شود و در حال حاضر مشترکان شهری و روستایی این شهرستان افزون بر چهار میلیارد ریال به شبکه آب و فاضلاب این شهرستان بدهی دارند. انتهای پیام منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شهرستان صالح آباد کمبود آب روستا آب و فاضلاب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۶۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده ٨ روستای کاندیدای ایران به سازمان جهانی گردشگری ارسال می شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، سید مصطفی فاطمی عصر روز جمعه ٣١ فروردین‌ماه ١٤٠٣ در حاشیه مراسم هزار دف روستای پالنگان استان کردستان گفت: مراسم هزار دف روستای پالنگان یکی از بی‌نظیرترین مراسم عرفانی کردستان در حوزه گردشگری آئینی است که توانسته گردشگران بسیاری را به خود جذب کند.

مدیرکل دفتر توسعه گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی به ضرورت تأمین زیرساخت‌های گردشگری در این روستای تاریخی اشاره کرد و افزود:پالنگان بیشتر معیارهای قرار گرفتن در لیست روستاهای جهانی گردشگری را دارد.

او عنوان کرد: هفته آینده پرونده پالنگان کردستان و ٧ روستای دیگر کاندیدای کشور برای انتخاب به عنوان روستای جهانی، به سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) ارسال می‌شود.

گفتنی است؛ پس از تشکیل کارگروه روستاهای جهانی، ۱۳۰ روستا از بین کل روستاهای کشور وارد مرحله اولیه انتخاب شدند که در ارزیابی نهایی این تعداد به ۸ روستا رسید.

روستای پالنگان کردستان یکی از هشت روستایی است که به عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در این رقابت جهانی شرکت خواهد کرد.

سازمان جهانی گردشگری ۹ شاخصه از جمله دارا بودن منابع فرهنگی، ترویج و حفاظت از آن، پایداری اقتصادی، محیطی، اجتماعی، پتانسیل گردشگری و توسعه و یکپارچگی زنجیره ارزش، حاکمیت و اولویت‌بندی گردشگری و نیز امور بهداشت، ایمنی و امنیت را به عنوان معیارهای انتخاب روستاهای جهانی اعلام کرده است.

روستاهایی که توسط سازمان جهانی گردشگری معرفی شوند از اطلاع‌رسانی بین‌المللی و امتیازهای تبلیغاتی به عنوان نمونه‌ای برجسته از یک مقصد گردشگری روستایی بهره‌مند خواهند شد و ضمن دریافت لوح بهترین روستاهای جهانی به مدت سه سال به عضویت در شبکه روستاهای جهانی قرار خواهند گرفت.

همچنین فضایی برای تبادل تجربیات و آموزش‌ها و در کل یاری رساندن به رشد گردشگری روستاهای کشور برشی از دستاوردهای این مهم به شمار می‌آید.

پالنگان روستایی از توابع شهرستان کامیاران در ۴۷ کیلومتری شمال غربی این شهر و در دره تنگیور قرار دارد و یکی از روستاهای پلکانی و گردشگرپذیر استان کردستان محسوب می شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897394

دیگر خبرها

  • عملیات آبرسانی به تنها روستای محروم از شبکه آب در باخرز خراسان رضوی آغاز شد
  • تامین آب آشامیدنی برای روستای آزاد ده تاکستان
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است
  • سپاه امام رضا(ع) در روستاهای ۶ شهرستان خراسان رضوی اشتغال ایجاد می‌کند
  • مشکل آبرسانی روستاهای بخش ارم دشتستان رفع شد
  • بازدید از روستای غیر تحت پوشش گله پران شهرستان خوی
  • اعطای بیش از ۱۴۰۰ میلیارد تومان تسهیلات مسکن روستایی
  • درخشش هنرمندان دفتر تئاتر مردمی شهرستان لردگان
  • پرونده ٨ روستای کاندیدای ایران به سازمان جهانی گردشگری ارسال می شود
  • نماینده یونسکو از جاذبه‌های تاریخی خوشاب خراسان دیدن کرد