Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نامزد ششمین دوره از انتخابات شورای شهر تبریز، گفت: نظارت مغایر با مچ گیری است چراکه شورای شهر باید نظارت کند تا تخلفی در شهرداری صورت نپذیرد، اگر خطایی هم سرزد ابتدا گوشزد کرده و سپس برخورد قضایی کند. - اخبار استانها -

علی زارعی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در تبریز، اظهارداشت: شورای شهر باید به سمت پیاده سازی الگوی محلات اسلامی که مورد تاکید مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب است به پیش روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: باید مردم در نگهداشت و آبادانی شهر مشارکت داده شوند و از مدیران شهری و شورای شهر مطالبه گر باشند، آنان نیز باید در مقام پاسخگویی قرار گیرند تا شهروندان در مدیریت شهری سهیم باشند.

نامزد ششمین دوره از انتخابات شورای شهر تبریز نظارت را مغایر با مچ گیری دانست و گفت: شورای شهر باید نظارت کند تا تخلفی در شهرداری صورت نپذیرد، اگر خطایی هم سرزد ابتدا گوشزد کرده و سپس برخورد قضایی کند.

حضور "نرجس سلیمانی" کاندیدای انتخابات شورای شهر تهران در خبرگزاری تسنیمشورای شهر پنجم تهران با سیاسی‌کاری ریل‌گذاری‌های پیشین را متوقف کردنامزد اصولگرای شورای شهر بیرجند: شورای اسلامی شهر محل جولان دادن سیاسی نیست‌

وی ادامه داد: برخورد قضایی برای شهر تبعات دارد که فرار سرمایه گذار و ایجاد بی اعتمادی در بین مردم از جمله این آسیب‌ها است.

زارعی یکی از نتیجه‌های سیاسی کاری و جناح بازی را در شورای شهر مدیران اتوبوسی عنوان کرد و ادامه داد: انتصاب این مدیران تنها به خاطر گرایش‌های سیاسی آن‌ها و فارغ از هرگونه تخصصی انجام می‌شود.

نامزد ششمین دوره از انتخابات شورای شهر تبریز افزود: انتصابات کارمندان نیز گاها بر اساس جناح و گرایش سیاسی است، چرا باید یک کارمند 3 میلیون و کارمند دیگر 15 میلیون تومان حقوق دریافت کنند بدون این که تفاوتی در تخصص داشته باشند.

انتهای پیام/114/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: انتخابات شورای شهر شورای شهر تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم

یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت اصولگرایان در دفتر مرکزی این شورا برگزار و حاضرین در مورد سیاست‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بحث و تصمیم گیری کردند.

منوچهر متکی سخنگو و رئیس هیأت اجرایی شورای وحدت اعلام کرد: در یکصد و بیست و نهمین نشست هیأت عالی شورای وحدت، موضوع دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

بر اساس تصمیمات اخذ شده در این جلسه مقرر شد که فهرست نامزد‌های مورد حمایت شورای وحدت در سراسر کشور از جمله حوزه انتخابیه تهران، ری، اسلام شهر، شمیرانات و پردیس تهیه و به اطلاع مردم شریف رسانده شود.

متکی گفت: در این نشست با نظر قاطع اعضا، مصوب شد با توجه به اینکه تمامی نامزد‌های راه یافته به مجلس دوازدهم در حوزه انتخابیه تهران بزرگ را آقایان تشکیل داده و هیچ نامزدی از بین بانوان موفق به کسب آرای لازم در دور نخست نشد، شورای وحدت با در نظر گرفتن اصل تخصص و تعهد کلیه نامزدها، اولویت خود را به حمایت از بانوان قرار داده و تلاش می‌کند تعداد بیشتری از بانوان نامزد دارای صلاحیت در دور دوم انتخابات را در فهرست خود بگنجاند.

وی ضمن تاکید بر لزوم مشارکت مؤثر ملت نجیب و قهرمان ایران در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: شورای وحدت استان‌ها در تمام حوزه‌هایی که انتخابات در آن‌ها به دور دوم کشیده است، حضوری فعال داشته و در راستای وظایف خود در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی، عمل کرده و فهرست نامزد‌های مورد حمایت خود را اعلام می‌کند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیدا‌های حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزد‌ها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

شورای وحدت در مرحله اول انتخابات در تهران و سایر حوزه‌ها فهرست خود را ارائه کرده بود. این شورا پس از اعلام نتایج در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که ۹۰ نفر از منتخبان در دور نخست انتخابات مجلس دوازدهم مورد حمایت شورای وحدت بودند که از این تعداد ۶۰ نامزد به طور اختصاصی در فهرست شورای وحدت و ۳۰ نفر نیز به طور مشترک با سایر فهرست‌ها حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • نقوی حسینی: طیف پایداری، شریان و مصاف برای ریاست مجلس، روی ذوالنور به جمع‌بندی می‌رسند
  • نامزدهای مورد حمایت شورای وحدت در دور دوم انتخابات مجلس اعلام می شود
  • راهبرد انتخاباتی شورای وحدت در مرحله دوم انتخابات: از بانوان حمایت می‌کنیم
  • اعلام برنامه های صدا وسیمای خراسان رضوی برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • اختصاصی|لیست ۱۶ نفره انتخاباتی شانا هفته آتی منتشر می‌شود
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • رقابت ۲ نامزد مجلس برای یک سهمیه باقیمانده در مشهد و کلات