Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از عملکردی ضعیف و بدون جلب کمترین حمایت از ستاد اصلاحات، مهرعلیزاده در نامه ای به وزارت کشور از ادامه حضور در انتخابات انصراف داد.

سرویس سیاست مشرق- محسن مهرعلیزاده در نامه ای به وزیر کشور از ادامه حضور در رقابت های انتخاباتی انصراف داد. روز گذشته هادی خامنه ای دبیر کل جبهه پیروان خط امام(ره) در نامه ای از دو نامزد اصلاح طلب انتخابات خواسته بود تا یکی به نفع دیگری کناربرود؛ البته نامزد پوششی اصلاح طلبان تا به این لحظه به خواست اصلاح طلبان برای حمایت از همتی تن نداده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهرعلیزاده پیش از این اعلام کرده بود تا روز آخر در صحنه انتخابات باقی می ماند، حتی یکی از مسئولان این نامزد اصلاح طلب در توییتی مدعی شده بود که انصراف بی معناست و عقب نخواهیم نشست! کم تر از ۲۴ ساعت پس از آن خبر حالا نامزد جبهه اصلاح طلبان از حضور در انتخابات پا پس کشیده است.

به نظر می رسد نتایج نظر سنجی ها و عدم اقبال عمومی به مهرعلیزاده او را به سوی این تصمیم سوق داده است. مهرعلیزاده با رادیکال کردن فضا در حسرت گوشه چشمی از سوی اصلاح طلبان رادیکال آروز به دل ماند.

او در مناظره های انتخاباتی و نیز برنامه های تبلیغاتی اش سعی کرد با شکل مصنوعی رادیکل شود، مهرعلیزاده روز ۱۱خرداد طی گفت‌وگویی در شبکه اجتماعی کلاب‌هاوس، با اشاره به ایده تشکیل دولت سوم خاتمی اعلام کرد: «دولتی که تشکیل خواهم داد دولت سوم خاتمی است یا همان ویژگی‌ها در ابعاد مختلف اعم از اقتصادی، بین‌المللی و نشاط و آزادی‌های اجتماعی و سیاسی» .

او دراین‌باره افزود: «دولت سوم خاتمی دولتی نیست که خاتمی رییس‌جمهور آن باشد، بلکه یک مشی سیاسی اصلاح‌طلبی است، نه یک کار فردی» اما او آنقدر بی برنامه بود که حتی نهاد اجماع ساز حاضر نشد به او فرصت داده و برنامه های انتخاباتی اش را مورد بررسی قرار دهد.

تنها میراث مهر علیزاده از انتخابات خاطراتی از بی اخلاقی هایی بود که از خود به جای گذاشته است، نامزد اصلاح طلبان در طول مناظره های انتخاباتی به جای ارائه برنامه به هجو گویی و گاها بیانیه خوانی روی آورد، او سعی کرد از خود تصویری رادیکال در پیشگاه اصلاح‌طلبان ارائه کند.


مهرعلیزاده که تصور می‌کند اصلاح‌طلبان از میان او و همتی، در نهایت از او حمایت خواهند کرد، با اعتمادبه‌نفسی بالا عمده حملات خود را متوجه سید ابراهیم رئیسی کرد. این تحلیل غلط باعث شد تا در مناظره اول مهرعلیزاده، بی‌اخلاقی پیشه کند و مدرک تحصیلی سیدابراهیم رئیسی را زیر سؤال ببرد. این اظهارنظر عجیب و ناسنجیده حتی باعث شد که بسیاری از اصلاح‌طلبان علیه او موضع منفی بگیرند.

ابطحی در جریان برگزاری مناظره اول، در توئیتی نوشت: ‌ «مهر علیزاده برای مقابله با رئیسی از رو بسته! شش کلاس سواد؟ خیلی تند بود». منصور مظفری، مدیرمسوول روزنامه آفتاب یزد نیز با بی‌اخلاقی توصیف کردن مواضع مهرعلیزاده و در کنار او مواضع همتی علیه نامزدهای جریان رقیب به‌ویژه رئیسی، نوشت: «دو کاندیدای اصلاح‌طلبان در این مناظره کارنامه خوبی از خود نشان ندادند و برای اینکه بتوانند ضعف‌های دولت را بپوشانند، از ابتدا تخریب رئیسی را شروع کردند تا به‌زعم خودشان فضای دوقطبی مهرعلیزاده-رئیسی و همت-رئیسی را ایجاد کنند. به اعتقاد بنده، ما اصلاح‌طلبان در این مناظره و در بعد اخلاق، بازنده میدان بودیم».

او در حالی نامزدهای رقیب را تخریب و ادعاهای خلاف واقع مطرح می کرد که بعدها مدرک ادعا شده از سوی او (دکتری مهندسی اقتصاد) دچار تشکیک شد. همین پارادوکس های سیاسی و شخصیتی باعث شد اندک اصلاح طلبانی که قرار بود با اقدامات او تحریک شوند، یک به یک از این نامزد اصلاح طلب فاصله بگیرند.

 

مهرعلیزاده حتی سعی کرد با قومیتی کردن فضای کشور آراء خاصی از آذری زبانان عزیز کشورمان را نیز به سوی خود جلب کند؛ اما این تاکتیک نیز با شکست خورده و در سفر به تبریز حتی به تعداد انگشتان دست نیز از او استقبال نشد.
 

انصراف و انحلال ستاد های مهرعلیزاده سرنوشت رادیکالیسم  افراطی است؛ او حالا متوجه شده است جامعه دیگر تاب اقدامات ساختار شکنانه و نمایشی را نداشته و برای آن کوچکترین ارزشی نیز قائل نمی‌شود؛ از آن سو حالا نامزد ستاد اصلاح‌طلبان خوب می‌داند که محفل تندروهای لیدر اصلاحات خودی و غیرخودی بوده در را به روی هر تازه از راه رسیده‌ای باز نمی‌کند؛ این انتخابات درس‌های عبرت و هزینه‌های فراوانی برای استاندار سابق روحانی داشت.

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا فلسطین انتخابات 1400 محسن مهرعلیزاده انصراف اصلاح طلبان نامزد اصلاح دولت سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل و کشورهای غربی بیش از حد به اسرائیل سخت می‌گیرند | سازمان ملل بهتر است منحل شود !

به گزارش همشهری آنلاین، «لیز تراس» نخست‌وزیر سابق انگلیس و عضو پارلمان این کشور با بیان اینکه دیگر هیچ فایده‌ای برای فعالیت سازمان ملل متحد نمی‌بیند، خواستار انحلال این سازمان شد.

او که در دوره نخست‌وزیری «بوریس جانسون» وزیر خارجه انگلیس بود، گفت سازمان ملل متحد در مناقشه فلسطین و رژیم صهیونیستی در جنگ غزه نقش مخربی داشته است.

تراس در گفت‌وگو با پادکست «نیوزکست» بی‌بی‌سی گفت: «نمی‌توانم هدفی برای سازمان ملل کنونی متصور شوم. در حال حاضر این سازمان در رسیدگی به مسائل بین‌المللی بسیار ناکارآمد بوده و به‌عنوان‌مثال در مورد اسرائیل، عملاً مخرب عمل کرده است.»

این سیاستمدار انگلیسی با بیان اینکه سازمان ملل کنونی تنها وعده‌گاهی برای دیدار دولت‌های جهان است، گفت: «شورای امنیت سازمان ملل با ساختاری کنونی‌اش، با عضویت روسیه و چین، بی‌شک سودی برای امنیت جهان ندارد. من ائتلاف کشورهای هم‌فکر مانند ناتو را به‌مراتب ترجیح می‌دهم.»

تراس با طرح این ادعا که سیاستمداران انگلیسی نسبت به «اسرائیل»، «تعصب» منفی دارند، از رویکرد ایالات متحده نیز انتقاد کرد و گفت: «فکر می‌کنم آمریکا در حال حاضر بیش از حد از اسرائیل انتقاد می‌کند.»

این در حالی است که به عنوان مثال در حمله تلافی‌جویانه ایران به رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس در دفاع از مواضع این رژیم نقش فعال داشتند؛ حال آنکه حمله ایران در واکنش به حمله پیش‌دستانه رژیم اشغالگر به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت هفت تن از مستشاران نظامی ایران انجام شد.

او در یک گفت‌وگوی طولانی برای تبلیغ کتاب خود با نام «۱۰ سال برای نجات غرب» خواستار قطع دسترسی چین به بازارهای تجاری شد و پیشنهاد داد هر کشوری که با چین همکاری تجاری دارد طرد شود!

تراس با انتقاد از روابط تجاری دولت انگلیس با چین گفت: «فکر می‌کنم ما در روابط تجاری خود با چین بیش از حد آزاد و آسان برخورد می‌کنیم. در دولت دیدم که بسیاری از افراد به فواید اقتصادی کوتاه‌مدت تجارت با چین فکر کرده و هزینه‌های شدید آن را در درازمدت در نظر نمی‌گیرند.»

کد خبر 844979 منبع: ایسنا برچسب‌ها ایران و اسرائیل اسرائیل خبر ویژه لیز تراس سازمان ملل

دیگر خبرها

  • آمریکا معافیت ونزوئلا از تحریم‌های نفت و گاز را تمدید نخواهد کرد
  • ۵ وزیر دولت در صفِ اول «اصلاح کابینه» از نگاه محمودزاده /رئیسی با این وزرای ضعیف و ناکارآمد نمی تواند کاری از پیش ببرد
  • آذر منصوری و تلاش برای خنثی‌سازی اظهارات مثبت خاتمی
  • انتقاد یک اصلاح‌طلب از مواضع صهیونیستی رادیکال‌ها
  • پاسخ ایران به جنایت اسرائیل شجاعانه، منطقی و قانونی بود
  • سازمان ملل و کشورهای غربی بیش از حد به اسرائیل سخت می‌گیرند | سازمان ملل بهتر است منحل شود !
  • انصراف نمایندگان از طرح سوال وزیر کار
  • رأی اعتراضی مردم این استان به اصولگرایان است یا اصلاح طلبان؟
  • وکیل مدافعان شیطان در تهران!
  • آذربایجان شرقی تنها استانی که در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، اصلاح طلبان در آن پیروز شدند