Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس کشور در خصوص خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش گفت: اینگونه خودروها و خودروهایی که شیشه دودی دارند باید متوقف و اعمال قانون شوند.

قدس آنلاین؛ سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در جلسه جمع بندی نظارت ستادی پلیس راهور ناجا که با حضور اعضا هیئت رئیسه، معاونین و رؤسای ناجا برگزار گردید ضمن تبریک ایام با سعادت دهه کرامت اظهار داشت: انشاالله این دهه باعث خیر و برکت برای مردم عزیزمان باشد، خصوصاً که انتخابات در این ایام خجسته برگزار می‌شود، انشاالله با عنایت ائمه و الطاف الهی انتخابات خوبی پیش رو داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: نظارت از مجموعه‌ها حرکت خوبی است، هم برای رده بازرسی شونده و هم برای رده بازدید کننده، خصوصاً از زمانی که اعلام می‌شود از یگانی بازرسی بعمل خواهد آمد تا زمانی که بازرسی صورت می‌پذیرد، مجموعه خود را آماده می‌کند و کارهای عقب افتاده شأن را جبران می‌نمایند.

فرمانده نیروی انتظامی بیان داشت: در بازرسی‌ها معایب، محاسن و نواقص مشخص می‌شوند و اثر خوبی را در مجموعه در بر دارد. بارها در در جلسات اعلام کرده ایم، هر موقع نهادهایی مثل ستادکل، بازرسی کل کشور و… خواستن از ناجا بازرسی کنند، ما استقبال می‌کنیم.

سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جمع بندی ها به نفع سازمان است. در نیروی انتظامی تنوع مأموریت بسیار زیاد است و وقتی بازرسان از مجموعه ناجا بازرسی می‌کنند، به میزان فعالیت و عملکرد این نیروی خدمت گذار پی می‌برند.

فرمانده ناجا ضمن تقدیر و تشکر از رئیس پلیس راهور ناجا و همکارانشان اظهار داشت: حقیقتاً پلیس راهنمایی و رانندگی اقدامات بزرگی را انجام داده است. نوع کار راهور، کار سخت و اثرگذاری است و همواره در طول شبانه روز مورد قضاوت مردم قرار دارد.

سردار اشتری درخصوص رضایت مندی مردم از عملکرد پلیس راهور گفت: مردم به پلیس راهور اظهار علاقه می‌کنند و اینجانب در نظرسنجی‌ها رضایت مردم را از عملکرد پلیس راهور به وضوح می بینم و قطعاً این خدمات برای کارکنان نیز در زندگی شخصی شأن برکات زیادی خواهد داشت.

وی در خصوص اقدامات انجام شده در پلیس راهور نیز بیان داشت: در ادوار مختلف پیشرفت‌های خوبی در این پلیس صورت گرفته، اما در دوره سردار هادیانفر کارها با شتاب بیشتری همراه بوده و حرکت رو به جلو و همچنان ادامه دار است، بنابراین ضرورت دارد پشتیبانی‌های لازم نیز از این مجموعه صورت گیرد.

فرمانده نیروی انتظامی اظهار کرد: تأمین تجهیزات با توجه به تحریم و کمبود اعتبارات و شرایطی که در نیروی انتظامی و کشور وجود دارد بسیار سخت است، البته باید به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم.

سردار حسین اشتری در ادامه در خصوص هوشمندسازی در رده‌های پلیس نیز گفت: یکی از این رده‌ها، پلیس راهنمایی و رانندگی است که موضوعاتش خدماتی و موردنیاز مردم است، پس باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم و قطعاً نتیجه آن آورده خوبی برای سازمان خواهد داشت.

این مقام انتظامی با تاکید بر اولویت بندی در پشتیبانی از مأموریت‌ها بیان داشت: درحال حاضر اولویت پشتیبانی و نیازمندی‌ها، باید هوشمندسازی پلیس باشد، سه درگاه پلیس راهور، پلیس آگاهی و گذرنامه در اپلیکیشن «پلیس من» پیاده سازی شده است و چنانچه مردم بتوانند با این سامانه ارتباط بگیرند، با یک تحول سیستمی بزرگ در ناجا روبه رو خواهیم شد.

وی گفت: سهم دستگاه‌ها در اجرای کار باید مشخص شود و باید از هر دستگاهی برابر سهم و تعهداتش در اجرای پروژه‌ها مطالبه گری کنیم و از وزرا بخواهیم که بیشتر همراهی کنند.

وی گفت: انشاالله دولت جدید با انگیزه بیشتری به ناجا کمک کند و از همان اول از این دولت بخواهیم پیگیر امورات بوده و جوابگو باشند.

سردار اشتری در زمینه ارائه خدمات به مردم گفت: خدمات باید سریع و روان باشد مانند سامانه نوبت دهی اینترنتی.

فرمانده ناجا همچنین در خصوص آموزشگاه‌های رانندگی بیان داشت: باید نظارت‌ها در این آموزشگاه‌ها بیشتر شود، ما منبع درآمدی را آماده کرده ایم و تعدادی نیز از این طریق امرار معاش می‌کنند، ولی باید بصورت مستمر بر عملکرد آنها نظارت داشته باشیم

ترخیص خودروهای روسوبی با تسهیلات ویژه

وی در خصوص ترخیص خودروهای رسوبی نیز بیان داشت: طرح ویژه آزادسازی و ترخیص خودروهای رسوبی در پارکینگ‌ها به مدت دوماه اجرا خواهد شد.

سردار اشتری در ادامه با اشاره به اجرای طرح ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در سراسر کشور بیان داشت: در راستای افزایش رضایتمندی مردم و ارائه خدمات، تسهیلات ویژه ای از سوی پلیس در نظر گرفته شده، که با توجه به مشکلات اقتصادی و تورم، وسایل نقلیه که در حال حاضر وسیله امرار معاش و استفاده مالکان است تحویل آنان شود و کلیه جرایم خودروها اگر مربوط به سال ۹۹ به قبل بوده به اصل خود برمی گردد و هزینه پارکینگ با تعرفه و نرخ مصوب سال ۱۳۹۴ محاسبه خواهد شد و همچنین می‌توانند جریمه‌های خود را تا یکسال بصورت قسطی پرداخت نمایند، در این طرح هیچ الزامی برای پرداخت عوارض شهرداری و عوارض آزاد راهی نیست و فعلاً برای ترخیص خودرو معاینه فنی نیاز نیست.

این مقام ارشد انتظامی در خصوص خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش گفت: اینگونه خودروها و خودروهایی که شیشه دودی دارند باید متوقف و اعمال قانون شوند، چون در صورت عدم برخورد زحمات همکاران ما را زیر سوال خواهند برد.

فرمانده ناجا در پایان در خصوص تأمین معیشت کارکنان بیان داشت: هرچقدر می‌توانید نیازهای اولیه کارکنان را برآورده کنید، که مهمترین نیاز در این مرحله، تأمین مسکن است. همچنین می‌بایست به خانواده شهدا، متوفیان و بازنشستگان توجه بیشتری شود.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خودروهای بدون پلاک خودروهای شیشه دودی سردار اشتری رئیس پلیس کشور فرمانده ناجا سردار اشتری نیروی انتظامی فرمانده ناجا پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۴۷۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودروهای پلاک شهرستان چه قدر هوای تهران را آلوده می کنند؟ | تخفیف ۲۰ درصدی برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر

به گزارش همشهری آنلاین، محمدمهدی میرزایی قمی سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درخصوص سهم سالانه خودروهای پلاک شهرستان در انتشار آلودگی هوای شهر تهران گفت: براساس مطالعات سیاهه انتشار شهرداری تهران، میزان تولید و انتشار آلایندگی سالانه خودروهای پلاک شهرستانی در شهر تهران در بخش آلاینده‌های گازی ۷۵ هزار تن و در بخش ذرات معلق ۴۱۵ تن برآورد می‌شود که این میزان نشان می‌دهد این خودروها سهمی معادل ۱۱ درصد از کل انتشار آلاینده‌های گازی و ۴ درصد در ذرات معلق شهر تهران را دارند.

او با اشاره به این موضوع که تعدد خودروهای پلاک شهرستانی براساس اطلاعات دوربین‌های تردد شمار سطح شهر تهران در یک بازه زمانی یک ماهه برآورد گردیده، افزود: سهم خودروهای پلاک شهرستان (غیر تهران) در ترددهای کل خودروهای عبوری شمارش شده در بازه یک ماه در شهر تهران حدود ۲۸.۷ درصد برآورد می‌شود.

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران با اشاره به تاکید ریاست شورای شهر تهران مبنی بر نیاز اعمال ضوابط خاص برای وضعیت آلایندگی خودروها در شهر تهران و همکاری شهرداری تهران و وزارت کشور جهت ارائه طریق برای الزام اخذ معاینه فنی خودروهای پایتخت در مراکز معاینه فنی شهر تهران گفت: آزمون‌ها و کنترل‌های انجام شده در مراکز معاینه فنی شهر تهران منطبق بر آیین‌نامه، دستورالعمل و استانداردهای ابلاغی دولت انجام می‌شود و به صورت مستمر صحت عملکرد مراکز معاینه فنی و انطباق سنجی رویه‌های آن مراکز با دستورالعمل‌ها توسط کارگروه استانی وزارت کشور، ستاد معاینه فنی خودروهای تهران و سایر دستگاه‌های نظارتی دارای تکلیف در این ارتباط پایش و کنترل می‌شود.

او ادامه داد: مراکز معاینه فنی شهر تهران دارای بدنه کارشناسی و قوی بوده که با استفاده از تجهیزات بروزآوری شده خدمات کیفی و قابل اعتمادی را به مشتریان ارائه می‌کنند.

میرزایی قمی تصریح کرد: در مراکز شهر تهران نظارت عالیه به صورت کامل و دقیق با استفاده از تجهیزات، نیروهای انسانی مجرب و دوربین‌های مستقر در مراکز انجام می‌شود و این ستاد با توجه به تکالیف قانونی تمام تلاش خود را برای جلوگیری از بروز هرگونه تخلف احتمالی و ارتقاء سطح کیفی سلامت و صحت خدمات به شهروندان می‌کند.

سرپرست ستاد معاینه فنی خودروهای تهران اضافه کرد: بنا بر اظهار شهروندان و اخبار منتشر شده در شبکه‌های مجازی متاسفانه شاهد آن هستیم برخی از مراکز در اطراف تهران دارای دقت لازم در انجام معاینه فنی نیستند و به راحتی برای خودروهای دارای نقص فنی و ایمنی معاینه فنی صادر می‌کنند. بدون تردید با وضعیت موجود تدبیر راهکاری توسط مدیران شهری برای الزام استفاده از خدمات معاینه فنی شهر تهران برای خودروهایی که در پایتخت تردد می‌کنند می‌تواند در کاهش آلودگی هوا موثر باشد.

او در توضیح این مسئله که آیا خودروهای پلاک شهرستانی فاقد معاینه فنی نیز اعمال قانون می‌شوند بیان کرد: کلیه پلاک‌ها (شخصی ـ دولتی ـ عمومی) وسایل نقلیه تهران و شهرستان توسط دوربین‌های سطح شهر تهران ثبت و به سامانه یکپارچه ملی معاینه فنی کشور به منظور بررسی وضعیت معاینه فنی خودرو ارسال می‌شود. در نهایت پس از طی فرایند مربوطه خودروهای فاقد معاینه فنی مشمول توسط پلیس اعمال قانون می‌شوند. تاکید می‌شود کلیه فرایندهای مربوط به پایش معاینه فنی خودروها به صورت هوشمند در بستر IT انجام شده و اطلاعات مربوط به معاینه فنی و یا مشخصات VIN متعلق بر هر پلاک از سرورهای ملی مرکزی پلیس و وزارت کشور استعلام گرفته می‌شود.

میرزایی قمی در خصوص اجرای طرح‌های تشویقی برای خودروهای پلاک شهرستان جهت دریافت معاینه فنی از مراکز شهر تهران افزود: امسال براساس مصوبه شورای شهر تهران برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر تهران تخفیف ۲۰ درصدی عوارض تردد در محدوده‌های ترافیکی شهر تهران لحاظ شده است. همچنین براساس همین مصوبه برای نخستین بار دارندگان معاینه فنی از مراکز شهر تهران نیز مشمول ۱۰ درصد تخفیف می‌شوند که اجرای آن مستلزم ایجاد دسترسی لازم از طریق سامانه سیمفا وزارت کشور است.

کد خبر 846286 برچسب‌ها شهردارى تهران خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس

دیگر خبرها

  • (تصاویر) خودرویی که شیشه جلو و سقف ندارد
  • توپ ورود تاکسی های برقی به پایتخت در زمین کدام دستگاه است؟
  • ضابطه مندی معاینه فنی تهران برای خودروهای پلاک شهرستان در پایتخت
  • خودروهای پلاک شهرستان چه قدر هوای تهران را آلوده می کنند؟ | تخفیف ۲۰ درصدی برای خودروهای دارای معاینه فنی برتر
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان در آلودگی هوای تهران
  • سهم خودروهای پلاک شهرستان از آلودگی هوای تهران
  • پلاک گذاری تاکسی های برقی در انتظار نامه شورای عالی ترافیک
  • توقیف ۳۹ خودروی شوتی با ۱۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هرمزگان
  • توقیف ۳۹ خودرو شوتی با ۱۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هرمزگان
  • هوشمندسازی در کاهش تلفات از اولویت‌های پلیس راهور